Zidda bende oluyor cnm hemde cok sabaha karsi hatta istemeden uyku sersemi gerindigimde korkuncta bir kramp giriyor karnimin alt tarafina.
Senin nasil oluyor?
kizlar ben niye buraya katilmadimki :)) bende temmuzda baslamis oldum haziran sonu yani :)) araniza alirsiniz insallah
Merhaba arkadaslar. Temmuzda başladım suan sonuc bekliyorum. Pazar gunü isallah test gunüm dayanamaz ve yarın yaptirmazsam eğer. Bu benim 6. Denemem. İnsaallah bu defa yüzüm güler.
bütün hamileler adet belirtileri yaşadı canım,inşallah hamilesindir...Arkadaslar coook fena sanki adet olacam yaaaaa. Olmam dimi hamileyimdir bu sefer
Kızlarrrr hayatımın en anlamlı rakamlarını yazıyorum size 155,59 eveeet beta hcg değerim 155,59 yani hamileyimmmmmm. Yüce Rabbime sonsuz kere şükürler olsun, hamd olsun. Beni sevindirdi, sıra sizde. İnşallah bundan sonra sizde sevinirsiniz. Burada haykırısınız mutluluğunuzu. Bu cumartesinin ilk hamile haberi benden olsun istedim. Şu anda saat sabahın 5 buçuğu ve sevinçten eşimde bende uyuyamıyoruz. Cuma gecesi iftara annemlerdeydim. Biliyorsunuz test günüm bugündü. Gece saat 2 de annemlerden çıktık. Tam evimizin yanında hastane var baktık acili açık. Eşime dedimki gel kan verelim sabahta sonucu alırız. Girdik kan verdik adam demezmi bir saat sonra sonucu alırsınız diye. Neyse kanı verdik hastanenin terasında çay içtik bekledik sonra sonucu almak için aşağı labaratuvara indik adam kağıdı uzattı heyecanla açtım ve bu hayatımın en anlamlı rakamlarını gördüm sonra hamileyim diye hastaneyi yıkacak şekilde bağırdım eşimle sarıldık dakikalarca ayrılmadık. Sonra emin olmak için adama sordum hamileyim dimi dedim evet pozitif görünüyor ama doktorunuzlada görüşürüzsünüz dedi. Sonra tekrar annemlere gittik onlarla paylaştık derken eve gelmemiz bu saati buldu. Hemen sizinle paylaşmak istedim. Çok mutluyum ayaklarım resmen yere basmıyor. Kendimi kaptırmamıştım yine olmadı galiba diye düşünüyordum Rabbim mucizemi bana verdi. Şimdi bu mutluluğu canı gönülden hepinizin yaşamasını istiyorum. Rabbim banada kucağıma almayı nasip eder inşallah.
selammm cicoloşlar, anneler, anne adayları ve anne aday adayları...
ancak eve düştüm ve önceki sayfaları okumadan direk mevzuya gireyim dedim...
sabah bi heveslendiriklen koştum gittim umuta, ama abartmışım olayı saat 9 a 10 falan vardı ordaydım ortalıkta pek bi sakindi...
