hadi hayırlı olsunn, sona doğru yaklaşıyorsun, bundan sonraki müzjden transferin sonrakide hamileliğin olsunnn... inşallah. amin
kaç yumuyumcuk toplandı bu arada
çok sağol canım..
6 tane yumurtam toplandı..
inşallah 2 tane canlı canlı embriyom olur..fazlasını istemiyorum
merhaba kızlar bende ılk denememı mart ayında yaptırdım. okul dönemı oldugu ıcın (anasınıfı öğretmenıyım) pek dıkkat edemedım kendıme . sonucum olumsuzdu. sımdı evde rahat rahat dınlenebılmek ıcın :) temmuz basındakı reglımı beklıyorum tedavı ıcın ınsallah hepımız ıcın hayırlısı olur...
bu arada hangı merkezlerdesınız ve dr kım (ben bahcecı fulya klınıgındeyım doktorum güvenc bey)
canlarım bugun ikinci kontrolümdü.doktor seni erken mezun edicez dedi.:)bende ıyı mı barı dedim iyiymiş.ccumartesi opu var.çokk heyecanlıyım oyyy
canlarım bugun ikinci kontrolümdü.doktor seni erken mezun edicez dedi.:)bende ıyı mı barı dedim iyiymiş.ccumartesi opu var.çokk heyecanlıyım oyyy
kızlarr yaa hani şu nickimin altında çiçek böcek ismi yazıyo ya ama hani oraya sizler başka şeyler yazabiliyosunuz yaa heh işte ben nasıl yazıcam onu bulamadım bi türlüü
kızlarr yaa hani şu nickimin altında çiçek böcek ismi yazıyo ya ama hani oraya sizler başka şeyler yazabiliyosunuz yaa heh işte ben nasıl yazıcam onu bulamadım bi türlüü
canım 276.sayfada denizfenerim süper anlattı ticker yapımını , ben de sağolsun onun yazdığı yazıyla yaptım uğurlı tickerımı ,sen de oku ona göre kolaylıkla yaparsın,yok yapamazsan ben burdayım canım,yardım ederim seve seve sana...
ayyy çok saol denicem hemenAyy cnm yapamadınmı sennnnnn
bak şimdi şöyle yapıyosun kullanıcı kontrol panelinde giriyosun yukarıdan ondan sonra solda aşağıda profili düzenleye gir aşağıya doğru innnn ve orda isteğe bağlı bilgiler var
orada kişisel rütbe yazan yerdeki kutucuğa istediğini yaz vee aşağıda değişiklikleri kaydete basssss olur inş.
daha önce tüp bebek yaptiranlardan yardim bekliyorum cok korkuyorummmm
igneden bile korkan bir insan nasil yaptirir acaba tup bebegi?
ayyy çok saol denicem hemen
transferimin 11. günü bugün dün akşam üzeri hafif lekelenme oldu çok korktum hemen doktrorumu aradım bir şey olmaz dedi .belki ani hareket edip yumurtalar dönmüştür dedi biraz bekleyelim dedi.kanda test yapmıştım 9. günü bchg 16,38 çıkmıştı daha erken demişti.(BU ARADA DOKTORUM EŞİMİN ABİSİ VE BİZ TEDAVİ SÜRESİNCE ONLARDA KALIYORUZ)
kanbarcım senin dediğin alttaki hamilelik takvimi mi? eğer oysa benim kastım o değil canım, hani kanbar yazıyo ya altında pınar yazıyo onun altında da iki kalp var, işte o arada ki pınar yerşne bişeyler yazabiliyolar ya onu diyorum
Hadi dene bakalım olur inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?