Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

bende öyle biliyorum yani kabakçeğirdeği içinnnn:26:sadece maydonoz-nar-dereotu falan gibi şeyleri yemek lazım diye biliyorummm

slm canım maşallah yumoşlar büyüyormuş
inş bol bol kal,teli yumoşların toplanır sonrada bi güzel döllenir
veeeeeeee olursun...

amin canım inşaallah yumoşlar büyüyorlar doktorum herşey yolunda dedi ve beni heyecan bastı gün yaklaştıkca bukez yüzümüz güler inş..

iyide doktor bana kaç tane yumoşum olduğunu söylemedi ki
altıncı günde:299
sekizinci günde:787
bu nedemek ?

Yumurta sayını sende görebilirsin ultrasonla bakarken göremiyomusun ?
Bu sayılar E2 ise ben olması gereken değerleri bilmiyorum eğer yüksek olsaydı dr un hormonu keserdi....

canım bu merkezlerin fiyatı birbirinden çok farklı benim gittiğim merkezde sigorta bizim tedaviyi karşılamıyor 3 yıl evlilik şartı var merkez bizden 3.150 istedi ve birde emriyoskop diye bir makine getirtmişler isteğe bağlı kullanmalarını istiyorsan 450 tl. ek ücret veriyosun ve benim ilaçlarım raporsuz 900 tl. tuttu tabii ilk denemede eczaneden almıştım ikinci tedavimde depodan aldım 850 tuttu ve ilk tedavide kullandığımdan fazla ilaç var 2. tedavide

sagol cnm inşallah son denemelerimiz olur.ben 26 yaşındayım sorun sebepsiz inf.

bende 26 yaşındayım ilk denemem olacak...
en güzel tarafıda bizim tedavilerimizin üç aylara denk gelmesi...
rabbim bu mübarek günlerde yüzümüzü güldürür inş

sagol cnm inşallah son denemelerimiz olur.ben 26 yaşındayım sorun sebepsiz inf.

Umut dolu güzel bir süreç olur inşallah.....d
Ne kadar da çok şu sebebsiz infertilite,
Bende kendimi kısaca tanıtayım.....
35 yaşında 8 yıllık evliyim...
Dr ların mutlaka olur demlelerinden dolayı 5 aşılamam, 2 tüp bebek denemem var.
Tüp bebek denemelerimde 13 ve 16 embriyodan blastokist aşamasına sadece bir embryom kalıyor ve oda transfer sonucu tutmuyor.
Bu yüzden kromozom analizlerimizi yaptırdık. Yaklaşık 3000 gen araştırıldı bizde bir problem çıkmadı.
Şimdiyse sadece embriyonun genetiğine bakmak için embriyo oluşturacağız. daha az hormon ve yumurtayla, bir iki embriyo olması yeterliymiş.
aranızda gebzze jhone hopkinse gidecek varmı acaba ??*

amin canım inşaallah yumoşlar büyüyorlar doktorum herşey yolunda dedi ve beni heyecan bastı gün yaklaştıkca bukez yüzümüz güler inş..

hadi bakalım inş sonuna kadar sorunsuz gider ve bebişinle muhteşem buluşmayı gerçekleştirirsiniz

evet canım her merkezin ayrı bi tedavi ücreti var...
para her şekilde gidiyor zaten...
merkezimizden memnun kalalım da gerisi rabbime kalmış

haklısın canım biz bebişlerimizi kucağımıza alalımda yaptığımız masraflar felan umrumda olmaz

merhaba, bende dün tüp bebek tedavisi için ilaçlarrımı aldım. kısmetse bir hafta sonra tedavim başlayacak.
puregon 300*8 kutu
menegon 75*2 kutu
orgalutran 7 kutu
ovitralle 1 tane verdiler

puregon 300 1 kutunun içinde 6 tane iğne var. içinizde bu ilaçları kullanan var mı? biraz fazla geldi bana umarım hepsini kullanmam gerekmiyordur.

Ben de inşallah bu ay tüp bebek deniyeceğim. Tedaviye başladım rabbim inşallah hepimizin dileklerini kabull eder. 26 yaşındayım ilk kez deniyorum. ikinciye gerek kalmadan olur inşallah..yumurta takibimi eşim yapıyor.haftasonu yumurta toplanacak cok korkuyorum umarım bısey hissetmem..

Canım; Puregon 300 ünite..Sana günlük 150, 187.5 ya da 225 ünite ile başlayabilirler..150 ile başladıklarını farz edelim.
2 günde bir Puregon kartuş bitecek. Yani onun içindeki 2 iğne sana yetecek. Diğer iğneler fazlalık..
Kolay gelsin, inşallah hayırlısı ise tedavin başırılı olur..
Başka sorun olursa yazarsın..

merhaba canım inşaallah ilk denemende olur benim 2. denemem ilk opu dan sonra iptal 2. ye başladım ve benimde büyük ihtimal cumartesi yumurtalarım toplanacak...ayrıca korkulacak birşey yok yumurta toplanırken birşey hissetmiyorsun uyutuyorlar uyanınca biraz karın ağrın ve çok az kanaman oluyor ama o kadar önemli değil önemli olan sonucun güzel olması..

İnşallah ilk denemendee kavuşursun bebeğinee arkadaşımmmm
yumurta toplamada narkoz verdikleri için bişey hissetmiyosun cnmm
sonrasındaa hafif kanaman oluyoo birazda ağrı o kadarr dayanılmayacak gibi deği lyanii korkma o yüzdenn
Rabbim yardım etsinn

Slm cnm
Hayırlı olsun tedavin inşallah kavuşursunn bebeğinee

a.s canim ins..benim de 5.denemem olucak.son olur ins..1 tane 6 haftalik dusugum
bir tane 9 haftalik kurtajim
bir tanede kimyasal gebelik var.

ilk baslangicim 2010 idi 2 senedir devam hayirlisi bakalim..

ben ANADOLU SAGLIK MERKEZIN deyim doktorum ebru hanim orada tedavi olan varmi aranizda:44::44:

slm kizlar bende uzun protokolle basladim tedaviye.hepimiz icin hayirli olsun ins

merhaba canım Allah yardımcın olsun inşaallah güzel haberler alırsın...bende uzun protokol başladım ve sona yaklaştım cuma yada cumartesi yumurtalarım toplanacak Allah hepimizin yüzünü güldürsün inş..

Arkadaslar ben de temmuzda 2. Denememi yapacagim. Aranizda acibadem maslakta baslayacak olan var mi? Ben daha once amerikanda denemistim 2. de degistirmeye karar verdim. Bu merkezler hakkinda bilgisi olanlar paylasirsa cok sevinirim.

senin adina cok sevindim canim yumoslarin sana bebislerin olarak geri gelsin ins..amin ins hepimizde cok guzel haberler aliriz..ALLAH seinde yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…