Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Canım merhaba herşeyden öncce hayırlı olsun ...doğru merkezdesin...
Ben 13 Temmuzda tedaviye başladım...24 temmuzda 4 adet 1.kalite embriyom donduruldu...
adet söktürücüm bu.c.tesi bitti,cu c.tesiye kadar adet olup,2.günü gideceğim ve yakında da transferim olacak...
inşallah hepsi aynı kalitede kalır...2si transfer edilip,2 si dondurulur,bebeğim 1 yaşına gelince de kalanları transfer edip yine 2.çocuğuma kavuşurum...inancım çok yüksek....
benim doktorum erbil yağmur...senin ki kim?

canım benim inşallah....amin....eşim okuyamaz da ben okuyacağım...41 yasinim inşallah bugün bitiyor....adetim bitince de tefriciyeyi bitiricem canım..ya varis,ya evvel sürekli okuyorum zaten...dualarımızı bu Ramazan ayında Rabbim geri çevirmeyecek hayırlısıyla...

tüp bebek merkezleriyle anlaşsak mı ne yapsak, başarı oranları bizim bereketli listemiz sayesinde artıyor

Çok yaşa öyle yapalım da , hepimizin bir tüp bebek masrafını karşılamaları kaydıyla....
eee onların da başarı oranları artıracağız...:82:

çok iyiymiş tafşanım çok sevindim... perşembe günü sorarım saol

hay maşşalhhh... Allah bebelerini sana bağışlasın, ohh çözdür çözdür yap anacım

Her şey gönlünce olsun canım hep böyle pozitif ol..

Benim dr Mustafa Bahçeci özellikle Mustafa Beyi istedim hatta ilk tedaviye başlayacağım gün aradılar beni sabah 9 da gel diye Mustafa bey burda olamayacağı için Aytun Hanım dktorunuz olacak diye... Ben birden şok oldum ağladım ağlayacağım eşim aldı tel.i epey bir şeyler söyledi arayan kıza

sonra Mustafa Bey aradı da arayı yumuşattı yoksa tedaviden vazgeçip yoldan geri dönecektik.. (Bu olaylar olurken biz Konya-İstanbul arası yoldaydık) Mustafa Bey sağolsun yuurta takibinde benim için geldi merkeze..

Bu olay dışında memnundum ben e merkezden

Canım benim Mustafa Bahçeci'yi tanıyorum ben de ,inşallah tutacak senin de ,emin ol...
inşallah hamile kalacaksın...
ben inanıyorum,
kendime de çok inanıyorum..
bu kez olacak.Ramazan ayının hayrına inanıyorum,15 ağustos doğum günüm,onun da uğuruna inanıyorum ...
bol bol dua ediyorum...

fiyank makarna çekti canımmmmmhem adından dolayı hemde resimdeki sevimlinin makarna yemesindennn

iyiki içliköfte yapmamışım nickimi ya da yoğurtlu mantı nice olurdu halimiz (ay nasıl olsa eve dönüş vakitleri söyleyin kocişlerinize yarımşar kilo mantıyla 3-5 içli köfte alsın ayy, ben yemek muhabbeti yapmadan duramam noolcek hofffffff )

Ayy çok güzel konuşuyorsun canım inş. hepimizin duaları kabul olur bu benim 6. denemem olacak bu da olmazsa bir daha yapmaya cesaretim olmayacak. O yüzden olmasını çok istiyorum ama sonlara doğru yaklaşınca bir karamsarlık çöktü içime yine olmadı diye düşünmeye başladım.

canım bunları da çek hergün bak bebek için bunlar
el halik
el musavvir
el bari
ya latif
ben bunları çektim sürekli 1000 tane tv de hocada söylemişti bebek için çok iyi duları bunlar diye
transferden sonrada er rahim ve er rahman da çekmeye başladım onuda arkadaşım söylemişti ne duyduysam ne öğrendiysem yapmaya çalıştım elimden geldiği sürece
meryem süresini okudum hergün birde selati tevriciye adetliykende okunuyormuş aklında bulunsun..

Yarın ilk kontrolüme gidiyorum..inş. herşey yolunda gider ve inş. bebişler gözükür minicik kalpleriyle bize...yeniden heyecan sardı beni sonuç alacağım zamandaki gibi..Allah'ım sen yardım et...aminnn

Bu arada, dualarınızda benide unutmayın arkadaşlarımm

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ağlıycam ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaa

topiğimizin ilk pıt pıtı senden gelecek

dualarımızdasın, hayırlı haberlerle gel

hain fiyonkum makarnam..senide görcez duuurrr helee..sende bi hamiş ol bak ben sana neler yazcem,hemide özeline özeline yimek resimleri göndercem ..ohhhhhhhhhhhhh

topiğimizin ilk pıt pıtı senden gelecek

dualarımızdasın, hayırlı haberlerle gel

amin Allah Razı olsun canım...

ayy ben sana neler yazarkene sen ne yazmışınnnn:) olsun o başka bu başka..intikam soğuk yenen bi yemektir...çoook yakında fiyonk makarnanın sinemasında vizyonda...

hain fiyonkum makarnam..senide görcez duuurrr helee..sende bi hamiş ol bak ben sana neler yazcem,hemide özeline özeline yimek resimleri göndercem ..ohhhhhhhhhhhhh

ben ettim siz etmeyin ben zaten her daim nöbetçi aşeren modunda dolaşıyorum bide hamilişişkoş olursam vay halime (vay kocişin haline)

amin Allah Razı olsun canım...

ayy ben sana neler yazarkene sen ne yazmışınnnn:) olsun o başka bu başka..intikam soğuk yenen bi yemektir...çoook yakında fiyonk makarnanın sinemasında vizyonda...

ayrı tabi ikisininde yeri canım duamızıda ederiz makarnamızıda yeriz

ay bu arada benim bugün 4. iğnem, ay karnım şişti şimdiden yumurtacıklar mı büyüyo napıyo içerilerde, arada bir bişeyler kımıldaşıyo acaba diyorum bunlar büyüdükçe birbirlerini mi itekliyolar kendilerine yer açmak için :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…