kızlar merhaba ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmm net olmadığı için çok giremedim tedavimboyunca rabbim enkısazamanda herkese nasip etsin sonucu bugün aldım değerim 122,4 hayırlısıyla çok mutluyum
allam allam çifter çifter geliyolar maşallah maşallahh....
tebrik ederim, hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin encan,
bende listeye bakıp bakıp transferleride olmuş niye ses vermiyolar ki diye üzülüyodum sen ve bir kaç arkadaş için sürpriz oldu süper olduu....
hergün tey tey hergün tey teyyy...
Kızlar çok üzgünüm, transferimin 9. günü sabah beni dürttüler gittim idrar testi aldım ve yaptım sonuç tek çizgi.... bu benim ikinci transferimdi.
rabbım sen ne buyuksun..
kızlar degerım 57 cıktı
ıkıye katlandı.
cumaya tekrar kan verıcem
%50 dusme ıhtımalı var dualarınızı esırgemeyın..
Gun gelecek sana yapcaz tey tey burda fiyonkcan :)
Tebrik ederim canim hayirli ugurlu olsun masallah gozunaydinkızlar müjdeee ben hamileyimmmmm halana daha inanamıyorum.rabbim tüm isteyenlere versin ALLAHIM kucağıma almayı nasip et....
rabbım sen ne buyuksun..
kızlar degerım 57 cıktı
ıkıye katlandı.
kızlar müjdeee ben hamileyimmmmm halana daha inanamıyorum.rabbim tüm isteyenlere versin ALLAHIM kucağıma almayı nasip et....
günaydın topiğin güzel anneleri ve anne adayları. bu gün opu günüm saat 11 de hastanede olacağım inşallah. umutege seni çok tebrik ediyorumtüm tablomuz hemişlerle dolar inşallah. eh biraz heyecan var. gece saat 23 ten beri pestil gibi yatıyorum. sanıırm yumiler büyümek için son depar haklarını kullandılar. neyse ben gevezelik etmeyeyim. bu günde hamiş haberleri ile coşsun topik.
KIZLAR İYİ Kİ VARSINIZ HEPİNİZİ ÇOOKK SEVİYORUM
topikten kreş kurabiliirz artık...öğretmende var bahar....yanlız bugün hiç gülmedik fiyonk-makarnamız nerdeki...
kızlar müjdeee ben hamileyimmmmm halana daha inanamıyorum.rabbim tüm isteyenlere versin ALLAHIM kucağıma almayı nasip et....
kızlar merhaba ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmm net olmadığı için çok giremedim tedavimboyunca rabbim enkısazamanda herkese nasip etsin sonucu bugün aldım değerim 122,4 hayırlısıyla çok mutluyum
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gunaydinnnnnnnnnnn
yarin sabah saat 10:00 transferim varrr...lutfen dua edin benim icinde cok mutluyumm:)))
2adet embeiyo transferim oldu coook sukur
canım benimde azalmıştı sıcaklardandır dedim.ama sonra doktorumu aradığımda normal dedi.hatta 2. gün ağrım olmuştu kasıklarımda o da normalmiş.yarın benim 6.günüm iğne vurulmadan gidicem ilk kontrol çok heyecanlıyım.beni ne belkiooo??
rabbım sen ne buyuksun..
kızlar degerım 57 cıktı
ıkıye katlandı.
Ay hadi hayirlisi bakalm. Geliyo ikizler gene....
Nasil gecti teansfer azicik anlat bakalim arkadasim feyz alalim senden..
Tebrikler cnmsağlıcakla kucağına alırsın inşallah,,,darısı bekleyenlerin başına
Selamlar kızlarbugünde umuttaydım yumurtalar tooplandı..inşallah yarın güzel haberler alırım geldim 2-3 saat uyudum..ağrım olmadı çok şükür,biraz lekelenme oldu...10güne adet olunca gidicem gene....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?