Hayirli olsun canim, bana da ikiz gibi geldi. Kucagina saglikla al da gerisi yalan.
Moralim bozuk dün ara ara habire adet agrisi girdi neyse bı girip bı geçiyor sallamadım...
Ama gece okdr kötü agridiki kesin uyandığımda adet Olcam dedim...ateşimde düştü iyicene emin oldum adet olacağıma sabah kalktım olmamışim ağrımda gecmis.hafiften sizi var. Ama korkuyorum bugun gercekten moralim bozuk esim olurmuş adet agrisi dedi adamcagizi bile tersledim...öyle iste
Bugun daha 6. Gunum ilk transferimde 8. Gun adet olmuştum
canım bak göreceksin allahın izniyle bu defa herşey yolunda gidecek ve bebişlerinin haberini alacaksın
kan testinde çok yüksek çıkacak inanıyorum ben...
rica ederim tatlım sende hamişler arasına girdin ben öyle düşünüyorum...
hatırlamaz mıyım canım bizim diğer topikten arkadaşımız...
maşallah şimdi 12 haftalık hamiş
Oyalaniyorumda cnm bnm dün arkadasımda kaldım ondan once ki gun dışarı çıktım diger gunlerde arkadaslarım uğradı ..zaten keyfim yerindeydi ama dün gece ciddi sekilde her ay o ağrıyı çekerim ya o gun ya ertesi gun adet olurum..germe kendini bu kadar (dicem ama ben bile hota bota canımı sıkıyorum daha bu aşamada) boş kaldıkça kafan sürekli bedenini dinliceksin o yüzden bişeylerle oyalan, ya birileriyle ol ya kitap oku ya film izle bişi yap kafanı boş bırakma bence, yoksa bulut geçse adet oluyorum dicen
hasretim ekledim seni de tatlım
inşallah canım inşallah çok sağol rahatlattın beni.... Arkadaşın adı neydi mesajlarını bi okusam...
canım ya, bi ara listeyi güncellemen gerektiğinde senin benim ve flzask ın "tedevi" sini "tedavi" olarak düzeltirmisinay ilk günden beri gözüme takılıyo sallamayım dedim ama dayanamadım
Sen hep ikizlere hamile kalacakmısın gibi geliyor. İns hislerim dogru cikar
Oyalaniyorumda cnm bnm dün arkadasımda kaldım ondan once ki gun dışarı çıktım diger gunlerde arkadaslarım uğradı ..zaten keyfim yerindeydi ama dün gece ciddi sekilde her ay o ağrıyı çekerim ya o gun ya ertesi gun adet olurum..
Bekliycez mecbur tuvalete gitmeye cok korkuyorum cok ya kan görürsem diye ..tup bebegin su bekleme kısmı olmasa keske
transferden sona bi uyutsalar sona taaa 12 gün sonra uyandırsalar ne süper olurdu
ahhh canım ağzından bal damlıyorrrrrrrrrrrr
keşke öyle olsa ama benim ilk denemem onun için 1 embriyo transferi olacak...
belki bölünür bebişim belli mi olur
Heyaaaaaaaa keske öle bsy olsa en cekilmeyeni su bekleme günleri :)
Neyapalim cok sukur bundan 4 ay once eşimde hiç speryoktu doktor cocuğunuz olmaz dedi..
Amlyt olduk sperm cok sayıda çıktı ilk denedik tutmadı dondurulmus embriyo ile denedik yine olmasın yine deniycem ama zor ..her acıdan ..is yerine yalan söylemekten maffoldum izin alcam diye...etrafındakiler merakta.annemlere söylemedim bu durumumuzu öğrenmeden once ben nkdr mutlu bı insanmisim onu farkettim
Baharcım canım ben 6 yıllık evliyim ve listede 1 kere denediğim yazıyor, bu benim ikinci denemem canım.
Fiyonk makarna senin ismini yazmayı unutmuşum, canım benim seninde güzel dileklerin için teşekkür ederim, sanırım seninde transferin oldu beklemedesin,Allahım hakkında hayırlı sonucu nasip eder inşallah.
Canmm neden strese giriyosun carsambaya az kalmis sana öyle geliyor benimde cok agrimHa adet oldum ha olacagim stresi mahvetti beni. Agrim var. Yumurtaliklarim adet olacakmisim gibi sisti. Carsambaya cok var. Allah im sabir sabir sabir .
Dun gece youtube da Ebubekir Şatırî den Meryem suresini dinledim ve anlamini okudum. Kizlar mutlaka izleyin. Cok huzur buldum cok. Bir de ihsan Atasoydan cevsen dinleyin. Eviniz huzur buluyor gercekten.
Bana da tek koydular. Kaliteli bir embriyoydu ama yetmiyor iste. Allah in ol demesi lazim. Gece Kur'an dinledim. Biraz rahatladim. Adet sancisiyla uyaninca yine moralim bozuldu. Her ne kadar esim su an bana trip atip konusmasa da bugun evlilik yildonumumuz ona guzel bir haber vermeyi cok isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?