Kızlar siz yokken tadı olmuyor bu topiğin, kendi kendime deli gibi yazıp duruyorum.
Kızlarrrr hayatımın en anlamlı rakamlarını yazıyorum size 155,59 eveeet beta hcg değerim 155,59 yani hamileyimmmmmm. Yüce Rabbime sonsuz kere şükürler olsun, hamd olsun. Beni sevindirdi, sıra sizde. İnşallah bundan sonra sizde sevinirsiniz. Burada haykırısınız mutluluğunuzu. Bu cumartesinin ilk hamile haberi benden olsun istedim. Şu anda saat sabahın 5 buçuğu ve sevinçten eşimde bende uyuyamıyoruz. Cuma gecesi iftara annemlerdeydim. Biliyorsunuz test günüm bugündü. Gece saat 2 de annemlerden çıktık. Tam evimizin yanında hastane var baktık acili açık. Eşime dedimki gel kan verelim sabahta sonucu alırız. Girdik kan verdik adam demezmi bir saat sonra sonucu alırsınız diye. Neyse kanı verdik hastanenin terasında çay içtik bekledik sonra sonucu almak için aşağı labaratuvara indik adam kağıdı uzattı heyecanla açtım ve bu hayatımın en anlamlı rakamlarını gördüm sonra hamileyim diye hastaneyi yıkacak şekilde bağırdım eşimle sarıldık dakikalarca ayrılmadık. Sonra emin olmak için adama sordum hamileyim dimi dedim evet pozitif görünüyor ama doktorunuzlada görüşürüzsünüz dedi. Sonra tekrar annemlere gittik onlarla paylaştık derken eve gelmemiz bu saati buldu. Hemen sizinle paylaşmak istedim. Çok mutluyum ayaklarım resmen yere basmıyor. Kendimi kaptırmamıştım yine olmadı galiba diye düşünüyordum Rabbim mucizemi bana verdi. Şimdi bu mutluluğu canı gönülden hepinizin yaşamasını istiyorum. Rabbim banada kucağıma almayı nasip eder inşallah.
Kızlarrrr hayatımın en anlamlı rakamlarını yazıyorum size 155,59 eveeet beta hcg değerim 155,59 yani hamileyimmmmmm. Yüce Rabbime sonsuz kere şükürler olsun, hamd olsun. Beni sevindirdi, sıra sizde. İnşallah bundan sonra sizde sevinirsiniz. Burada haykırısınız mutluluğunuzu. Bu cumartesinin ilk hamile haberi benden olsun istedim. Şu anda saat sabahın 5 buçuğu ve sevinçten eşimde bende uyuyamıyoruz. Cuma gecesi iftara annemlerdeydim. Biliyorsunuz test günüm bugündü. Gece saat 2 de annemlerden çıktık. Tam evimizin yanında hastane var baktık acili açık. Eşime dedimki gel kan verelim sabahta sonucu alırız. Girdik kan verdik adam demezmi bir saat sonra sonucu alırsınız diye. Neyse kanı verdik hastanenin terasında çay içtik bekledik sonra sonucu almak için aşağı labaratuvara indik adam kağıdı uzattı heyecanla açtım ve bu hayatımın en anlamlı rakamlarını gördüm sonra hamileyim diye hastaneyi yıkacak şekilde bağırdım eşimle sarıldık dakikalarca ayrılmadık. Sonra emin olmak için adama sordum hamileyim dimi dedim evet pozitif görünüyor ama doktorunuzlada görüşürüzsünüz dedi. Sonra tekrar annemlere gittik onlarla paylaştık derken eve gelmemiz bu saati buldu. Hemen sizinle paylaşmak istedim. Çok mutluyum ayaklarım resmen yere basmıyor. Kendimi kaptırmamıştım yine olmadı galiba diye düşünüyordum Rabbim mucizemi bana verdi. Şimdi bu mutluluğu canı gönülden hepinizin yaşamasını istiyorum. Rabbim banada kucağıma almayı nasip eder inşallah.
