canım benim rabbim rüyalarını hayallerini gerçekleştirsin inş
herşey o güzel gönlünden getiği gibi olsun
canım sana sorayım benim 6.günüm kasıklarımda batma ve akıntım var sende de olmuşmuydu?
evet canım olmuştu ama kendini dinlememeye çalış..dinlen ve inan.herşey gönlünce olsun.
merhaba kızlar. Benim yarın transferim var ve 3. gün embriyosu olacak. benim aklıma takılan bir arkadaşımla aynı gün yumurtalarımız toplandı ama onun 5. gün embriyosu transfer edilecek... 3.gün mü yoksa 5. gün embriyosumu daha avantajlı??? Teşekkür ederim şimdidenn.
evet canım olmuştu ama kendini dinlememeye çalış..dinlen ve inan.herşey gönlünce olsun.
cewo günü değil,kalitesi önemli dedi bana doktorum...
benimkiler çok kaliteli imiş 4 adet embriyonda 1.kalitede dedi..
günü değil,kalitesi önemli imiş,benim doktorum erbil bey bu şekilde bilgi vermişti canım...
merhaba kızlar. Benim yarın transferim var ve 3. gün embriyosu olacak. benim aklıma takılan bir arkadaşımla aynı gün yumurtalarımız toplandı ama onun 5. gün embriyosu transfer edilecek... 3.gün mü yoksa 5. gün embriyosumu daha avantajlı??? Teşekkür ederim şimdidenn.
canım akıntın oluyo mu?
5. gün embriyo transferi olup negatifi görenler, 2. gün embriyo transferi olup pozitifi görenler var. Buradan ne çıkarıyoruz taktir Yüce Allah' ın. İnan, sabret, umut et ve gör derim ben.
tüp bebekte dusuk rıskının azalması ıcın degerın 400 olması gerekıyormus kızlar
cuma tekrar kan verıcem ısallah dahada yukselır...
acıkcası hıc umudum yoktu
halada lekelenmelerım oluyor
3 gunde bır proluton dıye bı ıgne vuruluyorum
sımdı umudum var ısallah bebeklerıme ıyı bakıcam
allahın ıznıylede benı bırakmıycaklar...
akıntı bende de oluor, hatta jeli sürdükten 3-4 saat sonra jelin birazı çok çok açık pembe olarak geri geliyor,
sizde de oluyormu?
Amin , ben Acıbadem-Bakırköy'de doğum yapıp , yıllardır kapısına dışardan baktığım kapıyı ellerimle açıp,o yatağa kurulup , keyifle mert bebeğimi/bebeklerimi kucağıma aldığım günün hayaliyle yaşıyorum baharım...
kızlar kısmetse yarın transferim olacak. 2 tane yavru bakalım ( tek atımlık ) inşallah tutunurda annelerini mutlu ederler. bu arada baharım ve flazyy yumoşlarınız maşallah çok güzel inşallah içleride dolu dolu olur ve bebiş olarak dönerler size. yarından sonra pek giremeyebilirim kızlar kayınvalide de 2 yatarım herlalde. güzel günlerde buluşmak ümidi ile sevgiyle kalın ( karınlarınız dolsun bebişle )
Benim kayınvalidemde bebek kapı süsleri, bebek mevlid şekerleri, bebek sepetleri vs. gibi şeyler yapıp satıyor. Herkesin bebeği için yaptı. Bende benim bebeğim için yapacağı günleri hayal ediyorum. Bebeğim için kek yapacağım, para biriktireceğim, onun için okul araştıracağım günleri hayal ediyorum. Bebek mağazalarından bir sürü alışveriş yapacağım, gece uyandığımda onun soluğunu hissedeceğim günleri hayal ediyorum. Anne diye peşimden koşacağı, babasıyla gezmeye gideceği günleri hayal ediyorum. ooooo ucu bucağı yok bu hayallerin sürekli hayal kurup duruyorum, zaten balık burcuyum hayaller benim için. :)))))))
Ahunisa benim doktorum da öyle dedi.
bana afakanlar bastı zaman geçsin ne olucaksa olsun artık :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?