Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Hepiniz haklisiniz stres yapmamaliyiz ama ne mumkun:))))ya benim transferimin7.gunu ve 2gundur sabahlari uyaninca olan ve bi saat kadar suren mide bulantim var ama siddetli sizce bu ne anlama geliyoya acaba enfeksiyon mu var ya da gebelik belirtisimi ama coook erken degil mi?

kizlar ben dun ilk defa menogon yaptim. puregon ve orgalutran yaptigim yerler bazen morariyo o kadar ama bu menogon u yaptigim yerin etrafi kizardi. sizde oyle oldumu hic yoksa enfeksiyon falan mi ayyy Allah korusun
q

kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz...kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz....kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz....kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz

ayyyyyyyyyyyyy çok sevindim canımmmmmmmmm ilk değerin ve ikinci değerin kaçtı senin ???? doktorum banada ikiz olabilir dedideeeeeee

kizlar ben dun ilk defa menogon yaptim. puregon ve orgalutran yaptigim yerler bazen morariyo o kadar ama bu menogon u yaptigim yerin etrafi kizardi. sizde oyle oldumu hic yoksa enfeksiyon falan mi ayyy Allah korusun
q

cnm menogonu sen kendin nasıl yaptın ? göbektenmi yaptın? yoksa benmi yanlış anlıyorum menogon kalçadan olmuyomu? gonal f ,puregon,orgalutran,citrotit,merional ben bunların hepsini göbekten kullandım ama menogonu kalçadan tabi kalçadan olunca kızarıklık ve ilk anda yanma oluyordu kalçadan dize vuran bir agrı oluyodu eger öyleyse normal cnm bende öyle oluyodu.........

Tüp Bebek Tablosu Oranlarımız
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td] Kişi Sayısı [/td]
[td]Gebe Sayısı [/td]
[td] Negatif Sayısı [/td]
[td] Düşük,iptal,
ertelenen sayısı
[/td]
[td] Bekleyen sayısı [/td]
[td]Gebelik Oranı [/td]
[td]Negatif Oranı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]66[/td]
[td]22[/td]
[td]8[/td]
[td]8[/td]
[td]24[/td]
[td]%33,33 [/td]
[td]%12,12[/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım,
bende 26 temmuzda 2. tüp bebek tedavime başladım ve yarın opum var,bakalım herşeyin hayırlısı,burdaki hamile arkadaşları gördüm inşallah darısı başımıza onlarda sağsağlim kucaklarına almayı nasip etsin Allah ım inşallah. tabloyu hazırlayan arkadaş beni de eklerse tabloya sevinirim
acıbadem maslak 2. deneme ben 30 eşim 31 sebeb:sperm hareketsizliği düşük morfoloji ve bende A1298C heterezigot yani kan pıhtılaşması var

umarım yanlış saymamışımdır

selam arkadaşlar
konunuzu takip ediyordum aranıza katılmak isterim bnde temmuzda başladım şimdi transferimin 5. günü 13 ağustosu bekliyorum bn pcos hastasıyım 5 yıllık evliyim 1 .tüp denemem 3 tane dondurulmuş embiriyom var tabloya eklerseniz benide sevinirim sabıırsızlıkla beklemedeyim
hepimiz aşağı yukarı aynı yollardan geçiyoruz aynı sıkıntıları heyecanları yaşıyoruz herkese bu yolda bol şanslar ve sabırlar diliyorum

canım 22+8+8+24 = 62
4 kişi kayıp

ama yine de ellerine sağlık. umarım topiğin başarı oranı%30 ları da geçer...

kızlar yarın transferim olacak..
6 döllenmiş yumurtam vardı cumartesi günü embriyolog aradığında. bakalım yarına ne durumda olacaklar.
dua edin benim için

6 döllenmiş yumurtam vardı cumartesi günü embriyolog aradığında. bakalım yarına ne durumda olacaklar.
dua edin benim için

Allah yardımcın olsun cnmm....
güzelll kalitelii embriyolarınn olurrrrrrr inşşş
inşş sorunsuz bi şekilde transferin olur
vee 12 gün sonra seninde hamiş haberini alırız

Allah yardımcın olsun cnmm....
güzelll kalitelii embriyolarınn olurrrrrrr inşşş
inşş sorunsuz bi şekilde transferin olur
vee 12 gün sonra seninde hamiş haberini alırız

teşekkürler güzel dileklerin için
inşallah hepimiz anneliği tadarız, bu temmuz daki başlangıcımız canımız çocuklarımızla hayata ilk adım olur ....

Kizlar ben bu soruyu dünde sormustum bi sorunum var fragminlen ilgili bugün alamicam ilacim bitti anca yarin yine
alicam kötü olurmu yapa bilecegim hic birsey yok sizlerinde basina geldimi.

merhaba canım hoşgeldin aramıza...
inş yarın opun çok güzel çıkar ve kaliteli yumoşların olur güzelce döllenirler
evlilik süreni ve daha önceki denemeni hangi merkezde yaptığınızıda yaz öyle ekleyeyim tabloya canım

selam canım tedavin hayırlı olsun inş kavuşursun mucizene
senin ve eşinin yaşını ve hangi merkezde tedavi gördüğünüde yazarsan hepsini bir ekleyeyim

dua edin benim için

canım inş 6 embriyonda devam etmiştir bölünmeye
inş transferinde hayırlısıyla gerçekleşir hamiş haberini alırız seninde

canım 22+8+8+24 = 62
4 kişi kayıp

ama yine de ellerine sağlık. umarım topiğin başarı oranı%30 ları da geçer...

:)) gebelik sayısı doğru en azından :))) yani %33 geçerli bi ara ağustosu erteleme mi desek bekleyen mi desek diye düşündüm ondan olmuş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…