Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

yaaa ağlarım ama....

Aminnnnnn cnmm inşALLAH..hep beraber olalımmmmmmmmm hamişşşşşşşşş.
inş içine doğduğu gibi olurrrrrrrrrrrr

olacak olacak hayırlısıyla sen ferah tut içini flaskım...
resme bakacak olursam,sen ikize niyet ettin galiba,
Allah niyetlerini kabul etsin..

olacak olacak hayırlısıyla sen ferah tut içini flaskım...
resme bakacak olursam,sen ikize niyet ettin galiba,
Allah niyetlerini kabul etsin..

İnş cnmmmm şu an hiç olumsuz bişey düşünmüyorumm eşimde sperm bulunduyaaa içinm çok rahat ama bakalımm hayırlısı yinede..
yarında bakalım kaç embriyomm donduralcakkkkk onu bekliyorum heyecanlaaaaaaaaa
evt cnm eşimde bende ikiz istiyoruzzzzz 1 kız 1 erkek tabi en başta tek olsun sağlıklı olsun istiyorummm..
aminnnnnnn cnm.. sen bizden önce hamiş olacaksınnnnn bizde inş geleceğiz arkadannnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Selam canımm senin de opu cumartesiiiiiiii ve progeston yüksek çıkmışşşşşşşşş benim gibiiiiii transfer bi daahki aya kalabilir.......olsun hep bereber başlarızz

evettt canımmm.... hiç üzülmedim bu ihtimali duyunca nedense hatta için için istiyodumda Allahım ne kıskancım
senin kaç çıkmıştı ki canım? ulun hoca çok kesin konuşmadı sınırda diye sanırsam

Seniiiiii seniiiiiiii çok iyi olur aslındaaaaaaaaa
cnm benimmm daha yüksek ti sanırım hoca söylemedi ama benim kağıtta gördüğümm 1.96 bişeyy gördüm benn

canım herşey kısmet tabi kiminde taze embriyoyla kiminde dondurulmuşlarla oluyor
ama dondurulmuşlarla olmasının bazı avantajları var inş nasibimizde vardırda bizde hamişlerin arasına katılırız
canım inş seninde eşinin de tüm hayalleri gerçek olacak ben senin hamiş olacağına çok inanıyorum

fiyonkum,bahar ve flask içime doğuyor üçünüz de hamile kalacaksınız canım...

ağzından bal damlıyor bitanemmmmmmmm inş içine geçtiği gibi olur

çok duygulandım ben yaaa
senin nasıl biri olacağın çocukluğundan belliymiş bitanem gönlü güzel arkadaşım
yoksa o yaşta bu güzelim şiire takılıp kalır mıydın

canimhadi hayirlisi senin adina cok sevindim yakina hamile haberinde vericen insallah...

allah razı olsun canım benimmmmmmm dualarını eksik etme
inş o günlerde gelir de bende size o güzel haberi veririm
sonrada onca hamişten sonra tabloda kendi ismimim karşılığına yazarım "Şuan hamile " diye

Seniiiiii seniiiiiiii çok iyi olur aslındaaaaaaaaa
cnm benimmm daha yüksek ti sanırım hoca söylemedi ama benim kağıtta gördüğümm 1.96 bişeyy gördüm benn

hımm du bakalım ne olacak halimizz...
bu arada yarın büyük gün senin için bugün niye haber vermediler diye sinir oldum, ay şimdi insanın bebeciklerini 1 ay ellere bırakmayada içi el vermezzzz....

kızlar nasılsınız bu gün annam rahatsızdı (annemler köyde bende onlarda kalıyorum 20 gündür)onu dr götürdümm işler bitmedi çok yoruldum valla

pazartesi 8. gündü , perşembe 11. gün olucak;
doktorumla konuştum yarın testi tekrarlıcaz ve görüşmeye gidicem doktorla ;
umarım test sonucu yanlıştır.

canım senin test tarihin 13 ağustos olduğu için öyle düşünmüştüm...
yarın 11. gününse senin test tarihin 15. günmüş demekki...
hakkında hayırlısı olsun canım...

kızlar nasılsınız bu gün annam rahatsızdı (annemler köyde bende onlarda kalıyorum 20 gündür)onu dr götürdümm işler bitmedi çok yoruldum valla

geçmiş olsunnn...
ya sen böle kırmızı bide büyük falan yazıyosun ya ben bi korkuyorum niyeyse :18::18::18: böle bi anda ürküyorum ben yaaa :18::18:

sıvı dokulur dokulmez ıgne vuruldugum yere gttım hmsre denedı ıyı anlastık ztn dedı 2gune yetmıyo ama bu ztn sulandırıcı asıl ılac toz bundan bızde var sakın ol dedı rahatladım
şimdide dişçiden gelıyıum 20 lik dıs cktrdım adam demesınmı sende dıs etı hastalıgı var hamıle kalmdn bunu hallet yoksa 8.ayda fln yok dis klmaz yok kanaman olur dedım bn ztn suan
tedavı gryrm doktoruna sor oda aynısını dıck dedı...ne alakaaa yaaa sımdı bu yuzde tedavımmı ıptal olck sacmalık bu yaaa

canım geçmiş olsun neyi var annenin...
inş bian evvel iyileşir anneciğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…