ayrı tabi ikisininde yeri canım duamızıda ederiz makarnamızıda yeriz
ay bu arada benim bugün 4. iğnem, ay karnım şişti şimdiden yumurtacıklar mı büyüyo napıyo içerilerde, arada bir bişeyler kımıldaşıyo acaba diyorum bunlar büyüdükçe birbirlerini mi itekliyolar kendilerine yer açmak için :44::44:
canım bende aynı durumdayım özellikle bugün iyice arttı...
opuya kadar nasıl olcam merak ediyorum
bide bu iğnenin başı iyide sonuna doğru yakmaya başlıyor...
yarın flzask ve senden güzel haberler getirin, merakla beklicem, perşembe bana referans olmuş olucaksınız...
iğneyi yaparken mi yakıyor canım ??
normalde hissetmiyorum ben ama bazen kılcal damara gelince biraz acıyor hemire normal demişti...
onun dışında iğneyi yaptıktan bisüre sonra hareketketlenmeyi hissediyordum...
bugün kasıklarımda daha çok hareketlenme var baya da şiştim
yumoşlarım büyüyorlardır inş
canım inş yarın ikimizde güzel haberler vericez size sonrada sıra sana gelecek
şimdik şöyle, iğneyi saplıyorum (ok gibin) basmaya başlıyorum misal ilk 100 iu da sorun yok sonrasında yavaş yavaş yanmaya başlıyor bitene kadar, bittikten sonrada bir süre bi yanma oluyor iğnenin yayıldığını falan hissediyorum sanki, ben mi yanlış yapıyorum dicem ama ilk gün hemşirenin yaptığında da böyle olmuştu...
ay bu yumoşlar 4 günde bu kadar büyüyosa 10 günü düşünemiyorum
hoff yarın sabahtan hemen yazın e mi, çatlarım yoksamzaten şiştim
kızlar şimdi ben cumartesi başladım iğnelere yarın kontrol var transferi olanlar bi cvp yazabilirlermi kaçıncı gün transfer işlemi gerçekleşti?????
Ayy çok güzel konuşuyorsun canım inş. hepimizin duaları kabul olur bu benim 6. denemem olacak bu da olmazsa bir daha yapmaya cesaretim olmayacak. O yüzden olmasını çok istiyorum ama sonlara doğru yaklaşınca bir karamsarlık çöktü içime yine olmadı diye düşünmeye başladım.
canım bunları da çek hergün bak bebek için bunlar
el halik
el musavvir
el bari
ya latif
ben bunları çektim sürekli 1000 tane tv de hocada söylemişti bebek için çok iyi duları bunlar diye
transferden sonrada er rahim ve er rahman da çekmeye başladım onuda arkadaşım söylemişti ne duyduysam ne öğrendiysem yapmaya çalıştım elimden geldiği sürece
meryem süresini okudum hergün birde selati tevriciye adetliykende okunuyormuş aklında bulunsun..
şimdik şöyle, iğneyi saplıyorum (ok gibin) basmaya başlıyorum misal ilk 100 iu da sorun yok sonrasında yavaş yavaş yanmaya başlıyor bitene kadar, bittikten sonrada bir süre bi yanma oluyor iğnenin yayıldığını falan hissediyorum sanki, ben mi yanlış yapıyorum dicem ama ilk gün hemşirenin yaptığında da böyle olmuştu...
ay bu yumoşlar 4 günde bu kadar büyüyosa 10 günü düşünemiyorum
hoff yarın sabahtan hemen yazın e mi, çatlarım yoksamzaten şiştim
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 3 temmuzda transferim oldu. tek embriyo konuldu. allaha şükür bebişim bana tutundu şimde 6 haftalık hamişim cmt gidip kalp atışlarını görücez allahnasip ederse inş. inş sağsalim kucağımıza almayıda nasip eder rabbim. inş herkes hamiş olurda bizde buradan onların mutlulu ile sevinirz. arkadaşlar ben toplama gününde bu yana crınone ve proluton iğne kullanıyorum.içinizde bunları kullanan var mı?
