Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canim bende kalcadan diye biliyodum ama ulun hoca 1 toz 1 su yazdim o yuzden gobekten yapabilirsin dedi. yinede emin olamadim hemsireyle konustum aynen gobekten dedi. siringaya takmaya ayrica ince uc verdi gobise girsin diye. ysni bi yanlis anlama yok canim. gobisten yapiyorum ve sonra kizarip aciyo. popoda da ayni etkiyi yapiyosa demekki normal
sankim gibi:44:

düzelttim bakalım

kızlar dün opum vardı.hiç agrım olmadı sadece hafif bi sızı oldu.yan odada acayip bagıran biri vardı. 5tane yumurta vardı alınan üç tanesi döllenmeye devam ediyomuş yarın tekrar bilgi verecekler.inşallah saglıklıdır bebişlerim.karnımım içinde hafif bi sızı oluyo hareket edince.

Geçmiş olsun canımm opuyu atlatmışsın
darıısı transferinee arttıkk oda olur inşALLAH
Kalitelii yumoşaların olurdaa göbüşünee konurrrr sonradaaaa
darısı başıma artık benimde yarınn inş. opum varrrrrrrrrrrr :18::18::18::18:

Canım o nur topu iki embriyo inş. bebiş olur kucağına

Canım çok üzüldüm ama çok pozitifsin böyle düşünmen çok güzel yepyeni umutlarla yoluna sağlıkla devam et inş.

insallah rabbım hepımıze yumus yumus bebısler verır.yuregıne saglık canım benım ayın 12 sınde test yapacam bakalım hayırlısı.

kızlar yarın transferim olacak..
6 döllenmiş yumurtam vardı cumartesi günü embriyolog aradığında. bakalım yarına ne durumda olacaklar.
dua edin benim için
canim insallah hersey yolunda gider yarin bebislerini alir gelirsin ve 9 ay sonra kucaginda olur insallah
canim cok gecmis olsun yumolsarin bebis olarak donsun san insallahh
insallah rabbım hepımıze yumus yumus bebısler verır.yuregıne saglık canım benım ayın 12 sınde test yapacam bakalım hayırlısı.
canim benimde 12 test gunuminsallah pozitif aliriz hepimiz.
inşallah canım
sen de yaklaştın bu sürece inşallah hepimiz ağustos da pozitif haberlere ulaşırız

insallahhhhhhhhh

canim hosgeldinnn

selam canım tedavin hayırlı olsun inş kavuşursun mucizene
senin ve eşinin yaşını ve hangi merkezde tedavi gördüğünüde yazarsan hepsini bir ekleyeyim

teşekkürler inşallah baharcım
ben 26 eşim 32 yaşında asm de tedavi gördüm beklenen gün 13 ağustos tabi ozamana kadar bekleyebilirsem :))

canim iyim cok sukur:))
2 gundur gogusleridme sizi var onun disinda pek bir sey yok fazla dinlemiyorum zaten kendimi
sen nasilsin canim?
bende seni merakediyordum varmi bir degisiklik.

aynen canım bendede gögüs uçlarında bir ağrı var transferden beri ilaç ve iğneden şüphelnyrm
bazen sol kasığımdan bi sızı giriyor biraz sürüp geçiyor adet ağrısı gibi bi tuhaf ağrılar giriyor bn sanırım fazla boş vakitten dinliyorum galiba kndimi :))

hayirlsii canim ya insallah ilacalrin belirtiside degildir hamisizdir insallahhh:))
benimde cok vaktim var am ben kendime soz verdim bu kez kendime soz verdim
cunku onceki denemelrimde cok belirti aradim bazen yanlis bir harket yapsam neden bu gun belirtim yok diyee vijdan yapip kendi kendimi yerdim:)))
bu kez daha iradeli davraniyorum insallah boyle gider:))

Kizlar esim test gununu bekle dedi. Bekleyeyimde nasil :18: heyecandan öleceğim. Belimin ortasinda hafif bir agri var. Hayirlisi bakalim. Hamislerde olur degil mi

Kizlar esim test gununu bekle dedi. Bekleyeyimde nasil :18: heyecandan öleceğim. Belimin ortasinda hafif bir agri var. Hayirlisi bakalim. Hamislerde olur degil mi

canim benim ya bence de beklemek en guzel arkadasim..sabi sabir sabir.
hamisim diye dusun test gunu gelince guzel sonucu alicam sonra ultrason gunu icin beklicem diye dusun insallah
gununde yaptir dogru sonucu al insallah

edermiyim delimisin??sen en dibe batmışken elimden tuttun destek oldun.sana ve kardeşime hacet namazları kıldım dualar ettim.sen başı çek sonra onlara rehber ol umut ol.rabbime güvenirim ben ve bilirimki mucizen çok yakında ellerinden tutacak.yeterki rabbim ol desin.canımsın her an her saniye bebeğimle duacınım.rabbim duyacak eminim.allaha emanetsin gülüm.rabbim seni merhametiyle sınasın şefkatiyle elinden tuttsun inşallahhhhhhhhhhhhhh...

inşallah arkadaşım inşallah seninde uğraşların son bulur ikizlerini alırsın kucağına mutlu mesut yaşarsınız
her ağrıda her wc ye gidişimde hep bir düğüm oturuyor içime bakıyorum bişey yok şükür diyorum kendimi yoruyorum ama insanın psikolojisi ister istemez insanı paranoyak yapıyor yaşadııklarımız kolzy şeyler değil ama bizlerde böyle sınanıyoruz bu dünyada kimi sabrediyor kimi isyan ediyor az önce meryem suresini okudum Allah kabul eder inşallah
senin tahlil günü pazara denk geliyor napaccaksın canım ?

ALLAH razi olsun canim insallah..
RABBIM hepmizin kucaklarini doldurdun insallah cifter cifter gelsin bebislerimizz
canim evet kolay degil hayirlisi ile bu gunleri atlaticaz ve guzel sonuclari alicaz insallah
canim bende esime soyledim pazar gunune denk geliyor cumartesi yaptiriyimi dedim
ozman pazartesi yaptiralim canim dedi
bende arastiricam burda polikinik var pazar gunu labaratuar acik diye hatirliyorum yoksa.
esimi ikna edip cumartesi alicam:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…