Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Ben yarın idrar testi yapayimda en azından icim feraha Ersin.

sikma canini Insallah bu mübarrek günlerde herkesin güzel haberlerini bekliyoruz canimm bu agirilar belkide bebeklerinin tutunmasindan dolayidir

İns oyam ins Rabbim emeklerimizi. Bosa çıkarmasın

Perla sende Gerinme istegi varmış bendede cok oluyor heran yapasın var.
Hani yatmaktan diycem amadık transferde hiç kalkmadan yattım hiç Gerinme istegim yoktu..
Hu transferimdede neredeyse cok az yatiorum amamden Gerinme istegi var özellikle geceleri gerinmek icin uyanıyorum ...

Bide KiZlar bsy dikkatimi çekti hani hamilelerde göbek çizgisi olur ya kahverenkte ben dün kıyafetimi değiştiriyorum göbek deliğimden genitalime kdr bı çizgi var ....acaba herzaman vardı benmi farketmedim yoksa hamile falanimda yenimi çıktı dün soracaktım size evde yoktum....hamile olan ve olmayan arkadaslar ayna karsında bakabilirmi cok merak ediyorum

özür dilerim tatlım daha önce vermediğimi hatırlayamadım vede tablodaki durumu tam anlayamamışım demekki. Sağolasın.

Oya ve Bahar teşekkür ederim. Elimde değil stres oldum iyice. Google da erken gebelik belirtisi diye herseyi okudum.

Ziddacım ben 9. gün idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Yine olmadı demiştim. Hiç ama hiçbir belirtim yoktu. Herkes belim ağrıyor, kasıklarım ağrıyor, batmalar var, midem yanıyor, midem bulanıyor, lekelenmem oldu, çok acıkıyorum, çok uyuyorum gibi sürekli bi şeyler yazıyordu ama bende hiç biri yoktu. Tutmadı gene hamile değilim diye düşünüyordum. Senin gibi sürekli erken gebelik belirtilerini araştırmaktan sıkılmıştım hep aynı siteler karşıma çıkıyordu sinir oluyordum. 10. gün sabah uyandığımda çok hafif bir bel ağrısı hissettim ama psikolojik olduğunu düşüneceğim kadar hafifti varla yok arasıydı geçiyordu biraz iş yaptığımda gezindiğimde tekrar ağrıyordu ama dedim ya ben psikolojik olduğunu düşündüm. Çok şükür psikolojik değilmiş hamileymişim. Ve hala ne kasık ağrım var, ne sancım tek belirti bel ağrım başka hiç bir şey yok.

ahhhhhh kızlarrr bizim minikgelinimizin bu iyi halleri
siz bide ilk denemesinde görecektiniz onu
bizim diğer topikten arkadaşımız herşeyini biliyoruz artık
ama inanın ilk denemesinde topikteki tüm arkadaşlarını ben dahil delirtti
okadar olumsuz okadar olumsuzdu ki onu kendine getircez diye bizde bittik...
ben şükrediyorum şimdiki haline
gerçi bikaç gündür eskiye hafif bi dönüş var gibi ama neyse
minikgelin hani söz vermiştin sen bana transfer öncesi bidaha hiç olumsuz düşünmiycem diye
bak gene başladın yavaş yavaş bak geliyor ceza ona göre

ay valla artık dayanamadım baharım yorum yaptım.bu kadar merak ediyororsa yapsın testini o da rahatlasın bebişte...zaten tutunduysa bebiş kesin değer 5in üstünde çıkar artık..hayır kendine zarar veriyor benim derdim o yani.

selam sevgili arkadaşım. senin maşallahın var. Allah bunun mükafatını verecek inşallah. bebeişini alıp gideceksin inşallah. minikgelin arkadaşımızın elinde değil. ben de bir zamanlar böyleydim. şimdi ise idare ederim. bu gün transferin 4. günü ben de hiç bişi yok. zaten belirtide aramıyorum. olumsuz olursa da onu ozaman düşünürüz. şimdi kendime hamile muamelesi yapıyorum. kuran okuyorum dua ediyorum. ikizlerimi bekliyorum umutla Allah'tan

