Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

İns tez zamanda bir mucizede bizlere 😊 bakalım donmuşlarla şansım olacak mı?

merhaba herkse ben ağustos topiğindeyim ama sizlere birşey sormak istiyorum bilgisi ola varsa paylaşabilirmi? acaba 28 yaşındayım poliplerimden dolayı histereskopi rahim filmi işlemleri yapıldı poliplerim alındı adetimde gittim doktorum ialçsız tüp bebek yapıcaz sana dedi yumurta rezervim çok azmış yaşıma göre 3 taneydi görülen klomen vitamin coraspirin verdi başarı şansı düşük diyolar bilginiz varmı? napçam kafam karıştı moralim bozuldu

canım seni hayretle takip ediyorum vallahi dediğin hissettiğin çogu şey çıkıyor temiz kalpşiliğin kelimelerine yansıyor bin kere maallah bide benim için bi düşün analiz yap hele içine neler doguyor tedavi öncesinde

cok iyim canim cok sukurr...
biliyorum bana kziicaksiniz ama ben aksam test yaptim evde..
veeeeeeeee 2.cizgiyi gordum canim digeri kadar koyu olmasada kirmizi idi cok sukurrr..
bu gun 9.gunum

masallah canım benım oy oy cumartesıye kadar onlar buyuyecek annelerıne yuksek rakamlarla göz kırpacak insallah.canım benım rabbım herkesın muradını versın.benım icime doguyor sen hamıssın insallah.

günaydın kızlar gamzelim çok sevindim hayırlı uğurlu olsun kan değerin de yüksek çıksın inşallah darısı tüm diğer bekleyen arkadaşların başına inşallah Rabbim bu mübarek ay hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah

günaydınlarrrrrr canlarımmmmm gamzelim çok sevindim sağlıkla inşşş

mrhb benimde yumurtalarım boş çıktığı için denemiştikkk naturel tüp bebek ama biz 0 ilaç kulanmıştıkkk bende tek yumoş oluşmuştu ve boş çıkmıştıı canımmmm naturel tüp bebk sorunlu yumrutalık yumurta vs durumlarında tercih edilir evet şans düşük denir ama ilaçlı tedavilerde ilaçtan dolayı ve yumurtalıktan dolayı gelişen durumları engelemek için yapılır ve denebiliri benceee hiç moralin bozulmasınnn eğeğr rabbim sana nasip edecekse belkide yolun naturel tüp bebekten geçiyordur

evet canım şükür bugün opu oldu hayırlısıyla teslim ettim yumoşları merkeze...
yarın haber alıcam kuzucuklarımından
aminnnnnnnnnn negüzel bi dua bu allah razı olsun canım benim

hayırlı uğurlu olsun darısı hamiş haberlerine inşallaaaaaaahhh...

Bahar galiba negatif sonucumu görmemişin. Listeye mutsuz haberi ekleyebilirsin. Sonucun acısı zaman geçtikçe daha cok koyuyor. Artık olumlu bir şey düşünemiyorum. İns bundan sonra topicte hep güzel seyler olur.

canım sakın umutsuzluğa kapılma.hakkında hayırlısı buymuş demekki zamanı varmış daha.sen elinden geleni yaptın.ama daha bitmedi.yola devammm

cok iyim canim cok sukurr...
biliyorum bana kziicaksiniz ama ben aksam test yaptim evde..
veeeeeeeee 2.cizgiyi gordum canim digeri kadar koyu olmasada kirmizi idi cok sukurrr..
bu gun 9.gunum

ayyyy çok güzel bir haber bu açar açmaz kutlamarı görünce çok sevindimmmm inşallah kan değerinde çok güzel çıkacak canımmmm tebrik ederimmmmm

Güneşi Doğarken Görmek Ne Güzel...
Hayatı Yaşamak Sevmek Ne Güzel...
Sevdiklerine Günaydın Demek Ne Güzel...
GÜNAYDIN Dostlar...GÜNAYDIN Size... :

günaydın canlarrrrrrrrrr
bugün topiğimiz güzel haberlerle ve halaylarla dolar inşşş
bugün benim için önemli bi gün bebişlerimin ilk haberini alıcam inş bisürü kaliteli embriyo olmuşlardır şimdidennnnn

günaydin baharcim evet bugün insallah alabilecegin en güzel haberlerden bitanesini alirsin bebislerinin hepisi insallah kaliteli olmustur....:nazar

ıdrar testi pozitif çıktı işe değer de yüksektir ondan dir ama sende haklısın inşallah güzel sonuçlanır birde bu ilaçlar dışında hangi ilaçları verdiler sana

bu kadarını gördüysen kan testinide hemen yaptır bence canım değerin düşükte çıksa belki doktorların ilaç desteği falan verir.buraya kadar gelmişken beklemeinin bi anlamı yok bence.tebbriklerrrr..onların ikiside tutunmasa bu kadar çabuk kendilerini göstermezlerdi benim ikizlerimde 5.günde bana burdayız demişlerdi...hadi bakalım ikiz annesiii...

Gamzelim cnm idrarda çift çizgiyi gördüyseniz kanda yüksek çıkar :) hası hayırlı olsun transferdasim:)

KiZlar benim 10. Gunum bugun kan verdim geldim 14.30 da sonuc cikacak ...
O saate kdr nal zaman geçecek
Geceyarın agrisi ve migde bulantisi ile uyandım saat 3de..5 e kdr oturdum cok kötüydü sonra uyuyakalmisim bugun normalde adet gunum okdr karın ağrısına adette olmadım... Rabbim icimi biliyor gece midemde bulaninca bu sefer oldu dedim...hala midem bulanıyor..bukdr belirtiye eğer ben hamile deilsem cok üzülürüm..ilkinde böyle seyler hiç olmamıştı ...Yada ben migdemi usuttummu..
Of öle iste bekleyip Görecez

Merhaba kizlar 11:30da transferim var .Ins. i gecer o tabloya bende hamis olarak girerim

Ayyyyyyyy cnm hadi inşALLAH bugün sendennnnn güzel haberler duyacağızzzzzzzzzzzz
bu seferrrr hamiş olacaksın inşşş

Bu arada gunaydin demeyi unuttum gunaydinlar herkese herkesin bekledigi gonlunden gecenler olsun

minik gelinim bugün senin positif haberini alicas insallah ondan sonrada tüm kizlar bayram edices burda....emir_bebek:

Günaydınnnnnn dert oratğı olunca bu sayfalaradki yorumlara dualara AMİN demeden geçemiyorum..dilerim hamilesinizdir..RABBİM sevindirsin en hayırlıları tüm dileyenlerin olsun...Elif ALLAH Mim MUHAMMED Tez selamet....İNŞALLAH.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…