Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Deger soylemediler sadce pozif ya da negatif diyoruz dediler deger icin sabah kanvermeniz lazim diyo kan baska yere gidiyo galiba

canım sen bu testi nerde yaptırdın..onlar senin beta hcg ne bakmamışlar ki.öle şey olrmu
labratuvarlar değerin 1000 çıksa bile pozitif bu diye yorum yapmazken ...saçma o ..

İnşallah Allah'ım hayırlısını nasip eder...

canim hic bir sey olmaz korkma..
bunye her ay adet dongusune alistigi icin agri olabilirmis.
bende de olmustu onceki tedavilerimde sonra gecmisti.
ALLAH emanetlerr
neyse çok şükür şimdilik birşey yokk kanama olacak korkusuyla sürekli wc deyim:18::18:
demek ki doktorun dedği olmuş canım
sağlıklı olsun da tek yada çift başlarımızn üstünde yerleri var
benim ilk defa bugün oldu o batmalar normalde adet olacağım zaman olurdu o yüzden biraz korktum bugün ama çok şükür şimdilik birşey yok inşallah da olmaz
bende dinlenemiyorum canım çalışıyorum çünkü ama ayağımı uzatmaka için tabure koydum masanın altına
değerin gayet iyi canım kanama için de korkma iğne yada başka birşey verdimi
hanileyim dersen geçirmezler canım geçmede bence.
bencede geçem canım ben alışveriş merkezinden geçmedim haftasonu kadın eliyle baktı

Arkadaşlarrrrrrrrrrr çokkkkkkkk şükür eşimde sprem bulunduuuuuuuuuuuuuu
12 tanede yumoşum toplandıııııııııııııııııı
yarın bilgi verecekler bana ama inş. güzelce kaliteli embriyolarım olur.
transferin 1 ay sonra olucak baharım gibiiiiiiiiiii

Canım ben zaten jel yerıne ıgne kullanıyodum aynen devam et dedı.du an kanamam durdu ama agrım var

canım üzülme ne olur. allah kısmet ediyor...bazen yolumuz böyle uzun ve dikenli oluyor, ama sonuca ulaştığında hepsini unutacaksın. belki bu denemen tutar- daha hersey bitmiş değil- belki de bir sonraki. ama olduğunda o mutlulukla dünyalar senin olacak...
en yakın arkadaşım benzer seyler yasadı, çok üzüldü , ama şimdi ikinizlerinin doğmasını bekliyor eylül de...
tüp bebek sürecini bile unutmuş, o kadar yani
moralini bozma, iyi günler göreceksin....

maşallah maşallah!!!!!!
bol bol miniş embriyocuk oluşur da ve transferlerin de tutunur allah ın izniyle canım:)))

çok güzelllllll hadi bakalımmm hayırlı olsun hayırlısı olsun kaliteli kaliteli dölensinler inşşşşşş

yarın ben de orada olacağı inşallah bakarsın karşılaşırız...

inşaallah canım tedavide ki hastalara sabah veriyorlarmış randevuyu bende sabah istedim hamilelere öğleden sonra bakılıyor dediler inş karşılaşırız..senin tedavi nasıl gidiyor adet oldunmu??

tebrikler canım neden önce genetik test yaptırmamış ki doktorun...kan pıhtılaşması bende var tedaviden önce genetik test istedi doktorum test sonucunda kan pıhtılaşmam vvarmış iğne ve aspirin kullanıyorum..bizim testi devlet karşıladı canım tıp fakültesinde yaptırdık kan pıhtılaşma sonucum 10 günde çıktı diğerleri 3 haftada çıktı yani özel erken çıkarıyor diye birşey yok genetik testi nerde yaptırırsan toplam 3 haftada çıkıyor bütün sonuçlar

Canim cok sevindim senin adina insallah cok cok kaliteli embriyolarin olur tatlim.

Canim tebrik ederim degerin cok guzel bence bol bol dinlenmelisin cok dikkat et kendine hayirli olsun.

Albilda degerin guzel. Canini sikma, kanaman durmus bu guzel bence. Yat dinlen. Mecbur olmadikca kalkma bence. Dualar oku.

Aksama kadar bekleyen idrar testimde t harfinin altinda hafif cizgi cikmis. Tabi bu beklemeden kaynakli gibi. Olsun hala ümit var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…