Kimse yok muHepiniz haklisiniz stres yapmamaliyiz ama ne mumkun:))))ya benim transferimin7.gunu ve 2gundur sabahlari uyaninca olan ve bi saat kadar suren mide bulantim var ama siddetli sizce bu ne anlama geliyoya acaba enfeksiyon mu var ya da gebelik belirtisimi ama coook erken degil mi?
kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz...kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz....kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz....kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz
Kimse yok mu((
kizlar ben dun ilk defa menogon yaptim. puregon ve orgalutran yaptigim yerler bazen morariyo o kadar ama bu menogon u yaptigim yerin etrafi kizardi. sizde oyle oldumu hic yoksa enfeksiyon falan mi ayyy Allah korusun
q
Tüp Bebek Tablosu Oranlarımız
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td] Kişi Sayısı [/td]
[td]Gebe Sayısı [/td]
[td] Negatif Sayısı [/td]
[td] Düşük,iptal,
ertelenen sayısı
[/td]
[td] Bekleyen sayısı [/td]
[td]Gebelik Oranı [/td]
[td]Negatif Oranı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]66[/td]
[td]22[/td]
[td]8[/td]
[td]8[/td]
[td]24[/td]
[td]%33,33 [/td]
[td]%12,12[/td]
[/tr]
[/table]
Tüp Bebek Tablosu Oranlarımız
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td] Kişi Sayısı [/td]
[td]Gebe Sayısı [/td]
[td] Negatif Sayısı [/td]
[td] Düşük,iptal,
ertelenen sayısı
[/td]
[td] Bekleyen sayısı [/td]
[td]Gebelik Oranı [/td]
[td]Negatif Oranı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]66[/td]
[td]22[/td]
[td]8[/td]
[td]8[/td]
[td]24[/td]
[td]%33,33 [/td]
[td]%12,12[/td]
[/tr]
[/table]
kızlar yarın transferim olacak..
6 döllenmiş yumurtam vardı cumartesi günü embriyolog aradığında. bakalım yarına ne durumda olacaklar.
dua edin benim için
Allah yardımcın olsun cnmm....
güzelll kalitelii embriyolarınn olurrrrrrr inşşş
inşş sorunsuz bi şekilde transferin olur
vee 12 gün sonra seninde hamiş haberini alırız
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım,
bende 26 temmuzda 2. tüp bebek tedavime başladım ve yarın opum var,bakalım herşeyin hayırlısı,burdaki hamile arkadaşları gördüm inşallah darısı başımıza onlarda sağsağlim kucaklarına almayı nasip etsin Allah ım inşallah. tabloyu hazırlayan arkadaş beni de eklerse tabloya sevinirim
acıbadem maslak 2. deneme ben 30 eşim 31 sebeb:sperm hareketsizliği düşük morfoloji ve bende A1298C heterezigot yani kan pıhtılaşması var
selam arkadaşlar
konunuzu takip ediyordum aranıza katılmak isterim bnde temmuzda başladım şimdi transferimin 5. günü 13 ağustosu bekliyorum bn pcos hastasıyım 5 yıllık evliyim 1 .tüp denemem 3 tane dondurulmuş embiriyom var tabloya eklerseniz benide sevinirim sabıırsızlıkla beklemedeyim
hepimiz aşağı yukarı aynı yollardan geçiyoruz aynı sıkıntıları heyecanları yaşıyoruz herkese bu yolda bol şanslar ve sabırlar diliyorum
kızlar yarın transferim olacak..
6 döllenmiş yumurtam vardı cumartesi günü embriyolog aradığında. bakalım yarına ne durumda olacaklar.
dua edin benim için
canım 22+8+8+24 = 62
4 kişi kayıp
ama yine de ellerine sağlık. umarım topiğin başarı oranı%30 ları da geçer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?