Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

germe kendini bu kadar (dicem ama ben bile hota bota canımı sıkıyorum daha bu aşamada) boş kaldıkça kafan sürekli bedenini dinliceksin o yüzden bişeylerle oyalan, ya birileriyle ol ya kitap oku ya film izle bişi yap kafanı boş bırakma bence, yoksa bulut geçse adet oluyorum dicen

inşallah canım inşallah çok sağol rahatlattın beni.... Arkadaşın adı neydi mesajlarını bi okusam...

Oyalaniyorumda cnm bnm dün arkadasımda kaldım ondan once ki gun dışarı çıktım diger gunlerde arkadaslarım uğradı ..zaten keyfim yerindeydi ama dün gece ciddi sekilde her ay o ağrıyı çekerim ya o gun ya ertesi gun adet olurum..
Bekliycez mecbur tuvalete gitmeye cok korkuyorum cok ya kan görürsem diye ..tup bebegin su bekleme kısmı olmasa keske

canım ya, bi ara listeyi güncellemen gerektiğinde senin benim ve flzask ın "tedevi" sini "tedavi" olarak düzeltirmisin ay ilk günden beri gözüme takılıyo sallamayım dedim ama dayanamadım

canım söyleseydin daha önce ben farketmemişim bile...
bitanesini yazıp diğer ikisine koypalamışım...
düzelttim şimdi...

Sen hep ikizlere hamile kalacakmısın gibi geliyor. İns hislerim dogru cikar

ahhh canım ağzından bal damlıyorrrrrrrrrrrr
keşke öyle olsa ama benim ilk denemem onun için 1 embriyo transferi olacak...
belki bölünür bebişim belli mi olur

transferden sona bi uyutsalar sona taaa 12 gün sonra uyandırsalar ne süper olurdu

Arkadaşlarım, canlarım benim,

aruna
s-eyan
aysunayy
yeteeeeer
umutege16
kanbar
bahar85
gamzelim.66
zidda
ece22
oya81

ve ismini unuttuğum, listedeki bütün arkadaşlarım güzel dilekleriniz için hepinize çook çok teşekkür ediyorum.

Namazlarımda sizler içinde dua ediyorum, Kiminiz iğnelerde, kiminiz yumurta toplamada, kiminiz transfer heyecanında, kiminiz transfer olmuş ve en zor olan bekleme kısmında, Allahım Yüce Rabbim hepinizin her aşamasını güçleştirmesin, kolaylaştırsın ve hayırla tamamlasın inşallah. Dualarımdasınız.....

En son size yazdıktan sonra iftar davetindeydik o yüzden cevabım biraz gecikti.

transferden sona bi uyutsalar sona taaa 12 gün sonra uyandırsalar ne süper olurdu

Heyaaaaaaaa keske öle bsy olsa en cekilmeyeni su bekleme günleri :)
Neyapalim cok sukur bundan 4 ay once eşimde hiç speryoktu doktor cocuğunuz olmaz dedi..
Amlyt olduk sperm cok sayıda çıktı ilk denedik tutmadı dondurulmus embriyo ile denedik yine olmasın yine deniycem ama zor ..her acıdan ..is yerine yalan söylemekten maffoldum izin alcam diye...etrafındakiler merakta.annemlere söylemedim bu durumumuzu öğrenmeden once ben nkdr mutlu bı insanmisim onu farkettim

Fiyonk makarna senin ismini yazmayı unutmuşum, canım benim seninde güzel dileklerin için teşekkür ederim, sanırım seninde transferin oldu beklemedesin,Allahım hakkında hayırlı sonucu nasip eder inşallah.

ahhh canım ağzından bal damlıyorrrrrrrrrrrr
keşke öyle olsa ama benim ilk denemem onun için 1 embriyo transferi olacak...
belki bölünür bebişim belli mi olur

Bana da tek koydular. Kaliteli bir embriyoydu ama yetmiyor iste. Allah in ol demesi lazim. Gece Kur'an dinledim. Biraz rahatladim. Adet sancisiyla uyaninca yine moralim bozuldu. Her ne kadar esim su an bana trip atip konusmasa da bugun evlilik yildonumumuz ona guzel bir haber vermeyi cok isterim.

bende kimseye söylemedim :18: ben çalışmıyorum ama hergünüm dışarda geçiyor e arkadaşlara eşe dosta akrabayada sürekli şurdayım burdayım demem gerekiyo aayyy onnarda ayrı bi stress... ayrıca bu haftadan sonra emin ol eskisinden daha mutlu olacaksın

Baharcım canım ben 6 yıllık evliyim ve listede 1 kere denediğim yazıyor, bu benim ikinci denemem canım.

sen evlilik süreni yazmamıştın daha önce onun için eksikti...
tüp bebek deneme sayısı doğru canım 1 kere denedin daha önce...
yan tarafta şuan ki deneme yaptığı merkez yazıyor zaten yani 2. yi yaptın...
anlatabilmişimdir umarım o sayı daha önce kaç kere deneme yaptığın anlamına geliyor

Son düzenleme:
Fiyonk makarna senin ismini yazmayı unutmuşum, canım benim seninde güzel dileklerin için teşekkür ederim, sanırım seninde transferin oldu beklemedesin,Allahım hakkında hayırlı sonucu nasip eder inşallah.

aminn... Allah söylettin sanırsamm canımm ben daha yumurtalarımı büyütme telaşındayım ya büyümezlerse yeterince ve iptal olursa diye içimi kemiriyorum :18::18::18: ama sen böle dedin ya transferi garantiledim canım

Canmm neden strese giriyosun carsambaya az kalmis sana öyle geliyor benimde cok agrim
vardi halada oluyor insalla güzel haberlerini alicas tamam canm

canım sende çok telaş yapıyorsun keşke biraz sakin kalmayı başarabilsen...
bak ne güzel kuran dinlemek iyi gelmiş...
canım eşinle niye bozuk aranız ??
bu dönemde gergin oluyoruz ondan oluyor bu tatsızlıklar...
canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
nice mutlu seneler geçirirsiniz bebişlerinizle beraber inş
inş en güzel hediye olacak bebişiniz size
ama gönlünüzü alın birbirinizin bu özel günü kırgın geçirmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…