kızlar ikinci test sonucum 546,67 çıktı. Rabbime şükürler olsunki doktor bu artışı beğendi. Bayramdan bir gün önceside kese görmek için çağırdı. Fakat doktor şöyle bi şey söyledi aranızda bilgisi olan varmı. Kan pıhtılaşması varmı yokmu diye bir test istedi fiyatı 750,00 tl. Bize biraz fazla geldi ama mecbur yaptırıcaz .
Ya kizlar bugun transferimin 8.gunu esim burda yok gorevde bende bunu firsat bilip kanda test yaptim sadece pozitif ya da negatif diyorlar erken biliyorum ama mucize olsun istedim ama negatif cikti((((((
kızlar benim bugün bat günüm ve kasıklarımda adet olacağım zamanki gibi batmalar var hafifde ağrım var çok korkuyorum kanama falan olacak diyee:18::18:şu günü bi hayırlısıyla atlatsaydımmm:18::18:
canmm bendede sendeki ayni sikayetler var ama artik ne düsünecegimi bilemiyorum cok zor bi sürec bide ben birtane düsük yaptim aklima geliyo korkuyorumda.oyacım çok istiyorum iyi olsun arama ama herkes hamile kaldığından beri hasta gibisin diyor..biraz kasık ağrım hala var canım ya ..bıçak gibi batmalarım oluyor malesef.umarım geçicek hepsi.
ya kizlar bugun transferimin 8.gunu esim burda yok gorevde bende bunu firsat bilip kanda test yaptim sadece pozitif ya da negatif diyorlar erken biliyorum ama mucize olsun istedim ama negatif cikti((((((
umutege benimde çok batmalrım oluyor..sancılarım bende korkuyorum ama wc gidince bi bakıyorum oksitlenen crinone jeler gelmiş hep.oda ağrı yapıyo sanırım.iyi bak kendine arkadaşım ben dinlenemiyorum sen yat bolbol.
canmm bendede sendeki ayni sikayetler var ama artik ne düsünecegimi bilemiyorum cok zor bi sürec bide ben birtane düsük yaptim aklima geliyo korkuyorumda.
kızlar o bende çok geri gelmeye başladı böyle top top sanki geri geliyor normal mi ?
geliyor canım ya onlar yapcak bişey yok..
tatlım değer kaç..negatif olduğunu nasıl yoruladın..1 in altındamı.
ilaç raporu canım benim bahsettiğim ama eğer tüp bebek raporu alacaksan o işlem sanırım daha uzun eylüle yetişmez bahar85 almıştı sanırım tüp bebek raporu
senin sorduğun ilaç raporu mu tüp bebek raporu mu ???:26::26::26:
benimki zaten kimyasal gebelikmiş sanırım ama bende mi farklı oluyor diye düşündüm ilk günler bu şekilde olmuyordu .
hergün olmuyor benim ama haftada bi kaç kere oda genelde sancımolduğunda oluyor.üzüldüm arkadaşım allahtan ümit kesilmez daha önünde yıllar var seninde bebğin olcak inşallah.sen en güçlü annesin şimdi..dualarım seninle.
Ya kizlar bugun transferimin 8.gunu esim burda yok gorevde bende bunu firsat bilip kanda test yaptim sadece pozitif ya da negatif diyorlar erken biliyorum ama mucize olsun istedim ama negatif cikti((((((
iide bu testi gebelik gerçekleşmeden önce istemeliydi niye şimdi istiyor anlamadım ..daha önce düşüğün falan yok değilmi?
Normalde yarin 10.gunum ve test günüydü.dun idrarda pozitifi gormuştum.bugun ise başladım ve hafif kanamam oldu.doktorum hemen test yaptırmamı istedi.sonuc:190,1 doktorum değerimin ii olduğunu 2gun sonra tekrarlamamı söyledi. Kan sulandiriciyi bıraktırdı ve yatak istiharati verdi. COk korkuyorum dusuk tehlikesi var
düşünme öyle şeyler...aklıma bile getirmiyorum allah esirgesin..dinlen sen evdesin sanırım ..uzan bolbol..ben çalışıyorum bide bankada düşün bütün gün sandalye tepesinde.sinir zaten tavan müşteriler adamı çıldırtır...dayanmaları lazım anneleri onları kolay bulmadı değilmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?