canım maşallah gözün aydınnnnnnn
kalitesi düşün embriyoları dondurmuyorlar zaten canım...
oohhh negüzel 5 bebişinde seni bekliyor
tamam canım değiştiririm
hayırlısı olsun canım benimde 3 tane olgun yumurtam vardı 2 si döllenmişti 3.gün de dün ikiside çok güzel embriyo oldu dediler ve transferim oldu. Inşallah hep benimle bizimle olurlar.
baharcım 60 kişi olmuş temmuz topiğimiz ve 17si hamile ....yani şu ana kadar %28,3 başarı oranı ...ve daha yığınla tedavisi devam eden var....
bu beni çok sevindiriyor canım benim...
İyi o zaman icim rahatladi.toplantidayken aradilar beni de zaten zor konustum, aklima gelmedi hic kalitesini sorgulamak. Bi de insan gecici felç geciriyo o an heycandan
5 tane 3. Gun embriyosu diyor. 3 tane 5. Gun anliyorum, 5. Gun olamaz daha bugun 3 filan diyorum, salak miyim neyim..
İyi o zaman icim rahatladi.toplantidayken aradilar beni de zaten zor konustum, aklima gelmedi hic kalitesini sorgulamak. Bi de insan gecici felç geciriyo o an heycandan
5 tane 3. Gun embriyosu diyor. 3 tane 5. Gun anliyorum, 5. Gun olamaz daha bugun 3 filan diyorum, salak miyim neyim..
bitanem bende onu düşünüyordum onlardan bana bulaşır hamişlik inş
allahın izniyle 1 ay sonra banada hamiş haberi vermek nasip olur inş
tabiki sana da bitanemmmmmm
merkezlerin çoğu başarı oranını %40 veriyor.yani100 kişide 40 kişi bu durunda hakılılar rakamlar doğru gittiğini gösteriyor..ama bu topik bu oranları alt üst ededcek inşallah..
cANIM TEBRİKLER BENİM DE 4 TANE DONDURULDU.BENİMKİLER 1.KALİTE ALLAH'A ŞÜKÜR...
AMA 1.KALİTE DEĞİLSE ZATEN DONDURMUYORLAR CANIM AKLINDA OLSUN ...
rahatla tabi tatlım embriyoların çok kaliteli...
bide arkadaşların dediği gibi dondurulmuşlarla şansın artacak oooo
tatlım zaten heyecanlısın bide toplantı esnasında tel gelince kaybetmişsindir kendini
inş bende hayırlısıyla o aşamalara gelebilirim
banada banada banada....
İnsallah baharcim.. Valla kendime dua ederken hepimize ediyorum, hamilelere saglik, opu olacaklara bol yumurta, transferi yapilanlara saglikli bebekler, benim gibi dondurulmusu olanlara da elektrikler kesilmesin de yavrular cozunmesin diye dua ediyorum..
Sonu saka tabi, dondurulmusu olanlara saglikli bebisler diliyorum..
Canım hayırlı olsun 5 tane embriyo çok iyi bir sayı.. Benim de 9 embriyom vardı PGD yapıldı 1 tane sağlıklı çıktı 5. gün transfer ettiler ben de 1 tane kaldığının duyduğumda çok üzülmüştüm embriyolog bana kızmıştı 1 tane de olsa sağlıklı olduğunu biliyorsun bence sevinmelisin diğerlerinden transfer edilse hiç tutmayacaktı daha çok üzüleceksin demişti.
Selam arkadaşlar ben bu topiğe girmekte biraz geç kaldım galiba. 3 temmuzda tedaviye başladım 2 ağustos test günüm ama ben 3 ağustosta test yaptırabileceğim ancak.
benim 4 tane 2.kalite donrudular.2 tanesi geri dönmedi.kalan 2 tanesi transfer ettiler hamişim...ama kaç tanesi tuttu bilmiyoz..
baharcım 60 kişi olmuş temmuz topiğimiz ve 17si hamile ....yani şu ana kadar %28,3 başarı oranı ...ve daha yığınla tedavisi devam eden var....
bu beni çok sevindiriyor canım benim...
geç falan değil, tam zamanında geldin ve hoşgeldinn...
uğurumuz, bereketimiz bol...
hayırlı haberlerini alacağız inşallah
bende de şişkinlik var canım ama karnım hiç doymuyu vallahi bu gidişle eşimin dediği olacak sanırım 90 kilo olucam doğuma kadar :18::18::18:neyse bebeklerim sağlıklı olsunda gider nasıl olsa kilolarben de 3 aylık gibiyim ilaçtanmış canım ama bu şişlikle çok bişi yiyemiyorum 18 i kaçıncı günü oluyor transferin canım bi de üstten mi bakacaklar ben değerim katlarsa bayramdan sonrasına kadar beklemeyi düşünüyorum üstten bakılası için de...
canım günü konusunda çok fazla bilgim yoktu benim ama 1 haftada bitirdim ben heppp allah kabul etsin şimdiden...ben tansferden önce bir tane okudum transferden sonra bir kere daha okudumm..eşimde aynı şekilde.ikimiz de ikişer kere bitirdik çok şükür ki allah dualrımız kabul etti...seninkinide edecek inşallahhhArkadaşlar;
4444 salatı tefriciyeyi kaç günde okumamız gerekiyor?
Bir şartı var mı?Benim arkadaşın annesi 4 günde demişte ,4 günde zaten tek başıma okumama imkan yok.
Bilgisi olan varsa sevinirim.
Vallahi açıkçası ben de çok umutluyum bu kez...
Autumn da beni rüyasında hamile görmüştü...
Hamilelerin duası da rüyası da çıkar derler...
4 tane iyi kaliteli embriyom donduruldu...
Hayırlısıyla 28.Temmuz/C.tesi adet söktürücü ilacım bitti,bu c.tesiye kadar adet görüp 2.gün gideceğim...
dondurulmuşlarım çözülecek ve Rabbim nasip etsin 4'üde kaliteli çözülür ve transfer de başarılı olur ve hamile kalırım inşallah...
2side yine dondurulur ve yakında da o ikisini transfer ettiririm inşallah...
yarın sabah denicem canım tekrar unutmazsam tabi:) bu arada nur hn aradı beni ikiz galiba dedi gözün aydınnnnumut ege baksana hamilelik takvimi hala sana ne diyo :) "Evde yapılan hamilelik testlerinde pozitif sonuç görme ihtimaliniz çok yüksek. Fakat daha kesin sonuç almak için geciken adet dönemini beklemeniz tavsiye edilir." duydular galibaaa.yaptınmı tekraridrar testi:)
ayyy yoruldumm... okunmamış son 3 sayfam kaldı ama bir iğne arası verip dönücem o arada çok yazmayın yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?