Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

merhaba kızlar bendeki havadisleri veriyim,,şükür 2 yumurtam donduruluyor.bugün 3. gün embriyosu. 1tanesi iyi diğeri orta kalitedeymiş.hayırlısı artık adet olmayı beklicem. 10 güne olursunuz dediler,antibiyotik kullanıyorum enfeksiyon kapmasın diye,, ağustos sonu eylül başı olur transfer herhalde....hayırlısı,,, tabloda beni de öyle değiştirebilirsin baharcm.. 1ay sonra mutlu haber vermek bana da nasip olur inşallah...

canım dualarım seninle inşallah hayırlısıyla kavuşursun sende yavrularına

kızlarrrrrrrr

canlarımm benimm iyimsiiniz işlerden girip okuyaamadım hala çok yogun güzel haberler varmı geriye dönüp okuyamadım da :26:

Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 6 ziyaretçi)
CİCİ35, fiyonk_makarna, albilda, su4184, flzask2003, kanbar, eedaaa, meyda, denizfenerim, hil_bur,

bel ağrısı ve bulantı dışında sıkıntım yok canım ben 11 ağustosta gitcem sanırım ama daha hastanedende çağırmadılar canım ..arada batma oluyo bendede.

Anladim canim ben de istanbul disindayim bulundugum yerden 14 agustosa randevu aldim.dun dr betul hanim aradi
nasil gidiyor bir sikinti var mi ultrasona girmismiydin dedi ben de yok arada idrarda yanma oluyor ama temiz cikti ne yapayim tekrar gideyim mi dedim o da gerek yok bol su ic usutme dedi ultrason tarihini soyledim tamam bizi ararsun gidunce dedi.sasirdim aramasini beklemiyordum aynur hanim da tatileymis telden de rahatsiz etmek istemedim
onunla da konusmak istiyoruuum benim doktorum cunku.

Hadi bakalım bi aşama daha atlattınnnnn..çok şükür cnm bana olduğu gibi olmamışşş..iyi sevindimm..yumoşlarda iyyimişşş...cnm bizde dün ilk kullandık çatlatmayı önleyici iğneyi yani oorgalutran ı bizz puergonla aynı tarafa vurdukk ikisinide karıştırmamak için cnm hemşire fark etmez demişti çünküü bizde aynı tarafa vurduk puregonu vurduğumuz yerin hemen biraz yan tarafında da öbürünü yaptıkkk..aynı cnm puregonu nasıl yapıyosun oda öleee.yaaaaaaaa cumartesii kontrol biizmdeeeeeee hadi karşılaşcağız seninlee demekkkk

ebettttt... cumartesi ordayız hep birlikte.... belkim sonraki kontrollerde aynı günlere olur hatta bakarsın opuydu transferdi hepiciği aynı gün olur ay ne güzel olurr....

canım sizin yumuyumların boyunu hatırlıyo musun?

çok sevindim hakkında hayırlısı canım.inşallah en kısa zamanda müjdeni alırız

olsunn cicimm beklerizz sıkıntı yokk biz beklemeye alışkınızz

inşallahh güzell haberler alırıkk bu gündee

inşALLAH cnmm
benim 14 folikül dedi hemşire en büyüğüü 2-3 tane 15 mm likk diğer 13 lük varr geri kalanlarda 10 sonrasını hatırlmıyorumm ufaklar yanii:44:

xbettyx henüz gelmedi..
Allah'ım inşallah hamiledir....

bluepink ..bak bugün bir bahçeci fulya tüp bebek sonucu daha alacağız.xbettyx'ten.inşallah olumlu olur,bize de mooral olur canım..

bugün ilk bahçeci fulya sonucu xbettyx den...
bahçeci fulyada tedavi gören 7 kişi var...

xbettyx gelmiş..
canım hoşgeldin...
inşallah olumlu sonuç aldın canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…