alllamm alllam... seni bi odaya kapatıp 6 gün sadece su ve ekmek vermek lazım
alllamm alllam... seni bi odaya kapatıp 6 gün sadece su ve ekmek vermek lazım
ne güzel çok sevindim,ne mutlu sana,hamilesin ....
bende c.tesi adet söktğrğcüm bitti,yarına kadar olmam lazım...
2.gün doktor gel dedi adet olunca.iple çekiyorum inan.
ama benim dondurulmuş transferi olduğu için,adettten itibaren kaçıncı gün transferim gerçekleşir bilmiyorum inan..
bol dua okuyorum..
41 yasini 3 günde bitirdim...
41 meryemi bitiricem 7 günde...
sonra 7 günde 4444 salatı tefriciye bitanem..
Allah'a sığınıyorum...
fiyonk bak bunu canım çekmedi:)fiyonk bak bunu canım çekmedi:)fiyonk bak bunu canım çekmedi:)
bel ağrısı ve bulantı dışında sıkıntım yok canım ben 11 ağustosta gitcem sanırım ama daha hastanedende çağırmadılar canım ..arada batma oluyo bendede.
ne farkım var zaten eve kapandım işte:)
ilk kontrolüme (aslında iki sanırsam oluyo sankim mi ki ne :44:) gittim geldim (ay ilk kontrol diince hamilişişkoluğun ilk kontrolüymüş gibi geldi bian saçma bi helecan yaptım) erkenden düştüm umut'a cumartesi gördüğüm kalabalıktan sonra nerdeyse boştu, neysem efendim, malum ilk gittiğimde kist var demişti e2 felam iyi çıkınca iğneye başlamıştım ama flzask ta öle olmuş sonra iptal olunca tırstım açıkçası ne dicek diyerekten, neysem girdim yattım helecanla bekledim, ulun hoca oda oda dolaşıp sonunda bana geldi, anamm kist mist yokk sağ benim hali hazırda stokları az olan taraftı zaten orda 2 yumuşcukum var solda 6 tane toplamda en büyüğü 12 mm en küçüğü 7 mm di sanırsam (ay helecandan ne dediğini bilem hatırlamıyorum hocanın) 8 tane yumuyumum var tayzeleri... sonraki kontrol cumartesi
bide bugün orgulutran (ay gidip kutuyu almaya üşendim aklımda kaldığı gibin yazdım) a başlıyorum bende şükür
de hemşireyede sordum kırk defa ama hemşire ne dedi hiç farkında değilim resmen mala bağlıyorum ben ordasizede sorem bu orgalutran olanını göbişten yaperken 1-puregonu yaptığızmız tarafın aksine mi yapıyoruz? 2- puregon gibi göbüşü sıkıp dik mi saplıyoruz(prespektüsünde bacaktan ve 45 derece açıyla diyoda ordan şeettim)
he bide gebelik aşısını sordum ulun hocaya baharcım, o neymiş diyo aşı olunca bebek mi oluyomuş diyo, duymadım ben bilmiyorum öle bişi dedi, bende işi orda burda okuduklarımdan bilgiçlik taslamamak adına şöle böle bişimiş diye uzatmadım, neticede dedi öyle bişi varsa da bizde yok dedüüü...
benden havadisler bu kadar, ay şimdi gidip akşamdan beri yazdıklarını okiim bakiimm...
kızlarrrrrrrr
canlarımm benimm iyimsiiniz işlerden girip okuyaamadım hala çok yogun güzel haberler varmı geriye dönüp okuyamadım da :26:
Hadi bakalım bi aşama daha atlattınnnnn..çok şükür cnm bana olduğu gibi olmamışşş..iyi sevindimm..yumoşlarda iyyimişşş...cnm bizde dün ilk kullandık çatlatmayı önleyici iğneyi yani oorgalutran ı bizz puergonla aynı tarafa vurdukk ikisinide karıştırmamak için cnm hemşire fark etmez demişti çünküü bizde aynı tarafa vurduk puregonu vurduğumuz yerin hemen biraz yan tarafında da öbürünü yaptıkkk..aynı cnm puregonu nasıl yapıyosun oda öleee.yaaaaaaaa cumartesii kontrol biizmdeeeeeee hadi karşılaşcağız seninlee demekkkk
bugün ki tey tey den henüz haber yok canım beklemedeyiz
ilk kontrolüme (aslında iki sanırsam oluyo sankim mi ki ne :44:) gittim geldim (ay ilk kontrol diince hamilişişkoluğun ilk kontrolüymüş gibi geldi bian saçma bi helecan yaptım) erkenden düştüm umut'a cumartesi gördüğüm kalabalıktan sonra nerdeyse boştu, neysem efendim, malum ilk gittiğimde kist var demişti e2 felam iyi çıkınca iğneye başlamıştım ama flzask ta öle olmuş sonra iptal olunca tırstım açıkçası ne dicek diyerekten, neysem girdim yattım helecanla bekledim, ulun hoca oda oda dolaşıp sonunda bana geldi, anamm kist mist yokk sağ benim hali hazırda stokları az olan taraftı zaten orda 2 yumuşcukum var solda 6 tane toplamda en büyüğü 12 mm en küçüğü 7 mm di sanırsam (ay helecandan ne dediğini bilem hatırlamıyorum hocanın) 8 tane yumuyumum var tayzeleri... sonraki kontrol cumartesi
bide bugün orgulutran (ay gidip kutuyu almaya üşendim aklımda kaldığı gibin yazdım) a başlıyorum bende şükür
de hemşireyede sordum kırk defa ama hemşire ne dedi hiç farkında değilim resmen mala bağlıyorum ben ordasizede sorem bu orgalutran olanını göbişten yaperken 1-puregonu yaptığızmız tarafın aksine mi yapıyoruz? 2- puregon gibi göbüşü sıkıp dik mi saplıyoruz(prespektüsünde bacaktan ve 45 derece açıyla diyoda ordan şeettim)
he bide gebelik aşısını sordum ulun hocaya baharcım, o neymiş diyo aşı olunca bebek mi oluyomuş diyo, duymadım ben bilmiyorum öle bişi dedi, bende işi orda burda okuduklarımdan bilgiçlik taslamamak adına şöle böle bişimiş diye uzatmadım, neticede dedi öyle bişi varsa da bizde yok dedüüü...
benden havadisler bu kadar, ay şimdi gidip akşamdan beri yazdıklarını okiim bakiimm...
olsunn cicimm beklerizz sıkıntı yokk biz beklemeye alışkınızz
inşallahh güzell haberler alırıkk bu gündee
çok sevindim hakkında hayırlısı canım.inşallah en kısa zamanda müjdeni alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?