Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

az istemeye alışma tafşanım, sen çok iste ne çıkarsa bahtına... en az 6 en az 6...

kızlar müjdeee ben hamileyimmmmm halana daha inanamıyorum.rabbim tüm isteyenlere versin ALLAHIM kucağıma almayı nasip et....

maşallah canım Allah kucağına sağlıklı bir şekilde de almayı nasip etsin
Ramazan bereketi yok mu artıran hamiş aranıyor

ohooo ben son herbirini okuyup son sayfaya ulaşana kadar ortalıkta kimseler kalmadı
2 soğan doğrayıp (hamilişişkolar için yemek ismi vermiyorum, doğranmış soğanda öyle imrenilecek bişe değildir kanımca :44:) 2 sayfa okuyaraktan ancak şimdi sona ulaşabildim, ay mutfağa bir akşam güneşi vuruyor kendimi döner ustası gibi hissediyorum ateşin karşısında yemek yapmaya çalışıyorum, gün içinde popomu gezdirmekten ancak bu saatlerde düşüyorum eve kociş geldikten 2 saat sonra ancak yemek yiyebiliyor, ama zaten kısmet olurda herşey yolunda giderse 10 güne kadar transfer aşamasına gelirsem ondan sonra bi süre kıpraşmayacağım için var olan kurtlarımın hepsini döküp hazırlanmalıyım demi

maşallah kimse eli boş dönmüyor, teste giden hamile dönüyor, kontrole giden iyi haber veriyor, opular sepet sepet dolu geçiyor, transferler ikişer ikişer gerçekleşiyor...

böyle devam etsin bereketimiz... darısı başıma, başımıza inşallah amin...

ay günün tüm bombalarına topluca çekelimm,
tey teyy teyy

yarın ki tey tey atma törenimizde buluşmak üzere

aynen bende hiç laf söz etmeden ne yemek isterse yapıyorum içimden diyorum az kaldı benimde yatacağım günler gelecek diye

Slm kızlar ben de telden yazıyorum okuyabildiğim kadarıyla güzel haberler var. Benimde bugün 2 embriyo transferim oldu. Dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden.

Slm kızlar ben de telden yazıyorum okuyabildiğim kadarıyla güzel haberler var. Benimde bugün 2 embriyo transferim oldu. Dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden.

hayırlısı olsun canım inşallah sana sıkı sıkı tutunur bebişlerin 12 gün sonra senin de haberini kutlarız

2adet embeiyo transferim oldu coook sukur

Hu hu ben geldim :) iki dondurulmus embriyo transferim oldu bugun Rabbim hiç birimizin emeklerini bosa çıkarmasın ins:)

ohh ne güzel çifter çifter maşallah sonunda da rabbim yüzümüzü güldürsün
eslemsena pimpirik81 minikgelin aynı anda 2şer 2 şer 12 gün sonra da hamiş haberlerinizi alırız inş.

yaşasın hamişşlerrrr inşallah katlanarak artar değerlerimiz kızlar bana da dua edin benim de yarın testim var alır almaz yazarım inşallah size de güzel haberleri.İdrar testini de kan testi yaplmadan önce yasaklıyorum bi de moral bozmayı yasaklıyorum heytttt beeeaaahhhh.... bu arada üçüncü ikiz annesi olmaya talibim hayırlısıyla inşallah ikisi de 1.kaliteydi bakalım sonuç nolcak??

Son düzenleme:
yaşasın hamişşlerrrr inşallah katlanarak artar değerlerimiz kızlar bana da dua edin benim de yarın testim var alır almaz yazarım inşallah size de güzel haberleri idrar testini de kan testi yaplmadan önce yasaklıyorum bi de moral bozmayı yasaklıyorum heytttt beeeaaahhhh.... bu arada üçüncü ikiz annesi olmaya talibim hayırlısıyla inşallah ikisi de 1.kaliteydi bakalım sonuç nolcak??

Yeni hamile haberi var cok sevindim. Benim şafak 9 içimdeki Umit tükeniyor. Galiba malum olmasını bekliyorum ama hiç belirti yok.

Hadi hayırlı olsun canımmmmm..
inşALLAH bebişleirn sana sım sıkı tutunurdaaaaaaa 12 gün sonra hamiş haberini duyarız

bıktım iştennnnnn:
bir bebişim olsa da şu iş hayatımı işgal etmese amaaaa
3 saattir bilgisayar başındaçalışmayan bir şeyleri düzeltmek ile uğraşıyorum. allah verse de inşallah böyle gereksiz dertler yerine bebişimi sevmekle uğraşsammmmmmmm

Son düzenleme:
Yeni hamile haberi var cok sevindim. Benim şafak 9 içimdeki Umit tükeniyor. Galiba malum olmasını bekliyorum ama hiç belirti yok.

Benimde bugün 9. günümdü ve benimde hiç bir belirtim yok. Tek bir belirti bile yok. Sadece çooook inceden bir bel ağrısı ve karın ağrısı var ama çok hafif oluyor ve hemen geçiyor psikolojik olabilir diye düşünüyorum başkada hiç bir şey yok. Bazı bazı çok ümitleniyorum hemen arkasından müthiş bir karamsarlığa bürünüyorum farkında değiliz ama inanılmaz bir duygu kaosu yaşıyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah. Bugün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Eşimi aradım ağladım söyledim. Eşim çok kızdı niye çocuk gibi davranıyorsun dedi. Gidelim kan testi yapalım dedim hayır test gününe kadar bekleyecez, doktor 15 gün dediyse var bir bildiği dedi. Nasıl beklerim bilmiyorum daha 5 gün var. Tabi erkekler biraz daha olaya gerçekçi yaklaşıyorlar ve bebeği taşıyan onlar olmadığından, hareketleri kısıtlanmadığından, onca iğneyi ilacı onlar kullanmadığından dolayı daha gerçekçi davranabiliyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…