Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

xbettyx henüz gelmedi..
Allah'ım inşallah hamiledir....

bluepink ..bak bugün bir bahçeci fulya tüp bebek sonucu daha alacağız.xbettyx'ten.inşallah olumlu olur,bize de mooral olur canım..

Selam canlar ben buradayım ama ilk mesajlarımda yazmıştım test günüm 2 ağustos ama ilçede oturduğum için cuma günü il merkezine gidebileceğim ancak yani sonuç yarın....

Fazla umutlanmak istemiyorum 6 defa denemiş biri olarak bu konuda tecrübeliyim biraz tutmadığını hissediyorum....

Hemen kızmayın bana karamsar olma diye bu karamsarlık değil tecrübe

inşALLAH cnmm
benim 14 folikül dedi hemşire en büyüğüü 2-3 tane 15 mm likk diğer 13 lük varr geri kalanlarda 10 sonrasını hatırlmıyorumm ufaklar yanii:44:

bu banaydı kanımca cici35 den alıntı yapmış olsan da

maşallah 15mm demekki çok yakında toplanacak kıvama gelecekler... yok yok ben sizin hıza yetişemem ama böle siz önden gidince ben bi sonraki aşamada beni neyin beklediğini biliyorum iyi oluyoo

canım ne olursun umutsuz olma bu biiiiiiiiiiiiir...
ne olursun git kan testini yaptır Cumayı bekleme bu ikiiiiiiiiiiiiiiii.....

canım çok heyecanlandım senin yazını okurken.geç olsunda güç olmasın yarını bekleriz.hakkında hayırlısı canım

daha bir haftalık bi embriyo tekme mi atıcak napıcak ki? neden berliti arıyosun yada olmadı diyosun? testin sonucunu alana kadar tecrübelerini bi kenara bırak

canım ne olursun umutsuz olma bu biiiiiiiiiiiiir...
ne olursun git kan testini yaptır Cumayı bekleme bu ikiiiiiiiiiiiiiiii.....

Maalesef gidemiyorum tatlım ya.. İl 100 km yarın eşim izin alacak beraber gideceğiz...

Umutsuz değildim aslında ama nasıl söyleyeyim bilmiyorum hissediyorum olmadığını...

daha bir haftalık bi embriyo tekme mi atıcak napıcak ki? neden berliti arıyosun yada olmadı diyosun? testin sonucunu alana kadar tecrübelerini bi kenara bırak

Hayır belirti aramıyorum ama daha öncekilerde hiç yanılmadım tutuğunu ya da tutmadığını anlamıştım hepsi bu...

neyse zaten yarınki sonuç herşeyi belirleyecektir umarım bu kez yanılıyorumdur

Maalesef gidemiyorum tatlım ya.. İl 100 km yarın eşim izin alacak beraber gideceğiz...

Umutsuz değildim aslında ama nasıl söyleyeyim bilmiyorum hissediyorum olmadığını...

Herşeyden önce inanmamız çok önemli canım...
Ondan sonra da Allah'a sığanıcaz,dua edicez,olmasını diliycez..
Lütfen şu andan itibaren tek bir olumsuz ,olmadı vs.yorum yapma bitanem...
bu topikte dikkat ettiysen sonuç belli olana kadar bizler hep pozitifiz...
inşallah sonucuna yarın beraber sevinicez inan bana...
bahçeci fulya gerçekten alanında başarı oranı en yüksek merkezlerden bitanem...rahat ol sen..
sırtını arkana yasla Allah'a sığın,son dualarını oku yarına kadar canım benim..
senin doktorun kimdi bitanem?

inşallah tutar...

Zaten sürekli duamı ediyorum ama hayırlısı olsun diye

Benim doktorum Mustafa Bahçeci Ama transferi Aytun hanım yaptı

Zaten sürekli duamı ediyorum ama hayırlısı olsun diye

Benim doktorum Mustafa Bahçeci Ama transferi Aytun hanım yaptı

süper ne güzel...
olumlu ol...
yarın sonucunu alana kadar Meryem suresi oku...
lütfen oku...
bu dua bebek olsun diye edilen önemli bir dua...
bak nasıl rahatlayacak ve inanacaksın...

canım benimde 10 temmuz transfer 23 temmuz test tarihimdi ultrasonda bakmak içinde 8 ağustos da gel dedi..ultrason tarihini benim doktor neden bu kadar geç verdi ki seninle 1 gün aramız var..sabırsızlanıyorum transferden sonrada böyle olmuştum heyecan sarmıştı beni şimdi de ayın 8 gelsede merakım heyecanım gitse...

canım nerdesin bilmiyoru ama sağlık ocakları bile test yapıyo diye biliyorum hiç sordunmu?

benim de adet söktürücü ilacıma göre en geç yarın adet olmam lazım...
olayım da Cuma gideyim doktorumun yanına...
hayırlısıyla başlasın dondurulmuş transferi ile ilgili tedavim...
çok heyecanlıyım...
adetten 20 gün sonra da transfer oluyormuş...
bu durumda en erken galiba transferim 23.ağustos olur gibi görünüyor..
ama benim rahim içi vs.çok iyi demişti doktor...
belki 10-12 gün içinde yapar transferi bu durumda...

canım ne güzel gözün aydın herşey yolundaymış
sevindim son duruma inş bundan sonrada herşey yolunda gider
yumoşlarının hepsi opuya kadar gelişsin ve kaliteli olsunlar inş tatlım...
buarada orgalutran la ilgili dün sen bana sormuştun ben biraz geç oldu ama cevapladım sen görmedin galiba...
canım fzlaskın da dediği gibi aynı tarafada yapılabilirmiş farketmez dedi hemşire bizde karışmasın diye aynı tarafa yaptık...
aynı puregonu yaptığımız gibi yapıyoruz göbişe...
ama bu iğne biraz zor giriyor telaş etme
buarada cumartesi görüşücez üçlüyü oluşturucaz umutta çok sevindim :118:
eee madem ulun hoca gebelik aşısıyla ilgili böyle bi açıklama yaptı buraya yazan arkadaş nerden duydu
neyse öğrenmiş olduk en azından saol canım

canım nerdesin bilmiyoru ama sağlık ocakları bile test yapıyo diye biliyorum hiç sordunmu?

yok canım burada sağlık ocakları yapmıyor bu testi. Basit bir hepatit testini bile yaptıramadım belirli günler kanı alıp İl'e gönderiyorlar...
Sağlıklı bir test için en iyisi güvenilir bir yerde yaptırmak

kızlaaaaar. bugün transferimin 2. günü yeni uyandım. iyice dinlendik bebişlerimle. yarından sonra ayağa kalkıcam inşallah. çok mutluyum umutluyum. ikisini de kucağıma alıcam inşallah.

kızlaaaaar. bugün transferimin 2. günü yeni uyandım. iyice dinlendik bebişlerimle. yarından sonra ayağa kalkıcam inşallah. çok mutluyum umutluyum. ikisini de kucağıma alıcam inşallah.

işte bu Ayşegül'cüm...
Moral,moral,moral...
Herşey olumlu düşünmekte canım...
Burada herkes olumlu olsun ki , şu klavyenin ucundan birbirimize gönderecileceğimiz umuttan başka ne varki...
Canım inşallah hamilesindir bitanem...
Bugün senin için de dua edeceğim...

canım benim dondurulmuş transferim 17.gün yapıldı hatta 13.günde endo kalınlığım 7,3 mm di ben korktum iptal edecekler diye ama jele başlattılar;4 gün sonrada tekrar ölçmediler bile transferi yaptılar..inşallah herşey senin içinde böyle güzel sonuçlanacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…