rabbim hepimzin gönlünden geçeni hakında hayırlı kılıp öyle nasip etsin inşşşşş
bu kadar çaba emek karşılığını bulsun inşşşşş
günaydın canlarrrrrrrrrr
bugün yine "barbaros" sayesinde tablomuz bi hamiş daha kazanır inş
hep güzel haberleralmak dileğiyle
kızlar bende de bulantı falan başlamadıda uyku hali var sürekli uykum geliyor halsizim.
Umut neydi hayal kurmak mı hayallerin yok yolduğunu görüp ayağa kalkıp yürümek mi? Kalp kırıkları param parça yerde üstüne basıp yürümek mi ? tekrardan cesaret etmeye tekrardan yürümeye varım deyip gülücükler atıp saklı saklı korkuyorum diyip ağlamak mı ?
Hayırlısı böyleymiş diyip umursamadığını insanlara göstermek mi? (aslında içinde fırtınalar koptuğu halde)
16 haftalık bebeğini ben senide bebeğide istemiyorum gerekirse canlı canlı alsınlar onu içimde istemiyorum diyen insanlar gördüm şuan .
Yaşadığım duygu selini bir tek siz anlaya bilirsiniz kızlar
Ben bu kadını boğmak istiyorum
zaten adın makarna...hadi soğanı geçtim tey teycii,,,ya bu döner ustası ne olcek..ya canım döner çekerse:)
herkese günaydınnnn
ben dün ikinci testimi yaptırıdm.735 çıktı.doktorum iyi olduğunu söyledi.10 gün sonra kese görmeye gidecez allahın izniyle.
günaydın canlarrrrrrrrrr
bugün yine "barbaros" sayesinde tablomuz bi hamiş daha kazanır inş
hep güzel haberleralmak dileğiyle
Umut neydi hayal kurmak mı hayallerin yok yolduğunu görüp ayağa kalkıp yürümek mi? Kalp kırıkları param parça yerde üstüne basıp yürümek mi ? tekrardan cesaret etmeye tekrardan yürümeye varım deyip gülücükler atıp saklı saklı korkuyorum diyip ağlamak mı ?
Hayırlısı böyleymiş diyip umursamadığını insanlara göstermek mi? (aslında içinde fırtınalar koptuğu halde)
16 haftalık bebeğini ben senide bebeğide istemiyorum gerekirse canlı canlı alsınlar onu içimde istemiyorum diyen insanlar gördüm şuan .
Ben bu kadını boğmak istiyorum
umut neydi hayal kurmak mı hayallerin yok yolduğunu görüp ayağa kalkıp yürümek mi? Kalp kırıkları param parça yerde üstüne basıp yürümek mi ? Tekrardan cesaret etmeye tekrardan yürümeye varım deyip gülücükler atıp saklı saklı korkuyorum diyip ağlamak mı ?
ben bu kadını boğmak istiyorum
Günaydın kızlar bu gün hayırlı güzel ve hamile haberleri alırız inşallah
amiiiiin o güzel haber benden gelir inşalllaaaahhhhhhh....
gunaydınlarr edaaa bende halsızım ışe gidip gelmek cok zor gelıyo su anda
bende bugün başladım işe.ayy ağzım yırtılacak esnemekten.
bende bugün başladım işe.ayy ağzım yırtılacak esnemekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?