Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Kizlarr insallah ikizdir iki embryo transferi oldu zaten,ben ankara HRS hastanesinde yaptirdim
Ben 10.gun dayanamayip idrar testi yaptimm hemenn ciktii hicc ama hicc belirtim yoktu sadece genellikle aksamlari adet olucakmisim gibi hemen uyuyordum gecsin diye darisi sizlete insallahh :)

Son düzenleme:

Ay ne güzel, benim de 4 gün kaldı teste. Dayanamayacağım. Sizin sorun neydi? Kaçıncı denemeydi?

Canim ikinci denememizdi cokk sukurr oldu sorun esimin sperm hareketsizligi hic olmucakk gibi geliyo insana sabredinn rabbim ol deyince oluyoo :) senin kacinci denemen??

Canim ikinci denememizdi cokk sukurr oldu sorun esimin sperm hareketsizligi hic olmucakk gibi geliyo insana sabredinn rabbim ol deyince oluyoo :) senin kacinci denemen??

Benim geçirdiğim dış gebeliklerden dolayı tüplerin bağlandı. İlk denememiz cok sabırsızim. Nasip tabi

hayırlı olsun cnm inş hepsi döllenirer bu heterozigot ne oluyo cnm biz 1 cide yaptırmadık onu istenmedi yani

Kızlar selam.adetimin 21. Gününde Licrine başlamıştım.Bugün adetimin 2.günü ve Puregona başladım.Bahçecide tedaviye aynen devam etmekteyim.Temmuzda başladığım için tedaviye,burada size de çok alıştım,gizli bir bağ kuruldu sizlerle aramda,bunu için surekl buraya ugrayip mutlu haberlerinizi okumak istiyorum.İnşallah hepimiz için hayırlı güzel haberler almak umuduyla.
Bu arada liste için eksik bilgilerimi doldurmak adına,5 yıldır evli olup 3 yıldır bebek istemekte ve uğraşmaktayız.
Hepinize iyi geceler,tatlı rüyalar

saol canım benim inş öyle olur
çarşamba yada perşembe opu olacak inş sonrasında hep güzel haberler veririm size
sen nasılsın bebişler nasıl
İnsallah canim sizden guzel haberler alacagima cani gonulden inaniyorum
ben iyiyim ultrasonu bekliyorum bulanti uyku basladi aksam yatsiyi zor kilip
hemen yatiyorum o yuzden aksamlari giremiyorum topige.sabah da bebeleri doyurmak
icin erken kalkiyorum crinone jeli aliyorum sonra evde yarim saat yuruyus.yemek kokularindan
bile tiksinir oldum hatta tv de yemek ve tarifini gormekten.hic kokmayan seyler simdi kokmaya basladi
istahim azaldi.bebisler iyi olsunlar da raziyim.rabbim en guzelinden size de nasip etsin tatlim.
Selamkızlar
tedavim bitti bugun 12. gunumdu test yaptım deger dusuk cıktı sızde boyle olan var mı hıc .27.16 sonucum . sevinemiyorum, ne yapacam bilemedim
Canim insallah degerin katlanarak artar moralini bizma bol bol dua et.
Canim hos geldin gozunaydin cok sevindim hayirli olsun.degerlerimiz cok yakin birbirine hayirlisi bakalim.rabbim kucagimiza saglikli hayirli bir sekilde almayi nasip etsin.

gunaydin arkadaslar,guzel haberlerle dolu bir gun diliyorum
fiyonkcum tedavinin uzamasi problem degil canim canini sikma.onemli olan
kaliteli yumoslar elde edilmesi o da olacak insallah.

flzaskcim insallah tese ve opunuz cok guzel gecer rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin.

AMİNNNNNNNNNNN CNM BENİMM inşALLAH

günaydın canlarrrrrrrr
güzel haberlerle dolu bi gün olması dileğiyle

saol canım aminnnnnnnnnn inş dediğin gibi olur herşey
yumoşlarım güzelce döllenirler bisürü bebişim olur inş
canım bebişlerimi bırakmam buzlukta tek tek alırım artık
zaman geçiyor canım tedaviye başlayayım diye can atarken opuya geldik bile...
inş devamıda su gibi geçer gider...
allah razı olsun bitanem dualarını eksik etme

canım allahın izniyle seninde değerin yükselicek seninle beraber bizde sevinicez burada inş

canım maşallah değerin nekadar yüksek çıkmış...
ikizlerin seninle allah onları sana bağışlasın inş
darısı başımıza

hayırlı olsun cnm inş hepsi döllenirer bu heterozigot ne oluyo cnm biz 1 cide yaptırmadık onu istenmedi yani

tatlım zaten merkezler genelde 2 negatif sonuçtan sonra istiyor genetik testleri...
biz genetik testlerimizi yaptırmıştık tüp bebek raporumu alırken...
genetik testte bazı mutasyonlar araştırılıyor...
benim bunlardan birisi heterozigot çıktı yani sorun da teşkil edebilir demek...
sonuçları eşim almıştı genetik dru önemli bişey olmadığı pıhtılaşmayı önleyici bişey kullanmama gerek olmadığını söylemiş...
ama ulun hoca herşeyi kontrol almak adına bana b12 vitamini verdi gebelik oluşursada pıhtılaşmayı önleyici iğne vericek...

saol canım benimmmmmmm
bebişlerin belirtilerle kendilerini göstermeye başlamışlar desene
allah bebişlerini sana bağılasın canım onlar iyi olsunlarda herşeye katlanılır dediğin gibi
inş ultrasondan güzel haberlerle döneceksin bize

Kızlar benim 2 adet dondurulmuş blast transferim olmuştu biliyosunuz ve 10. günüm olan salı günü test tarihimdi. Burdan size o kadar idrar testi yapmayın dedim ama ben yaptım bu sabah bunun için utanıyorum Nasılsa bu kadar erken çıkmaz diye düşünüyodum ama kızlar pozitif çıktı bu doğru olabilir mi bu kadar erken idrarda çıkar mı? Lütfen yardım edin bana:18::18:

hamilesindirr bak canımm ne güzell bazılarınınki erken 9. günde falan idrarda çıkabiliyorr.. darısı başımıza inşallahhh

hamilesindirr bak canımm ne güzell bazılarınınki erken 9. günde falan idrarda çıkabiliyorr.. darısı başımıza inşallahhh

Canım inşallah inanamıyorum...Ümitlenmekte istemiyorum sonra üzülmeyelim....Daha önceki gebeliğimde epey yükseldikten sonra idrarda çıkmıştı şaşırdım ondan....Hala şoktayım...

Canimm benimm bende 10.gunn yaptim hmn ikinci cizgi belirlendi sen hamilesinnm hayirli olsunn:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…