Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Merhaba arkadaslar. Temmuzda başladım suan sonuc bekliyorum. Pazar gunü isallah test gunüm dayanamaz ve yarın yaptirmazsam eğer. Bu benim 6. Denemem. İnsaallah bu defa yüzüm güler.

inşallah pazartesi hamileyiiimmmm diye bağırırsın buralarda, ay ne güzel böyle aradan sürprizler çıkınca daha bi sevindirik oluyorumm

Arkadaslar coook fena sanki adet olacam yaaaaa. Olmam dimi hamileyimdir bu sefer
bütün hamileler adet belirtileri yaşadı canım,inşallah hamilesindir...
lütfen kendini dinlemeyi bırak,
abdest alıp hemen okuyabildiğin kadar Meryem suresi oku,Rabbime yakınlaşki ,içinden kuruntu ve vesvese uzaklaşsın hadi canım ...

anammmmmm.....
ikinci güzel haber....
ay neler kaçırmışım yaaa....
Allah tamamına erdirsin canım, sağlıkla kucağına al
ve darısı tabiki başıma/başımıza (Amin)

ay tey tey den oturamaz oldummm hadi bakemmmmm tey tey teyyyy....

Ya kizlar benim size bi sorum oluca biliyorum aranizda kan sulandirici fragmin kulanan vardir simdi benim birtane ignem kaldi oda anca bugün icin yarina yok
ben simd pazar günü vurmasam bisey olurmu diye sorucaktim cevabini bilen varsa sevinirim

canım benimmmmmmmmm hiç takılma sen yumoşlarına nazlı nazlı büyüyorlar işte...
bak çareler tükenmiyor eklendi menogon gör bak pazartesi nasıl atağa geçmiş senin yumoşlar
canım bugün fzlaskla eşi 9 da merkezdelermiş bende 9,20 de falan geldim galiba...
benim eşim balıkesire gitmek zorunda kaldı ben yalnız geldim...
flzaskla öyle sana bakındık acaba fiyoncuğumuz nerde diye
acaba bu mu yok o değildir falan diye diye bakındık durduk herkese
buarada tahmin ettiğin gibi ikimizde pazartesi merkezde olucaz...
flzaskın opu olacak bebimde kontrolüm...
benim yumoşlar fazla atağa geçmişler 20 den fazla yumoşum varmış
ulun hoca çığrından çıkmasınlar diye en düşük dozlarda büyümelerini sağlamaya çalışıyor
benimde çarşamba perşembe opum olacak...
hakkımızda hayırlısı artık

anammmm ne güzel şey bunnar böyleee....
ay o 20 yumoşunun yarısını bana ver maşallah baharcımm herşeyin yolunda olması süper bocukumuda koyiyim değmesin nazar (bu arada o b12 kısmını elleşmiyorum hiç kötü gibi yazmışsın ama hiiiiçç sorun bişi değil bak mis gibi iğnen falan süper işte)

ay ben bugün sizi görcem diye bi heves bi hevesss ay görebilemedim
pazartesi inş.
ay flzask ayrı bi sevindim ne çabuk kurtuldu iğnelerdennn anammmm dur onuda kendi yazdığında tebrik edeyim

ay pazar pazartesi falan olur senin transferin inşallah ayyyyyyy... beni bilem helecan bastı sen nasıl duruyon yaaa.....

oyacım lütfen doktorunu cepten ara ve sor,ve o ne derse onu yap..
benim bildiğim tek bir günü bile atlamaman gerekiyor,bu çok önemli,
hadi sor doktoruna canım lütfen.
Allah sana ne güzel bir hediye verdi,ne gerekiyorsa harfiyen atlamadan yapman lazım.

