cnm menogonu sen kendin nasıl yaptın ? göbektenmi yaptın? yoksa benmi yanlış anlıyorum menogon kalçadan olmuyomu? gonal f ,puregon,orgalutran,citrotit,merional ben bunların hepsini göbekten kullandım ama menogonu kalçadan tabi kalçadan olunca kızarıklık ve ilk anda yanma oluyordu kalçadan dize vuran bir agrı oluyodu eger öyleyse normal cnm bende öyle oluyodu.........
Tüp Bebek Tablosu Oranlarımız
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td] Kişi Sayısı [/td]
[td]Gebe Sayısı [/td]
[td] Negatif Sayısı [/td]
[td] Düşük,iptal sayısı
[/td]
[td] Bekleyen sayısı [/td]
[td]Gebelik Oranı [/td]
[td]Negatif Oranı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]66[/td]
[td]22[/td]
[td]8[/td]
[td]3[/td]
[td]33[/td]
[td]%33,33 [/td]
[td]%12,12[/td]
[/tr]
[/table]
kızlar dün opum vardı.hiç agrım olmadı sadece hafif bi sızı oldu.yan odada acayip bagıran biri vardı. 5tane yumurta vardı alınan üç tanesi döllenmeye devam ediyomuş yarın tekrar bilgi verecekler.inşallah saglıklıdır bebişlerim.karnımım içinde hafif bi sızı oluyo hareket edince.
Canım o nur topu iki embriyo inş. bebiş olur kucağına
Canım çok üzüldüm ama çok pozitifsin böyle düşünmen çok güzel yepyeni umutlarla yoluna sağlıkla devam et inş.
canım inş 6 embriyonda devam etmiştir bölünmeye
inş transferinde hayırlısıyla gerçekleşir hamiş haberini alırız seninde
canim insallah hersey yolunda gider yarin bebislerini alir gelirsin ve 9 ay sonra kucaginda olur insallahkızlar yarın transferim olacak..
6 döllenmiş yumurtam vardı cumartesi günü embriyolog aradığında. bakalım yarına ne durumda olacaklar.
dua edin benim için
canim cok gecmis olsun yumolsarin bebis olarak donsun san insallahhkızlar dün opum vardı.hiç agrım olmadı sadece hafif bi sızı oldu.yan odada acayip bagıran biri vardı. 5tane yumurta vardı alınan üç tanesi döllenmeye devam ediyomuş yarın tekrar bilgi verecekler.inşallah saglıklıdır bebişlerim.karnımım içinde hafif bi sızı oluyo hareket edince.
canim benimde 12 test gunuminsallah rabbım hepımıze yumus yumus bebısler verır.yuregıne saglık canım benım ayın 12 sınde test yapacam bakalım hayırlısı.
inşallah canım
sen de yaklaştın bu sürece inşallah hepimiz ağustos da pozitif haberlere ulaşırız
selam arkadaşlar
konunuzu takip ediyordum aranıza katılmak isterim bnde temmuzda başladım şimdi transferimin 5. günü 13 ağustosu bekliyorum bn pcos hastasıyım 5 yıllık evliyim 1 .tüp denemem 3 tane dondurulmuş embiriyom var tabloya eklerseniz benide sevinirim sabıırsızlıkla beklemedeyim
hepimiz aşağı yukarı aynı yollardan geçiyoruz aynı sıkıntıları heyecanları yaşıyoruz herkese bu yolda bol şanslar ve sabırlar diliyorum
selam canım tedavin hayırlı olsun inş kavuşursun mucizene
senin ve eşinin yaşını ve hangi merkezde tedavi gördüğünüde yazarsan hepsini bir ekleyeyim
canim hosgeldinnn
hoşbulduk gamzelimm
nasılsın canım ağrın sızın varmı nası gidiyor ?
canim iyim cok sukur:))
2 gundur gogusleridme sizi var onun disinda pek bir sey yok fazla dinlemiyorum zaten kendimi
sen nasilsin canim?
bende seni merakediyordum varmi bir degisiklik.
aynen canım bendede gögüs uçlarında bir ağrı var transferden beri ilaç ve iğneden şüphelnyrm
bazen sol kasığımdan bi sızı giriyor biraz sürüp geçiyor adet ağrısı gibi bi tuhaf ağrılar giriyor bn sanırım fazla boş vakitten dinliyorum galiba kndimi :))
Kizlar esim test gununu bekle dedi. Bekleyeyimde nasil :18: heyecandan öleceğim. Belimin ortasinda hafif bir agri var. Hayirlisi bakalim. Hamislerde olur degil mi
kayracım canım benimmmmmmmmmmmm alllah razı olsun duaların için
canım ben daha devam ediyorum tedaviye istanbuldayız...
8. iğnemi yaptım bugün yarın 2. kontrolüm var...
pazartesi salı opu olur heralde...
inş müjdeyi en kısa zamanda veririm hepinize canım
dualarını eksik etme öpüyorum seni de yiğenimide
hayirlsii canim ya insallah ilacalrin belirtiside degildir hamisizdir insallahhh:))
benimde cok vaktim var am ben kendime soz verdim bu kez kendime soz verdim
cunku onceki denemelrimde cok belirti aradim bazen yanlis bir harket yapsam neden bu gun belirtim yok diyee vijdan yapip kendi kendimi yerdim:)))
bu kez daha iradeli davraniyorum insallah boyle gider:))
inşallah arkadaşım inşallah seninde uğraşların son bulur ikizlerini alırsın kucağına mutlu mesut yaşarsınız
her ağrıda her wc ye gidişimde hep bir düğüm oturuyor içime bakıyorum bişey yok şükür diyorum kendimi yoruyorum ama insanın psikolojisi ister istemez insanı paranoyak yapıyor yaşadııklarımız kolzy şeyler değil ama bizlerde böyle sınanıyoruz bu dünyada kimi sabrediyor kimi isyan ediyor az önce meryem suresini okudum Allah kabul eder inşallah
senin tahlil günü pazara denk geliyor napaccaksın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?