neysem aklımda bizim kızlar onları nasıl bulurum derdi falan, akşamdan aklıma gelen cidden yakama fiyonk makarna takmaktıama evde fiyonk makarna yokmuş neysem napsam derken üzerinde fiyonk olan bi bluzum vardı onu giyem dedim (giydimama ne fayda tabe ) neysem, ortalıkta hiç öle 2 erkek 2 dişi çene çalan kimse yoktu bakındım yazık yazık oturdum cam kenarına bi başıma mahhsunn mahsunnn öleee derken malum erkenden gittiğim için erkenden kontrole girdim çıkınca belkim gelmiş olarlar diye düşünerekten... (işin acıklı kısmı başlıyor hazırlayın mendilleri...) yattım bekliyorum (şansıma mı hep mi öle oluyo ki aceba ben hep ilk odada muayene oluyorum ) geldi hoca şükür... baktık yumuyumcuklarıma anammm o da ne 12 olan olmuş 13.5 10 olan 11 falan olmuşş yavrularımm çoook az büyümüş müstakbel teyzeleriii ay nasıl üzüldümmm nasıl üzüldüm annatamam ee dedim noolcak dedi bide menegon eklicez listene biraz işimiz uzicak, pazartesi yine gel bakalım dedi... hofff ben bi stres bi üzüntü pazartesi normalde elimdeki puregon da bitiyor, muhtemelen devam edicez dedi şimdi bide yine iğne bulma stresi başlıcak hofff.... tek tesellim yumuyumcuklarımın haftasonu olduğu için tembellik etmiş olmaları pazartesiye bomba gibi tohturun karşısına çıkmayı umuyorum inşallahh... (amin) artık yaşayıp görcez bakalım... neysem hemşireciklere uğradım bu yeni iğnemi nasıl yapıcam diyerekten onuda aslında kalçadan ama dedi bi su bi toz olduğundan göbişten yapabilirsin eh dedim ona şükür en azından bide popoştan yaptırmak için dışarılarda uğraşmicam şükür ki... işte ölee hayal kırıklığı denizlerinde sürüklenerekten çıktım dışarı taaa yolu yarılamıştım aklıma geldi kıslar gelmişmidir diye biraz daha etrafı rontlıcaktım diyerekten... artık dedim onlarda mutlaka pazartesiye kontrol yada opuya gelir o zaman yakalarım felammm....
ay çok uzatmışım şimdik farkettimmm...
hadi okuyun ben geliyorum
siz bu satırları okurken ben çoook uzaklarda olacağımmm (20 sayfa falan yazmışınız anacım gidip onları okicam hamiş haberlerine çoşiyim azcıkk hade bakemmm tey tey teyyyy....)
selam canlarrrr ben geldimmmmmmmmm hatta biz geldik flazskta yanımda
kızlar bugün kontrole gittim flzaskla bangide vardı...
flzask biraz sonra girer kendi durumunu yazar zaten herşey yolunda canımında
daha sora ben girdim muayeneye yumoşlar çok iyi durumda dedi ulun hoca...
20 den fazla yumoşum varmış ohss olmamam için dozu az veriyorlar...
pazartesi tekrar komtrolüm var...
puregonumun dozu düşürdü bugün 125 yarın 100 yapıcam iğneyi...
orgalutrana da devam...
çarşamba perşembe opu olur dedi...
kızlar hatırlarsınız ben rapor çıkartırken genetik testlerimde yapılmıştı...
sonra eşim almış oradaki drlar herşey normal demişti...
eşim sonuçla eve gelince ben araştırılan durumlardan bitanesinin heterozigot olduğunu gördüm...
zaten adetim gecikmişti moralimi bozmak istemedim sizinlede paylaşmadım konuşmayayım bu konuyu diye...
neyse ilk tedaviye başladığımızda ben ulun hoca dosyaya baktı sanmıştım ben içerde hazırlanırken...
ayrıca belirtmemiştim...
geçen seferde kendisi yoktu süleyman beye muayene olduk...
bu defa gösterebildim niye daha önce göstermediniz bu bizim için önemli dedi...
5 günlük B12 iğnesi verdi...
ayrıca B12 hapıda verdi...
bendeki durum MTHFR A1298C heterozigot...
şimdi 5 gün bu iğneyi kullanıcam günde 1 defa, bide hapını alıcam okadar...
eğer gebelik oluşursada pıhtılaşmayı önleyici iğne vericekmiş olun hoca...