Canim benim gozun aydin bir mucize daha cok sevindim rabbim kucagina da almayi nasip etsin.degerin de cok guzel masallahKızlarrrr hayatımın en anlamlı rakamlarını yazıyorum size 155,59 eveeet beta hcg değerim 155,59 yani hamileyimmmmmm. Yüce Rabbime sonsuz kere şükürler olsun, hamd olsun. Beni sevindirdi, sıra sizde. İnşallah bundan sonra sizde sevinirsiniz. Burada haykırısınız mutluluğunuzu. Bu cumartesinin ilk hamile haberi benden olsun istedim. Şu anda saat sabahın 5 buçuğu ve sevinçten eşimde bende uyuyamıyoruz. Cuma gecesi iftara annemlerdeydim. Biliyorsunuz test günüm bugündü. Gece saat 2 de annemlerden çıktık. Tam evimizin yanında hastane var baktık acili açık. Eşime dedimki gel kan verelim sabahta sonucu alırız. Girdik kan verdik adam demezmi bir saat sonra sonucu alırsınız diye. Neyse kanı verdik hastanenin terasında çay içtik bekledik sonra sonucu almak için aşağı labaratuvara indik adam kağıdı uzattı heyecanla açtım ve bu hayatımın en anlamlı rakamlarını gördüm sonra hamileyim diye hastaneyi yıkacak şekilde bağırdım eşimle sarıldık dakikalarca ayrılmadık. Sonra emin olmak için adama sordum hamileyim dimi dedim evet pozitif görünüyor ama doktorunuzlada görüşürüzsünüz dedi. Sonra tekrar annemlere gittik onlarla paylaştık derken eve gelmemiz bu saati buldu. Hemen sizinle paylaşmak istedim. Çok mutluyum ayaklarım resmen yere basmıyor. Kendimi kaptırmamıştım yine olmadı galiba diye düşünüyordum Rabbim mucizemi bana verdi. Şimdi bu mutluluğu canı gönülden hepinizin yaşamasını istiyorum. Rabbim banada kucağıma almayı nasip eder inşallah.
Tatlim senin de gozun aydin allah hayirli ugurlu eylesin.listenin basi olarak hamis olman ayri bir guzelben başı çekmek istiyorum
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşallah hepiniide peşimden gelirsiniz, çok çok çok mutluyum.
bahar teyze hadi listeyi günceller misin:)
ilk tebrigin benden olsun gözün aydın canım
rabbim 9 ayın sonunda kokusunu içine çekmeyi nasip etsin
bende birazdan hastanede olacagım donmuş tedavisi için
senin haberin umut verdi bana
benim bu 3 tüpüm olucak ilkinde hamile kaldım ama 20 haftalıkken
cennete ugurladım melegimi
ikinci donmuştu tutmadı bu 3.olucak ve son olucak allahın izniyle
bu arada benim 8 yaşında sıpam var
rabbim mübarek ayın yüzü suyu hürmetine önce sizlere annelik duygunu tatdırsın
sonrada benim gibi ikinci defa anne olmak isteyenlere
benide listeye alın dicem ama ben bu gün başlıyorum kısmetse
almassınız biliyom
saglık olsun benim içinde dua ederseniz mutlu olurum
Tebrik ederimmmm. Allah kucağına almanida nasip etsin inşallah canım. Darısı basımıza, bizde böyle sevindirici haberler yazabiliriz inşallah. Degerlerinde çok güzel, katlanarak devam etsin insallahhhh.Kızlarrrr hayatımın en anlamlı rakamlarını yazıyorum size 155,59 eveeet beta hcg değerim 155,59 yani hamileyimmmmmm. Yüce Rabbime sonsuz kere şükürler olsun, hamd olsun. Beni sevindirdi, sıra sizde. İnşallah bundan sonra sizde sevinirsiniz. Burada haykırısınız mutluluğunuzu. Bu cumartesinin ilk hamile haberi benden olsun istedim. Şu anda saat sabahın 5 buçuğu ve sevinçten eşimde bende uyuyamıyoruz. Cuma gecesi iftara annemlerdeydim. Biliyorsunuz test günüm bugündü. Gece saat 2 de annemlerden çıktık. Tam evimizin yanında hastane var baktık acili açık. Eşime dedimki gel kan verelim sabahta sonucu alırız. Girdik kan verdik adam demezmi bir saat sonra sonucu alırsınız diye. Neyse kanı verdik hastanenin terasında çay içtik bekledik sonra sonucu almak için aşağı labaratuvara indik adam kağıdı uzattı heyecanla açtım ve bu hayatımın en anlamlı rakamlarını gördüm sonra hamileyim diye hastaneyi yıkacak şekilde bağırdım eşimle sarıldık dakikalarca ayrılmadık. Sonra emin olmak için adama sordum hamileyim dimi dedim evet pozitif görünüyor ama doktorunuzlada görüşürüzsünüz dedi. Sonra tekrar annemlere gittik onlarla paylaştık derken eve gelmemiz bu saati buldu. Hemen sizinle paylaşmak istedim. Çok mutluyum ayaklarım resmen yere basmıyor. Kendimi kaptırmamıştım yine olmadı galiba diye düşünüyordum Rabbim mucizemi bana verdi. Şimdi bu mutluluğu canı gönülden hepinizin yaşamasını istiyorum. Rabbim banada kucağıma almayı nasip eder inşallah.