Basından sonuna kdr haklisin canımın ici :) cok ömrünüzü yedim ilk transferde daha sedyedeyken olmai diyip durdum ve olmadı zatn :)
Düne kdr hersey iyidi niyeyse o ağrıya takıldım suanda agrim yok sukur sakinlestim baharım :) sana soz verdim ama karnım cok ağrıdı valla bı kac saatligine sözümü unuttum sanırım ama şimdi kendime geldim ceza verme verme:)ikinci kusurlu hareketimde ceza ver:)))

Hayatta esim gitmez kan testine 11. Gun zor ikna ettim belk cok dayanamassam 10. Güne yaptırırım cnm bnm..bugun 8. Gunum falan olsa yine yaptırmak icin esime israr ederim ama cok erken
Zaten bugun pazar heryer kapalı cumartesi bile yarım gun açık hastane laboratuvarları bahara sözüm var su andan itibaren olumsuz olmuycam soz ama agrim olursa yazarım size dayanamam :)

Test gunu yaklaştıkça ister istemez insan stres oluyor sanırım ins hepimiz icin iyi olacak sonuc...baharın tablosuna bakmak sevindiriyor beni nkdr cok hamile var Mslh:)arada açıp açıp tabloya bakıyorum :)

haklıyım tabi hepimiz senin iyiliğin için söylüyoruz canım benim...
diğerinde okadar olumsuzdun ki herkesten sonucunu aldıktan sonra daha net anlatabildi sana düşüncelerini...
ilk günler nekadar iyiydin yine öyle ol...
bak bizim topiktede yazdım bugün buradaki tüm hamişlerin adet olacakmış gibi belirtileri vardı ama olmadılar...
tamam geçen sefer test gününden önce adet oldun ama bu defa öyle olmayacak inş...
topla kendini bebişinin varlığına inan bekleme sürecinide yarıladın...
inş herşey güzel olacak tatlım
tamam hadi sözünü tutmadın ama cezadan vazgeçtim vermiycem
bak bidaha olmasın ama

Tmm cnm bnm soz olumsuzluğa yer yok olumsuz olunca saatler hiç geçmiyor ne gerek:)
Bu topiki baya okdum sen öyle diyince cidden cogu kisinin hep adet agrisi olmuş :)
Hadi bakalım cumaya bsy kalmadı aslında :)))€
Ben gidem Migros'a hava almış olayım abur cubur alayım cocuklarıma :)

tatlım bizim kız fazla evhamlı
diyorum yaaa biz ne çektik onun elinden
tedaviye başlama aşaması, eşinin m.tese olması, tedavi süreci, bekleme süreci ömrümüzü yedi bu cadı
aslında okadar şanslı ki boş yere evhamlanarak kendi kendini üzüyor...
bak biçok arkadaşımız var azosperm topiğimizde m.tesede sperm bulunamayan...
ama şükür onlarda ilk denemelerinde fazla fazla sperm bulundu...
14 tane 1. kalite embriyosu oluştu...
bunlar nekadar mucizevi değil mi ama bizim kız telaşından güzelliklerin farkına varamıyor...
inş sözünda durur sakince bekler test gününü...
rabbim yüzünü güldür inş

Kendimi yiyip bitirmektense yarin kan tahlili yaptirayim. Zaten tuttuysa belli olur. 10. Gun oluyor. Cildirmaktan iyidir.

selam canım benimmmmmmmmmmmmm allah razı olsun
evet canım elinde değil diyorum ya ben onun bu hallerine şükrediyorum önceki halinden sonra
ama stres çok önemli bi faktör onun için bebişini etkilemesini istemiyorum...
inş hepimiz tek tek hamişler arasına katılıcaz
canım maşallah bak nekadar pozitifsin inş rabbim yüzünü güldürür bebişlerini nasip eder

böyle ol işte tatlım bebişlerinin senin ilgine ihtiyacı var stresine değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…