Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

evet benimde 1-2 cm olması gerekenden inceydi o yüzden vermişti ama adet olmamıza engel olduğu söylemedi dr.um adet olana kadar iç dediği için şaşırdım belkide ben yanlış anlamışımdır dr.u o da olabilir

kızlar jelin tüp kısmını gidebildiği kadar itmelisiniz..bastıktan sonrada bırakmadan çekinki hava pompoası jeli takrar içine çekmesin.ben jelden sonra hemen kalkıyorum hiç geri gelmiyo..bide buzdolabında tutuyorum jeli biaz katı oluyor belki sıcakta tutyorsanız krem iyice gevişiyodur ve akıyordur geri.

hamile annalerimiz size çok özendim şu an...
Ne güzel inşallah ben de hamile kalırım da böyle sohbetler ederiz beraber...:119:

Aynen bende özendim :)) bizede transfer olsada artık

sohbetlere katılsak ben hergün iğne yiyorum bi heyecan yok bişi yok

vurun vurun gel eve hafyata inşallah katılıcam galiba deneyim anlatmaya

Aynen bende özendim :)) bizede transfer olsada artık

sohbetlere katılsak ben hergün iğne yiyorum bi heyecan yok bişi yok

vurun vurun gel eve hafyata inşallah katılıcam galiba deneyim anlatmaya

canım benimde 4 embriyo donduruldu biliyorsun,adet olmayı bekliyorum bugün 6.günüm belim kopuyor,ha oldum ha olucam,inşallah olurumda yarın hastaneye gidip başlarım ve transferim olur hayırlısıyla....,
bizim daha çooook yolumuz var anlaşılan baksana arkadaşım...

Sen jeli yaptıktan hemen sonra kalkıyormusun ? Acaba benimki 15 dakika yatıyorum diyemi geri geliyor. Fakat benimki hemen geri gelmiyor mesela sabah yapıyorum akşam yapmadan önce tuvalete gidiyorum bi bakıyorum gelmiş.

Sen jeli yaptıktan hemen sonra kalkıyormusun ? Acaba benimki 15 dakika yatıyorum diyemi geri geliyor. Fakat benimki hemen geri gelmiyor mesela sabah yapıyorum akşam yapmadan önce tuvalete gidiyorum bi bakıyorum gelmiş.

Bir de bi şey sorucam jeli yaptıktan sonra yarım saat evde yürüyüş yapıyormusun ?

kızlar daha önce sırf bu jelin akıntısından bıktığım için bu sefer doktorda iğne istedim...gerçi iğnenin acısından oturamaz oldum ama olsun jeli sevmiyorum...

kızlar daha önce sırf bu jelin akıntısından bıktığım için bu sefer doktorda iğne istedim...gerçi iğnenin acısından oturamaz oldum ama olsun jeli sevmiyorum...

Banada önce iğne vermişti doktor fakat iğnenin yüzünden bırak oturmamayı yürüyemiyordum bütün kaslarımda acı hissediyordum oturamıyordum oturduktan sonra kalkamıyordum birde hergün iğne için hastaneye gitmek zor geliyordu. O yüzden jele döndüm. jelinde böyle stresi var. Rabbim şu mübarek cuma saatinde bizi bir an önce bebişlerimize kavuştursunda hepsinden kurtulalım.

ammmiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..................

yapıyorum ve giyinip çıkıyorum işe geliyorum yürüyorum canım.

yapıyorum ve giyinip çıkıyorum işe geliyorum yürüyorum canım.

Hımmm. işte o yüzden seninki geri gelmiyor. Çünkü hemşire bana yaptıktan sonra yarım saat yürüki jel içinde çözünsün yoksa geri gelir bu da bi işe yaramadığını gösterir demişti. Ben ev hanımıyım çalışmıyorum yaptıktan sonra evde yürüyorum hareket ediyorum ama yeterli olmuyor demekki.

Bhar'cım seni çok iyi anladım şimdi,adet söktürücüden sonraki 6.günüm,yarına kadar olmam lazım,ama zaman geçmiyor sanki...
Bir olsam da gitsem doktoruma başlasam...
4 TANE EMBRİYOLARIM DA -146 derece donduruldular...bir an önce inşallah onlara kavuşurum ve içimde tutunup,büyürler yavrum/yavrularım sağlıkla doğar...
beklemek öyle zor ki...
hele ki başlayıp,tüm tedavileri olup,ilaç-iğne-opu-dondurma yapıp adet olmayı beklemek ne zormuş....

canım biyorsun benim adetim çok gecikmişti...
ben 16 temmuzda tedaviye başlamayı beklerken 27 temmuzda baladım 11 gün gecikti...
benim ilacım pazar akşamı bitmişti...
çarşamba 23,30 gibi başlamıştı adetim galiba...
geç olduğundan ertesi gün 1. gün sayıldığı için cuma başladım...
heyecanla beklerken adetin gecikmesi can sıkıyor...
canım seninde bugün yarın gelir inş
sonrada bebişlerine kavuşacağın günü bekliyceksin heyecanlaaaaaaaaaa

merhaba kader arkadaşlarım sizi bu sayfayı açtığınızdan beri sesizce her gün takip ettim pozitif sonuçlara kendimmiş gibi hep sevindim negatiflere üzüldüm,hep yamak istedim ama çekindim.benimde trasnsferim 24 temmuz da oldu ve bugün sonuç günüm,çok heycanlıyım siz tecrübelisiniz internetten baktım çıkmış şimdi 0,171 10.günüm sizce değerim iyimi ben hamilemiyim...

ben de ağustos 27 de başlayacagım nasıp olursa bu adetimle bıraktım sigarayı aslında zaten gunde en fazla 5 tane içiyorum ama doktor bana rezerv az deyince moralim bozuldu buna bile bağladım, bir yandan da arkadaşlarım var hamile olduklarını anlayana kadar içtiler, sadece bu sebep değildir ama bizde sorun olanlarda etkili olabilir, yine de tedaviye başlayacağınız ilk adet olduğunuz gün bırakın diyecem ama ben de stresten ara sıra içmek istiyorum tutuyorum kendimi, inşallah başarırsınız....

merhaba kizlar nasilsiniz gorusmeyeli? hamile sayimiz masallah bayagi artmis insallah ayni hizla cogalir listede hamile olmayan kimse kalmaz. hamile olan arkadaslar rabbim tamamina erdirsin saglikla mutlulukla kucagimiza almayi nasib etsin insallah. biliyorsunuz ben mide bulantilarimdan dolayi giremiyorum burasi bayagi ilerlemis takip edemiyorum artik :)

tecrubeli arkadaslardan bilgi almak istiyorum benim yarin randevum var kalp atislarini duyacagiz allahin izni ile doktor alttan muayene ediyormu acaba yoksa sadece karindanmi ultrasonla bakacak???

kızlar yarın opum var.dün gece ovittrle vuruldum.her ne kadar yanlış da yazsam :) yaklaşık yarım saattir belim tutulmuş gibi agrıyoo. Bugun boş günüm sadece folbiol var.

İnşallah bitanem...
Çok sıkıldım,inşallah...
Hayırlı cuma günü bugün inşallah.....

0,171olduguna emin mısın, eğer deger buysa olmamış maalesef. En az 15 olmalı diye biliyorum. Yine de doktoruna sor canım.

Guzel haberlere ihtiyacım var içimdeki karamsarlıktan kurtulmam lazım. İns hamiş haberleri gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…