Normalde yarin 10.gunum ve test günüydü.dun idrarda pozitifi gormuştum.bugun ise başladım ve hafif kanamam oldu.doktorum hemen test yaptırmamı istedi.sonuc:190,1 doktorum değerimin ii olduğunu 2gun sonra tekrarlamamı söyledi. Kan sulandiriciyi bıraktırdı ve yatak istiharati verdi. COk korkuyorum dusuk tehlikesi var
maşallah maşallah!!!!!!
bol bol miniş embriyocuk oluşur da ve transferlerin de tutunur allah ın izniyle canım:)))
çok güzelllllll hadi bakalımmm hayırlı olsun hayırlısı olsun kaliteli kaliteli dölensinler inşşşşşş
Canim cok sevindim senin adina insallah cok cok kaliteli embriyolarin olur tatlim.
Canim tebrik ederim degerin cok guzel bence bol bol dinlenmelisin cok dikkat et kendine hayirli olsun.
Fizask, Bahar ve Ahunisa tebrik ederim. İnsaallah hersey gonlunuzce olsun.
Canım değerin maşallah güzel çıkmış sen yorma kendini dinlen yat dediyse yat 2 gün sonra inş. değerin çok güzel artacak
flzask canım gözün aydın inş. yarın da güzel haberler alırsın 12 yumoşun da döllenir inş.
kızlarrrrrr selam.bugün iki kere embriyologla ve doktorumuzla konuştuk.iki bebişimiz 1.kalitede devam ediyormuş.çok sevincik .Allah ım daim ettirsin inş.yalnız ben üç kere dogal yolla hamilelik geçirdim çüde boş gebelikti.o yüzde pgt veya cng genetik testlerinden birini yaptıracaktık doktor gerek yok dwdi.ne yapıcaz şaşırdık.yarın sabah tekrar arayacaklar.yoksa birde transferrr
Cnm inşallah dediğiniz gibi olur:)
Canım değerin maşallah güzel çıkmış sen yorma kendini dinlen yat dediyse yat 2 gün sonra inş. değerin çok güzel artacak
flzask canım gözün aydın inş. yarın da güzel haberler alırsın 12 yumoşun da döllenir inş.
kızlarrrrrr selam.bugün iki kere embriyologla ve doktorumuzla konuştuk.iki bebişimiz 1.kalitede devam ediyormuş.çok sevincik .Allah ım daim ettirsin inş.yalnız ben üç kere dogal yolla hamilelik geçirdim çüde boş gebelikti.o yüzde pgt veya cng genetik testlerinden birini yaptıracaktık doktor gerek yok dwdi.ne yapıcaz şaşırdık.yarın sabah tekrar arayacaklar.yoksa birde transferrr
kısa protokolla bi haftada beş yumurta oluştu.üçü doluymuş.bunlardan ikisi birinci kalitedeymşş yarın 3. Günümmm napcammmmm
canim gzun aydinn bencede ikiz gibi duruyor 10.gun degerin super superKımse takmamıs benı:))))
hay maşallahhhaynen devam etsin bebişlerin inşallah...
canım genetik tahliller daha önce sizden alınan kanla yapılmıyor mu? yanlış bilmiyorsam ptg sizdeki genetik bi rahatsızlık durumunda embriyoda araştırdıkları şey değil mi ki, tabi ki doktoruna güveniyorsan çokta sorgulama bence
kısa protokolla bi haftada beş yumurta oluştu.üçü doluymuş.bunlardan ikisi birinci kalitedeymşş yarın 3. Günümmm napcammmmm
Simdi transferim gecen hafta p.tesi oldu bu gun 7. Mi 8.gun mu
idrar testi yaptim 3-4saat sonra 2.cizgi cikti anlamli mi?
Kan testi hilburun dedigi gibi sacma olabilir mi? Cevap yazin nolur
çokkkkkkkk sağolun kızlarrrrrrrrrrrrr
inşş hamişş olduğumuz günleride yazarızzzzzzz
Benim durumumla ilgili kimse yorum yapmayacak mi((((((
transfer günü sayılıyor mu sayılmıyor mu bilmiyorum, tahlil yaptıracağın tarihi söylemediler mi ki?
idrar testi içinde herkesin ne düşündüğünü biliyosunkesin yapan birilerine sende kızmışsındır
canım bak onca yıl bebiş hasreti çektin, onca ay gün tedaviyle uğraştın şimdi şunun şurasında kalmış 3-4 gün biraz dişini sık zamanı gelince yap tahlilini böyle kafanı karıştırma
tey tey için mendilimiz hazır nasıl olsa, biraz sabır canımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?