şükür benim durum en hafif olanıymış sadece önlem alınıyor yani...
pazartesi tekrar kontrol var ozaman belli olacak opu çarşamba mı perşembe mi olacak
yumoşlar çok iyi durumdaymış bu yeterince mutlu ediyor beni zaten
bu arada flzaskın opu pazartesiiiiiiiiiii
Ya kizlar benim size bi sorum oluca biliyorum aranizda kan sulandirici fragmin kulanan vardir simdi benim birtane ignem kaldi oda anca bugün icin yarina yok
ben simd pazar günü vurmasam bisey olurmu diye sorucaktim cevabini bilen varsa sevinirim
selammm cicoloşlar, anneler, anne adayları ve anne aday adayları...
ancak eve düştüm ve önceki sayfaları okumadan direk mevzuya gireyim dedim...
sabah bi heveslendiriklen koştum gittim umuta, ama abartmışım olayı saat 9 a 10 falan vardı ordaydım ortalıkta pek bi sakindi...
neysem aklımda bizim kızlar onları nasıl bulurum derdi falan, akşamdan aklıma gelen cidden yakama fiyonk makarna takmaktıama evde fiyonk makarna yokmuş neysem napsam derken üzerinde fiyonk olan bi bluzum vardı onu giyem dedim (giydimama ne fayda tabe ) neysem, ortalıkta hiç öle 2 erkek 2 dişi çene çalan kimse yoktu bakındım yazık yazık oturdum cam kenarına bi başıma mahhsunn mahsunnn öleee derken malum erkenden gittiğim için erkenden kontrole girdim çıkınca belkim gelmiş olarlar diye düşünerekten... (işin acıklı kısmı başlıyor hazırlayın mendilleri...) yattım bekliyorum (şansıma mı hep mi öle oluyo ki aceba ben hep ilk odada muayene oluyorum ) geldi hoca şükür... baktık yumuyumcuklarıma anammm o da ne 12 olan olmuş 13.5 10 olan 11 falan olmuşş yavrularımm çoook az büyümüş müstakbel teyzeleriii ay nasıl üzüldümmm nasıl üzüldüm annatamam ee dedim noolcak dedi bide menegon eklicez listene biraz işimiz uzicak, pazartesi yine gel bakalım dedi... hofff ben bi stres bi üzüntü pazartesi normalde elimdeki puregon da bitiyor, muhtemelen devam edicez dedi şimdi bide yine iğne bulma stresi başlıcak hofff.... tek tesellim yumuyumcuklarımın haftasonu olduğu için tembellik etmiş olmaları pazartesiye bomba gibi tohturun karşısına çıkmayı umuyorum inşallahh... (amin) artık yaşayıp görcez bakalım... neysem hemşireciklere uğradım bu yeni iğnemi nasıl yapıcam diyerekten onuda aslında kalçadan ama dedi bi su bi toz olduğundan göbişten yapabilirsin eh dedim ona şükür en azından bide popoştan yaptırmak için dışarılarda uğraşmicam şükür ki... işte ölee hayal kırıklığı denizlerinde sürüklenerekten çıktım dışarı taaa yolu yarılamıştım aklıma geldi kıslar gelmişmidir diye biraz daha etrafı rontlıcaktım diyerekten... artık dedim onlarda mutlaka pazartesiye kontrol yada opuya gelir o zaman yakalarım felammm....
ay çok uzatmışım şimdik farkettimmm...
hadi okuyun ben geliyorum
siz bu satırları okurken ben çoook uzaklarda olacağımmm (20 sayfa falan yazmışınız anacım gidip onları okicam hamiş haberlerine çoşiyim azcıkk hade bakemmm tey tey teyyyy....)
canım benimmmmmmmmm hiç takılma sen yumoşlarına nazlı nazlı büyüyorlar işte...
bak çareler tükenmiyor eklendi menogon gör bak pazartesi nasıl atağa geçmiş senin yumoşlar
canım bugün fzlaskla eşi 9 da merkezdelermiş bende 9,20 de falan geldim galiba...
benim eşim balıkesire gitmek zorunda kaldı ben yalnız geldim...
flzaskla öyle sana bakındık acaba fiyoncuğumuz nerde diye
acaba bu mu yok o değildir falan diye diye bakındık durduk herkese
buarada tahmin ettiğin gibi ikimizde pazartesi merkezde olucaz...
