o ilaç rahmin kalınlaşmasını sağlıyo o yüzden regl olamıyosun cnm...test yapılana kadar ilaçlarını kullanıyosun negatif sonuç alırsan bırak ilaçları diyolar.bi kaç güne kadar regl oluyosun...
Birinci tedavide yumurta toplamadan 3 gün sonra transfer oldu ve jeli kullanmaya başladım. 12 gün boyunca jelin geri gelen kısmı pembeydi. Bu defa hiç pembe gelmedi hep bembeyaz geldi. Sanırım yumurta toplamadan kaynaklanan bir durum. Çünkü transfere başlamadan bir gün öncesine kadar hafif hafif kananamam vardı. Ben ondan olduğunu düşünüyorum. Benimde jel artık neredeyse tamamı geri geliyor ona sinir oluyorum. Bir işe yaramıyor bu yüzden diyorum.
Hemşire bana jeli yaptıktan sonra 15 dakika yat, sonra yarım saat yürü yoksa jelin hepsi geri gelir işe yaramaz demişti.
hamile annalerimiz size çok özendim şu an...
Ne güzel inşallah ben de hamile kalırım da böyle sohbetler ederiz beraber...:119:
Aynen bende özendim :)) bizede transfer olsada artık
sohbetlere katılsak ben hergün iğne yiyorum bi heyecan yok bişi yok
vurun vurun gel eve hafyata inşallah katılıcam galiba deneyim anlatmaya
kızlar jelin tüp kısmını gidebildiği kadar itmelisiniz..bastıktan sonrada bırakmadan çekinki hava pompoası jeli takrar içine çekmesin.ben jelden sonra hemen kalkıyorum hiç geri gelmiyo..bide buzdolabında tutuyorum jeli biaz katı oluyor belki sıcakta tutyorsanız krem iyice gevişiyodur ve akıyordur geri.
kızlar jelin tüp kısmını gidebildiği kadar itmelisiniz..bastıktan sonrada bırakmadan çekinki hava pompoası jeli takrar içine çekmesin.ben jelden sonra hemen kalkıyorum hiç geri gelmiyo..bide buzdolabında tutuyorum jeli biaz katı oluyor belki sıcakta tutyorsanız krem iyice gevişiyodur ve akıyordur geri.
kızlar daha önce sırf bu jelin akıntısından bıktığım için bu sefer doktorda iğne istedim...gerçi iğnenin acısından oturamaz oldum ama olsun jeli sevmiyorum...
banada önce iğne vermişti doktor fakat iğnenin yüzünden bırak oturmamayı yürüyemiyordum bütün kaslarımda acı hissediyordum oturamıyordum oturduktan sonra kalkamıyordum birde hergün iğne için hastaneye gitmek zor geliyordu. O yüzden jele döndüm. Jelinde böyle stresi var. Rabbim şu mübarek cuma saatinde bizi bir an önce bebişlerimize kavuştursunda hepsinden kurtulalım.
Sen jeli yaptıktan hemen sonra kalkıyormusun ? Acaba benimki 15 dakika yatıyorum diyemi geri geliyor. Fakat benimki hemen geri gelmiyor mesela sabah yapıyorum akşam yapmadan önce tuvalete gidiyorum bi bakıyorum gelmiş.
Bir de bi şey sorucam jeli yaptıktan sonra yarım saat evde yürüyüş yapıyormusun ?
yapıyorum ve giyinip çıkıyorum işe geliyorum yürüyorum canım.
Bhar'cım seni çok iyi anladım şimdi,adet söktürücüden sonraki 6.günüm,yarına kadar olmam lazım,ama zaman geçmiyor sanki...
Bir olsam da gitsem doktoruma başlasam...
4 TANE EMBRİYOLARIM DA -146 derece donduruldular...bir an önce inşallah onlara kavuşurum ve içimde tutunup,büyürler yavrum/yavrularım sağlıkla doğar...
beklemek öyle zor ki...
hele ki başlayıp,tüm tedavileri olup,ilaç-iğne-opu-dondurma yapıp adet olmayı beklemek ne zormuş....
slm kızlar bu topikte sadece siğarayı bırakma çabasında olan bi benim sanıyodum iftardan sonra aranıyorum bende tedavime nerdeyse 10 gün kaldı bırakamadım bi türlü ama genelde tedavi başında ilk iğneyle birlikte bırakıyorum 1-2 tane arada kaçamak yaptıgım oluyor ama transferden sonra test gününe kadar asla içmiyorum.gerçi tutacagı varsa içerkende tutuyor .intenette okudugum kadarıyla bırakamayanlar için en azından yumurta toplama gününden önceki günden itibaren kesinlikle içmeyin yazıyodu.belkide o etkiledi beni beni bilmiyorum ama içmesek çok daha rahatlıcaz.allah hepimizi kurtarsın şu illetten.
canım biyorsun benim adetim çok gecikmişti...
ben 16 temmuzda tedaviye başlamayı beklerken 27 temmuzda baladım 11 gün gecikti...
benim ilacım pazar akşamı bitmişti...
çarşamba 23,30 gibi başlamıştı adetim galiba...
geç olduğundan ertesi gün 1. gün sayıldığı için cuma başladım...
heyecanla beklerken adetin gecikmesi can sıkıyor...
canım seninde bugün yarın gelir inş
sonrada bebişlerine kavuşacağın günü bekliyceksin heyecanlaaaaaaaaaa
merhaba kader arkadaşlarım sizi bu sayfayı açtığınızdan beri sesizce her gün takip ettim pozitif sonuçlara kendimmiş gibi hep sevindim negatiflere üzüldüm,hep yamak istedim ama çekindim.benimde trasnsferim 24 temmuz da oldu ve bugün sonuç günüm,çok heycanlıyım siz tecrübelisiniz internetten baktım çıkmış şimdi 0,171 10.günüm sizce değerim iyimi ben hamilemiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?