Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

amin canımm, 4 olsun, son olsun, tam olsun...

negatif sonuc alan arkadaslar
rabbım yardımcınız olsun.

moral olurmu sıze bılmıyorum ama bısey paylasmak ıstıyorum sızınle
bı arkadasım var esı ve kendısı rontgen teknısyenı yıllardır radyasyonlu alanda calısıyorlar
arkadasımda cıkolata kıstı var esındede sperm sayılarında dusukluk var
tup bebek ıcın hazırlanıyorlardı ekım ayına.
3 yıllık evlıler.
ve arkadasım sımdı 2 aylık hamıle hala ınanamıyor..

Allahdan ümit kesilmez..
işallah rabbim sizinde yüzünüzü güldürür..
iyi akşamlar..

Baharcim benimde mthfrc677c homozigot pozitif bend vit b12tablet ve folik asit kullaniyorum.gecen sefer tup olmayinca istemisti doktor bi de fragmin kullaniyorum. Bu sefer olacak ins. Senin bwnim kanbarin ve isteyen herkesin...........

canm inşallah öyle olur bitanem...

bir günün daha sonuna geldik... günün ilk saatlerinde güzel haberler çoşarken, ilerleyen saatlerde negatif sonuçlarla üzüldük... hayat böyle zaten bi an güldürür bi an ağlatır... önemli olan kararan umutlarımızı akıttığımız göz yaşlarımızla temizleyip pırıl pırıl umutlarla yeniden dimdik durmak... dünya dönüyor ve dönecek... unutmayalım aslolan biziz...

seviyorum varlığınızı, iyiki varsınız...
iyi geceler....

Baharım çok sevindim...sana da flazska da ,ancak okuyabildim gerideki sayfaları...
inşallak ikinizinde çok kaliteli ve bol sayıda embriyolarınız olacak,dondurulmuşunuz bile olur inşallah canlarım...
e bu doğduktan sonra kardeş lazım onlar değil mi?
inşallah haftaya opunuz çok rahat ve güzel geçecek....
bir de bakmışız ki o mutlu mucizenin alınacağı 12.test günü gelmiş...
ve hamilesiniz....
sevinçten havalara uçarım,belki atlar gelirim bile hızımı alamazsam....
ümitle,duayla güzn be gün güzel haberlerinizi bekliyorum bitanem...
sıkı sıkı tutunsunlar annelerine yavruları canlarım...

herkese iyi geceler,burda olmasanız da...

Zidda bende oluyor cnm hemde cok sabaha karsi hatta istemeden uyku sersemi gerindigimde korkuncta bir kramp giriyor karnimin alt tarafina.
Senin nasil oluyor?

Ben uyaninca veya koltuktan kalkınca ister istemez gerinme hissi oluyor. İns hamileyi
Dir bizmese sıkıntı Dis gebelikten dolayı tüpler bağlı. İns tutar. Gerinme hissi gebelerde oluyormuş galiba

asel_k ekledim senide yeni hamişimiz olarak
inş değerin katlanacak güzel haberlerini alıcaz

destekleriniz için çok teşekkürler herkese . buradaki hiç kimseyi tanımasamda gerçekten herkesi öyle yakın hissediyorum ki kendime .
Baharcım listede kendimi hamile görünce içim bir tuhaf oldu . dilerim pazartesi bu durum netleşir bende rahat rahat tadını çıkarırım

kizlar bende bu ayda dondurulmuslarla transfer oldum,ankarada yasiyorum bu ikinci denememdi,ve cok sukur busefer oldu hamileyimmmmmm inanamiuorum hala,2 agustos test gunumdu degerim 820 di 14.gun iki bin kusur carsamba keseyi gorucem insallah rabbim su mubarek ayda hepimizin dualarini kabul etsinn sizleri uzakta
n takip ediyordum paylasmak istedimm hayirli aksamlarrrr

Son düzenleme:

İkiz galiba :) nerde yaptırdın canım hayırlı olsun bide belirtin var miydi benim de teste az kaldı cildiracag ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…