Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

merhaba canım hayırlı olsun transferin...
az kalmış inş 6 gün sonra hamiş haberini alırız
canım evlilik sürenizi de yazar mısın ??
bide bu denemeniz 2. mi 3. mü karışıklık olmasın

Baharcım hepimiz için hayırlı olur inş... sonuçlarımız...
İnş....
5 Yıllık evliyiz, bu 2. denememiz.
Çok teşekkür ediyorum...
:)

kızlar bende progesteron kullanıyorum hap verdiler ancak bunu vajenden kullanın dediler günde 3 kez..

jel vermediler bana..

arayan soran olmadı acaba döllenme oldu mu çok meraktayım:26:

Elimde iPad bir hamiş haberi bekliyorum. En iyisi bir dusa girip gelmek :18: heyecan olur hem. Dönüşte güzellikler dolsun topicte

ayy yarında benim test günüm, bugüne kadar iyiydim ama şu anda içimi korku bürüdü, test yapmak istemiyorummmmm korkuyorummmmmm

kızlar test gününüze çok az kalmış inşallah bebekleriniz sıkı sıkı tutunmuşlardır hepinize..

ik 2 gün biraz kasık ağrımm falan vardı şimdii gayet iyimm hiç bişeyy hissetmiyorum transfer oldunu görmesem inanmıcam yanii okadarr kendimi unutup ağır falan bile kaldırdım

yapma canim ya agir seyler kaldirma
benimde kasik agrilarim oluyor ama tranferden oncede vardi.oyuzden pek kendimi dinlemiyorum
ALLAH emanet ettim ya nasip dedim..'
cok rahatim oyuzden:119::119:

canim ben ilac olarak.gobekten kan sulandirci igen yapirum,
her gun bir tane kalcadan progynex ampul kullaniyorum.folbuol vitamin birde glofer seker ilaci canim.

xbettyx ve oyadan haber yok henüz...
inşallah bir an önce hayırlı haberlerini alırız...

arkadaşlar adeti benden iki hafta önce olan bi arkadaşım normal yolla hamile kaldı bugün doktora gitmiş doktor üç haftalık demiş nasıldır ben anlamadım normalde beş hafta olması gerekmiyor mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…