Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

iide bu testi gebelik gerçekleşmeden önce istemeliydi niye şimdi istiyor anlamadım ..daha önce düşüğün falan yok değilmi?

Ya kizlar bugun transferimin 8.gunu esim burda yok gorevde bende bunu firsat bilip kanda test yaptim sadece pozitif ya da negatif diyorlar erken biliyorum ama mucize olsun istedim ama negatif cikti((((((

canım 8. gün erken bence . erken yapmışsın .

kızlar benim bugün bat günüm ve kasıklarımda adet olacağım zamanki gibi batmalar var hafifde ağrım var çok korkuyorum kanama falan olacak diyee:18::18:şu günü bi hayırlısıyla atlatsaydımmm:18::18:

umutege benimde çok batmalrım oluyor..sancılarım bende korkuyorum ama wc gidince bi bakıyorum oksitlenen crinone jeler gelmiş hep.oda ağrı yapıyo sanırım.iyi bak kendine arkadaşım ben dinlenemiyorum sen yat bolbol.

oyacım çok istiyorum iyi olsun arama ama herkes hamile kaldığından beri hasta gibisin diyor..biraz kasık ağrım hala var canım ya ..bıçak gibi batmalarım oluyor malesef.umarım geçicek hepsi.
canmm bendede sendeki ayni sikayetler var ama artik ne düsünecegimi bilemiyorum cok zor bi sürec bide ben birtane düsük yaptim aklima geliyo korkuyorumda.

kızlar o bende çok geri gelmeye başladı böyle top top sanki geri geliyor normal mi ?

canmm bendede sendeki ayni sikayetler var ama artik ne düsünecegimi bilemiyorum cok zor bi sürec bide ben birtane düsük yaptim aklima geliyo korkuyorumda.

düşünme öyle şeyler...aklıma bile getirmiyorum allah esirgesin..dinlen sen evdesin sanırım ..uzan bolbol..ben çalışıyorum bide bankada düşün bütün gün sandalye tepesinde.sinir zaten tavan müşteriler adamı çıldırtır...dayanmaları lazım anneleri onları kolay bulmadı değilmi..

hem ilaç raporu hem de tüp bebek raporu hakkında hiç bilgim yok aslında.her ikisi hakkında da fikir verirsen çok mutlu edersin beni.özellikle tüp bebek raporu almam şart.malum memorial da denemek istiyorum şansımı.yardımlarını bekliyorum canım...

benimki zaten kimyasal gebelikmiş sanırım ama bende mi farklı oluyor diye düşündüm ilk günler bu şekilde olmuyordu .

hergün olmuyor benim ama haftada bi kaç kere oda genelde sancımolduğunda oluyor.üzüldüm arkadaşım allahtan ümit kesilmez daha önünde yıllar var seninde bebğin olcak inşallah.sen en güçlü annesin şimdi..dualarım seninle.

Allah razı olsun canım Allah bebeğini kucağında göstersin inşlll ...

Ya kizlar bugun transferimin 8.gunu esim burda yok gorevde bende bunu firsat bilip kanda test yaptim sadece pozitif ya da negatif diyorlar erken biliyorum ama mucize olsun istedim ama negatif cikti((((((

canım , inşallah bir dahakine pozitif sonucunu görmeni diliyorum...

iide bu testi gebelik gerçekleşmeden önce istemeliydi niye şimdi istiyor anlamadım ..daha önce düşüğün falan yok değilmi?

Hilalcim aynen katılıyorum canım...
kesinlikle önce istemeliydi...
neden istediğini ben de anlayamadım...
kızın değerleri süper , ne gerek var ki..

arkadaşlar bayrama uçakla eve gidecez de şu x -ray cihazından geçmek bi zarar veriyor mu bilginiz var mı

Normalde yarin 10.gunum ve test günüydü.dun idrarda pozitifi gormuştum.bugun ise başladım ve hafif kanamam oldu.doktorum hemen test yaptırmamı istedi.sonuc:190,1 doktorum değerimin ii olduğunu 2gun sonra tekrarlamamı söyledi. Kan sulandiriciyi bıraktırdı ve yatak istiharati verdi. COk korkuyorum dusuk tehlikesi var

Bahar'cım sana da eşinde sperm bulunan Flazsk'a da çoookk sevincim canlarım...
Ayrıca sevindim,dondurulmuşlarla olmasına..çünkü biliyorsun başarı oranı çok yüskek oluyor dondurulmuşlarla..
Biliyorsun benim de aynı şekilde dondurulmuş transferim olacak 9 gündür kırmızılar gelmeyince doktor çağırdı,öğlen sıcağında düştüm yollara...
ayaklarım su topladı,doktorun çağıracağını bilsem rahat giyiniyorum o günler...doktora giderken topuklu,abiye giyinmiyorum,malum bölge bireysel bölüm yöneticisiyiz ya bakımlı olmak zorundayız devamlı....
neyse gittim normal olabilir dedi,dedim zaten 12'sine kadar normal adet günümzaten beklesek,yok dedi bayrama kadar transfer etmek istiyor ya yine aynı ilaçtan günde 3 tane 4 gün kullan,olduğunda ilacı bırak 2.günü bana gel dedi canım...
benim doktor hemen hepsini dondurulmuşlarla transfer ediyor ve başarı oranı çok yüksek..
flaskla senin de hele dondurulmuş transferini duydum ya kendinizi şimdiden hamile bilin canlarım,dularım sizinle...

canım inşallah bebişin sana tutunacak,yat uzan,ayaklarını yükseğe koy,sürekli yat canım...
dua et ne dua biliyorsan onu et,Allah'a dua et,ben de sana dua edeceğim ,değerin çok iyi ,inşallah bebişin seninle olacak bitanem...

ah canmm ya evet gercekten kolay bulmadim ama hangimiz kolay bulduki Rabbim hepimizinkini bagislasin insallah bu mübarrek aylarda evet evdeyim ben canmm sende kendini faazla yorma olurmu kendine iyi bak bebislerinin sana ihtiyaci var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…