Kanbar merhaba sanırım sen de Bahçeci Fulya'da tedavi görüyorsun benim de son denemem orada oldu doktorum Mustafa Bahçeciydi Ama OPU ve transferi Aytun Hanım yaptı ben sonuç bekliyorum sen hangi aşamadasın geçmişi pek okuyamadım
bende de şişkinlik var canım ama karnım hiç doymuyu vallahi bu gidişle eşimin dediği olacak sanırım 90 kilo olucam doğuma kadar :18::18::18:neyse bebeklerim sağlıklı olsunda gider nasıl olsa kilolar
transferden sonra ki 30 gün oluyo canım bugün benim 12.günüm
onlarda lattan değilde üstten bakmak istedikleri için o tarihi verdiler sen dr danış ama mutlaka canım sana en uygun zamanı söylecektir benim kide arife günü oluyo zatennn çifte bayram yapıcam inşallahhhh
canım günü konusunda çok fazla bilgim yoktu benim ama 1 haftada bitirdim ben heppp allah kabul etsin şimdiden...ben tansferden önce bir tane okudum transferden sonra bir kere daha okudumm..eşimde aynı şekilde.ikimiz de ikişer kere bitirdik çok şükür ki allah dualrımız kabul etti...seninkinide edecek inşallahhh
bende umutluyum canım zaten bu işde pozitif olmak çok önemli hep diyorummm..ben ilkinde daha başlamadan negatif demiştim öylede oldu bunda da pozitif dedim çok şükür allah yüzümüzü güldürdü inşallah sen ve diğer arkadaşlarımızda yaşayacak bu güzel duyguyu
yarın sabah denicem canım tekrar unutmazsam tabi:) bu arada nur hn aradı beni ikiz galiba dedi gözün aydınnnnsonrada müstehcep bey aradı tebrik içinnnn
tüp bebek merkezleriyle anlaşsak mı ne yapsak, başarı oranları bizim bereketli listemiz sayesinde artıyor
tebrikler arkadasim sana da...
Sevindirdin bizi valla.
fiyonkum, benim bildigim bu gebelik asisi denen sey umut tup bebekte standart yapiliyor herkese. İsletme muduru yasemin hanim var bana ilk gun anlatmisti, onceden birkac basarisiz denemeden sonra yapiyorduk ama bu sene rutinde herkese yapmaya basladik dedi. Aslinda bir asi degil bu serum gibi birseymis, bebegin daha iyi tutunmasi icin diye biliyorum. İstersen bi gittiginde ona danis canimcim...
Kizlar, bugun telefon geldi.. 7 tane isleme alinan embriyodan 5 tanesi dondurulmus. Heyecandan kalitesini sormadim ama artik 5 tane kucuk yavrimiz vaar :)
Artik eylulu bekleyecekler..
Baharcim sana zahmet benim durumumu da Eylul'de dondurulmus transferi olacak diye degistirir misin?
Canım merhaba herşeyden öncce hayırlı olsun ...doğru merkezdesin...
Ben 13 Temmuzda tedaviye başladım...24 temmuzda 4 adet 1.kalite embriyom donduruldu...
adet söktürücüm bu.c.tesi bitti,cu c.tesiye kadar adet olup,2.günü gideceğim ve yakında da transferim olacak...
inşallah hepsi aynı kalitede kalır...2si transfer edilip,2 si dondurulur,bebeğim 1 yaşına gelince de kalanları transfer edip yine 2.çocuğuma kavuşurum...inancım çok yüksek....
benim doktorum erbil yağmur...senin ki kim?
Her şey gönlünce olsun canım hep böyle pozitif ol..
Benim dr Mustafa Bahçeci özellikle Mustafa Beyi istedim hatta ilk tedaviye başlayacağım gün aradılar beni sabah 9 da gel diye Mustafa bey burda olamayacağı için Aytun Hanım dktorunuz olacak diye... Ben birden şok oldum ağladım ağlayacağım eşim aldı tel.i epey bir şeyler söyledi arayan kıza
sonra Mustafa Bey aradı da arayı yumuşattı yoksa tedaviden vazgeçip yoldan geri dönecektik.. (Bu olaylar olurken biz Konya-İstanbul arası yoldaydık) Mustafa Bey sağolsun yuurta takibinde benim için geldi merkeze..
Bu olay dışında memnundum ben e merkezden
fiyank makarna çekti canımmmmmhem adından dolayı hemde resimdeki sevimlinin makarna yemesindennn
Canım benim Mustafa Bahçeci'yi tanıyorum ben de ,inşallah tutacak senin de ,emin ol...
inşallah hamile kalacaksın...
ben inanıyorum,
kendime de çok inanıyorum..
bu kez olacak.Ramazan ayının hayrına inanıyorum,15 ağustos doğum günüm,onun da uğuruna inanıyorum ...
bol bol dua ediyorum...
canım benim inşallah....amin....eşim okuyamaz da ben okuyacağım...41 yasinim inşallah bugün bitiyor....adetim bitince de tefriciyeyi bitiricem canım..ya varis,ya evvel sürekli okuyorum zaten...dualarımızı bu Ramazan ayında Rabbim geri çevirmeyecek hayırlısıyla...
iyiki içliköfte yapmamışım nickimi ya da yoğurtlu mantı nice olurdu halimiz (ay nasıl olsa eve dönüş vakitleri söyleyin kocişlerinize yarımşar kilo mantıyla 3-5 içli köfte alsın ayy, ben yemek muhabbeti yapmadan duramam noolcek hofffffff)
ben çıkıyorum iyi akşamlar kızlar öpüldüz hepinizzzz
topiğimizin ilk pıt pıtı senden gelecekYarın ilk kontrolüme gidiyorum..inş. herşey yolunda gider ve inş. bebişler gözükür minicik kalpleriyle bize...yeniden heyecan sardı beni sonuç alacağım zamandaki gibi..Allah'ım sen yardım et...aminnn
Bu arada, dualarınızda benide unutmayın arkadaşlarımm
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ağlıycam ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaa
topiğimizin ilk pıt pıtı senden gelecek
dualarımızdasın, hayırlı haberlerle gel
hain fiyonkum makarnam..senide görcez duuurrr helee..sende bi hamiş ol bak ben sana neler yazcem,hemide özeline özeline yimek resimleri göndercem ..ohhhhhhhhhhhhh
amin Allah Razı olsun canım...
ayy ben sana neler yazarkene sen ne yazmışınnnn:) olsun o başka bu başka..intikam soğuk yenen bi yemektir...çoook yakında fiyonk makarnanın sinemasında vizyonda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?