Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım bende aynı durumdayım özellikle bugün iyice arttı...
opuya kadar nasıl olcam merak ediyorum

bi kaç defa mesajına cvp yazmayı denedim ama hata veriyor canım, başka şehirlerde hangi hastaneler veriyor tüp bebek raporu bilmiyorum ama oralardan alan varsa burda bilgi verebilir, zeynep kamilden alacaksan her anını anlatabilirim ama hali hazırda tedaviye başladığın için zaten şu ara alamazsın, madem başladın tedavine şimdilik at bu seçeneği kenara (çünkü yetişmez mümkün değil) hiç bi zaman ihtiyacın olmamasına dua edelim

bide bu iğnenin başı iyide sonuna doğru yakmaya başlıyor...

yarın flzask ve senden güzel haberler getirin, merakla beklicem, perşembe bana referans olmuş olucaksınız...

iğneyi yaparken mi yakıyor canım ??
normalde hissetmiyorum ben ama bazen kılcal damara gelince biraz acıyor hemire normal demişti...
onun dışında iğneyi yaptıktan bisüre sonra hareketketlenmeyi hissediyordum...
bugün kasıklarımda daha çok hareketlenme var baya da şiştim
yumoşlarım büyüyorlardır inş
canım inş yarın ikimizde güzel haberler vericez size sonrada sıra sana gelecek

şimdik şöyle, iğneyi saplıyorum (ok gibin) basmaya başlıyorum misal ilk 100 iu da sorun yok sonrasında yavaş yavaş yanmaya başlıyor bitene kadar, bittikten sonrada bir süre bi yanma oluyor iğnenin yayıldığını falan hissediyorum sanki, ben mi yanlış yapıyorum dicem ama ilk gün hemşirenin yaptığında da böyle olmuştu...

ay bu yumoşlar 4 günde bu kadar büyüyosa 10 günü düşünemiyorum

hoff yarın sabahtan hemen yazın e mi, çatlarım yoksam zaten şiştim

anladım canım bende vururken yanma olmuyor senin vücut çok hassas demekki
canım şimdi yemek de yedim iyice şiştim ben
opuya kadar hergün biraz daha şişicez bakalım o gün nasıl olacak
canım döner dönmez yazarım ben sen merak etme...
dua et de güzel haberler verelim size
inş yumoşların hepsi aynı şekilde büyüyorlardırrrr...

Son düzenleme:
kızlar şimdi ben cumartesi başladım iğnelere yarın kontrol var transferi olanlar bi cvp yazabilirlermi kaçıncı gün transfer işlemi gerçekleşti?????

İğnelere başladıktan sonra gün aşırı kontrole gitmiştim. 10 gün iğne oldum. 11. çatlatma iğnesi oldum. 12. gün boş geçti. 13. gün yumurta toplama gerçekleşti. Yumurta toplamadan 3 gün sonra transfer gerçekleşti.

Bu topikte olumsuzluk yasak bize canım benim...
Hemen salatı tefriciye oku...
Yasin oku...
ya varis oku,meryem suresi oku.....
Allah'a sığın ve dua et lütfen canım...
İçindeki kuruntuları hemen kov...
Allah isterse oluyor bunu sakın uzutma,dolayısıyla Rabbimizden iste..
Ve asla vazgeçme 8.,10. hatta 12.denemelerinde anne olan o kadar çok kişi gördüm ki...
Sakın vazgeçme...
Ve sadece Rabbimize dua et,iste ve inan canım...

canım bim hepsini yapıcam,
çok ama çok teşekkür ederim,Allah razı olsun bitanem..
inşallah ben de senin gibi böyle hamile kalacağım Rabbimin izniyle..

Fiyonkum bende de yanma yapiyordu, ayni dedigin gibi, ortalarina geldigimde baya yaniyordu, hatta sonradam da yanmaya devam ediyordu..dogru yapiyorsun hic takma..
Ayrica ayni sekilde sistim ben de, hele sonlara dogru catliycam saniyordum. Hos halen catliycam gibi bir hissiyat var, daha henuz adetim gelmedi heralde ondan..

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 3 temmuzda transferim oldu. tek embriyo konuldu. allaha şükür bebişim bana tutundu şimde 6 haftalık hamişim cmt gidip kalp atışlarını görücez allahnasip ederse inş. inş sağsalim kucağımıza almayıda nasip eder rabbim. inş herkes hamiş olurda bizde buradan onların mutlulu ile sevinirz. arkadaşlar ben toplama gününde bu yana crınone ve proluton iğne kullanıyorum.içinizde bunları kullanan var mı?

canım çok sevindim,ne güzel darısı başıma..
ben de ilk transferimde bu iğneleri kullanmıştım...
canım yaşın kaç?kaççıncı denemen?hangi tüp bebek merkezi merak ettim canm?

Ben de olumlu düşünmek istiyorum ben bu duaları her tedavim sırasında hep okuyorum zaten Rabbim vereceği zamanı beklemekten başka çare yok

Canım pes ettiğimden değil bu serzenişler, tabi ki bu zorlukların olacağını hepimiz biliyoruz ama herkes aynı olmuyor işte doktorların elinde olmak zor her muayenede yeni birşey öğrendim bu ay da rezerv az deyince artık moralim bozuldu geçen ay nerdeyse başlayacaktım tedaviye doktor izne gitmeseydi, kafam karıştı anlayacağın, acaba her ay bu yumurta sayısı vs değişiyor mu, bir de en azından bende problem yok şansımız iyi derken doktor ilk yumurtalıkta hiç yok rezerv kötü diye dan dan söyledi, yaş 33 beklemek yok artık, bırakmak yok, etrafımda o kadar zayıf bayanlar var ki biz her ay muayeneye gidiyoruz ya çocuk doğurup henüz hiç alttan muayene olmayan arkadaşlarım var biliyor musunuz, haklısın bizler çok güçlü anneler olacağız her tecrübeyi yaşamış olacağız hayırlısı ile, şimdi şu DHEA neymiş ona bakim bu arada yumurtalarımı güçlendirmek için bal tarçın çörekotu karışımı yaptım, bu ay kullanmayı düşünüyorum, her akşam incir ve ceviz yiyeceğim, başka önerisi olan varsa fikir verirse çok sevinirim....iyi ki burası var ya yoksa kafayı hepten yerdim herhalde....

canım hayırlı olsun rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inş..crınone ve proluton ayrıca climara forte bant kullanıyorum inş ağustosun 8 inde bende ultrasona giricem..

ay severim ben o iki kuzuyu...
perşembe gününden itibaren onlar annelerinin anneleri onların bi ömür yanında olucak inşallah...

ah be fiyonk makarnam beni çok duygulandırdın. kendimi anne olmuş gibi hissettim. Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu inşallah.

bal polen arı sütü karışımı, çörek otu, üzüm çekirdeği yiyebilirisin ama aç karnına olacak. Allah yardımcımız olsun. 1 tane kaliteli yumurta olsun bize bebiş olarak gelsin öyle düşün. ben öyle düşünüyorum düşün yüksek dozda ilaç kullanmam rağmen saydıklarımıda yemem rağmen sadece 2 yumurtam döllendi. ben bire bile razıyım yeterki bana bebiş olarak gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…