canımm hadii gözün aydınn hamilesinnndirr sen
senin transferin ayın kaçında olmuştu
birde belirtin falan varmıydı canım ya
gamzelimmmmmm senide hamiş olarak eklemek istiyorum ama önce kan testini yaptır öyle
tablomuz bi hamiş daha kazandı şükür
canim 31.temmuzda oldu bugun 9.gunum
belirtim 4.gun goguslerim haften sizlamaya baslamisti gun gun artti agrisi
birde sirt agrisi vardi canim o kadar.
pek dinlemedim kendimi..
seninde bu gun 9.gun sanirim oyel hatirliyorum canimm
Canım gözün aydınnnnnnnnnçok sevindimmmmmmmmmmm bi hamişimiz daha olduuuuuuu
inş kan değerlerinde güzel çıkarrrrrrrrrrr
Baharcım, bugün OPU olmuş galiba. Allah o yumoşlardan yumuk yumuk elli, pamuk pamuk bebişler versin inşallah....
canim cok sagollll bende sana burda sevinicem insallah
benimde 9. gün diyorum ama canım benim 30 temmuz du transferimm benimde göğüslerim şiş ve ağrıyor arada sırt ağrısı oluyorr inşallah bende hamileyimdirr çok korkuyorum olmadığı aklıma geliyor ağlıyorum ya(
aynen buzluktan çözüp çözüp kullan
inşallah cnm zaten fiyon makarnayla ben ferayyyyyyy ve senin aranızda kaldıkkkkkkkkkkk tabloda inş bizlerde oluruzzzzzzzzz bütün tablodakilerrrrrrrrrr
sagol baharcim insallah hepimiz icin halay cekicez burda insallahh
aynen baharim ya.
kanda da belli olsun tam inanicam insallahh
slm kızlar giremedim nete bulunduğum yerde internet yoktu. ve haberler benden yana kötü. fsh çok güzel çıktı 2,60 ama östrojen kafayı yedi 546yani tedavi ertelendi. östrojen düşene kadar . napalım nasip böyleymiş. hamiş haberlerini okuyayım dedim. anamm 540 larda başladım oku oku bitmiyor. en son tabloda gördüm. hamile olan bütün arkadaşlarımı tek tek kutluyorum. Allah hepinize tamamına erdirsin inşallahhh
evet halaylarımızın sonu gelmesinnnnnnnnnnnnn
inş kanda da değerin çok yüksek çıkacak canımmmmmmm
slm canım hoşgeldinnnnnnnnn
canım sağlık olsun demekki böylesi daha iyiymiş senin için...
peki bi sonraki aya mı ertelendi tedavin ??
belli değil canım benim. 3 yıldır hormon testi yaptırırım hiç artmmıştı östrojen geçen ay da oldukça normaldi sonra birden 546memorialdeki doktorum düşene kadar bekleyeceğiz dedi. denizlideki de 1,2 yada 3 ayda anca kendine gelir dedi. bekliycez artık nasip. senden güzel haberler bekliyorum canım.
belli değil canım benim. 3 yıldır hormon testi yaptırırım hiç artmmıştı östrojen geçen ay da oldukça normaldi sonra birden 546memorialdeki doktorum düşene kadar bekleyeceğiz dedi. denizlideki de 1,2 yada 3 ayda anca kendine gelir dedi. bekliycez artık nasip. senden güzel haberler bekliyorum canım.
selam kızlar... size birşey sorucam. bu listenizdeki hamile arkadaşlara çoğunlukla tek embriyo transferi mi yapıldı?
selam kızlar... size birşey sorucam. bu listenizdeki hamile arkadaşlara çoğunlukla tek embriyo transferi mi yapıldı?
hayirlsii olsun canim ya.
belki zmani gelmemistir.
hem havalar biraz daah serinler rahat rahat tedavini olursun canim benimm
canım sağlık olsun inş bian evvel düşer normal değere
senin bebişlerde nazlı biraz seni heyecanlandırmak için kötü bi süpriz yapmışlar sana galiba
saol canım iş güzel haberler vermek nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?