Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz...kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz....kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz....kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz

sağlıkla inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kizzzzlar hilburdan sonra bitanede ben size bu mübarek günde güzelllll bi haber verim HAMILEYIM Rabbime sükürler olsun...........

Canım çoooooooookkk mutlu oldum...
Canım çok sevindim bitanem...
Cumanın bereketine bakın....
Hoppidi,hoppidi....
Umut oldunuz bize....

kızlar merkez aradı beni toplanan 6 yumurtamda döllenmişş..

inşallah herşey yolunda gider.

transferiniz p.tesi olabilir denildi

Canım ne güzel bir haber bu....
Harika,hadi hayırlısı olsun..
Çoks evindim bitanem..

arkadaşlar ya o kadar şişim ki nefes alamıyorum resmen opudan beri (opu pazardı) birazda karnımda ağrı var acaba adet olunca mı geçecek var mı böyle bir durum yaşayan?

canım benim geçmiş olsun ama ohss oluşmuş olabailir mutlaka transferden önce dr gidip muayene olamlısınnn şişlik ve nefes alalamama ohss belitisidir opudan sonra

arkadaşlar ya o kadar şişim ki nefes alamıyorum resmen opudan beri (opu pazardı) birazda karnımda ağrı var acaba adet olunca mı geçecek var mı böyle bir durum yaşayan?

canım benim normal...
aynılarını yaşadım,geçecek sabret biraz...
3.gün rahatlayacak,4.gün tamamen normale döneceksin merak etme..

Canım sana da çok sevindim...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem...

bi de hamile olup ta kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar ne kadar daha devam edeceksiniz doğuma kadar değidir inşallah göbeğim morardı yer kalmadı vuracak yahu

canım malesef ama bu kan sulandırıcılar göbeği moraratoyor bu ilaçalrın ne kadar kualnılacağına dr karara veriyor (eğerki kan pıhtılaşma testi yapılmışsa çıkan sonuca göre karar verilir )gebelikte genelikle doğuma kadar kulanıyor

Son düzenleme:
Sagol canim bu mutlulugu benimle paylastigin icin.
Rabbim bu mutlulugu herkese tatirsin Insallah

Amin ,ne güzel bir Cuma...
Bugün hepinize çok dua ettim..
aLLAH'IMA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ XBETTYX'İ BİLMİYORUM AMA SİZE ETTİĞİM DUALAR TUTTU...
Siz de bize dua edin güzel,hamile annelerimiz...

Guzel haberler geldi. Hil-bur, Oya ve miragexmirage tebrikler. Çok mutlu oldum. Darısı basımıza

Canım lütfen şunu yap rahatlatır:
süt ve süt ürünlerinden uzak dur...
patates haşla püre yap ye iyi geliyor....

Canım lütfen şunu yap rahatlatır:
süt ve süt ürünlerinden uzak dur...
patates haşla püre yap ye iyi geliyor....

Hilal'im hala gelmedi benim kırmızılar...
Zaten normal tarihim de 6 ağustos p.tesi..
eğer gelmezlerse ben de senin gibi bol dua okuyacağım bitanem...
41 yasin 3 günde bitti zaten...
41 meryem okurum c.tesi bitiririm inşallah sabahtan akşama kadar....namaz kılıp niyet ederim...
pazar da 4444 salatı tefriciyeye başlarım canım benim....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…