Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

kızlar merhaba ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmm net olmadığı için çok giremedim tedavimboyunca rabbim enkısazamanda herkese nasip etsin sonucu bugün aldım değerim 122,4 hayırlısıyla çok mutluyum

allam allam çifter çifter geliyolar maşallah maşallahh....

tebrik ederim, hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin encan,

bende listeye bakıp bakıp transferleride olmuş niye ses vermiyolar ki diye üzülüyodum sen ve bir kaç arkadaş için sürpriz oldu süper olduu....

hergün tey tey hergün tey teyyy...

Kizlaar eve gelir gelmez sizi okumaya basladim, gene masallah haberler bomba gibi.. Hamisler, opulari bitenler, test sonucu artanlar..
Miragexmirage'a da cok sevindim, degeri yukselmis.. Bliyorduk bebis birakmayacak seni.. Sen de umutlu ol...

Ben bugun calisarak kafami dagittim. Toplantilar vardi zaten bu saate kadar.
Yarin yumurtaciklarin 3. Ve Dondurma gunu.. Arayip haber verecekler 7 tanenin kaci dondurulmus olacak bakalim..
En azindan 1 tane olsun da saglikli baska bisi istemiyorum..

Gun gelecek sana yapcaz tey tey burda fiyonkcan :)

Kızlar çok üzgünüm, transferimin 9. günü sabah beni dürttüler gittim idrar testi aldım ve yaptım sonuç tek çizgi.... bu benim ikinci transferimdi.

te allammm yaw kan testinde kaç yüzleri görüp idrarda hala tek çizgi gören arkadaşlarımız var (ismi lazım değil ) 9. günün idrar testinden bi numara olmazzzz...
yapmayın şunuda moralinizi bozmayın yaaa (ben şimdiden 12 tane idrar testi aldım, transferden sonra hergün bi tane yapıcam (hocanın dediğini yap yaptığını yapma demişler)) (yok yok öle bişi yapmıcam) bekle 12 günü arkadaşım ya böyle ne üdüğü belirsiz bi idrarla bozma moralini aslolan kandır kannnn....

kızlar müjdeee ben hamileyimmmmm halana daha inanamıyorum.rabbim tüm isteyenlere versin ALLAHIM kucağıma almayı nasip et....
Tebrik ederim canim hayirli ugurlu olsun masallah gozunaydin

encan arkadasimizi da tebrik ediyorum
masallah hergun boyle cifter ciftet hamis haberleri gelsin insallah
rabbım sen ne buyuksun..
kızlar degerım 57 cıktı
ıkıye katlandı.
cumaya tekrar kan verıcem
%50 dusme ıhtımalı var dualarınızı esırgemeyın..

Canim seni de cok merak etmistim cok sevindim ikiye katlamasina.bence artik uzulme katlamis bak
insallah hep guzel artacak.rabbim yardimcin olsun

kızlar müjdeee ben hamileyimmmmm halana daha inanamıyorum.rabbim tüm isteyenlere versin ALLAHIM kucağıma almayı nasip et....

ayyyy çok şükürrrr....
yaklaşık 1 saattir eski sayfaları okuyorum anacım hiç boş durmuyo bizim kızların eli...

ay dur asıl bomba kaynamasınnn...

holeyyyyy.....
günün bilmiyorum kaçıncı bombası (artık sayamaz oldum)
topiğimizin bereketleri...
Allah tamamına erdirsin canım, sağlıkla kucağına al inşallah...
değerinide yazsaydın ya daha helecanlı oluyor.

nasıl geçti canım?
çok ağrısız kolay bir işlem diyorlar, öyle olmuştur inşallah senin için de ?
bana doktor cuma veya cumartesi dedi. senin yumiler kaç mm olmuştu biliyor musun? 20mm de toplanır diye birşey duydum ama hiç bilmyiroum :44:

kızlar merhaba ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmm net olmadığı için çok giremedim tedavimboyunca rabbim enkısazamanda herkese nasip etsin sonucu bugün aldım değerim 122,4 hayırlısıyla çok mutluyum

canım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Hu hu ben geldim :) iki dondurulmus embriyo transferim oldu bugun Rabbim hiç birimizin emeklerini bosa çıkarmasın ins:)

2 gün önden gidiorsun benden canım, ohh sona kalmanında artısı bunlar, size herşey bilinmezken ben sayenizde beni neyin beklediğini bilebiliyorummm bide seni sanırım yarın doktor bekliyo olur

rabbım sen ne buyuksun..
kızlar degerım 57 cıktı
ıkıye katlandı.
cumaya tekrar kan verıcem
%50 dusme ıhtımalı var dualarınızı esırgemeyın..

ohh ne güzel ikiye katlanmış bugün inşallah daha da güzel olacak canım bebişin seninle olur hep

kaç yumurtacık toplandı dememişsin merak ettim bak şimdikk

hayırlı olsun ilk adım
geriye 2 adımcık kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…