Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

hayırlısı olsun canım benimde 3 tane olgun yumurtam vardı 2 si döllenmişti 3.gün de dün ikiside çok güzel embriyo oldu dediler ve transferim oldu. ınşallah hep benimle bizimle olurlar.

inşallah inşallah eslemsena allah bize bağışlasın yavrucuklarımızı. Sayıya takılmıyorum. Sayının az olması sadece şansızımı düşürür. Rabbim vermeyi dilemiştir inşallah. 1 tanesi bile işimizi görecek. Ne yapalım adımız hıdır elimizden gelen budur

Bitanemmmmmmmmm sende autumun ve barbaross iki hamişimizin ortasındasınnnnnnnn sıra sende inşALLAH :49

17 hamilemiz olmuş ne güzel...
Güzel haberlerine yetişemediğim hamile arkadaşları tebrik ederim...
Bize de umut oluyorsunuz...
iNŞALLAH BEN DE GÜZEL HABER LER VERECEĞİM...

canım inş 2 embriyoda sonuna kadar bölünmeye devam ederler ve hayırlısıyla buluşursunuz perşembe günü

inşallah baharım. 2 side iyi bölünürde hamiş olurum tez zamanda.ben aylar önce iki rüya görmüştüm. Rüyamın ilki benim bir tane oğlum olmuş ama cenneteymiş. Dünyaya gelmek istemiyormuş. Diyorum rüyamda sen de haklısın bizim gibi sazan değilsin cennet bırakılpta dünyaya gelinir mi? Diyorum. Sonraki rüyam ise şöyle : Benim tıpta okuyan bir öğrencim vardı. Bu sene mezun oldu. Bir arabayla geliyor kapağını açıp içinden bir çocuk çıkarıyor ve kucağıma veriyor. Biraz ilerliyorum sonra bir tane daha çocuk veriliyor. Iki kucağımda çocuk oluyor. öyle gidiyordum. Ilk rüyam gerçekleşti. Doğal yoldan hamile kaldım ve 8 haftalıkken düşük sonucu kürtaj oldum. 2. Rüyamın gerçek olmasını bekliyorum. Hayırlısı ile inşallah

Bitanemmmmmmmmm sende autumun ve barbaross iki hamişimizin ortasındasınnnnnnnn sıra sende inşALLAH :49

bitanem bende onu düşünüyordum onlardan bana bulaşır hamişlik inş
allahın izniyle 1 ay sonra banada hamiş haberi vermek nasip olur inş
tabiki sana da bitanemmmmmm

iNŞALLAH BEN DE GÜZEL HABER LER VERECEĞİM...

canım nerelerdesin sen bugün yazacaktım kanbar neredesin diyeeeee sonra kaynadı arada...
özledim seniiiiiiiii

değerli kardeşim olumsuz sonuç almak hepimiz yıkacaktır. yaşadığın çok doğal bir duygu. ben ilk kez tüp deneyen biri olarak bu işlemlerin ne kadar zor olduğunu idrak ettim yaşamayan bilemez bu durumu. şimdi benim de yumilerin ne olacağı belli değil. şimdiden düşünüyorum sonuç olumsuz gelirse yeniden deneyeceğim. tabi ne zaman hazır hissedersem. gücümüzün yettiği kadar emek vermemiz gerek. hayat bu sonuçta pişman olmamak için. yalnız değisin. bu durumu yaşayan tek insan değilsin. biz kardeşiz birbirimize dua edeceğiz. inşallah dualarımızın ve emeklerimizin karşılığını bu dünyada da alalım. sevgiyle kal. seni çok seviyoruz

canım 2. rüyan çok güzellll hayra çıkar inş
rüyandaki gibi ikizlerini kucağına almak nasip olsun tatlım

canım nerelerdesin sen bugün yazacaktım kanbar neredesin diyeeeee sonra kaynadı arada...
özledim seniiiiiiiii

sAĞOL CANIM BEN DE SENİ ÖZLEDİM..
çok yoğundum..performans toplantıları vardı h.sonu.
bugün yine arkadaş izinli..
kafamı kaldıramadım...
17 hamilemiz olmuş..
maaşallah...

sAĞOL CANIM BEN DE SENİ ÖZLEDİM..
çok yoğundum..performans toplantıları vardı h.sonu.
bugün yine arkadaş izinli..
kafamı kaldıramadım...
17 hamilemiz olmuş..
maaşallah...

anladım canım allah kolaylık versin...
evetttttt 17 hamişimiz oldu
darısı bizim başımıza inş

Inşallah ben de güzel haber ler vereceğim...

canım inşallah senden de alırız güzel haberler rabbim dileklerini kabul etsinn

benimde bel ağrım var canım ara ara yine kasık ağrımda oluyoben de tam tersi uyayamıyorummm:26::26: bakalım nereya kadar uykusuzluğa dayanıcammm
beni dün akşam aradılar canım drnuz nur hn'la 22 ağustosta randevunuz var dediler bende hafta içi olduğu için 18 zine aldımmm
ben şişlideki yere gidicem canımm.sen arayıp bilgi al istersen..belki şehir dışında olduğun için gelemeyebilirsin falan diye düşünmüş olabilirler...senin dr kimdi
arkadaşlar kocamdan sonra haberi size yetiştiriyorum teyyyy teeyyyy aho aho 181 çıktı heyoooo lorke lorkeee

tebrikler bi hamişimiz daha oldu gözümüz aydınnnnnn
sağlıkla gelsin inşallah canımmmm

sevgili dostlarım,
hepinize destekleriniz için teşekkür ederim, hiç birimize bu kötü deneyimi yaşatmasın. umudumu kaybetmedim ama büyük bir hayal kırıklığı içindeyim, çoook umutluydum .... malesef donduracak embriyom da olmadı. herşeye tekrar başlayacağız ama biraz zaman a ihtiyacım var.
Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin.
sevgiyle kalın,

mustafa acet canım benim doktorum..

arkadaşlar kocamdan sonra haberi size yetiştiriyorum teyyyy teeyyyy aho aho 181 çıktı heyoooo lorke lorkeee

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

canımm hayırlısı olsunnnn tebriklerrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…