Eveet, yine forum ugurlubgeldi,yazar yazmaz geldi kirmizilar..heyyooo
Yalniz doktorum izne gidiyormus, insallah gitmeden biter yaaa..yoksa gene 1 ay otelencez valla biktim yaaa..
Plan yapamiyoz bi turlu..
canım herşey kısmet tabi kiminde taze embriyoyla kiminde dondurulmuşlarla oluyor
ama dondurulmuşlarla olmasının bazı avantajları var inş nasibimizde vardırda bizde hamişlerin arasına katılırız
canım inş seninde eşinin de tüm hayalleri gerçek olacak ben senin hamiş olacağına çok inanıyorum
ağzından bal damlıyor bitanemmmmmmmm inş içine geçtiği gibi olur
çok duygulandım ben yaaa
senin nasıl biri olacağın çocukluğundan belliymiş bitanem gönlü güzel arkadaşım
yoksa o yaşta bu güzelim şiire takılıp kalır mıydın
kızlar nasılsınız bu gün annam rahatsızdı (annemler köyde bende onlarda kalıyorum 20 gündür)onu dr götürdümm işler bitmedi çok yoruldum valla
İnş cnmmmm şu an hiç olumsuz bişey düşünmüyorumm eşimde sperm bulunduyaaa içinm çok rahat ama bakalımm hayırlısı yinede..
yarında bakalım kaç embriyomm donduralcakkkkk onu bekliyorum heyecanlaaaaaaaaa
evt cnm eşimde bende ikiz istiyoruzzzzz 1 kız1 erkek tabi en başta tek olsun sağlıklı olsun istiyorummm..
aminnnnnnn cnm.. sen bizden önce hamiş olacaksınnnnn bizde inş geleceğiz arkadannnnnnnnnnnnnn
Kizlarrr az evel listeye baktimda bugün sonucu beli olucak olan kizlardan haber daha hala yok herhale insallah pozitiftir hepsi....amin
Slmm kızlarrrrrrrrrr
selam gamzelim nasılsın?
Slmm kızlarrrrrrrrrr
Slm canım şafak 3mü şimdi ne kadar çabuk geçti maşallah tabi senin için çok uzun olmuştur da hadi bakalım hayırlı haberini bekliyorum
cok iyim canim cok sukurr...
biliyorum bana kziicaksiniz ama ben aksam test yaptim evde..
veeeeeeeee 2.cizgiyi gordum canim digeri kadar koyu olmasada kirmizi idi cok sukurrr..
bu gun 9.gunum
slm canim evet cok sukru safak 2 canim cumartesi yapicam testi ALLAH izin veririse.
sende tedavine baslamisin canim cok sevindim bizim topige yazmistim sana.
hangi ilaclari verdi doktorun?
veeeeeeeee 2.cizgiyi gordum canim digeri kadar koyu olmasada kirmizi idi cok sukurrr..
bu gun 9.gunum
yaşasııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn.....:
gamzelim de hamile......
canım çok sevindim,çoookkkkkkk.....
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah........
ne güzel bi haber bu...
kan testi ne zaman yapıcaksın canım...
hangi merkezde tüp bebek denemiştin canım?
kaç tane transfer etmişlerdi?
Ben puregon 600ıü 2kutu antibiyotik elevit sonra çatlamı iğnesi birde çatlaması önleyici 5tane iğne bunu henüz almadım yarın alicam ismi aklımda değil ama baş harfi O ile başlıyordu günde 150ıü vuruyorum ilk iğnemi de vurdum. Bu topigi ben açıldığından beri takip ediyorum arada da yazıyorum canım
bu gun 9.gunum
oley oley oley........
yaşasın canım çok sevindim...
ne güzel bir haber bu...
demek senin müjdeni alacakmışım onu beklemişim...
acaba ikiz mi?
2 transfer mi etmişlerdi?
Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla::
coooooooooooook sagol canim benim.darisi sana ve butun arkadaslrima insallahh
insallah kan testindede pozitif cikar insallahh
cumartesi yaptircam canim.
ANADOLU SAGLIK MERKEZINDE yaptirdim canim.
2 tane tranferim oldu.
Yazını şimdi gördüm canım ama gerçekten çok çok sevindim ayyy cidden kendim hamile kalmış gibi hadi kan da ver yarın kız ben dayanamam cumartesi gününe kadar allah hayırlı uğurlu etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?