Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

hadi hayırlı olsunn, sona doğru yaklaşıyorsun, bundan sonraki müzjden transferin sonrakide hamileliğin olsunnn... inşallah. amin

kaç yumuyumcuk toplandı bu arada

çok sağol canım..

6 tane yumurtam toplandı..

inşallah 2 tane canlı canlı embriyom olur..fazlasını istemiyorum

Son düzenleme:
canlarım bugun ikinci kontrolümdü.doktor seni erken mezun edicez dedi.:)bende ıyı mı barı dedim iyiymiş.ccumartesi opu var.çokk heyecanlıyım oyyy

bazi doktorlar gunluk yasaminizdan geri kalmayin diyor tup bebekte ögretmenlik surekli aktif bir is iyi dusunmussun bencede bol bol dinlen daha iyi olur

kızlarr yaa hani şu nickimin altında çiçek böcek ismi yazıyo ya ama hani oraya sizler başka şeyler yazabiliyosunuz yaa heh işte ben nasıl yazıcam onu bulamadım bi türlüü

kızlarr yaa hani şu nickimin altında çiçek böcek ismi yazıyo ya ama hani oraya sizler başka şeyler yazabiliyosunuz yaa heh işte ben nasıl yazıcam onu bulamadım bi türlüü

canım 276.sayfada denizfenerim süper anlattı ticker yapımını , ben de sağolsun onun yazdığı yazıyla yaptım uğurlı tickerımı ,sen de oku ona göre kolaylıkla yaparsın,yok yapamazsan ben burdayım canım,yardım ederim seve seve sana...

transferimin 11. günü bugün dün akşam üzeri hafif lekelenme oldu çok korktum hemen doktrorumu aradım bir şey olmaz dedi .belki ani hareket edip yumurtalar dönmüştür dedi biraz bekleyelim dedi.kanda test yapmıştım 9. günü bchg 16,38 çıkmıştı daha erken demişti.(BU ARADA DOKTORUM EŞİMİN ABİSİ VE BİZ TEDAVİ SÜRESİNCE ONLARDA KALIYORUZ)

Ayy cnm yapamadınmı sennnnnn
bak şimdi şöyle yapıyosun kullanıcı kontrol panelinde giriyosun yukarıdan ondan sonra solda aşağıda profili düzenleye gir aşağıya doğru innnn ve orda isteğe bağlı bilgiler var
orada kişisel rütbe yazan yerdeki kutucuğa istediğini yaz vee aşağıda değişiklikleri kaydete basssss olur inş.

kanbarcım senin dediğin alttaki hamilelik takvimi mi? eğer oysa benim kastım o değil canım, hani kanbar yazıyo ya altında pınar yazıyo onun altında da iki kalp var, işte o arada ki pınar yerşne bişeyler yazabiliyolar ya onu diyorum

gelsene aysunay ve transfer edilip bekleyen tüm kader arkadaşlarım inşallah hayırlı haberlerinizi alırız...
dualarım sizinle...
işten gidince sürekli dua okuyorum...
bu arada aysunay 2 tane yeter demişsin ya canım , ne kadar kanaatkarsın ,ne güzel,inşallah pozitifi göreceksin canım..

ayyy çok saol denicem hemen

daha önce tüp bebek yaptiranlardan yardim bekliyorum cok korkuyorummmm
igneden bile korkan bir insan nasil yaptirir acaba tup bebegi?

canım benim bizler bebek uğruna herşeyi göze aldık,iğne,kilo alma,yol hepsi vız gelir canım...
biz kolay yoldan sahip olanlardan olmadığımız için ,güçlü olmak zorundayız...
ve sonuna kadar da deneyeceğiz..

şanslısın en başından, doktorun burnunun dibinde ne zaman ne istersen soruyosun, e o bişey olmaz dediyse neden korkuyosun a canım...

canım üstte sağda kullanıcı kontrol panaeline girip yapıyorsun,oradan profil ayarlarına gireceksin,herşeyi istediğin şekilde değiştirebilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…