arkadaşlar merhabalar,
az önce birsürü şey yazmıştım hepsi silindi nereye gitti anlamadım..
Kızlar az önce doktordan geldim moralim acayip bozuk, doktor bu sefer de rezerv kötü dedi birsürü ilaç yazdı, önümüzdeki ay başlarız dedi ama bende moral sıfır şu an sersem oldum, daha önce kist görmüştü doğum kontrol hapı vermişti, geçen ay izne gittiği için ertelemiştik tedaviyi doğum kontrol hapına da ara vermiştik bu ay ise biosteron dhea 25 mg günde 3 tane, qenzim 100 mg günde 2 tane ve doğum kontrol hapı verdi...
Aranızda biosteron dhea türü bi ilaç kullanan var mı daha önce yan etkileri faydalarından kötü görünüyor, biz erkek faktörü ile başlamıştık bu işe, eşimde 100 bin civarı sperm var oligospermi, ama şimdi kadın faktörü de eklendi moralim yerlerde, ayrıca çok zor muayene oluyorum bu sefer de canım yandı, artık çıktım muayeneden daha kapıya gelemeden başladım ağlamaya eşim de şaşırdı, ben daha işin başında böyle oldum napacam bilmem daha ne yollardan geçeceğiz bebğimiz uğruna allahım sabır ve güç ver diye dua etmekten başka çare yok...
ya benim karnım hiç doymuyo sizde aynımısınızzzz birde benim karnım daha şimdiden 2-3 aylık gibi duruyo
bu gün kan testini tekrarlıcam ama akşam iş çıkışı gitebilicem sadece gelince sonucu yazarım sizeeee inşallah herley yolundadırr
dün akşam da merkezden aradılar ağustosun 18 randevu verdiler keseyi ve kalp atışını duymak içinninşallah günler çabuk geçer ve herşey yolunda gidiyo olurrr
Canım benim test tarihim 11 ağustos. Dualarını eksik etme. Baharcım sen nasılsın yarın kontrolün de ins iyidir herşey. Allahım şu mübarek günlerde herkesin gönlündekinı versin ins
ya benim karnım hiç doymuyo sizde aynımısınızzzz birde benim karnım daha şimdiden 2-3 aylık gibi duruyo
bu gün kan testini tekrarlıcam ama akşam iş çıkışı gitebilicem sadece gelince sonucu yazarım sizeeee inşallah herley yolundadırr
dün akşam da merkezden aradılar ağustosun 18 randevu verdiler keseyi ve kalp atışını duymak içinninşallah günler çabuk geçer ve herşey yolunda gidiyo olurrr
Kızlar transfer sonrası neler yaptınız?
evt canım aynı şekilde benimde karnım hiç doymuyor yiyorum hemencik acıkıyorumilaçlar yüzünden göbüşüm şiş şimdiden 3 aylık gibi duruyor inşaallah değerlerin katlanarak artmıştır bende ağustosun 8 inde gitcem ultrason için bebişleri görseydikde içimiz
amiiiiin o güzel haber benden gelir inşalllaaaahhhhhhh....
meydacım bişe sorcam benim opu tarihim 14 temmuz kaç haftalık hamiyim şimdi ben opu tarihimi dikkate alınıyor
gebelik hesaplanırken
canım ben doktoruma sormadım daha ama nette araştırdım genelde adet başlangıç tarihinden hesaplıyorlar transfer olduğu gün 15 günlük hamile sayılıyor diye okumuştum..ben adett tarihinden hesapladım..
hııı o zaman benim adet tarihim 3 temmuz.4 haftalık ayyyyyyyyyyyyyy inanamıyorum allahım sen esirge
hııı o zaman benim adet tarihim 3 temmuz.4 haftalık ayyyyyyyyyyyyyy inanamıyorum allahım sen esirge
arkadaşlar merhaba forumu sürekli takip ediyordum bugün bende yazmak istedim, tablonuza beni de eklerseniz sevinirim.
ben 30 eşim 32 yaşında, sperm azlığı sorunumuz ilk tüp bebek denememiz ve fulya bahçecide yaptırdık.21 adet yumurtam toplandı
7si döllendi ve ohss olma ihtimalim yüksek die donduruldular, 1 ay sonra yani 29.07.2012de transferim yapıldı; 7 embiryomda çözüldü;
fakat sadedece 1 tanesi gelişim gösterdi, tek embiryom transfer edildikten sonra kalan 6 tanesi gelişim göstermediği için imha edilmiş
test tarihim 13 ağustos
transferi gerçekleşen arkadaşlar:
albilda, asel_k, efil79, pimpirik81, punpun test tarihlerinizi yazar mısınız tabloya ekleyebilmem için
slm arkadaşlar sonucumu 27 temmuz cuma aldım malesef negatif... doktr OLMAMIŞ dedi, sanki şaka yapıyordu. o kadar inanmıştık ki olacağına kötü bi şaka gibi geldi. 15 gündür ailemin yazlığındaydım, dün eve döndüm, herşey üstüme geliyo, evden ne umutla çıktım nasıl döndüm..
nisan annelerinden olacaktım ben....
hamile olan arkadaşları tebrik ederim Allah kucaklarına almayı nasip etsin. tedavideki arkadaşlar, transferi olan arkadaşlar Allah hepinizin yüzünü güldürsün inşallah...
sevgiyle kalın...
hayırlısıyla inşallah bebıslerımız bızı bırakmıyacak ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN .moralini yuksek tut beslenmene ve uyku duzenıne dıkkat et bol bol istırahat et ve bol su tuket.yorgunlugun normal ates basmaları ve tabı yumurtalıklarındakı agrılar bende dun yasadım bunları hatta kendımı suyu sıkılmıs portakal gb hıssettım.ilaclarını aksatmadan al ve jelının saatlerıne dıkkat et hep aynı saatlerde almaya özen goster.ALLAHA EMANET OL.hayırlı haberlerını beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?