pimpirik canım senin test tarihin 10 ağustos mu senin yazılarına göre ben öyle yazdım ama doğru mu ??
kızlar ben dayanamadım bişey yaptım..yarım ssat sonra doktora gidiyorum ...kalp atışlarını duyamasamda kaç kese oluştu daha fazla merağa dayanamıycam...burdaki doktoruma gidicem:) benden haber bekleyinn...
kızlar ben dayanamadım bişey yaptım..yarım ssat sonra doktora gidiyorum ...kalp atışlarını duyamasamda kaç kese oluştu daha fazla merağa dayanamıycam...burdaki doktoruma gidicem:) benden haber bekleyinn...
canımm aynısını bende yaptım bugünn
bende ilçedeki doktora gittim 6+1 miş kuzummm
kalp atıslarını gördü doktor dinlemedik o kadar rahatladımki anlatamammmm
bu arada gebeliği de transfer gününden hesaplıyolarmıs canım yaa seninki doğruymus...
Evet 1 2. Gun 10agustos ama dayanamayip 8agusrosta yapacam galuba
canım gözün aydınnnnn maşallah bebişine
rabbim bizlerede nasip eder o günleri görmeyi inş
arkadaşlar ya o kadar şişim ki nefes alamıyorum resmen opudan beri (opu pazardı) birazda karnımda ağrı var acaba adet olunca mı geçecek var mı böyle bir durum yaşayan?
Ben de transferden sonra öyle olmuştum. 4 gün sonra rahatladım. Merak etme düzelirsin canım.
kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz...kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz....kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz....kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz
kızlar merkez aradı beni toplanan 6 yumurtamda döllenmişş..
inşallah herşey yolunda gider.
transferiniz p.tesi olabilir denildi
kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz...kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz....kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz....kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz
CANIMMMMMM GOZUN AYDINNNNNNNNNNkızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz...kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz....kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz....kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz
hayirli olsun canim yaaa..kızlar merkez aradı beni toplanan 6 yumurtamda döllenmişş..
inşallah herşey yolunda gider.
transferiniz p.tesi olabilir denildi
canımm aynısını bende yaptım bugünn
bende ilçedeki doktora gittim 6+1 miş kuzummm
kalp atıslarını gördü doktor dinlemedik o kadar rahatladımki anlatamammmm
bu arada gebeliği de transfer gününden hesaplıyolarmıs canım yaa seninki doğruymus...
kizzzzlar hilburdan sonra bitanede ben size bu mübarek günde güzelllll bi haber verim HAMILEYIM Rabbime sükürler olsun...........
kizzzzlar hilburdan sonra bitanede ben size bu mübarek günde güzelllll bi haber verim HAMILEYIM Rabbime sükürler olsun...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?