Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Kızlar siz yokken tadı olmuyor bu topiğin, kendi kendime deli gibi yazıp duruyorum.

ilk tebrigin benden olsun gözün aydın canım
rabbim 9 ayın sonunda kokusunu içine çekmeyi nasip etsin
bende birazdan hastanede olacagım donmuş tedavisi için
senin haberin umut verdi bana
benim bu 3 tüpüm olucak ilkinde hamile kaldım ama 20 haftalıkken
cennete ugurladım melegimi
ikinci donmuştu tutmadı bu 3.olucak ve son olucak allahın izniyle
bu arada benim 8 yaşında sıpam var
rabbim mübarek ayın yüzü suyu hürmetine önce sizlere annelik duygunu tatdırsın
sonrada benim gibi ikinci defa anne olmak isteyenlere
benide listeye alın dicem ama ben bu gün başlıyorum kısmetse
almassınız biliyom
saglık olsun benim içinde dua ederseniz mutlu olurum

gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu topiği bir kaç gün önce gördüm:26::26::26: (belkide 1 hafta oldu)başka topiklerden tanıdığım kızlarda vardııı :44::44::44:burada bir şeyler yazdım önce snrada ara ara girip baktımmm son iki gündür ne kadar güzel hamiş haberleri geldi çok sevindim mutlu oldum bu yolda çaba harcayan arkadaşalarımın adınaa kendi tedavi olduğum günleri hatırladımm:26::26: merkezde beklediğim iğneler olduğum:18::18: (ilk iğnemi nasıl yapacağımı bilmezken yaşadığım korku haycan)ve transfer günleri :18::18: (ben çok fazla tarnsfer yaşayamadım malesef)o transfer günlerinde ki heycanımmm:18::18::18::18:minicik bir su parçacası halinde gelip rahmimime konana mucizemi ona bu kadar yakın olmanın verdiği heycan korku telaşı:44::44::44::44::44::44: elimi göbeğime koyup saatlerce dua etttiğim günler :26::26::26::26:allaha yalvardığım günlerrrr rabbim bizi evlatsız bırakma hayıslı sağlıklı evlatlar nasip et diye dualar ettiğim güünleri (hala bu dualrımı yapıyorum ):26::26::26::26: bebeğime beni bırakma beni anne yap meleğim dediğim günlerrr 10 günlük bekleyişte her lavaboda acaba leke varmı diye içimin titrediği günlerrr :26::26::26::26::26:test günü has bekleyişşşş :18::18::18::18:ellerim buz gibi test sonucuna bakamadığımmm günlerrrrrr hepsini yeniden yaşadımmmmmve buraya (kk topiğinde arakadaşlarıma )hiç bir zaman bende hamileyim yazamadığım günleri hatırladımmmmçok zordu o zamanlar şimdide çok zorrrrr gelmeyeni ne zaman geleceği belli olmayanı beklemek çok zor hasreti çok zorrr bu yükü taşımak çok zor ama ben beklemekten hiç vaz geçmedim biliyorummm sizlerde çok beklediniz :44::44::44:bebeğinin kendisile olup olmadığı haberini beekleyenler göbüşünde taşıyanlar rabbim sizlere o mukades duyuguyu anneliği yaşatsın inşşşş kucaklayanlara uzun sağlıklı ömürler versinnnn yol arkadaşalrımda bıkmadan usanamdan bekleyecek dau edeceklerrr inşşş bir gün bizlerde önce göbüşümüzde sonra kucağımızda ve hayatımda onlarlı göreceğizzzz bizimde hasretimiz de bitecekk Eki Görüntüle 479712 Eki Görüntüle 479712 Eki Görüntüle 479712 Eki Görüntüle 479712 Eki Görüntüle 479712

tebriklerrr canımmm ne güzell birr haberrrrr allh kucağına almayıda nasipp etsiinn darısı başımıza dualarını eksik etmeeee

Canim benim gozun aydin bir mucize daha cok sevindim rabbim kucagina da almayi nasip etsin.degerin de cok guzel masallah
ben başı çekmek istiyorum
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşallah hepiniide peşimden gelirsiniz, çok çok çok mutluyum.

bahar teyze hadi listeyi günceller misin:)
Tatlim senin de gozun aydin allah hayirli ugurlu eylesin.listenin basi olarak hamis olman ayri bir guzel
insallah tum arkadaslarimiza ugur getirirsin.

