benim teste 6 gün kaldı. 4 tane dondurdük. Ins seninde hersey iyi gider.
aaa bende senden haber bekliyordum özeldende mesaj atmıştım ne oldu diye. Hayırlısı olsun inşallah, pes etmemene böyle düşünmene çok sevindim. Bu ilk denemenmiydi.
canım ne güzel gözün aydın herşey yolundaymış
sevindim son duruma inş bundan sonrada herşey yolunda gider
yumoşlarının hepsi opuya kadar gelişsin ve kaliteli olsunlar inş tatlım...
buarada orgalutran la ilgili dün sen bana sormuştun ben biraz geç oldu ama cevapladım sen görmedin galiba...
canım fzlaskın da dediği gibi aynı tarafada yapılabilirmiş farketmez dedi hemşire bizde karışmasın diye aynı tarafa yaptık...
aynı puregonu yaptığımız gibi yapıyoruz göbişe...
ama bu iğne biraz zor giriyor telaş etme
buarada cumartesi görüşücez üçlüyü oluşturucaz umutta çok sevindim :118:
eee madem ulun hoca gebelik aşısıyla ilgili böyle bi açıklama yaptı buraya yazan arkadaş nerden duydu
neyse öğrenmiş olduk en azından saol canım
canım benim inşallah senin için her şey yolunda gider yarın benim için sonuç ne olursa olsun seni takip edeceğim.
Ben istanbulda değilim konyada oturuyorum yarın sonucu alınca faksla merkeze bildireceğiz.
yarın eve dönüşüm geç olabilir belki orada da kalabilirim net olan bir yer olursa size haber veririm ama gelemezsem de merak etmeyin en kısa zamanda haber vermeye çalışırım
Kızlar bu iğneler benim psikolojimi bozdudaha 6 . Günümdeyim ama durupdururken ağlama gelio deli dicekler vaa bana işyerinde sürekli ağlıyorum bugün sizde oluyomu
kızlar maalesef olmadı benim,ama pes etmek yok devam edeceğim,son yumurtama kadar
hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için..iyi ki varsınız.
hadi inşallah olumlu haberlerini umutla bekliyor olacağım yarın canım...
bugün adet olursam yarın ben de bahçeci fulyadayım...
eğer sen de geleceksen,karşılaşırız umarım...
taze taze hamile haberini ilk ben alırım..
kızlar maalesef olmadı benim,ama pes etmek yok devam edeceğim,son yumurtama kadar
hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için..iyi ki varsınız.
selam kızlar dün transferım oldu 2 tane nur topu gb embrıyo koydular.cok mutluyum bır o kadarda endıselenıyorum bısey olacak dıye odum kopuyor
ben 12 gun nasıl dayanacam
arkadaşlar bugün transferin 9. günü. kabızlık problemim var. karnım ağrıyo. bide adet ağrısı gibi sancı giriyo. doktor ağrı kesici iç dedi.ama adını sormayı unutmuşum. siz hangi ağrı kesiciyi içtiniz.
kızlarr merhaba bugün toplama işlemim gerçekleşti..
yarın haber verecekler arayıp durumla ilgili..
inşallah olumlu haberler gelir..
allahım yüzümüze gülsün..
hepinizi öpüyorum kader arkadaşlarım..
kızlarr merhaba bugün toplama işlemim gerçekleşti..
yarın haber verecekler arayıp durumla ilgili..
inşallah olumlu haberler gelir..
allahım yüzümüze gülsün..
hepinizi öpüyorum kader arkadaşlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?