tatlım ben dünden berigiremedim bana sormuşun biraz geç oldu cevap..ama bende gerinme isteği yoktu..ama ben 3.gün işe başladım biliyorsunuz..bankadada işler yoğun pek dinlemedim kendimi..yorum yapmiyim bu konuda.o sürekli dinlenmekten oluyordur bence kaslarla ilgili bişeydir,bebkle ilgili olduğunu sanmıyorum.
sikma canini Insallah bu mübarrek günlerde herkesin güzel haberlerini bekliyoruz canimm bu agirilar belkide bebeklerinin tutunmasindan dolayidir
sen evlilik süreni yazmamıştın daha önce onun için eksikti...
tüp bebek deneme sayısı doğru canım 1 kere denedin daha önce...
yan tarafta şuan ki deneme yaptığı merkez yazıyor zaten yani 2. yi yaptın...
anlatabilmişimdir umarım o sayı daha önce kaç kere deneme yaptığın anlamına geliyor
Canım sende idrar testi yapmismiydin ben 8.gunde yaptım pozitif ama korkuyorum yine de.yarn aksam kan testi yaptiricam[/QUOT
ben hala idrar testi yapmadım canım:) uyuz oluyorum onlara ben....kızlar dünden beri yazdıklarınızı okuyorum ve ziidda,minikgelin,pimpiirk hepinize çok kızıyorum...bedeninizde taşıdığınız o canları nasılda birde stresle boğuşmak zorunda bırakıyorsunuz.ben transferden sonra 5.günümde gittim kan testine sancım var dedim doktoruma git yaptır bakalım dedi çok ağrın varsa ve 39 çıktı değerim,2gün arayla devam ettik ve 13.günde 859u görünce oldu bu iş dedi.demem o ki kendinizi yiyeceğinize gidin yaptırın..bu topikten 20 tane hamile geçti ama ben sizin gibi kendini yiyip bitiren görmedim..ve eminim hepinizde hamilesiniz oyüzden kızıyorum inananın.
Canım sende idrar testi yapmismiydin ben 8.gunde yaptım pozitif ama korkuyorum yine de.yarn aksam kan testi yaptiricam[/QUOT
ben hala idrar testi yapmadım canım:) uyuz oluyorum onlara ben....kızlar dünden beri yazdıklarınızı okuyorum ve ziidda,minikgelin,pimpiirk hepinize çok kızıyorum...bedeninizde taşıdığınız o canları nasılda birde stresle boğuşmak zorunda bırakıyorsunuz.ben transferden sonra 5.günümde gittim kan testine sancım var dedim doktoruma git yaptır bakalım dedi çok ağrın varsa ve 39 çıktı değerim,2gün arayla devam ettik ve 13.günde 859u görünce oldu bu iş dedi.demem o ki kendinizi yiyeceğinize gidin yaptırın..bu topikten 20 tane hamile geçti ama ben sizin gibi kendini yiyip bitiren görmedim..ve eminim hepinizde hamilesiniz oyüzden kızıyorum inananın.
Ama cok erken deilmi 6. Gun hep çıkmaz diyorlar
Korkuyorum Elimde deil cnm bnm cok yorucu bir süreç cok
canım bende kendimi yemim diye idrar testini bi deneyeyim dedim işte
Oya ve Bahar teşekkür ederim. Elimde değil stres oldum iyice. Google da erken gebelik belirtisi diye herseyi okudum.
Ama cok erken deilmi 6. Gun hep çıkmaz diyorlar
Korkuyorum Elimde deil cnm bnm cok yorucu bir süreç cok
ya kendini yedin kaç gündür yazık değilmi zaten %50 şansın var.hadi diyelim ki negatiff neyapacaksın ki...bence gel senle bi oyun oynayalım önünde kendine ve bedenine hamile gibi davranabileceğin 6günün var tadını çıkar...pozitif alırsan ne mutlu olmazsada bu hayalden vazgeçemiyeceğine göre..ban biz hamileyizde ne hayalleirmiz oldumu kimin ne yaşayacağını bi tek allah bilir.kucağımıza almmadan bu stres bitmez rahat olmaktan başka çare yok malesef yoksa 9 ay geçmez bitmez...size inanıyorum herşey güzel olucak.
ya kendini yedin kaç gündür yazık değilmi zaten %50 şansın var.hadi diyelim ki negatiff neyapacaksın ki...bence gel senle bi oyun oynayalım önünde kendine ve bedenine hamile gibi davranabileceğin 6günün var tadını çıkar...pozitif alırsan ne mutlu olmazsada bu hayalden vazgeçemiyeceğine göre..ban biz hamileyizde ne hayalleirmiz oldumu kimin ne yaşayacağını bi tek allah bilir.kucağımıza almmadan bu stres bitmez rahat olmaktan başka çare yok malesef yoksa 9 ay geçmez bitmez...size inanıyorum herşey güzel olucak.
Haklisin cnm Buda negatif olursa kesinlikle vazgecmiycem hatta zamani bile belli Kasım'da bidaha deniycez ..
