canım en az 20 dedi dr aldı başını gidiyo benimkiler
tatlım keşke sayı nekadar çok olsa okadar iyi desek ama öyle bişey yok...
inş foliküllerin içi doludur kalitelidir ancak opunun ertesi günü sevinebilicem ben
canım bende evde ilk görünce üzülmüştüm sonra bide bunu düşünmeyeyim dedim sildim aklımdan..
bugün ilk ulun hocaya gösterince oda önemli falan dedi korktum açıkcası...
sonra b12 yi görünce rahatladım
sadece önlem amaçlı bişey şükür tedavi öncesi öğrenmiş olduk...
bende yazdım az önce sana inan bizde hep sana bakındık ama göremedik tabi
neyse pazartesi görüşürüz artık
sen ben flzask bide aruna olacak topik orada toplancak valla
aaaa evet yaa ben hiç transfer gününü düşünmemiştim evet pazar pazartesi transferim olabilir
canım şimdiki heyecan hakkımı flzask için kullanıyorum onun hayırlısıyla bi aradan çıkaralım sıra bana gelecek inş
İnşş cnm istenilen kıvama gelirler pazartesiyeeeeeee senin yumoşlarrrrrr
evt cnm klimanın altında ama dibe doğru oturuyodukk .
bi ara bizim
önümüzdeki sehpadann birisi gelippp gazete aldıkk acepp senmiydinnnnnnn
Maalesef canım ya yine elim boş bitirdim bu tedaviyi de!!!!
yok ben ortada ki yuvarlak sehpadan aldım gazeteyi, ilk geldiğinde taze taze, benim dediğim o konuşan şüphelilerden bir çift ilk geldiklerinde internete oturdu elinde sanki tahlil barkodu vardı ona mı bakıyodu yada bakıcaktı bilmiyorum sonra ben başka şüphelileri tararken unuttum bakmayı onnara
Merhabalar
Bugün opum vardi acayip bi anestezi korkum vardi hatta nolur vermeyin falan dedim o kadar ama bi guzel uyumusum :) 20 dk dk is bitmis :) ohss olmayim diye iki saat serum verdiler bakalim artik gerisi nasip:)
Hıııııııııııııııııııı tam üstünee bastınn biz gelir gelmezz internetten eşimin sonuçlarını döktürdükkkkkkkkkk o bizddikkkkkkkkkkkkk
üstümde puanlı pembeli bişey vardııı...
evet canım sen düzenli oluyormuşsun zaten adet...
ama kullandığın ilaçlardan belki gecikmesini engellemek için vermiştir drun...
inş o belirtiler 1 ay sonra bebişinin varlığından kaynaklanır
canım ben hiç saymıyorum okadar çok kişi var ki
saol sen sayıp hep söylüyorsun senden öğreniyorum kaç kişi olduğumuzu...
ama hamişleri sayıyorummmmmmmm bizlerde ekleniriz tablomuza hamiş olarak inş
yok canim kesmedim de bit bitane kalmis pazertesi alicam ilacimi haniDoktora sormadan sakin ilaclarini kesme cnm.
anammmmm bulmuşum biriniziiii.....
üzerinde ne vardı hatırlamıyorumo kadar çok şüpheli taradım ki
sonna işte tam benim karşıma oturup yanınızda bi kıs daha ile konuşuyodunuz, önce dedim gidip orta yerden ben fiyonk desem hönk dicekler, hem dediğim gibi ben 2 çift beklediğim için hiiiççç konduramadım dıı....
Selamkızlar
tedavim bitti bugun 12. gunumdu test yaptım deger dusuk cıktı sızde boyle olan var mı hıc .27.16 sonucum . sevinemiyorum, ne yapacam bilemedim
Arkadaslar test sonucumu aldım. Maalesef benim negatif. Sonuc:0,5. Biliyorum demek hayirlisi buymus. Benim siram henuz gelmemis. İnsallah Rabbim en yakin zamanda bizede nasip eder. Bekleyen arkadaslar inşallah sizlerden güzel haber alırız.
anammm... hamilesin işteee.....
mirage vardı öyle... sonra her iki günde bir katladı en son dündü sanırsam 300 ü geçmiştii...
2 gün sonraki önemli asıl
hadi şimdiden teyleyelimm
tey tey teyyy....
Selamkızlar
tedavim bitti bugun 12. gunumdu test yaptım deger dusuk cıktı sızde boyle olan var mı hıc .27.16 sonucum . sevinemiyorum, ne yapacam bilemedim
Hadiiiiiii buldunnnnnnnn
evt cnm sonra bi arkadaşım geldi diğer topikten onunla oturdukk oraya ..bilgisyarada işimiz bitince hemen geçtik oturdukk...
gelseydin cnm ya yanımızaaaacnm baharın eşi burda olmadığı için bahar tekti benim eşimde yanımızda az durdu zatenn sürekli dışarı çıkıp geldiii.
neyse pazrtesii artıkk buluşuruzzzzz
Selamkızlar
sevincimkursağımdakalacak dıye çok korkuyorumyuksek bır deger olmadıgı ıcın doktorumher şeye hazırlıklıol hamılesın ama deger dusebılırde dedı ((
zaten biraz daha bekleyip bi şekilde sorucaktım ama dediğim gibi erken gittiğim için ulun hocanın sanırsam 2. hastasıydım hemen girdim yani... sonrada üzüldüğüm için ölece çıktım... (gerçi üzülücek bişi yok süre uzadı o kadar, geç olsun temiz olsun)
evet pazartesi inşallah bingo (saat kaçta opun? ) oda olmadı transferlerinizde bulurum sizigelir odayı basarım tey tey yaparız peşin peşin
Selamkızlar
inşallah hepiciği dolu ve süper kalitedir canımm...
bol bol dondurulmuşun olur da sonra canın çektikçe bebiş yaparsınnn
evet bazen doktorlar şöyle bi üstün körü bakabiliyor, bende taaa neden sonra haşimato troidim olduğunu söyledim de, ulun hoca asıl önemli olan o onu niye sölemedin demiş, yav insan adını unutuyo öle anlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?