Kizlarr insallah ikizdir iki embryo transferi oldu zaten,ben ankara HTS hastanesinde yaptirdim
Ben 10.gun dayanamayip idrar testi yaptimm hemenn ciktii hicc ama hicc belirtim yoktu sadece genellikle aksamlari adet olucakmisim gibi hemen uyuyordum gecsin diye darisi sizlete insallahh :)
Canim ikinci denememizdi cokk sukurr oldu sorun esimin sperm hareketsizligi hic olmucakk gibi geliyo insana sabredinn rabbim ol deyince oluyoo :) senin kacinci denemen??
selam canlarrrr ben geldimmmmmmmmm hatta biz geldik flazskta yanımda
kızlar bugün kontrole gittim flzaskla bangide vardı...
flzask biraz sonra girer kendi durumunu yazar zaten herşey yolunda canımında
daha sora ben girdim muayeneye yumoşlar çok iyi durumda dedi ulun hoca...
20 den fazla yumoşum varmış ohss olmamam için dozu az veriyorlar...
pazartesi tekrar komtrolüm var...
puregonumun dozu düşürdü bugün 125 yarın 100 yapıcam iğneyi...
orgalutrana da devam...
çarşamba perşembe opu olur dedi...
kızlar hatırlarsınız ben rapor çıkartırken genetik testlerimde yapılmıştı...
sonra eşim almış oradaki drlar herşey normal demişti...
eşim sonuçla eve gelince ben araştırılan durumlardan bitanesinin heterozigot olduğunu gördüm...
zaten adetim gecikmişti moralimi bozmak istemedim sizinlede paylaşmadım konuşmayayım bu konuyu diye...
neyse ilk tedaviye başladığımızda ben ulun hoca dosyaya baktı sanmıştım ben içerde hazırlanırken...
ayrıca belirtmemiştim...
geçen seferde kendisi yoktu süleyman beye muayene olduk...
bu defa gösterebildim niye daha önce göstermediniz bu bizim için önemli dedi...
5 günlük B12 iğnesi verdi...
ayrıca B12 hapıda verdi...
bendeki durum MTHFR A1298C heterozigot...
şimdi 5 gün bu iğneyi kullanıcam günde 1 defa, bide hapını alıcam okadar...
eğer gebelik oluşursada pıhtılaşmayı önleyici iğne vericekmiş olun hoca...
şükür benim durum en hafif olanıymış sadece önlem alınıyor yani...
pazartesi tekrar kontrol var ozaman belli olacak opu çarşamba mı perşembe mi olacak
yumoşlar çok iyi durumdaymış bu yeterince mutlu ediyor beni zaten
bu arada flzaskın opu pazartesiiiiiiiiiii
İnsallah canim sizden guzel haberler alacagima cani gonulden inaniyorumsaol canım benim inş öyle olur
çarşamba yada perşembe opu olacak inş sonrasında hep güzel haberler veririm size
sen nasılsın bebişler nasıl
Canim insallah degerin katlanarak artar moralini bizma bol bol dua et.Selamkızlar
tedavim bitti bugun 12. gunumdu test yaptım deger dusuk cıktı sızde boyle olan var mı hıc .27.16 sonucum . sevinemiyorum, ne yapacam bilemedim
Canim hos geldin gozunaydin cok sevindim hayirli olsun.degerlerimiz cok yakin birbirine hayirlisi bakalim.rabbim kucagimiza saglikli hayirli bir sekilde almayi nasip etsin.kizlar bende bu ayda dondurulmuslarla transfer oldum,ankarada yasiyorum bu ikinci denememdi,ve cok sukur busefer oldu hamileyimmmmmm inanamiuorum hala,2 agustos test gunumdu degerim 820 di 14.gun iki bin kusur carsamba keseyi gorucem insallah rabbim su mubarek ayda hepimizin dualarini kabul etsinn sizleri uzakta
n takip ediyordum paylasmak istedimm hayirli aksamlarrrr
İnsallah canim sizden guzel haberler alacagima cani gonulden inaniyorum
ben iyiyim ultrasonu bekliyorum bulanti uyku basladi aksam yatsiyi zor kilip
hemen yatiyorum o yuzden aksamlari giremiyorum topige.sabah da bebeleri doyurmak
icin erken kalkiyorum crinone jeli aliyorum sonra evde yarim saat yuruyus.yemek kokularindan
bile tiksinir oldum hatta tv de yemek ve tarifini gormekten.hic kokmayan seyler simdi kokmaya basladi
istahim azaldi.bebisler iyi olsunlar da raziyim.rabbim en guzelinden size de nasip etsin tatlim.
