Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

ay düşünme şimdi o kısmı hamiloşluğun keyfini çıkarmaya başla işte canım ya, düşük tehlikesini doktor mu söyledi bu senin tahmini mi?
göbişinde bebişin at kafandan kötü şeyleri, gerekiyosa 9 ay yatarsın napalım...

Simdi transferim gecen hafta p.tesi oldu bu gun 7. Mi 8.gun mu
idrar testi yaptim 3-4saat sonra 2.cizgi cikti anlamli mi?
Kan testi hilburun dedigi gibi sacma olabilir mi? Cevap yazin nolur

maşallah maşallah!!!!!!
bol bol miniş embriyocuk oluşur da ve transferlerin de tutunur allah ın izniyle canım:)))

çok güzelllllll hadi bakalımmm hayırlı olsun hayırlısı olsun kaliteli kaliteli dölensinler inşşşşşş

Canim cok sevindim senin adina insallah cok cok kaliteli embriyolarin olur tatlim.

Canim tebrik ederim degerin cok guzel bence bol bol dinlenmelisin cok dikkat et kendine hayirli olsun.

Fizask, Bahar ve Ahunisa tebrik ederim. İnsaallah hersey gonlunuzce olsun.

çokkkkkkkk sağolun kızlarrrrrrrrrrrrr
inşş hamişş olduğumuz günleride yazarızzzzzzz

kızlarrrrrr selam.bugün iki kere embriyologla ve doktorumuzla konuştuk.iki bebişimiz 1.kalitede devam ediyormuş.çok sevincik .Allah ım daim ettirsin inş.yalnız ben üç kere dogal yolla hamilelik geçirdim çüde boş gebelikti.o yüzde pgt veya cng genetik testlerinden birini yaptıracaktık doktor gerek yok dwdi.ne yapıcaz şaşırdık.yarın sabah tekrar arayacaklar.yoksa birde transferrr

Canım değerin maşallah güzel çıkmış sen yorma kendini dinlen yat dediyse yat 2 gün sonra inş. değerin çok güzel artacak

flzask canım gözün aydın inş. yarın da güzel haberler alırsın 12 yumoşun da döllenir inş.

kaç yumoştan kaç tanesi döllendi ?? kaçıncı gün transfer etmeyi düşünüyorlar ???

Sağol cnm benimmmm
inşALLAH canımmmmmmmmmm

kısa protokolla bi haftada beş yumurta oluştu.üçü doluymuş.bunlardan ikisi birinci kalitedeymşş yarın 3. Günümmm napcammmmm

hay maşallahhh aynen devam etsin bebişlerin inşallah...
canım genetik tahliller daha önce sizden alınan kanla yapılmıyor mu? yanlış bilmiyorsam ptg sizdeki genetik bi rahatsızlık durumunda embriyoda araştırdıkları şey değil mi ki, tabi ki doktoruna güveniyorsan çokta sorgulama bence

Kımse takmamıs benı:))))
canim gzun aydinn bencede ikiz gibi duruyor 10.gun degerin super super

Simdi transferim gecen hafta p.tesi oldu bu gun 7. Mi 8.gun mu
idrar testi yaptim 3-4saat sonra 2.cizgi cikti anlamli mi?
Kan testi hilburun dedigi gibi sacma olabilir mi? Cevap yazin nolur

transfer günü sayılıyor mu sayılmıyor mu bilmiyorum, tahlil yaptıracağın tarihi söylemediler mi ki?

idrar testi içinde herkesin ne düşündüğünü biliyosun kesin yapan birilerine sende kızmışsındır
canım bak onca yıl bebiş hasreti çektin, onca ay gün tedaviyle uğraştın şimdi şunun şurasında kalmış 3-4 gün biraz dişini sık zamanı gelince yap tahlilini böyle kafanı karıştırma

tey tey için mendilimiz hazır nasıl olsa, biraz sabır canımm...

çokkkkkkkk sağolun kızlarrrrrrrrrrrrr
inşş hamişş olduğumuz günleride yazarızzzzzzz

canım haberı yenı aldım cok sevındım rabbım hayırlısıyla hamıs olmanı nasıp etsın insallah.bende senın gb beklemedeyım transferımın 6. gunudeyım inşallah hep beraber hamıs olacaz.bol bol dınlen ve su içmeye calıs.

Benim durumumla ilgili kimse yorum yapmayacak mi((((((

canim 8.gun cok erken bencede.burda boyle durumlar cok yasandi sonradan pozitif oluyor..
insallah seninde oyledirr..
bende bu gun cok icim icimi yedim eczaneye gittim test almadan ilacimi aldim ciktim.
cikmassa bosu bosuna uzulucem,suan bir umudum var cok sukur,

Cooook tesekkur ederim cevap yazdigin icin bende sana dua ediyorum tez zamanda bebegini hayirlisiyla kuczgina alasin . İns benimde idrar testim dogrudur ama emin olmak icin yarin sabah kan verecek dogru durust bi devlet hastanesinde..... Dua edin olur mu:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…