Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

inşallah hepiciği dolu ve süper kalitedir canımm...
bol bol dondurulmuşun olur da sonra canın çektikçe bebiş yaparsınnn

evet bazen doktorlar şöyle bi üstün körü bakabiliyor, bende taaa neden sonra haşimato troidim olduğunu söyledim de, ulun hoca asıl önemli olan o onu niye sölemedin demiş, yav insan adını unutuyo öle anlarda

İnşş cnm istenilen kıvama gelirler pazartesiyeeeeeee senin yumoşlarrrrrr
evt cnm klimanın altında ama dibe doğru oturuyodukk .
bi ara bizim
önümüzdeki sehpadann birisi gelippp gazete aldıkk acepp senmiydinnnnnnn

yok ben ortada ki yuvarlak sehpadan aldım gazeteyi, ilk geldiğinde taze taze , benim dediğim o konuşan şüphelilerden bir çift ilk geldiklerinde internete oturdu elinde sanki tahlil barkodu vardı ona mı bakıyodu yada bakıcaktı bilmiyorum sonra ben başka şüphelileri tararken unuttum bakmayı onnara

Hıııııııııııııııııııı tam üstünee bastınn biz gelir gelmezz internetten eşimin sonuçlarını döktürdükkkkkkkkkk o bizddikkkkkkkkkkkkk
üstümde puanlı pembeli bişey vardııı...

Merhabalar
Bugün opum vardi acayip bi anestezi korkum vardi hatta nolur vermeyin falan dedim o kadar ama bi guzel uyumusum :) 20 dk dk is bitmis :) ohss olmayim diye iki saat serum verdiler bakalim artik gerisi nasip:)

opunda ne kadar yumurtan toplandı canım?

anammmmm bulmuşum biriniziiii.....

üzerinde ne vardı hatırlamıyorum o kadar çok şüpheli taradım ki
sonna işte tam benim karşıma oturup yanınızda bi kıs daha ile konuşuyodunuz, önce dedim gidip orta yerden ben fiyonk desem hönk dicekler, hem dediğim gibi ben 2 çift beklediğim için hiiiççç konduramadım dıı....

ben bankacıyım baharcım ne bulsam sayarım :) sürekli topiğimizin başarı oranını çıkarıyorum..moral olsun diye...
inşallah dediğin gibidir baharım....
inşallah bu durumlar 1 ay sonraki bebeğimin varlığının belirtileridir.,inşallah...

Selamkızlar
tedavim bitti bugun 12. gunumdu test yaptım deger dusuk cıktı sızde boyle olan var mı hıc .27.16 sonucum . sevinemiyorum, ne yapacam bilemedim

Hadiiiiiii buldunnnnnnnn
evt cnm sonra bi arkadaşım geldi diğer topikten onunla oturdukk oraya ..bilgisyarada işimiz bitince hemen geçtik oturdukk...
gelseydin cnm ya yanımızaaaa cnm baharın eşi burda olmadığı için bahar tekti benim eşimde yanımızda az durdu zatenn sürekli dışarı çıkıp geldiii.
neyse pazrtesii artıkk buluşuruzzzzz

Selamkızlar
tedavim bitti bugun 12. gunumdu test yaptım deger dusuk cıktı sızde boyle olan var mı hıc .27.16 sonucum . sevinemiyorum, ne yapacam bilemedim

anammm... hamilesin işteee.....

mirage vardı öyle... sonra her iki günde bir katladı en son dündü sanırsam 300 ü geçmiştii...
2 gün sonraki önemli asıl
hadi şimdiden teyleyelimm

tey tey teyyy....

canım çok üzüldüm...
RABBİM inşallah en kısa zamanda seninle bebeğini kavuştursun..
bütün kalbimle diliyorum bitanem..

anammm... hamilesin işteee.....

mirage vardı öyle... sonra her iki günde bir katladı en son dündü sanırsam 300 ü geçmiştii...
2 gün sonraki önemli asıl
hadi şimdiden teyleyelimm

tey tey teyyy....

sevincimkursağımdakalacak dıye çok korkuyorum yuksek bır deger olmadıgı ıcın doktorumher şeye hazırlıklıol hamılesın ama deger dusebılırde dedı ((

Selamkızlar

selam cnm gözün aydınnnnnnnnnnn
inşş değerin katlanarakkkkkkkk artarrrrrrrrrrr
bence sevinnnnnnnnn iyi düşünn bebeğinn seninledirr inşş

zaten biraz daha bekleyip bi şekilde sorucaktım ama dediğim gibi erken gittiğim için ulun hocanın sanırsam 2. hastasıydım hemen girdim yani... sonrada üzüldüğüm için ölece çıktım... (gerçi üzülücek bişi yok süre uzadı o kadar, geç olsun temiz olsun )

evet pazartesi inşallah bingo (saat kaçta opun? ) oda olmadı transferlerinizde bulurum sizi gelir odayı basarım tey tey yaparız peşin peşin

Selamkızlar

canım önemli olan 2 günde bir katlanarak artması,inşallah ta öyle olacak...
olumsuzu düşünmen için bir sebep yok bitanem...lütfen olumlu düşün ki,olumlu olsun bitanem...

bizde 9 da geldik ama hiç beklemedimm gibi bişeyyyyyyyy hemen aldılarrrrrrr...
üzülme cnm yaaa geç olsunda güç olmasınnnnnn vardır herşeyde bi hayırrrr.
cnm eşim tese olucak duruma göre eğer sprem çıkarsaa beni 11 gibi alacakalrmışşşşşşşşş:26:
dua edin inşş çıkarrrrrrrrrr..

Selamkızlar

canım şuan hamişsin keyfini çıkarrrr
bak sana örnekte veriyoruz mirageninde değeri 25 ti galiba evet düşük tehlikesi var...
ama şükür onun değeri katlanarak artmaya devam etti...
neden seninde öyle olmasın...
inş 2 gün sonraki testte daha da çok çıkacak değerin
sen üzme şimdi kendini bebişinin varlığına inan kendine dikkat et...
inş daha güzel haberler vereceksin bize...

aminnnnnnnn ağzından bal damlıyor fiyoncummmmmmmmmmmmm
inş öyle olur sonra istediğim zaman gider alırım diğer bebişlerimide göbişimeeeeee
rabbim ilk denememde yüzümü güldürür inş
sonrada sıra diğer bebişlerime gelir
canım inş seninde herşey yolunda gidecek inanıyorum ben...
buarada bende bugün flzaska habire soruyordum tatlım menegonu nezaman kullanıcam ben diye
bana da 2 tane yazmıştı ulun hoca...
demekki gerektiği durumlarda kullanılıyormuş...
bende de hipotiroid var
dediğin gibi insan heyecandan unutuyor bazen söyleyeceklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…