Kizlaar eve gelir gelmez sizi okumaya basladim, gene masallah haberler bomba gibi.. Hamisler, opulari bitenler, test sonucu artanlar..
Miragexmirage'a da cok sevindim, degeri yukselmis.. Bliyorduk bebis birakmayacak seni.. Sen de umutlu ol...
Ben bugun calisarak kafami dagittim. Toplantilar vardi zaten bu saate kadar.
Yarin yumurtaciklarin 3. Ve Dondurma gunu.. Arayip haber verecekler 7 tanenin kaci dondurulmus olacak bakalim..
En azindan 1 tane olsun da saglikli baska bisi istemiyorum..
kızlar müjdeee ben hamileyimmmmm halana daha inanamıyorum.rabbim tüm isteyenlere versin ALLAHIM kucağıma almayı nasip et....
2adet embeiyo transferim oldu coook sukur
Hu hu ben geldim :) iki dondurulmus embriyo transferim oldu bugun Rabbim hiç birimizin emeklerini bosa çıkarmasın ins:)
maşallah maşallah bu hızla sen cumaya transferi halledersin canım
e 2 ye göremi yumurta toplanacak ben biraz cahilim :)) anlatsanıza :)
anammm ikiz geliyor ikizzz....
ohooo ben son herbirini okuyup son sayfaya ulaşana kadar ortalıkta kimseler kalmadı
2 soğan doğrayıp (hamilişişkolar için yemek ismi vermiyorum, doğranmış soğanda öyle imrenilecek bişe değildir kanımca :44:) 2 sayfa okuyaraktan ancak şimdi sona ulaşabildim, ay mutfağa bir akşam güneşi vuruyorkendimi döner ustası gibi hissediyorum ateşin karşısında yemek yapmaya çalışıyorum, gün içinde popomu gezdirmekten ancak bu saatlerde düşüyorum eve kociş geldikten 2 saat sonra ancak yemek yiyebiliyor, ama zaten kısmet olurda herşey yolunda giderse 10 güne kadar transfer aşamasına gelirsem ondan sonra bi süre kıpraşmayacağım için var olan kurtlarımın hepsini döküp hazırlanmalıyım demi
maşallah kimse eli boş dönmüyor, teste giden hamile dönüyor, kontrole giden iyi haber veriyor, opular sepet sepet dolu geçiyor, transferler ikişer ikişer gerçekleşiyor...
böyle devam etsin bereketimiz... darısı başıma, başımıza inşallah amin...
ay günün tüm bombalarına topluca çekelimm,
tey teyy teyy
yarın ki tey tey atma törenimizde buluşmak üzere
Slm kızlar ben de telden yazıyorum okuyabildiğim kadarıyla güzel haberler var. Benimde bugün 2 embriyo transferim oldu. Dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden.
2adet embeiyo transferim oldu coook sukur
Hu hu ben geldim :) iki dondurulmus embriyo transferim oldu bugun Rabbim hiç birimizin emeklerini bosa çıkarmasın ins:)
kızlar müjdeee ben hamileyimmmmm halana daha inanamıyorum.rabbim tüm isteyenlere versin ALLAHIM kucağıma almayı nasip et....
Slm kızlar ben de telden yazıyorum okuyabildiğim kadarıyla güzel haberler var. Benimde bugün 2 embriyo transferim oldu. Dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden.
Yeni hamile haberi varcok sevindim. Benim şafak 9 içimdeki Umit tükeniyor. Galiba malum olmasını bekliyorum ama hiç belirti yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?