Canim insallah degerin katlanarak artar moralini bizma bol bol dua et.
Canim hos geldin gozunaydin cok sevindim hayirli olsun.degerlerimiz cok yakin birbirine hayirlisi bakalim.rabbim kucagimiza saglikli hayirli bir sekilde almayi nasip etsin.
gunaydin arkadaslar,guzel haberlerle dolu bir gun diliyorum
fiyonkcum tedavinin uzamasi problem degil canim canini sikma.onemli olan
kaliteli yumoslar elde edilmesi o da olacak insallah.
flzaskcim insallah tese ve opunuz cok guzel gecer rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin.
Baharım çok sevindim...sana da flazska da ,ancak okuyabildim gerideki sayfaları...
inşallak ikinizinde çok kaliteli ve bol sayıda embriyolarınız olacak,dondurulmuşunuz bile olur inşallah canlarım...
e bu doğduktan sonra kardeş lazım onlar değil mi?
inşallah haftaya opunuz çok rahat ve güzel geçecek....
bir de bakmışız ki o mutlu mucizenin alınacağı 12.test günü gelmiş...
ve hamilesiniz....
sevinçten havalara uçarım,belki atlar gelirim bile hızımı alamazsam....
ümitle,duayla güzn be gün güzel haberlerinizi bekliyorum bitanem...
sıkı sıkı tutunsunlar annelerine yavruları canlarım...
destekleriniz için çok teşekkürler herkese . buradaki hiç kimseyi tanımasamda gerçekten herkesi öyle yakın hissediyorum ki kendime .
Baharcım listede kendimi hamile görünce içim bir tuhaf oldu . dilerim pazartesi bu durum netleşir bende rahat rahat tadını çıkarırım
kizlar bende bu ayda dondurulmuslarla transfer oldum,ankarada yasiyorum bu ikinci denememdi,ve cok sukur busefer oldu hamileyimmmmmm inanamiuorum hala,2 agustos test gunumdu degerim 820 di 14.gun iki bin kusur carsamba keseyi gorucem insallah rabbim su mubarek ayda hepimizin dualarini kabul etsinn sizleri uzakta
n takip ediyordum paylasmak istedimm hayirli aksamlarrrr
hayırlı olsun cnm inş hepsi döllenirer bu heterozigot ne oluyo cnm biz 1 cide yaptırmadık onu istenmedi yani
İnsallah canim sizden guzel haberler alacagima cani gonulden inaniyorum
ben iyiyim ultrasonu bekliyorum bulanti uyku basladi aksam yatsiyi zor kilip
hemen yatiyorum o yuzden aksamlari giremiyorum topige.sabah da bebeleri doyurmak
icin erken kalkiyorum crinone jeli aliyorum sonra evde yarim saat yuruyus.yemek kokularindan
bile tiksinir oldum hatta tv de yemek ve tarifini gormekten.hic kokmayan seyler simdi kokmaya basladi
istahim azaldi.bebisler iyi olsunlar da raziyim.rabbim en guzelinden size de nasip etsin tatlim.
gunaydin arkadaslar,guzel haberlerle dolu bir gun diliyorum
Kızlar benim 2 adet dondurulmuş blast transferim olmuştu biliyosunuz ve 10. günüm olan salı günü test tarihimdi. Burdan size o kadar idrar testi yapmayın dedim ama ben yaptım bu sabah bunun için utanıyorumNasılsa bu kadar erken çıkmaz diye düşünüyodum ama kızlar pozitif çıktı bu doğru olabilir mi bu kadar erken idrarda çıkar mı? Lütfen yardım edin bana:18::18:
hamilesindirr bak canımm ne güzell bazılarınınki erken 9. günde falan idrarda çıkabiliyorr.. darısı başımıza inşallahhh
Kızlar benim 2 adet dondurulmuş blast transferim olmuştu biliyosunuz ve 10. günüm olan salı günü test tarihimdi. Burdan size o kadar idrar testi yapmayın dedim ama ben yaptım bu sabah bunun için utanıyorumNasılsa bu kadar erken çıkmaz diye düşünüyodum ama kızlar pozitif çıktı bu doğru olabilir mi bu kadar erken idrarda çıkar mı? Lütfen yardım edin bana:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?