bu topiği bir kaç gün önce gördüm:26::26::26: (belkide 1 hafta oldu)başka topiklerden tanıdığım kızlarda vardııı :44::44::44:burada bir şeyler yazdımönce snrada ara ara girip baktımmm son iki gündür ne kadar güzel hamiş haberleri geldi çok sevindim mutlu oldum bu yolda çaba harcayan arkadaşalarımın adınaa kendi tedavi olduğum günleri hatırladımm:26::26: merkezde beklediğim iğneler olduğum:18::18: (ilk iğnemi nasıl yapacağımı bilmezken yaşadığım korku haycan)ve transfer günleri :18::18: (ben çok fazla tarnsfer yaşayamadım malesef)o transfer günlerinde ki heycanımmm:18::18::18::18:minicik bir su parçacası halinde gelip rahmimime konana mucizemi ona bu kadar yakın olmanın verdiği heycan korku telaşı:44::44::44::44::44::44: elimi göbeğime koyup saatlerce dua etttiğim günler :26::26::26::26:allaha yalvardığım günlerrrr rabbim bizi evlatsız bırakma hayıslı sağlıklı evlatlar nasip et diye dualar ettiğim güünleri (hala bu dualrımı yapıyorum ):26::26::26::26: bebeğime beni bırakma beni anne yap meleğim dediğim günlerrr 10 günlük bekleyişte her lavaboda acaba leke varmı diye içimin titrediği günlerrr :26::26::26::26::26:test günü has bekleyişşşş :18::18::18::18:ellerim buz gibi test sonucuna bakamadığımmm günlerrrrrr hepsini yeniden yaşadımmmmm ve buraya (kk topiğinde arakadaşlarıma )hiç bir zaman bende hamileyim yazamadığım günleri hatırladımmmm çok zordu o zamanlar şimdide çok zorrrrr gelmeyeni ne zaman geleceği belli olmayanı beklemek çok zor hasreti çok zorrr bu yükü taşımak çok zor ama ben beklemekten hiç vaz geçmedim biliyorummm sizlerde çok beklediniz :44::44::44:bebeğinin kendisile olup olmadığı haberini beekleyenler göbüşünde taşıyanlar rabbim sizlere o mukades duyuguyu anneliği yaşatsın inşşşş kucaklayanlara uzun sağlıklı ömürler versinnnn yol arkadaşalrımda bıkmadan usanamdan bekleyecek dau edeceklerrr inşşş bir gün bizlerde önce göbüşümüzde sonra kucağımızda ve hayatımda onlarlı göreceğizzzz bizimde hasretimiz de bitecekk Eki Görüntüle 479712 Eki Görüntüle 479712 Eki Görüntüle 479712 Eki Görüntüle 479712 Eki Görüntüle 479712
tebriklerrr canımmm ne güzell birr haberrrrr allh kucağına almayıda nasipp etsiinn darısı başımıza dualarını eksik etmeeee
Tebrikler ahu iki gun kendine gelemezsin,bulutlarda gezersin:) 9 ay sonra kucagomiza almayi nasip etsin allah.
Canim benim gozun aydin bir mucize daha cok sevindim rabbim kucagina da almayi nasip etsin.degerin de cok guzel masallah
Çok teşekkür ederim, Amin inşallah nasip eder Rabbim. Değeri gördüğümde çığlığı bastım, hayatımda 155 rakamını bu kadar çok seveceğim aklıma gelmezdi.
biraz önce tabloya bakarken ikinci satırdaki arkadaş da hamiledir inşallah diye aklımdan geçirmiştim. 1 sayfa sonra haberini okudum canım. kutlarım!!!
allah kucağına almayı da nasip etsin
ilk tebrigin benden olsun gözün aydın canım
rabbim 9 ayın sonunda kokusunu içine çekmeyi nasip etsin
bende birazdan hastanede olacagım donmuş tedavisi için
senin haberin umut verdi bana
benim bu 3 tüpüm olucak ilkinde hamile kaldım ama 20 haftalıkken
cennete ugurladım melegimi
ikinci donmuştu tutmadı bu 3.olucak ve son olucak allahın izniyle
bu arada benim 8 yaşında sıpam var
rabbim mübarek ayın yüzü suyu hürmetine önce sizlere annelik duygunu tatdırsın
sonrada benim gibi ikinci defa anne olmak isteyenlere
benide listeye alın dicem ama ben bu gün başlıyorum kısmetse
almassınız biliyom
saglık olsun benim içinde dua ederseniz mutlu olurum
sağol canım. seninde gözün aydın. ikiz sanırım seninki. allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah.
sağol canım, candan gönülden dua ediyorum sizin içinde. inşallah sizde kavuşacaksınız bebeğinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?