Bu topikte olumsuzluk yasak bize canım benim...
Hemen salatı tefriciye oku...
Yasin oku...
ya varis oku,meryem suresi oku.....
Allah'a sığın ve dua et lütfen canım...
İçindeki kuruntuları hemen kov...
Allah isterse oluyor bunu sakın uzutma,dolayısıyla Rabbimizden iste..
Ve asla vazgeçme 8.,10. hatta 12.denemelerinde anne olan o kadar çok kişi gördüm ki...
Sakın vazgeçme...
Ve sadece Rabbimize dua et,iste ve inan canım...
arkadaşım öncelikle çok erken pes ettin..daha dur yolun başındayız.ayrıca çıkmadık candan umut kesmemek bu topikteki baş sloganımız...aramızda hiç spermi canlı olmayan yada yumurta üretmeyen hikayeler var.sen sadece destek için ilaç almaya başlamışşsın...ben burda 16.denemesinde hamile kalıp onuda 6 aylık kaybeden ve şimdi 17.denemesine umutla bağlı kadınlar okudum...lütfen psikolojiniz bunlara hazır değilse zaten başlamayın yazık bedeninize o canlı embriyolara.hep söylüyorum biz seçilmiş anneleriz.güçlü anneler.bu yazdıklarım özne-hayat senin içinde geçerli topla kendini.daha gidecek çok yolumuz var...tüm dualarımız sizlerle..
transferi gerçekleşen arkadaşlar:
albilda, asel_k, efil79, pimpirik81, punpun test tarihlerinizi yazar mısınız tabloya ekleyebilmem için
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 3 temmuzda transferim oldu. tek embriyo konuldu. allaha şükür bebişim bana tutundu şimde 6 haftalık hamişim cmt gidip kalp atışlarını görücez allahnasip ederse inş. inş sağsalim kucağımıza almayıda nasip eder rabbim. inş herkes hamiş olurda bizde buradan onların mutlulu ile sevinirz. arkadaşlar ben toplama gününde bu yana crınone ve proluton iğne kullanıyorum.içinizde bunları kullanan var mı?
arkadaşlar kocamdan sonra haberi size yetiştiriyorum teyyyy teeyyyy aho aho 181 çıktı heyoooo lorke lorkeee
ay severim ben o iki kuzuyu...
perşembe gününden itibaren onlar annelerinin anneleri onların bi ömür yanında olucak inşallah...
Canım pes ettiğimden değil bu serzenişler, tabi ki bu zorlukların olacağını hepimiz biliyoruz ama herkes aynı olmuyor işte doktorların elinde olmak zor her muayenede yeni birşey öğrendim bu ay da rezerv az deyince artık moralim bozuldu geçen ay nerdeyse başlayacaktım tedaviye doktor izne gitmeseydi, kafam karıştı anlayacağın, acaba her ay bu yumurta sayısı vs değişiyor mu, bir de en azından bende problem yok şansımız iyi derken doktor ilk yumurtalıkta hiç yok rezerv kötü diye dan dan söyledi, yaş 33 beklemek yok artık, bırakmak yok, etrafımda o kadar zayıf bayanlar var ki biz her ay muayeneye gidiyoruz ya çocuk doğurup henüz hiç alttan muayene olmayan arkadaşlarım var biliyor musunuz, haklısın bizler çok güçlü anneler olacağız her tecrübeyi yaşamış olacağız hayırlısı ile, şimdi şu DHEA neymiş ona bakim bu arada yumurtalarımı güçlendirmek için bal tarçın çörekotu karışımı yaptım, bu ay kullanmayı düşünüyorum, her akşam incir ve ceviz yiyeceğim, başka önerisi olan varsa fikir verirse çok sevinirim....iyi ki burası var ya yoksa kafayı hepten yerdim herhalde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?