Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım maşallah gözün aydınnnnnnn
kalitesi düşün embriyoları dondurmuyorlar zaten canım...
oohhh negüzel 5 bebişinde seni bekliyor
tamam canım değiştiririm

İyi o zaman icim rahatladi.toplantidayken aradilar beni de zaten zor konustum, aklima gelmedi hic kalitesini sorgulamak. Bi de insan gecici felç geciriyo o an heycandan
5 tane 3. Gun embriyosu diyor. 3 tane 5. Gun anliyorum, 5. Gun olamaz daha bugun 3 filan diyorum, salak miyim neyim..

hayırlısı olsun canım benimde 3 tane olgun yumurtam vardı 2 si döllenmişti 3.gün de dün ikiside çok güzel embriyo oldu dediler ve transferim oldu. Inşallah hep benimle bizimle olurlar.

olucaklar tabi... koca bi ömür... ay diceksin bazen hoofff diceksin başını kaşıyamıcaksın belkim, tadını çıkar son aylarının

baharcım 60 kişi olmuş temmuz topiğimiz ve 17si hamile ....yani şu ana kadar %28,3 başarı oranı ...ve daha yığınla tedavisi devam eden var....
bu beni çok sevindiriyor canım benim...

merkezlerin çoğu başarı oranını %40 veriyor.yani100 kişide 40 kişi bu durunda hakılılar rakamlar doğru gittiğini gösteriyor..ama bu topik bu oranları alt üst ededcek inşallah..

rahatla tabi tatlım embriyoların çok kaliteli...
bide arkadaşların dediği gibi dondurulmuşlarla şansın artacak oooo
tatlım zaten heyecanlısın bide toplantı esnasında tel gelince kaybetmişsindir kendini
inş bende hayırlısıyla o aşamalara gelebilirim

Canım hayırlı olsun 5 tane embriyo çok iyi bir sayı.. Benim de 9 embriyom vardı PGD yapıldı 1 tane sağlıklı çıktı 5. gün transfer ettiler ben de 1 tane kaldığının duyduğumda çok üzülmüştüm embriyolog bana kızmıştı 1 tane de olsa sağlıklı olduğunu biliyorsun bence sevinmelisin diğerlerinden transfer edilse hiç tutmayacaktı daha çok üzüleceksin demişti.

merkezlerin çoğu başarı oranını %40 veriyor.yani100 kişide 40 kişi bu durunda hakılılar rakamlar doğru gittiğini gösteriyor..ama bu topik bu oranları alt üst ededcek inşallah..

Evet Hilalcim,kesinlikle öyle olacağına inanıyorum...
Bakalım ilk İKİZ BEBİŞ müjdesini kimden alacağız,ben esas onu çok merak ediyorum ...

cANIM TEBRİKLER BENİM DE 4 TANE DONDURULDU.BENİMKİLER 1.KALİTE ALLAH'A ŞÜKÜR...
AMA 1.KALİTE DEĞİLSE ZATEN DONDURMUYORLAR CANIM AKLINDA OLSUN ...

benim 4 tane 2.kalite donrudular.2 tanesi geri dönmedi.kalan 2 tanesi transfer ettiler hamişim...ama kaç tanesi tuttu bilmiyoz..

İnsallah baharcim.. Valla kendime dua ederken hepimize ediyorum, hamilelere saglik, opu olacaklara bol yumurta, transferi yapilanlara saglikli bebekler, benim gibi dondurulmusu olanlara da elektrikler kesilmesin de yavrular cozunmesin diye dua ediyorum..
Sonu saka tabi, dondurulmusu olanlara saglikli bebisler diliyorum..

Son düzenleme:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Evet, hep soyluyordum zaten bi tane olsun ama saglikli kalsin son ana kadar diye.. Sayi sadece sonradan bir daha igneleri olmamak icin guzel ama o da ne olacakki yani bi daha da olsam olurum.. Emeklerin bosa gitmemesi icin bir tedavide bir yumurta olsa bile iyi bence..

Selam arkadaşlar ben bu topiğe girmekte biraz geç kaldım galiba. 3 temmuzda tedaviye başladım 2 ağustos test günüm ama ben 3 ağustosta test yaptırabileceğim ancak.

geç falan değil, tam zamanında geldin ve hoşgeldinn...

uğurumuz, bereketimiz bol...
hayırlı haberlerini alacağız inşallah

benim 4 tane 2.kalite donrudular.2 tanesi geri dönmedi.kalan 2 tanesi transfer ettiler hamişim...ama kaç tanesi tuttu bilmiyoz..

Demek sen ya da ben ya da ikimiz ikiz annesi olacağız.......:119:

Kanbar merhaba sanırım sen de Bahçeci Fulya'da tedavi görüyorsun benim de son denemem orada oldu doktorum Mustafa Bahçeciydi Ama OPU ve transferi Aytun Hanım yaptı ben sonuç bekliyorum sen hangi aşamadasın geçmişi pek okuyamadım

geç falan değil, tam zamanında geldin ve hoşgeldinn...

uğurumuz, bereketimiz bol...
hayırlı haberlerini alacağız inşallah

Hoş bulduk canım umarım uğurlu gelir bu zamana kadar sadece 1 kez pozitif gördüm o da dış gebelik oldu bu da 2. pozitifim olur inş.

bende de şişkinlik var canım ama karnım hiç doymuyu vallahi bu gidişle eşimin dediği olacak sanırım 90 kilo olucam doğuma kadar :18::18::18:neyse bebeklerim sağlıklı olsunda gider nasıl olsa kilolar
transferden sonra ki 30 gün oluyo canım bugün benim 12.günüm
onlarda lattan değilde üstten bakmak istedikleri için o tarihi verdiler sen dr danış ama mutlaka canım sana en uygun zamanı söylecektir benim kide arife günü oluyo zatennn çifte bayram yapıcam inşallahhhh
Arkadaşlar;

4444 salatı tefriciyeyi kaç günde okumamız gerekiyor?
Bir şartı var mı?Benim arkadaşın annesi 4 günde demişte ,4 günde zaten tek başıma okumama imkan yok.
Bilgisi olan varsa sevinirim.
canım günü konusunda çok fazla bilgim yoktu benim ama 1 haftada bitirdim ben heppp allah kabul etsin şimdiden...ben tansferden önce bir tane okudum transferden sonra bir kere daha okudumm..eşimde aynı şekilde.ikimiz de ikişer kere bitirdik çok şükür ki allah dualrımız kabul etti...seninkinide edecek inşallahhh

bende umutluyum canım zaten bu işde pozitif olmak çok önemli hep diyorummm..ben ilkinde daha başlamadan negatif demiştim öylede oldu bunda da pozitif dedim çok şükür allah yüzümüzü güldürdü inşallah sen ve diğer arkadaşlarımızda yaşayacak bu güzel duyguyu

yarın sabah denicem canım tekrar unutmazsam tabi:) bu arada nur hn aradı beni ikiz galiba dedi gözün aydınnnnsonrada müstehcep bey aradı tebrik içinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…