o ihtimal hep var canım malesef. ama olumlu enerji vermek gerekir. olumlu enerji vermek insanı da olumlu düşünmeye iter. ne demiş atalarımız "çıkmadık candan ümit kesilmez" ne mucizelere tanık oldum ben. Rabbim istesin yeter. umudunu sakın kaybetme.
bak duyduğum mucizeleri paylaşayım. bir arkadaş çok bebek istiyormuş. ama eşinde o kadar az sperm varmış ki doktoru sonunda onu kovmuş sizin bebeğiniz olmaz diyeve normal yolla hamile kaldı. bir diğeri teyzemin gelini. 45 yaşında anne oldu. bir sürü ameliyat geçirdi. doktoru " senin rahim süzgeç gibi. bebeğin buraya tutunması mucize" demiş. Rabbim bizlere de mucizelerinden nasip etsin inşallahhh
bebek duası:
Yüce Allah'ım ben ve eşim kız veya erkek evlat sahibi olmaya niyet ettik.
Bunu hayırlısıyla senden niyaz ediyoruz.
Kız veya erkek evlattan hangisi hayırlısı ise, sen onu veya onları nasip et Yarabbim.
AMİN!
cok iyim canim cok sukurr...
biliyorum bana kziicaksiniz ama ben aksam test yaptim evde..
veeeeeeeee 2.cizgiyi gordum canim digeri kadar koyu olmasada kirmizi idi cok sukurrr..
bu gun 9.gunum
merhaba herkse ben ağustos topiğindeyim ama sizlere birşey sormak istiyorum bilgisi ola varsa paylaşabilirmi? Acaba 28 yaşındayım poliplerimden dolayı histereskopi rahim filmi işlemleri yapıldı poliplerim alındı adetimde gittim doktorum ialçsız tüp bebek yapıcaz sana dedi yumurta rezervim çok azmış yaşıma göre 3 taneydi görülen klomen vitamin coraspirin verdi başarı şansı düşük diyolar bilginiz varmı? Napçam kafam karıştı moralim bozuldu
evet canım şükür bugün opu oldu hayırlısıyla teslim ettim yumoşları merkeze...
yarın haber alıcam kuzucuklarımından
aminnnnnnnnnn negüzel bi dua bu allah razı olsun canım benim
Bahar galiba negatif sonucumu görmemişin. Listeye mutsuz haberi ekleyebilirsin. Sonucun acısı zaman geçtikçe daha cok koyuyor. Artık olumlu bir şey düşünemiyorum. İns bundan sonra topicte hep güzel seyler olur.
cok iyim canim cok sukurr...
biliyorum bana kziicaksiniz ama ben aksam test yaptim evde..
veeeeeeeee 2.cizgiyi gordum canim digeri kadar koyu olmasada kirmizi idi cok sukurrr..
bu gun 9.gunum
günaydın canlarrrrrrrrrr
bugün topiğimiz güzel haberlerle ve halaylarla dolar inşşş
bugün benim için önemli bi gün bebişlerimin ilk haberini alıcam inş bisürü kaliteli embriyo olmuşlardır şimdidennnnn
ıdrar testi pozitif çıktı işe değer de yüksektir ondan dir ama sende haklısın inşallah güzel sonuçlanır birde bu ilaçlar dışında hangi ilaçları verdiler sana
Gamzelim cnm idrarda çift çizgiyi gördüyseniz kanda yüksek çıkar :) hası hayırlı olsun transferdasim:)
KiZlar benim 10. Gunum bugun kan verdim geldim 14.30 da sonuc cikacak ...
O saate kdr nal zaman geçecek
Geceyarın agrisi ve migde bulantisi ile uyandım saat 3de..5 e kdr oturdum cok kötüydü sonra uyuyakalmisim bugun normalde adet gunum okdr karın ağrısına adette olmadım... Rabbim icimi biliyor gece midemde bulaninca bu sefer oldu dedim...hala midem bulanıyor..bukdr belirtiye eğer ben hamile deilsem cok üzülürüm..ilkinde böyle seyler hiç olmamıştı ...Yada ben migdemi usuttummu..
Of öle iste bekleyip Görecez
minik gelinim bugün senin positif haberini alicas insallah ondan sonrada tüm kizlar bayram edices burda...Gamzelim cnm idrarda çift çizgiyi gördüyseniz kanda yüksek çıkar :) hası hayırlı olsun transferdasim:)
Geceyarın agrisi ve migde bulantisi ile uyandım saat 3de..5 e kdr oturdum cok kötüydü sonra uyuyakalmisim bugun normalde adet gunum okdr karın ağrısına adette olmadım... Rabbim icimi biliyor gece midemde bulaninca bu sefer oldu dedim...hala midem bulanıyor..bukdr belirtiye eğer ben hamile deilsem cok üzülürüm..ilkinde böyle seyler hiç olmamıştı ...Yada ben migdemi usuttummu..
Gamzelim cnm idrarda çift çizgiyi gördüyseniz kanda yüksek çıkar :) hası hayırlı olsun transferdasim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?