Deger soylemediler sadce pozif ya da negatif diyoruz dediler deger icin sabah kanvermeniz lazim diyo kan baska yere gidiyo galiba
canım inşallah bebişin sana tutunacak,yat uzan,ayaklarını yükseğe koy,sürekli yat canım...
dua et ne dua biliyorsan onu et,Allah'a dua et,ben de sana dua edeceğim ,değerin çok iyi ,inşallah bebişin seninle olacak bitanem...
arkadaşlar bayrama uçakla eve gidecez de şu x -ray cihazından geçmek bi zarar veriyor mu bilginiz var mı
neyse çok şükür şimdilik birşey yokk kanama olacak korkusuyla sürekli wc deyim:18::18:canim hic bir sey olmaz korkma..
bunye her ay adet dongusune alistigi icin agri olabilirmis.
bende de olmustu onceki tedavilerimde sonra gecmisti.
ALLAH emanetlerr
demek ki doktorun dedği olmuş canımİkiz olup olmadığı konusunda doktor bi şey demedi. Zaten bana tek embriyo transfer edildi. Ama transfere girereken doktorum bak bunun tek yumurta ikizi olma şansı çok yüksek demişti. Belki öyle olmuştur ama bilmiyorum 17 ağustosta belli olur inşallah. Testi devlet hastaneleri yapmıyorlarmış. Sendende istedilermi böyle bir test.
benim ilk defa bugün oldu o batmalar normalde adet olacağım zaman olurdu o yüzden biraz korktum bugün ama çok şükür şimdilik birşey yok inşallah da olmazumutege benimde çok batmalrım oluyor..sancılarım bende korkuyorum ama wc gidince bi bakıyorum oksitlenen crinone jeler gelmiş hep.oda ağrı yapıyo sanırım.iyi bak kendine arkadaşım ben dinlenemiyorum sen yat bolbol.
değerin gayet iyi canım kanama için de korkma iğne yada başka birşey verdimiNormalde yarin 10.gunum ve test günüydü.dun idrarda pozitifi gormuştum.bugun ise başladım ve hafif kanamam oldu.doktorum hemen test yaptırmamı istedi.sonuc:190,1 doktorum değerimin ii olduğunu 2gun sonra tekrarlamamı söyledi. Kan sulandiriciyi bıraktırdı ve yatak istiharati verdi. COk korkuyorum dusuk tehlikesi var
bencede geçem canım ben alışveriş merkezinden geçmedim haftasonu kadın eliyle baktıhanileyim dersen geçirmezler canım geçmede bence.
neyse çok şükür şimdilik birşey yokk kanama olacak korkusuyla sürekli wc deyim:18::18:
demek ki doktorun dedği olmuş canım
sağlıklı olsun da tek yada çift başlarımızn üstünde yerleri var
benim ilk defa bugün oldu o batmalar normalde adet olacağım zaman olurdu o yüzden biraz korktum bugün ama çok şükür şimdilik birşey yok inşallah da olmaz
bende dinlenemiyorum canım çalışıyorum çünkü ama ayağımı uzatmaka için tabure koydum masanın altına
değerin gayet iyi canım kanama için de korkma iğne yada başka birşey verdimi
bencede geçem canım ben alışveriş merkezinden geçmedim haftasonu kadın eliyle baktı
Selam kızlar
benim değerim istenildiği gibi artmıyor ve doktorum bugün kimyasal gebelik dedi iki gün sonraya test verdi yine test takibi yapacaklarmış .
Allahım ne kadar zor bir durum bu anlatamam . inanın baştan negatif i bile duymak daha kolay böyle içinde hala bir umut besliyorsun ve ben 4 gündür gerçekten çok yoruldum(((
Bahar cım beni listede değiştir istersen canım . Hamile değilim((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Bebeğim ne kadar daha bekleyecem ona kavuşmak için bilmiyorum ama Rabbim hepimize dayanma gücü versin ...
Arkadaşlarrrrrrrrrrr çokkkkkkkk şükür eşimde sprem bulunduuuuuuuuuuuuuu
12 tanede yumoşum toplandıııııııııııııııııı
yarın bilgi verecekler bana ama inş. güzelce kaliteli embriyolarım olur.
transferin 1 ay sonra olucak baharım gibiiiiiiiiiii
arkadaşlarrrrrrrrrrr çokkkkkkkk şükür eşimde sprem bulunduuuuuuuuuuuuuu
yarın bilgi verecekler bana ama inş. Güzelce kaliteli embriyolarım olur.
Transferin 1 ay sonra olucak baharım gibiiiiiiiiiii
yarın ben de orada olacağı inşallah bakarsın karşılaşırız...
Kızlar ikinci test sonucum 546,67 çıktı. Rabbime şükürler olsunki doktor bu artışı beğendi. Bayramdan bir gün önceside kese görmek için çağırdı. Fakat doktor şöyle bi şey söyledi aranızda bilgisi olan varmı. Kan pıhtılaşması varmı yokmu diye bir test istedi fiyatı 750,00 tl. Bize biraz fazla geldi ama mecbur yaptırıcaz .
Canim cok sevindim senin adina insallah cok cok kaliteli embriyolarin olur tatlim.Arkadaşlarrrrrrrrrrr çokkkkkkkk şükür eşimde sprem bulunduuuuuuuuuuuuuu
yarın bilgi verecekler bana ama inş. güzelce kaliteli embriyolarım olur.
transferin 1 ay sonra olucak baharım gibiiiiiiiiiii
Normalde yarin 10.gunum ve test günüydü.dun idrarda pozitifi gormuştum.bugun ise başladım ve hafif kanamam oldu.doktorum hemen test yaptırmamı istedi.sonuc:190,1 doktorum değerimin ii olduğunu 2gun sonra tekrarlamamı söyledi. Kan sulandiriciyi bıraktırdı ve yatak istiharati verdi. COk korkuyorum dusuk tehlikesi var
Canim cok sevindim senin adina insallah cok cok kaliteli embriyolarin olur tatlim.
Canim tebrik ederim degerin cok guzel bence bol bol dinlenmelisin cok dikkat et kendine hayirli olsun.
Albilda degerin guzel. Canini sikma, kanaman durmus bu guzel bence. Yat dinlen. Mecbur olmadikca kalkma bence. Dualar oku.
Canım ağrım var o canımı sıkıyoçarşamba degerim normal yükselirse rahatlicam inşallah...
Ağrına rağmen keseyi görürsen o gün rahatla tatlım. Keseyi görmek önemli ağrın gecer zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?