Embriyolar rahim ilkinde olduğu gibi gayet iyiydi ilki olmadı nasipse yokmuş diyip iki gun üzüldüm unuttum bile...Buda olmazsa iki gun üzülürüm sonra normal hayatıma donerim..ama iste nekdr mantıklı düşünsende arada duygularına yenik düşüyorsun..ben dün aksama kdr cok mutluydum ama adet ağrılarım başlayınca çöktüm...hamide kalsamda stres bitmez dediğin gibi kucağımıza alana kdr rahat yok sanırım :)
ay valla artık dayanamadım baharım yorum yaptım.bu kadar merak ediyororsa yapsın testini o da rahatlasın bebişte...zaten tutunduysa bebiş kesin değer 5in üstünde çıkar artık..hayır kendine zarar veriyor benim derdim o yani.ahhhhhh kızlarrr bizim minikgelinimizin bu iyi halleri
siz bide ilk denemesinde görecektiniz onu
bizim diğer topikten arkadaşımız herşeyini biliyoruz artık
ama inanın ilk denemesinde topikteki tüm arkadaşlarını ben dahil delirtti
okadar olumsuz okadar olumsuzdu ki onu kendine getircez diye bizde bittik...
ben şükrediyorum şimdiki haline
gerçi bikaç gündür eskiye hafif bi dönüş var gibi ama neyse
minikgelin hani söz vermiştin sen bana transfer öncesi bidaha hiç olumsuz düşünmiycem diye
bak gene başladın yavaş yavaş bak geliyor ceza ona göre
ahhhhhh kızlarrr bizim minikgelinimizin bu iyi halleri
minikgelin hani söz vermiştin sen bana transfer öncesi bidaha hiç olumsuz düşünmiycem diye
ahhhhhh kızlarrr bizim minikgelinimizin bu iyi halleri
Hayatta esim gitmez kan testineay valla artık dayanamadım baharım yorum yaptım.bu kadar merak ediyororsa yapsın testini o da rahatlasın bebişte...zaten tutunduysa bebiş kesin değer 5in üstünde çıkar artık..hayır kendine zarar veriyor benim derdim o yani.
selam sevgili arkadaşım. senin maşallahın var. Allah bunun mükafatını verecek inşallah. bebeişini alıp gideceksin inşallah. minikgelin arkadaşımızın elinde değil. ben de bir zamanlar böyleydim. şimdi ise idare ederim. bu gün transferin 4. günü ben de hiç bişi yok. zaten belirtide aramıyorum. olumsuz olursa da onu ozaman düşünürüz. şimdi kendime hamile muamelesi yapıyorum. kuran okuyorum dua ediyorum. ikizlerimi bekliyorum umutla Allah'tan
Basından sonuna kdr haklisin canımın ici :) cok ömrünüzü yedim ilk transferde daha sedyedeyken olmai diyip durdum ve olmadı zatn :)
Düne kdr hersey iyidi niyeyse o ağrıya takıldımsuanda agrim yok sukur sakinlestim baharım :) sana soz verdim ama karnım cok ağrıdı valla bı kac saatligine sözümü unuttum sanırım ama şimdi kendime geldim ceza verme verme:)ikinci kusurlu hareketimde ceza ver:)))
haklıyım tabi hepimiz senin iyiliğin için söylüyoruz canım benim...
diğerinde okadar olumsuzdun ki herkesten sonucunu aldıktan sonra daha net anlatabildi sana düşüncelerini...
ilk günler nekadar iyiydin yine öyle ol...
bak bizim topiktede yazdım bugün buradaki tüm hamişlerin adet olacakmış gibi belirtileri vardı ama olmadılar...
tamam geçen sefer test gününden önce adet oldun ama bu defa öyle olmayacak inş...
topla kendini bebişinin varlığına inan bekleme sürecinide yarıladın...
inş herşey güzel olacak tatlım
tamam hadi sözünü tutmadın ama cezadan vazgeçtim vermiycem
bak bidaha olmasın ama
ay valla artık dayanamadım baharım yorum yaptım.bu kadar merak ediyororsa yapsın testini o da rahatlasın bebişte...zaten tutunduysa bebiş kesin değer 5in üstünde çıkar artık..hayır kendine zarar veriyor benim derdim o yani.
selam sevgili arkadaşım. senin maşallahın var. Allah bunun mükafatını verecek inşallah. bebeişini alıp gideceksin inşallah. minikgelin arkadaşımızın elinde değil. ben de bir zamanlar böyleydim. şimdi ise idare ederim. bu gün transferin 4. günü ben de hiç bişi yok. zaten belirtide aramıyorum. olumsuz olursa da onu ozaman düşünürüz. şimdi kendime hamile muamelesi yapıyorum. kuran okuyorum dua ediyorum. ikizlerimi bekliyorum umutla Allah'tan
Tmm cnm bnm soz olumsuzluğa yer yok olumsuz olunca saatler hiç geçmiyor ne gerek:)
Bu topiki baya okdum sen öyle diyince cidden cogu kisinin hep adet agrisi olmuş :)
Hadi bakalım cumaya bsy kalmadı aslında :)))€
Ben gidem Migros'a hava almış olayım abur cubur alayım cocuklarıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?