flzaskın opu olacak bebimde kontrolüm...
benim yumoşlar fazla atağa geçmişler 20 den fazla yumoşum varmış
ulun hoca çığrından çıkmasınlar diye en düşük dozlarda büyümelerini sağlamaya çalışıyor
benimde çarşamba perşembe opum olacak...
hakkımızda hayırlısı artık
anammmm ne güzel şey bunnar böyleee....
ay o 20 yumoşunun yarısını bana vermaşallah baharcımm herşeyin yolunda olması süper bocukumuda koyiyim değmesin nazar (bu arada o b12 kısmını elleşmiyorum hiç kötü gibi yazmışsın ama hiiiiçç sorun bişi değil bak mis gibi iğnen falan süper işte)
ay ben bugün sizi görcem diye bi heves bi hevesss ay görebilemedim
pazartesi inş.
ay flzask ayrı bi sevindim ne çabuk kurtuldu iğnelerdennn anammmm dur onuda kendi yazdığında tebrik edeyim
ay pazar pazartesi falan olur senin transferin inşallah ayyyyyyy... beni bilem helecan bastı sen nasıl duruyon yaaa.....
Arkadaslar coook fena sanki adet olacam yaaaaa. Olmam dimi hamileyimdir bu sefer
Evt cnm bizde bugün umut kalabalık olur dedik ama gayet sakindi biz 9 da ordaydıkk tamm ..
sen nirdeydin acaba merkeze girince ben hemen cam kenarına baktımmm kim var diye fiyokncukk ordamı diye
sonra klimanın altındakii uzun koltuklarda oturduk genelde o yüzden de görememiş olabilirsinn biz bahar ve bizim topikten bi arkadaş daha vardı hepp konuştuk 3 müzz
cnm ya üzülme ama yumoşalrın için, herşeyin var bi çaresiiiii sonuçta bak sanada menagon vermişş pazartesii güzell şeyler duyarsın inş..
Ya kizlar benim size bi sorum oluca biliyorum aranizda kan sulandirici fragmin kulanan vardir simdi benim birtane ignem kaldi oda anca bugün icin yarina yok
ben simd pazar günü vurmasam bisey olurmu diye sorucaktim cevabini bilen varsa sevinirim
anammmm siz 3 kişimiydiniz yani???
ben hep 4 kişi olacağınızı düşündüğümden öyle bi grup aradım ( biara 4 kişilik bi grup geldi ama 2 yaşlı teyze bi 15 lerinde erkek çocuk bide erkek vardı sanırsam bi an acaba mı dedim)
benim karşımda (ben cam kenarında sandölyede oturuyodum mel mel) en dipteki koltokta duvar kenarında 2 bayan bi erkek vardı, böle kıslar bıdır bıdır konuşuyolardı yoksa yoksaaaaaa????? bi tanede koltukta uyuklayan bi kıs vardı o değilsinizidir
Aman hic uzulme ne olucak seninkiler nazli birazda ondan bence.
Olursun igneni buyutursun yumoslari:)))
1 spermimiz bulundu.sonucumuz negatif
ay inşallah yumoşcuklarım kocaman olar pazartesiyeee (amin) bi daha iğne peşinde koşma stresinide yaşamam ayrıca (şimdiden gerildim bile hoff) (aminn)
heh o klimanın altındaki koltukta konuşan 2 kişi vardı ama 3 dişi kişi görmedim ben aceba ay hofff...
hatta mesaj vermek için elime gazete aldım okudum falanfiyonklu bluzumla gerindim falannn
.
kanbar canim telas etme adetin olacak insallah ve duygusal annemizden mujdeyi alicaaaz.
canım sağol,Allah razı olsun...
inşallah ,inşallah alırız...
inşallah artık bu topikte bundan sonra hepimizin yüzü güler,bir daha kimse üzülmez.
AMİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?