Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

evet canım ben yeniyim ya özelden mesaj atamıyorum henüz ,çok teşekkür ederim ilgin için canım inşallah herşey gönlünce olsun. Evet bizim ilk denemeydi,hayırlısı artık.öptüm

aaa bende senden haber bekliyordum özeldende mesaj atmıştım ne oldu diye. Hayırlısı olsun inşallah, pes etmemene böyle düşünmene çok sevindim. Bu ilk denemenmiydi.

Canim benim hayilisi olsun. Coooooook uzulme ne olu. Tamam idrr tsri yapma:)))ben olsam yapardim ve sni de kendmgbi gordumde o yuzden soyledim. Kendmi hamilw gibi hissediyorum derken bu istkti aslinda daha once hic gercwkten hamile olmadim o yuzden nasilhissedilirbilmiyorum ki:))))

tamda sen bunu yazdığın anda ben iğnemi olmuşum canımm.. ay girerken acımadı (benim göbiş hali hazırda biraz yağlıda ) ama sonrası çok yaktı hofff sonra bide ateş bastı falan hofff

yumuyumcuklarımın sayısı biraz az sankim ( o kadar doz iğneye) ama az olsun öz olsun diyorum

cumartesi ordayız üçümüzde holeyyy... bakalım sonrasıda çakışacak mı

selam kızlar dün transferım oldu 2 tane nur topu gb embrıyo koydular.cok mutluyum bır o kadarda endıselenıyorum bısey olacak dıye odum kopuyor
ben 12 gun nasıl dayanacam

teşekkürler ,ama lütfen haber ver,inan merak ederim...
bildiğim tek şey bu konuda inanç ve sebatla devam edenler hepsi anne oluyor canım....
inşallah bu kez sıra sendedir...

Kızlar bu iğneler benim psikolojimi bozdudaha 6 . Günümdeyim ama durupdururken ağlama gelio deli dicekler vaa bana işyerinde sürekli ağlıyorum bugün sizde oluyomu

ben, kendimi balon gibi hissetmek dışında duygusal anlamda bi fark yaşamıyorum (benimde iğnemim 6.günü) he ama ateş basmaları söz konusu bu sıcaktan hiiiçç çekilmiyor

kızlar maalesef olmadı benim,ama pes etmek yok devam edeceğim,son yumurtama kadar
hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için..iyi ki varsınız.

inşallah bir dahakine sıra sendedir canım..
pozitif olman ,sana bebeğini getirecektir...

canım benim inşallah senin için her şey yolunda gider yarın benim için sonuç ne olursa olsun seni takip edeceğim.

Ben istanbulda değilim konyada oturuyorum yarın sonucu alınca faksla merkeze bildireceğiz.

yarın eve dönüşüm geç olabilir belki orada da kalabilirim net olan bir yer olursa size haber veririm ama gelemezsem de merak etmeyin en kısa zamanda haber vermeye çalışırım

selam kızlar dün transferım oldu 2 tane nur topu gb embrıyo koydular.cok mutluyum bır o kadarda endıselenıyorum bısey olacak dıye odum kopuyor
ben 12 gun nasıl dayanacam

Canım o nur topu iki embriyo inş. bebiş olur kucağına

kızlar maalesef olmadı benim,ama pes etmek yok devam edeceğim,son yumurtama kadar
hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için..iyi ki varsınız.

Canım çok üzüldüm ama çok pozitifsin böyle düşünmen çok güzel yepyeni umutlarla yoluna sağlıkla devam et inş.

sevgili adaşım, canım senin adına çook üzüldüm aynı sonucu alan biri olarak seni çook iyi anlıyorum, pes etmek yook.... sevinçlerimiz de ortak üzüntüleimiz de... biz de burdan güzel haberler veereceğiz, o gün gelecek, sevgiyle ve umutla kal...

evet Efilim biliyorum ki o günler gelecek yaşayacağız,bebeklerimizi kucaklarımıza aldığımız günleri göreceğiz inşallah. sıkmıyorum canımı ,biz elimizden geleni yaptık,gerisi Allah a kalmış.çok öpüyorum seni yüreği güzel adaşım

sudenazcım çok teşekkür ederim,Allah herkese hayırlısını nasip etsin.üzülmeme kararı almıştım gerçekten de ağlamadım,kendime de şaşırdım:)) insan alışıyor galiba:))

arkadaşlar bugün transferin 9. günü. kabızlık problemim var. karnım ağrıyo. bide adet ağrısı gibi sancı giriyo. doktor ağrı kesici iç dedi.ama adını sormayı unutmuşum. siz hangi ağrı kesiciyi içtiniz.

canım hemen bol şekerli bi sıcak su iç..kaynamış..bol bolda kayısı ye...kuru kayısı hoşafı falan yap kendine.sıcak su spazm çözücüdür.eğer böle sıkıntın varsa süt falan fazla tüketme yoğurt ye onun yerine..ağrı kesici almamaya çalış bence ama neyi önerir bilemedim benim okadar ağrım olmamıştı.az kaldı güzel habere dayaaann.

kızlarr merhaba bugün toplama işlemim gerçekleşti..

yarın haber verecekler arayıp durumla ilgili..

inşallah olumlu haberler gelir..

allahım yüzümüze gülsün..

hepinizi öpüyorum kader arkadaşlarım..

İyi olacak ins kuzum guzl haberler vereceksin inanıyorum :)

hadi hayırlı olsunn, sona doğru yaklaşıyorsun, bundan sonraki müzjden transferin sonrakide hamileliğin olsunnn... inşallah. amin

kaç yumuyumcuk toplandı bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…