gunaydin arkadaslar,sabaha boyle guzel haberlerle baslamak muhtesem
iyiki bu topige girmisim diyorum cok bereketli masallah,elinizi
cabuk tutun kislar bebeklerimizin boyunu kilosunu ultrason
larini konusmaya baslayalim hep beraber bu kalabalik topigimizle
insallah,

biraz önce tabloya bakarken ikinci satırdaki arkadaş da hamiledir inşallah diye aklımdan geçirmiştim. 1 sayfa sonra haberini okudum canım. kutlarım!!!
allah kucağına almayı da nasip etsin

Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Ben çok mutlu oldum, Rabbim senide diğer arkadaşlarımıda mutlu etsin. Evladını Allah bağışlasın, inşallah tez zamanda kardeşi yada kardeşleri olsun.

Tebrik ederimmmm. Allah kucağına almanida nasip etsin inşallah canım. Darısı basımıza, bizde böyle sevindirici haberler yazabiliriz inşallah. Degerlerinde çok güzel, katlanarak devam etsin insallahhhh.

Güzel arkadaşım, yazdıkların beni ağlattı. Çünkü yaşadıkların benimde yaşadıklarımdı. Güzel Allahım sonunda benim yüzümü güldürdü, sevindirdi, buradaki ve dünyadaki bütüün anne olmak isteyenleri bir gün anne yapacağına ve mutlu edeceğine ben inanıyorum fakat herkesin bir vakti var. İnşallah seninde vaktin tez zamandadır. İnşallah Yüce Rabbim bu mutluluğu sana en kısa zamanda ummadığın bir anda yaşatır.

tebriklerrr canımmm ne güzell birr haberrrrr allh kucağına almayıda nasipp etsiinn darısı başımıza dualarını eksik etmeeee

Canım benim Allah razı olsun. Rabbim bu mutluluğu yaşattı inşallah kucağıma almayıda nasip eder. Darısı senin ve tüm anne olmak isteyenlerin başına olsun, bunu o kadar çok istiyorumki, 41 yasinim daha bitmedi, dualarım fazlasıyla devam edecek ve dualarımın içinde hep siz arkadaşlarım olacaksınız.

Tebrikler ahu iki gun kendine gelemezsin,bulutlarda gezersin:) 9 ay sonra kucagomiza almayi nasip etsin allah.

Amin inşallah. Sonucu dün gece 3,30 da aldık ben sabah 6,30 du hala uyuyamamıştım. Kendime gelemedim. Şoklardayım. Aynen dediğin gibiyim. Güzel Allahım buradaki bütün arkadaşlarıma tez zamanda versin bu duyguyu.

Arkadaslar dayanamıyorum artık, test gunüm yarın ama ben şimdi hastaneye gidiyorum. Yaptıracağım artık. Beklemek çok korkunç. Çok korkuyorum, lütfen benim içinde dua edin, güzel bir haber yazabileyim bende. Beni birtek sizler anlarsınız. Esim bile anlayamıyor, uyuyor

biraz önce tabloya bakarken ikinci satırdaki arkadaş da hamiledir inşallah diye aklımdan geçirmiştim. 1 sayfa sonra haberini okudum canım. kutlarım!!!
allah kucağına almayı da nasip etsin

Çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun. Aynı duyguyu listeye her baktığımda acaba benim kısımda ne yazacak diye düşünüyordum. Sanada malum olmuş demekki. Sağolasın darısı tüm isteyenlerin başına olsun.

esalınurum seni uzun zamandır göremiyordum cnm hayırlı olsun cnm tedavin bende sonunda başladım tedaviye 6.günündeyim

cnm ne güzel ifade etmişsin hayırlı olsun analı babalı büyüsün sonra da bu duygu hepimize nasip olsun

Canim hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin saglikli bir sekilde kucagina almayi da nasip etsin

Arkadaslar testi yaptırdım, sonuc saat dortteymis. Rabbim insaallah bir mucizesini daha nasip ederde güzel bir sonuc alırım. Ya RAbbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip et hayirlisiyla inşallah. Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim bana katından tertemiz bir nesil hediye buyur, kuşkusuz Sen duayı hakkıyla isitensin. Âmin. (Al-i İmran, 38)

cnm benim çooooooooooooooooooook sevindimmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…