Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

korkuları yenmenin en iyi yolu üzerine gitmektir

korkularını yenmek için doğru yerdesin.....uzun bi yolculuğa beraber çıktık biz burda 60 kişiyiz..18de bebekimiz var ..ikizler daa belli değil çiftleri saymıyoz...öncelikle korkma hiç bi sonuç korkudan kötü olamaz.sen çabala sen iste allah vericek..korkunun ecele faydası yokmuş..çıktıysan bu yola savaşmak zorundasın...belki 1 belki 5...ne zaman kazanacağınız bilemeyiz o yüzden güçlü olmak zorundayız..şimdi hamileyiz ama hiçbirimiz kucağımıza almadan korkulardan arınamayız.o yüzden kormamak zorundayız.HOŞGELDİN YENİ VE ŞANSLI ANNE ADAYI..burası cennetten bi köşe...evlatlarını beklediğin..( ay hamilelik hormonları tavan yaptı sanırsam..çokmu duygusal oldu neee)

adini ve calistigi hastaneyi ögrenebilir miyim

biraz öyle oldu ama ,güzel de oldu....
63 kişiyiz,17 hanilemiz var...
18 dedin bak Allah söyletti galiba seni...

anam reklam koktu (ay şimdi koktu diince kesin yemeğe bağlar bu hamilişişkolar olayı) sankim (korkularını yenmek için doğru yerdesin diyerekten)
ama doğru demişsin, en çokta cennetten köşe kısmına bayıldım, korkan arkadaşım sana da sesleniyorum burdan ben kan verdiğimde bayılıyodum, şimdi hoplaya zıplaya iğnemi oluyorum korkmaaaa....

bende cok istiyorum walla iyi cesaret aldim esim ewe gelince ne olmus bu kadina diyecek

ayyy evet evet..kesin yarın bi bomba varr..

yarın sonucunu beklediğimiz xbettyx var sadece ,inşallah ondan güzel haber alırız...
ben çok istiyorum onun pozitifi görmesini...

birazdan servisime binip ev yolcusu olacağım...
bu akşam sadece meyve yemeyi düşünüyorum..
eskiden yani tüp bebeğe kadar akşam hayatta yemek yemezdim,iştahım açıldı...
adette gelmedi duba gibi şişim...
bari abdestimi alıp dualarımı okıyım..
akşam artık yememeyi düşünürüm,inşallah yemem..

ee şimdi cumartesii umutta buluşursakkk nasıl tanıyacağız birbirmiziiiiiiiiiiiiii
gerçi biz baharla sürekli konuşur halde oluruzzz biiz tanıyabilirsinnnnnnnnn

çok sağol canımmm...inşalalh bitanem

canım 2 tane kaliteli embriyo yeter gerçektende..

negatif sonucu düşünmek istemiyorum hatta dondurma da yaptırmayı düşünmüyorum

2 güzel 2

çok sağol canımmm...inşalalh bitanem

canım 2 tane kaliteli embriyo yeter gerçektende..

negatif sonucu düşünmek istemiyorum hatta dondurma da yaptırmayı düşünmüyorum

2 güzel 2

herşeyin hayırlısı olsun hakkında senin için bitanem...
ama dondurulmuşun varsa dondur canım benim...
çünkü o kadar çok iğne ,ilaç kullanmıyorsun ve dondurulmuş transferinde başarı oranı artıyor...
sağlıklı embriyon varken de dondur bence..

canım bende beş tane 20mm gerisi farklı boylarda inşallah iyi olur

maşallah canım yumoşların çok iyi durumda

benim 1o tane yumurtam gelişti en küçüğü 16 mm idi ama 6 tanesini almışlar..

dolu dolu yumoşların olsun inşallah

ee şimdi cumartesii umutta buluşursakkk nasıl tanıyacağız birbirmiziiiiiiiiiiiiii
gerçi biz baharla sürekli konuşur halde oluruzzz biiz tanıyabilirsinnnnnnnnn

ben yakama kırmızı karanfil takarım

dediğin gibi bende öyle düşünmüştüm konuşan iki kişi gördüğümde hedefe kilitlenirim

orda öleee bi başına (eşim bu hafta çalışıyor yalnızım) garip garip oturan, eğer müsaitse gazetelerden birini okuyan, arada etrafını tarayan biri varsa kesin benimdir, he o uzun koltuklar çok rahatsız olduğundan cam kenarında ki masalara dikiyorum gözümü ama dolu oluyo hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…