merhaba canım hoşgeldin aramıza
inş 3. denemende kavuşursun bebişine
hadi yaa ben ilk defa duydum bunu
transferden sonra kabakçekirdeği falan yeniyor ya ben öncesinde de yenilmeli diye düşünüyordum...
ki çoğu kişi öncesinde badem, ceviz, fındık falan yer...
yanlış mı yapılıyormuş şimdi :26:
slm canım maşallah yumoşlar büyüyormuş
inş bol bol kal,teli yumoşların toplanır sonrada bi güzel döllenir
veeeeeeeeolursun...
iyide doktor bana kaç tane yumoşum olduğunu söylemedi ki
altıncı günde:299
sekizinci günde:787
bu nedemek ?
merhaba canım bahçeçi grubunun istanbulda iki merkezi var fulya ve umut olmak üzere...
ben umut tüp bebekte tedaviye başlıycam adetimi bekliyorum...
umut tüp bebekte tedavi ücreti 5850 tl...
ama raporda geçerli...
eğer ki benim gibi tüp bebek raporu çıkarırsan merkeze sadece 2000 tl ödüyorsun...
ilaçlarında raporlu olduğun için 700-1000 tl arası tutuyor...
benim ilaçlarım 705 tl tuttu...
yani tüp bebek ücretim raporlu olduğum için 2705 tl oldu böylece...
fulyada rapor geçerli değil...
oranın ücretinin biraz daha yüksek olduğunu duymuştum...
inş hakkınızda hayırlısı olur...
sagol cnm inşallah son denemelerimiz olur.ben 26 yaşındayım sorun sebepsiz inf.
sagol cnm inşallah son denemelerimiz olur.ben 26 yaşındayım sorun sebepsiz inf.
amin canım inşaallah yumoşlar büyüyorlar doktorum herşey yolunda dedi ve beni heyecan bastı gün yaklaştıkca bukez yüzümüz güler inş..
canım bu merkezlerin fiyatı birbirinden çok farklı benim gittiğim merkezde sigorta bizim tedaviyi karşılamıyor 3 yıl evlilik şartı var merkez bizden 3.150 istedi ve birde emriyoskop diye bir makine getirtmişler isteğe bağlı kullanmalarını istiyorsan 450 tl. ek ücret veriyosun ve benim ilaçlarım raporsuz 900 tl. tuttu tabii ilk denemede eczaneden almıştım ikinci tedavimde depodan aldım 850 tuttu ve ilk tedavide kullandığımdan fazla ilaç var 2. tedavide
hadi bakalım inş sonuna kadar sorunsuz gider ve bebişinle muhteşem buluşmayı gerçekleştirirsiniz
evet canım her merkezin ayrı bi tedavi ücreti var...
para her şekilde gidiyor zaten...
merkezimizden memnun kalalım da gerisi rabbime kalmış
merhaba, bende dün tüp bebek tedavisi için ilaçlarrımı aldım. kısmetse bir hafta sonra tedavim başlayacak.
puregon 300*8 kutu
menegon 75*2 kutu
orgalutran 7 kutu
ovitralle 1 tane verdiler
puregon 300 1 kutunun içinde 6 tane iğne var. içinizde bu ilaçları kullanan var mı? biraz fazla geldi bana umarım hepsini kullanmam gerekmiyordur.
Ben de inşallah bu ay tüp bebek deniyeceğim. Tedaviye başladım rabbim inşallah hepimizin dileklerini kabull eder. 26 yaşındayım ilk kez deniyorum. ikinciye gerek kalmadan olur inşallah..yumurta takibimi eşim yapıyor.haftasonu yumurta toplanacak cok korkuyorumumarım bısey hissetmem..
Ben de inşallah bu ay tüp bebek deniyeceğim. Tedaviye başladım rabbim inşallah hepimizin dileklerini kabull eder. 26 yaşındayım ilk kez deniyorum. ikinciye gerek kalmadan olur inşallah..yumurta takibimi eşim yapıyor.haftasonu yumurta toplanacak cok korkuyorumumarım bısey hissetmem..
slm kizlar bende uzun protokolle basladim tedaviye.hepimiz icin hayirli olsun ins
Slm cnm
Hayırlı olsun tedavin inşallah kavuşursunn bebeğinee
slm kizlar bende uzun protokolle basladim tedaviye.hepimiz icin hayirli olsun ins
merhaba canım Allah yardımcın olsun inşaallah güzel haberler alırsın...bende uzun protokol başladım ve sona yaklaştım cuma yada cumartesi yumurtalarım toplanacak Allah hepimizin yüzünü güldürsün inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?