merhaba canım demek yumoşları teslim ettin geldin gözün aydın...
canım inş yarın güzel haberler alırsın bisürü embriyon oluşur
Arkadaşlar selam geç kaldım ama ancak gelebildik. Sonucu aldım maalesef sonuç " 7 ". Büyük bir ihtimal kimyasal gebelik oluşmuş.
Kendimi her ne kadar hazırlamış olsam da yine de biraz sarstı tabi ama hayırlısı buymuş diyebilirim ancak
Ben muradıma yine eremedim inş. şu an tedavide olanlar ve sonuç bekleyenler muratlarına ererler
Arkadaşlar selam geç kaldım ama ancak gelebildik. Sonucu aldım maalesef sonuç " 7 ". Büyük bir ihtimal kimyasal gebelik oluşmuş.
Kendimi her ne kadar hazırlamış olsam da yine de biraz sarstı tabi ama hayırlısı buymuş diyebilirim ancak
Ben muradıma yine eremedim inş. şu an tedavide olanlar ve sonuç bekleyenler muratlarına ererler
1 spermimiz bulundu.sonucumuz negatif
Ins.canim 15 tane toplanmis bakalim ne zaman haber gelirse artik gerisi nasip kismet
Arkadaslar test sonucumu aldım. Maalesef benim negatif. Sonuc:0,5. Biliyorum demek hayirlisi buymus. Benim siram henuz gelmemis. İnsallah Rabbim en yakin zamanda bizede nasip eder. Bekleyen arkadaslar inşallah sizlerden güzel haber alırız.
Kızlarrrr hayatımın en anlamlı rakamlarını yazıyorum size 155,59 eveeet beta hcg değerim 155,59 yani hamileyimmmmmm. Yüce Rabbime sonsuz kere şükürler olsun, hamd olsun. Beni sevindirdi, sıra sizde. İnşallah bundan sonra sizde sevinirsiniz. Burada haykırısınız mutluluğunuzu. Bu cumartesinin ilk hamile haberi benden olsun istedim. Şu anda saat sabahın 5 buçuğu ve sevinçten eşimde bende uyuyamıyoruz. Cuma gecesi iftara annemlerdeydim. Biliyorsunuz test günüm bugündü. Gece saat 2 de annemlerden çıktık. Tam evimizin yanında hastane var baktık acili açık. Eşime dedimki gel kan verelim sabahta sonucu alırız. Girdik kan verdik adam demezmi bir saat sonra sonucu alırsınız diye. Neyse kanı verdik hastanenin terasında çay içtik bekledik sonra sonucu almak için aşağı labaratuvara indik adam kağıdı uzattı heyecanla açtım ve bu hayatımın en anlamlı rakamlarını gördüm sonra hamileyim diye hastaneyi yıkacak şekilde bağırdım eşimle sarıldık dakikalarca ayrılmadık. Sonra emin olmak için adama sordum hamileyim dimi dedim evet pozitif görünüyor ama doktorunuzlada görüşürüzsünüz dedi. Sonra tekrar annemlere gittik onlarla paylaştık derken eve gelmemiz bu saati buldu. Hemen sizinle paylaşmak istedim. Çok mutluyum ayaklarım resmen yere basmıyor. Kendimi kaptırmamıştım yine olmadı galiba diye düşünüyordum Rabbim mucizemi bana verdi. Şimdi bu mutluluğu canı gönülden hepinizin yaşamasını istiyorum. Rabbim banada kucağıma almayı nasip eder inşallah.
baharcim yumoslarinin sayisina cok sevindim insallah kaliteli embriyolarin olur.
