xbettyx henüz gelmedi..
Allah'ım inşallah hamiledir....
bluepink ..bak bugün bir bahçeci fulya tüp bebek sonucu daha alacağız.xbettyx'ten.inşallah olumlu olur,bize de mooral olur canım..
inşALLAH cnmm
benim 14 folikül dedi hemşire en büyüğüü 2-3 tane 15 mm likk diğer 13 lük varr geri kalanlarda 10 sonrasını hatırlmıyorumm ufaklar yanii:44:
Selam canlar ben buradayım ama ilk mesajlarımda yazmıştım test günüm 2 ağustos ama ilçede oturduğum için cuma günü il merkezine gidebileceğim ancak yani sonuç yarın....
Fazla umutlanmak istemiyorum 6 defa denemiş biri olarak bu konuda tecrübeliyim biraz tutmadığını hissediyorum....
Hemen kızmayın bana karamsar olma diye bu karamsarlık değil tecrübe
selam canlar ben buradayım ama ilk mesajlarımda yazmıştım test günüm 2 ağustos ama ilçede oturduğum için cuma günü il merkezine gidebileceğim ancak yani sonuç yarın....
Fazla umutlanmak istemiyorum 6 defa denemiş biri olarak bu konuda tecrübeliyim biraz tutmadığını hissediyorum....
Selam canlar ben buradayım ama ilk mesajlarımda yazmıştım test günüm 2 ağustos ama ilçede oturduğum için cuma günü il merkezine gidebileceğim ancak yani sonuç yarın....
canım ne olursun umutsuz olma bu biiiiiiiiiiiiir...
ne olursun git kan testini yaptır Cumayı bekleme bu ikiiiiiiiiiiiiiiii.....
daha bir haftalık bi embriyo tekme mi atıcak napıcak ki? neden berliti arıyosun yada olmadı diyosun? testin sonucunu alana kadar tecrübelerini bi kenara bırak
canım çok heyecanlandım senin yazını okurken.geç olsunda güç olmasın yarını bekleriz.hakkında hayırlısı canım
Maalesef gidemiyorum tatlım ya.. İl 100 km yarın eşim izin alacak beraber gideceğiz...
Umutsuz değildim aslında ama nasıl söyleyeyim bilmiyorum hissediyorum olmadığını...
bende 14 temmuz ılk tüp bebek transferımı yaptım ama tutmadı bende pko rahatızlıgı var .ıkıncısını dondurulmuslarla denıycez bu ay bakalım ınsallah bu tutar cunku bunda ıkı embrıyo yerlestılılecek
Herşeyden önce inanmamız çok önemli canım...
Ondan sonra da Allah'a sığanıcaz,dua edicez,olmasını diliycez..
Lütfen şu andan itibaren tek bir olumsuz ,olmadı vs.yorum yapma bitanem...
bu topikte dikkat ettiysen sonuç belli olana kadar bizler hep pozitifiz...
inşallah sonucuna yarın beraber sevinicez inan bana...
bahçeci fulya gerçekten alanında başarı oranı en yüksek merkezlerden bitanem...rahat ol sen..
sırtını arkana yasla Allah'a sığın,son dualarını oku yarına kadar canım benim..
senin doktorun kimdi bitanem?
Zaten sürekli duamı ediyorum ama hayırlısı olsun diye
Benim doktorum Mustafa Bahçeci Ama transferi Aytun hanım yaptı
Amin canım Allah razı olsun...bende bi hevesle karnımdan bakar die gitmiştim ama malesef vajinal ult. bakıyor..dış gebelik o şekilde anlaşılıyormuş sanırım,herşey en net öle gözüküyormuş.sanıırım bi sonrakinde de öle olacak..benim transferim 9temmuzdaydı,test tarihimde 21 temmuzdu...enini boyunu ölçtü ekranda öle hesapladı haftasını bebişin...Rabbim herkese sağlıklı hayırlı ewlat nasib etsin inş..aminn... içim buruk ama tabikide şükrediyorum ve dua ediyorum Rabbim bu bebeğimide almasın benden die...Sen ayırma Ya Rabbim...amin..
Maalesef gidemiyorum tatlım ya.. İl 100 km yarın eşim izin alacak beraber gideceğiz...
Umutsuz değildim aslında ama nasıl söyleyeyim bilmiyorum hissediyorum olmadığını...
ilk kontrolüme (aslında iki sanırsam oluyo sankim mi ki ne :44:) gittim geldim (ay ilk kontrol diince hamilişişkoluğun ilk kontrolüymüş gibi geldi bian saçma bi helecan yaptım) erkenden düştüm umut'a cumartesi gördüğüm kalabalıktan sonra nerdeyse boştu, neysem efendim, malum ilk gittiğimde kist var demişti e2 felam iyi çıkınca iğneye başlamıştım ama flzask ta öle olmuş sonra iptal olunca tırstım açıkçası ne dicek diyerekten, neysem girdim yattım helecanla bekledim, ulun hoca oda oda dolaşıp sonunda bana geldi, anamm kist mist yokk sağ benim hali hazırda stokları az olan taraftı zaten orda 2 yumuşcukum var solda 6 tane toplamda en büyüğü 12 mm en küçüğü 7 mm di sanırsam (ay helecandan ne dediğini bilem hatırlamıyorum hocanın) 8 tane yumuyumum var tayzeleri... sonraki kontrol cumartesi
bide bugün orgulutran (ay gidip kutuyu almaya üşendim aklımda kaldığı gibin yazdım) a başlıyorum bende şükür
de hemşireyede sordum kırk defa ama hemşire ne dedi hiç farkında değilim resmen mala bağlıyorum ben ordasizede sorem bu orgalutran olanını göbişten yaperken 1-puregonu yaptığızmız tarafın aksine mi yapıyoruz? 2- puregon gibi göbüşü sıkıp dik mi saplıyoruz(prespektüsünde bacaktan ve 45 derece açıyla diyoda ordan şeettim)
he bide gebelik aşısını sordum ulun hocaya baharcım, o neymiş diyo aşı olunca bebek mi oluyomuş diyo, duymadım ben bilmiyorum öle bişi dedi, bende işi orda burda okuduklarımdan bilgiçlik taslamamak adına şöle böle bişimiş diye uzatmadım, neticede dedi öyle bişi varsa da bizde yok dedüüü...
benden havadisler bu kadar, ay şimdi gidip akşamdan beri yazdıklarını okiim bakiimm...
canım nerdesin bilmiyoru ama sağlık ocakları bile test yapıyo diye biliyorum hiç sordunmu?
kızlaaaaar. bugün transferimin 2. günü yeni uyandım. iyice dinlendik bebişlerimle.yarından sonra ayağa kalkıcam inşallah. çok mutluyum umutluyum. ikisini de kucağıma alıcam inşallah.
benim de adet söktürücü ilacıma göre en geç yarın adet olmam lazım...
olayım da Cuma gideyim doktorumun yanına...
hayırlısıyla başlasın dondurulmuş transferi ile ilgili tedavim...
çok heyecanlıyım...
adetten 20 gün sonra da transfer oluyormuş...
bu durumda en erken galiba transferim 23.ağustos olur gibi görünüyor..
ama benim rahim içi vs.çok iyi demişti doktor...
belki 10-12 gün içinde yapar transferi bu durumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?