daha önce tüp bebek yaptiranlardan yardim bekliyorum cok korkuyorummmm
igneden bile korkan bir insan nasil yaptirir acaba tup bebegi?
deneme 1-2 deneme 1-2
Tamam gayet başarılısınnnnn
sıra bebede şimdiiiiiii hadi onudaa başarrrrrrsın inş
korkuları yenmenin en iyi yolu üzerine gitmektir
transferimin 11. günü bugün dün akşam üzeri hafif lekelenme oldu çok korktum hemen doktrorumu aradım bir şey olmaz dedi .belki ani hareket edip yumurtalar dönmüştür dedi biraz bekleyelim dedi.kanda test yapmıştım 9. günü bchg 16,38 çıkmıştı daha erken demişti.(BU ARADA DOKTORUM EŞİMİN ABİSİ VE BİZ TEDAVİ SÜRESİNCE ONLARDA KALIYORUZ)
korkularını yenmek için doğru yerdesin.....uzun bi yolculuğa beraber çıktık biz burda 60 kişiyiz..18de bebekimiz var ..ikizler daa belli değil çiftleri saymıyoz...öncelikle korkma hiç bi sonuç korkudan kötü olamaz.sen çabala sen iste allah vericek..korkunun ecele faydası yokmuş..çıktıysan bu yola savaşmak zorundasın...belki 1 belki 5...ne zaman kazanacağınız bilemeyiz o yüzden güçlü olmak zorundayız..şimdi hamileyiz ama hiçbirimiz kucağımıza almadan korkulardan arınamayız.o yüzden kormamak zorundayız.HOŞGELDİN YENİ VE ŞANSLI ANNE ADAYI..burası cennetten bi köşe...evlatlarını beklediğin..( ay hamilelik hormonları tavan yaptı sanırsam..çokmu duygusal oldu neee)
korkularını yenmek için doğru yerdesin.....uzun bi yolculuğa beraber çıktık biz burda 60 kişiyiz..18de bebekimiz var ..ikizler daa belli değil çiftleri saymıyoz...öncelikle korkma hiç bi sonuç korkudan kötü olamaz.sen çabala sen iste allah vericek..korkunun ecele faydası yokmuş..çıktıysan bu yola savaşmak zorundasın...belki 1 belki 5...ne zaman kazanacağınız bilemeyiz o yüzden güçlü olmak zorundayız..şimdi hamileyiz ama hiçbirimiz kucağımıza almadan korkulardan arınamayız.o yüzden kormamak zorundayız.HOŞGELDİN YENİ VE ŞANSLI ANNE ADAYI..burası cennetten bi köşe...evlatlarını beklediğin..( ay hamilelik hormonları tavan yaptı sanırsam..çokmu duygusal oldu neee)
korkuları yenmenin en iyi yolu üzerine gitmektir
anam reklam koktu (ay şimdi koktu diince kesin yemeğe bağlar bu hamilişişkolar olayı) sankim (korkularını yenmek için doğru yerdesin diyerekten)
ama doğru demişsin, en çokta cennetten köşe kısmına bayıldım, korkan arkadaşım sana da sesleniyorum burdan ben kan verdiğimde bayılıyodum, şimdi hoplaya zıplaya iğnemi oluyorum korkmaaaa....
biraz öyle oldu ama ,güzel de oldu....
63 kişiyiz,17 hanilemiz var...
18 dedin bak Allah söyletti galiba seni...
ayyy evet evet..kesin yarın bi bomba varr..
canım bende beş tane 20mm gerisi farklı boylarda inşallah iyi olur
gelsene aysunay ve transfer edilip bekleyen tüm kader arkadaşlarım inşallah hayırlı haberlerinizi alırız...
dualarım sizinle...
işten gidince sürekli dua okuyorum...
bu arada aysunay 2 tane yeter demişsin ya canım , ne kadar kanaatkarsın ,ne güzel,inşallah pozitifi göreceksin canım..
çok sağol canımmm...inşalalh bitanem
canım 2 tane kaliteli embriyo yeter gerçektende..
negatif sonucu düşünmek istemiyorum hatta dondurma da yaptırmayı düşünmüyorum
2 güzel 2
ee şimdi cumartesii umutta buluşursakkk nasıl tanıyacağız birbirmiziiiiiiiiiiiiii
gerçi biz baharla sürekli konuşur halde oluruzzz biiz tanıyabilirsinnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?