Kızlarrrr hayatımın en anlamlı rakamlarını yazıyorum size 155,59 eveeet beta hcg değerim 155,59 yani hamileyimmmmmm. Yüce Rabbime sonsuz kere şükürler olsun, hamd olsun. Beni sevindirdi, sıra sizde. İnşallah bundan sonra sizde sevinirsiniz. Burada haykırısınız mutluluğunuzu. Bu cumartesinin ilk hamile haberi benden olsun istedim. Şu anda saat sabahın 5 buçuğu ve sevinçten eşimde bende uyuyamıyoruz. Cuma gecesi iftara annemlerdeydim. Biliyorsunuz test günüm bugündü. Gece saat 2 de annemlerden çıktık. Tam evimizin yanında hastane var baktık acili açık. Eşime dedimki gel kan verelim sabahta sonucu alırız. Girdik kan verdik adam demezmi bir saat sonra sonucu alırsınız diye. Neyse kanı verdik hastanenin terasında çay içtik bekledik sonra sonucu almak için aşağı labaratuvara indik adam kağıdı uzattı heyecanla açtım ve bu hayatımın en anlamlı rakamlarını gördüm sonra hamileyim diye hastaneyi yıkacak şekilde bağırdım eşimle sarıldık dakikalarca ayrılmadık. Sonra emin olmak için adama sordum hamileyim dimi dedim evet pozitif görünüyor ama doktorunuzlada görüşürüzsünüz dedi. Sonra tekrar annemlere gittik onlarla paylaştık derken eve gelmemiz bu saati buldu. Hemen sizinle paylaşmak istedim. Çok mutluyum ayaklarım resmen yere basmıyor. Kendimi kaptırmamıştım yine olmadı galiba diye düşünüyordum Rabbim mucizemi bana verdi. Şimdi bu mutluluğu canı gönülden hepinizin yaşamasını istiyorum. Rabbim banada kucağıma almayı nasip eder inşallah.
Hil-bur sende hiç gerinme ihtiyacı oldu mü?
ben başı çekmek istiyorum
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşallah hepiniide peşimden gelirsiniz, çok çok çok mutluyum.
bahar teyze hadi listeyi günceller misin:)
selammm cicoloşlar, anneler, anne adayları ve anne aday adayları...
ancak eve düştüm ve önceki sayfaları okumadan direk mevzuya gireyim dedim...
sabah bi heveslendiriklen koştum gittim umuta, ama abartmışım olayı saat 9 a 10 falan vardı ordaydım ortalıkta pek bi sakindi...
neysem aklımda bizim kızlar onları nasıl bulurum derdi falan, akşamdan aklıma gelen cidden yakama fiyonk makarna takmaktıama evde fiyonk makarna yokmuş neysem napsam derken üzerinde fiyonk olan bi bluzum vardı onu giyem dedim (giydimama ne fayda tabe ) neysem, ortalıkta hiç öle 2 erkek 2 dişi çene çalan kimse yoktu bakındım yazık yazık oturdum cam kenarına bi başıma mahhsunn mahsunnn öleee derken malum erkenden gittiğim için erkenden kontrole girdim çıkınca belkim gelmiş olarlar diye düşünerekten... (işin acıklı kısmı başlıyor hazırlayın mendilleri...) yattım bekliyorum (şansıma mı hep mi öle oluyo ki aceba ben hep ilk odada muayene oluyorum ) geldi hoca şükür... baktık yumuyumcuklarıma anammm o da ne 12 olan olmuş 13.5 10 olan 11 falan olmuşş yavrularımm çoook az büyümüş müstakbel teyzeleriii ay nasıl üzüldümmm nasıl üzüldüm annatamam ee dedim noolcak dedi bide menegon eklicez listene biraz işimiz uzicak, pazartesi yine gel bakalım dedi... hofff ben bi stres bi üzüntü pazartesi normalde elimdeki puregon da bitiyor, muhtemelen devam edicez dedi şimdi bide yine iğne bulma stresi başlıcak hofff.... tek tesellim yumuyumcuklarımın haftasonu olduğu için tembellik etmiş olmaları pazartesiye bomba gibi tohturun karşısına çıkmayı umuyorum inşallahh... (amin) artık yaşayıp görcez bakalım... neysem hemşireciklere uğradım bu yeni iğnemi nasıl yapıcam diyerekten onuda aslında kalçadan ama dedi bi su bi toz olduğundan göbişten yapabilirsin eh dedim ona şükür en azından bide popoştan yaptırmak için dışarılarda uğraşmicam şükür ki... işte ölee hayal kırıklığı denizlerinde sürüklenerekten çıktım dışarı taaa yolu yarılamıştım aklıma geldi kıslar gelmişmidir diye biraz daha etrafı rontlıcaktım diyerekten... artık dedim onlarda mutlaka pazartesiye kontrol yada opuya gelir o zaman yakalarım felammm....
ay çok uzatmışım şimdik farkettimmm...
hadi okuyun ben geliyorum
siz bu satırları okurken ben çoook uzaklarda olacağımmm (20 sayfa falan yazmışınız anacım gidip onları okicam hamiş haberlerine çoşiyim azcıkk hade bakemmm tey tey teyyyy....)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?