Evt cnm bizde bugün umut kalabalık olur dedik ama gayet sakindi biz 9 da ordaydıkk tamm ..
sen nirdeydin acaba merkeze girince ben hemen cam kenarına baktımmm kim var diye fiyokncukk ordamı diye
sonra klimanın altındakii uzun koltuklarda oturduk genelde o yüzden de görememiş olabilirsinn biz bahar ve bizim topikten bi arkadaş daha vardı hepp konuştuk 3 müzz
cnm ya üzülme ama yumoşalrın için, herşeyin var bi çaresiiiii sonuçta bak sanada menagon vermişş pazartesii güzell şeyler duyarsın inş..

anammmm siz 3 kişimiydiniz yani???
ben hep 4 kişi olacağınızı düşündüğümden öyle bi grup aradım ( biara 4 kişilik bi grup geldi ama 2 yaşlı teyze bi 15 lerinde erkek çocuk bide erkek vardı sanırsam bi an acaba mı dedim )
benim karşımda (ben cam kenarında sandölyede oturuyodum mel mel) en dipteki koltokta duvar kenarında 2 bayan bi erkek vardı, böle kıslar bıdır bıdır konuşuyolardı yoksa yoksaaaaaa????? bi tanede koltukta uyuklayan bi kıs vardı o değilsinizidir

canım en az 20 dedi dr aldı başını gidiyo benimkiler
tatlım keşke sayı nekadar çok olsa okadar iyi desek ama öyle bişey yok...
inş foliküllerin içi doludur kalitelidir ancak opunun ertesi günü sevinebilicem ben
canım bende evde ilk görünce üzülmüştüm sonra bide bunu düşünmeyeyim dedim sildim aklımdan..
bugün ilk ulun hocaya gösterince oda önemli falan dedi korktum açıkcası...
sonra b12 yi görünce rahatladım
sadece önlem amaçlı bişey şükür tedavi öncesi öğrenmiş olduk...
bende yazdım az önce sana inan bizde hep sana bakındık ama göremedik tabi
neyse pazartesi görüşürüz artık
sen ben flzask bide aruna olacak topik orada toplancak valla
aaaa evet yaa ben hiç transfer gününü düşünmemiştim evet pazar pazartesi transferim olabilir
canım şimdiki heyecan hakkımı flzask için kullanıyorum onun hayırlısıyla bi aradan çıkaralım sıra bana gelecek inş

ay inşallah yumoşcuklarım kocaman olar pazartesiyeee (amin) bi daha iğne peşinde koşma stresinide yaşamam ayrıca (şimdiden gerildim bile hoff) (aminn)
heh o klimanın altındaki koltukta konuşan 2 kişi vardı ama 3 dişi kişi görmedim ben aceba ay hofff...

hatta mesaj vermek için elime gazete aldım okudum falan fiyonklu bluzumla gerindim falannn

Doktora sormadan sakin ilaclarini kesme cnm.

evet canım gerçi flzaskın eşi pek yanımızda durmadı...
diğer topiğimizden bi arkadaşımız daha vardı 3 kişiydik yani...
onlar ben gelmeden tam dediğin gibi oturuyorlarmış
sonra ben geldim bi ara diğer arkadaşımız drun yanına çıktı falan hangi arada gördün bilemiycem tabi
neyse artık pazartesi görüşürüz

Aman hic uzulme ne olucak seninkiler nazli birazda ondan bence.
Olursun igneni buyutursun yumoslari:)))

he işte analarına çekmiş bunlar tembel
benim bi aşılamamda da böle olmuştu önce ağırdan aldı aldı sonra dozu arttırdı biraz dohtur bu defada abardı hatta benim şüphelerime göre daha aşılama olmadan çatladı veletlerimde dohtur çaktırmadı

1 spermimiz bulundu.sonucumuz negatif

çok üzüldüm canım..
Rabbim dilerim eşinle seni en kısa zamanda bebeğinizle buluşturacak mucizeyi yaratır..
O her şeye kadirdir,ol dediğinde imkansız mümkün olur....
dilerim yakında çok sevinirsiniz eşinle ...
Allah'a emanet olun.

İnşş cnm istenilen kıvama gelirler pazartesiyeeeeeee senin yumoşlarrrrrr
evt cnm klimanın altında ama dibe doğru oturuyodukk .
bi ara bizim
önümüzdeki sehpadann birisi gelippp gazete aldıkk acepp senmiydinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…