Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

herkese günaydınnnn
ben dün ikinci testimi yaptırıdm.735 çıktı.doktorum iyi olduğunu söyledi.10 gün sonra kese görmeye gidecez allahın izniyle.

Umut neydi hayal kurmak mı hayallerin yok yolduğunu görüp ayağa kalkıp yürümek mi? Kalp kırıkları param parça yerde üstüne basıp yürümek mi ? tekrardan cesaret etmeye tekrardan yürümeye varım deyip gülücükler atıp saklı saklı korkuyorum diyip ağlamak mı ?
Hayırlısı böyleymiş diyip umursamadığını insanlara göstermek mi? (aslında içinde fırtınalar koptuğu halde)

16 haftalık bebeğini ben senide bebeğide istemiyorum gerekirse canlı canlı alsınlar onu içimde istemiyorum diyen insanlar gördüm şuan .
Yaşadığım duygu selini bir tek siz anlaya bilirsiniz kızlar

Ben bu kadını boğmak istiyorum

Temmuzun uğurlu bayanları gunaydınlar....demıstım dıyorum temmuz ugurlu guzel bır ay:)

yüzümüz gulsun kucagımız dolsun ınsallah

sana yardım edebılırım hiç dusunmeden...Her yeni bir gun yenı bır umuttur bunu unutma...

günaydın canlarrrrrrrrrr
bugün yine "barbaros" sayesinde tablomuz bi hamiş daha kazanır inş
hep güzel haberleralmak dileğiyle

teşekkür ederim baharcım ben de kan verip geldim iki de çıkacak inşallah sonuçlar dualarınızı bekliyorum

umut tüm kuraklığa rağmen, gereğinde gözyaşlarınla suladığın eşi benzeri olmayan bir çiçektir... sen nefes aldığın sürece o çiçek açacak... ayakların cam kesikleri olsa da kalkıp yürümeye devam edeceksin...

o güzel gün gelecek ve o gün tüm bunları çokkktannn unutmuş olacaksın...

günaydın canım haklısın bizi bizden başkası anlamaz elden gelen bir şey yol bol bol dua edeceğiz rabbim ol diyecek bizlerde bir gün inşallah allah dualarımız kabul etsin amin

ben yokken yine birileri idrar testine kalkışmış valla eczanelerle anlaşıp tüp çocuk yaptıranlara idrar testini yasaklatmak lazım bu ne ayol zaten sinirler yıpranmış daha çok yormayın kendinizi rica ederim yaaaa

kızlar bişe sorcam benim opu tarihim 14 temmuz şimdi ben hamileliği nasıl hesaplıcam yani kaç haftalık oluyor bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…