hayırlısı olsun canım benimde 3 tane olgun yumurtam vardı 2 si döllenmişti 3.gün de dün ikiside çok güzel embriyo oldu dediler ve transferim oldu. ınşallah hep benimle bizimle olurlar.
arkadaşlar merhaba forumu sürekli takip ediyordum bugün bende yazmak istedim, tablonuza beni de eklerseniz sevinirim.
ben 30 eşim 32 yaşında, sperm azlığı sorunumuz ilk tüp bebek denememiz ve fulya bahçecide yaptırdık.21 adet yumurtam toplandı
7si döllendi ve ohss olma ihtimalim yüksek die donduruldular, 1 ay sonra yani 29.07.2012de transferim yapıldı; 7 embiryomda çözüldü;
fakat sadedece 1 tanesi gelişim gösterdi, tek embiryom transfer edildikten sonra kalan 6 tanesi gelişim göstermediği için imha edilmiş
test tarihim 13 ağustos[/QUO
Canım ben de Fulya Bahçecide tedavi görüyorum...
canım inş 2 embriyoda sonuna kadar bölünmeye devam ederler ve hayırlısıyla buluşursunuz perşembe günü
arkadaşlar merhaba forumu sürekli takip ediyordum bugün bende yazmak istedim, tablonuza beni de eklerseniz sevinirim.
ben 30 eşim 32 yaşında, sperm azlığı sorunumuz ilk tüp bebek denememiz ve fulya bahçecide yaptırdık.21 adet yumurtam toplandı
7si döllendi ve ohss olma ihtimalim yüksek die donduruldular, 1 ay sonra yani 29.07.2012de transferim yapıldı; 7 embiryomda çözüldü;
fakat sadedece 1 tanesi gelişim gösterdi, tek embiryom transfer edildikten sonra kalan 6 tanesi gelişim göstermediği için imha edilmiş
test tarihim 13 ağustos[/QUO
Canım ben de Fulya Bahçecide tedavi görüyorum...
Bende fulya bahçecide tedavi görüyorum. Doktorum Halit Bey. 2. denememiz. Geçen ay bir negatif denememiz olmuştu. 4 gün sonra test günüm.
Bitanemmmmmmmmm sende autumun ve barbaross iki hamişimizin ortasındasınnnnnnnn sıra sende inşALLAH:49
arkadaşlar kocamdan sonra haberi size yetiştiriyorum teyyyy teeyyyy aho aho 181 çıktı heyoooo lorke lorkeee
17 hamilemiz olmuş ne güzel...
Güzel haberlerine yetişemediğim hamile arkadaşları tebrik ederim...
Bize de umut oluyorsunuz...
iNŞALLAH BEN DE GÜZEL HABER LER VERECEĞİM...
inşallah baharım. 2 side iyi bölünürde hamiş olurum tez zamanda.ben aylar önce iki rüya görmüştüm. Rüyamın ilki benim bir tane oğlum olmuş ama cenneteymiş. Dünyaya gelmek istemiyormuş. Diyorum rüyamda sen de haklısın bizim gibi sazan değilsin cennet bırakılpta dünyaya gelinir mi? Diyorum. Sonraki rüyam ise şöyle : Benim tıpta okuyan bir öğrencim vardı. Bu sene mezun oldu. Bir arabayla geliyor kapağını açıp içinden bir çocuk çıkarıyor ve kucağıma veriyor. Biraz ilerliyorum sonra bir tane daha çocuk veriliyor. Iki kucağımda çocuk oluyor. öyle gidiyordum. Ilk rüyam gerçekleşti. Doğal yoldan hamile kaldım ve 8 haftalıkken düşük sonucu kürtaj oldum. 2. Rüyamın gerçek olmasını bekliyorum. Hayırlısı ile inşallah
canım nerelerdesin sen bugün yazacaktım kanbar neredesin diyeeeee sonra kaynadı arada...
özledim seniiiiiiiii
sAĞOL CANIM BEN DE SENİ ÖZLEDİM..
çok yoğundum..performans toplantıları vardı h.sonu.
bugün yine arkadaş izinli..
kafamı kaldıramadım...
17 hamilemiz olmuş..
maaşallah...
17 hamilemiz olmuş ne güzel...
Güzel haberlerine yetişemediğim hamile arkadaşları tebrik ederim...
Bize de umut oluyorsunuz...
Inşallah ben de güzel haber ler vereceğim...
benimde bel ağrım var canım ara ara yine kasık ağrımda oluyocanım arkadaşım bende aynı durumayım sürekli bişeylar atıştırıyorum..benim sorunumsa bel ağrısıçekiyorum..her zaman oturarak çalışıyorum aslında.bankacıyım biliyorsunuz ama gel görki bu ytransferde beri hep böyle akşam 9da uyudum mesela kesintisiz sabah sürünerek kalktım resmen:) merkezden beni randevu için aramadılar 3 hafta sonra gel dediler sadece.umutege ilk kontrol etilerdeki memorialdamı veriyolar ben kendi doktorua gitmek istiyom ama
arkadaşlar kocamdan sonra haberi size yetiştiriyorum teyyyy teeyyyy aho aho 181 çıktı heyoooo lorke lorkeee
anladım canım allah kolaylık versin...
evetttttt 17 hamişimiz oldu
darısı bizim başımıza inş
benimde bel ağrım var canım ara ara yine kasık ağrımda oluyoben de tam tersi uyayamıyorummm:26::26: bakalım nereya kadar uykusuzluğa dayanıcammm
beni dün akşam aradılar canım drnuz nur hn'la 22 ağustosta randevunuz var dediler bende hafta içi olduğu için 18 zine aldımmm
ben şişlideki yere gidicem canımm.sen arayıp bilgi al istersen..belki şehir dışında olduğun için gelemeyebilirsin falan diye düşünmüş olabilirler...senin dr kimdi
tebrikler bi hamişimiz daha oldu gözümüz aydınnnnnn
sağlıkla gelsin inşallah canımmmm
Bende fulya bahçecide tedavi görüyorum. Doktorum Halit Bey. 2. denememiz. Geçen ay bir negatif denememiz olmuştu. 4 gün sonra test günüm.
bende erbil beyin hastasıyım inşallah hepimizin ki tutar mutlu haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?