merhaba canım hoşgeldin aramıza
inş 3. denemende kavuşursun bebişine
bende 26 yaşındayım ilk denemem olacak...
en güzel tarafıda bizim tedavilerimizin üç aylara denk gelmesi...
rabbim bu mübarek günlerde yüzümüzü güldürür inş
a.s canim ins..benim de 5.denemem olucak.son olur ins..1 tane 6 haftalik dusugum
bir tane 9 haftalik kurtajim
bir tanede kimyasal gebelik var.
ilk baslangicim 2010 idi 2 senedir devam hayirlisi bakalim..
ben ANADOLU SAGLIK MERKEZIN deyim doktorum ebru hanim orada tedavi olan varmi aranizda:44::44:
İnşallah cnm son olurr az şeyler yaşamamışsın gerçektenn
ben hiç gebelikk yaşamadımm ama eminimmm zordurr yaşadıklarınn
inş rabbim bu sefer güldürsün yüzünüü
ben umut tüp bebekte tedavi görüyorumm cnmm
yarın kontrol varr 6. günüm olucakk kısa protokol benimkiii
a.s canim ins..benim de 5.denemem olucak.son olur ins..1 tane 6 haftalik dusugum
ben ANADOLU SAGLIK MERKEZIN deyim doktorum ebru hanim orada tedavi olan varmi aranizda:44::44:
Canım okuyunc senin adına çok üzüldüm. Ama herşeyin hayırlısı. İnşallah bu denemende kavuşursun bebeğine..
Ben de tedaviye başladım. Bugün 5. gün Gonal-F'imi vuruldum..Eğer özel değilse infertilite nedenin nedir? Erkek faktörü mü? Polikistik Over mi? Açıklanamayan İnfertilite mi?? (Bu arada benim male faktör; oligoastenoteratospermi)
5 denemede gebeliğin sonuna kadar gelmemesinin nedeni nedir acaba? Eşin ya da sen sigara içiyor musunuz?
2 kez başarılı olmuş. Birinde düşük, birinde kimyasal gebelik..Bu denemede sonuna kadar gitmesi dileğiyle..
Canım; Puregon 300 ünite..Sana günlük 150, 187.5 ya da 225 ünite ile başlayabilirler..150 ile başladıklarını farz edelim.
2 günde bir Puregon kartuş bitecek. Yani onun içindeki 2 iğne sana yetecek. Diğer iğneler fazlalık..
Kolay gelsin, inşallah hayırlısı ise tedavin başırılı olur..
Başka sorun olursa yazarsın..
evet cok zor du benim icin ama zman herseyin ilaci ALLAH sabrinida veriyor.
ben onceki denemelerimin hepsinide umut tup bebek te denedim doktorum da ulun bey di cok memnun dum hastaneden gercekten cok basarili bir ekip. ama ulasimi zordu benim icin
.bu seferde buraya karar verdik bu hastanenin tekrarlayan dusukler uzerine iyi olduklarini duydum..hayirlisi bakalim
senin icin hayirlisi olsun canim ins hamis olursun ve kucaginada alirsinn
Evt cnm Rabbim herşeyin sabrını veriyooo
Bana yakın umutt ben daha önceki tedavilerimim üniveriste hastanesinde yapmıştımm
şimdi burası iyi bi merkezz duyduğum kadarıylaa ondan buraya karar verdikk inşallah iyi olurr
senin içinde orasıı inşallah hayırlı olurr da bu sefer sonuna kadar gider hamişliğinn ve bebeğini kucağına alırsınn cnmm
cok tsk ederim canim..senin icinde orasi hayirli olur ins.sende benim dualrimdasin Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin hersey onlar icin.hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ins
canim iyi dileklerin icin cok tsk ederim.
bizimki erkek faktoru.malesef dusuklerimin sebebi bilinmiyor.nasip diyelim.bu tedavimize baslamadan once butun genetik testlerimizi yaptirdik temiz cikti cok sukur.rahim filmi cekindim pazartesi sonuc alicam.esim cok sigara iciyor malesef
gebelik olusuyor ama ilerlemiyor ins bu kez olur inss
senin tedavinde hayirli olsun canim
Canım; erkek sorunu olsun bayandan kaynaklanan sorun olsun; sonuçta bu çiftlerin ortak sorunu..Fakat bebek beklentisi içinde olan çiftler kendilerine düşeni yapması gerekir diye düşünüyorum.
Tüp bebek tedavisinde bütün eziyeti biz bayanlar çekiyoruz. İğneler, OPU lar, E2 için alınan kanlar, seri ultrasonlar vs vs
Erkeklerin ne çektiğini ise iyi biliyoruz :)
Burda erkeğin de üstüne düşeni yapması gerekiyor. Tedavi sürecinde olan bir çift ki bu erkek faktörüyse çiftin tedaviden en az 3 ay önce sigarayı bırakması şart. Bu artık bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek.
Benim aile dostu doktor çift vardı. 7-8 kez denediler tüp bebeği fakat 1-2 düşük dışında başarılı olmadı. Evlat edindiler. Sonra ikisi birden sigarayı bıraktılar ve sigarayı bıraktıktan 1.5 yıl sonra gebe kaldı hem de tedavi falan da olmadan :)
En azından eşin sigarayı bırakıp nikotin sakızı çiğnese ve sigarayı bıraktıktan en az 3 ideali 6 ay sonra tüp bebek deneseniz.
Sadece bayanlar değil eşlerimiz de fedakarlık yapmalı..
Sevgilerle..c
slm kizlar bende uzun protokolle basladim tedaviye.hepimiz icin hayirli olsun ins
canım tedavin hayırlı olsun...
çok üzüldüm gerçekten çok ağır şeyler yaşamışsınız...
inş bu çektiklerinz sizin için son olmuştur...
allahın izniyle bu defa kavuşursunuz bebişinizeve kucağınıza almak nasip olur
önceki denemelerini umutta yaptırmışsın...
bende 2 hafta sonra başlıyorum umutta tedaviye drum ulun hoca...
inş hakkımızda hayırlısı olur
merhaba, bende dün tüp bebek tedavisi için ilaçlarrımı aldım. kısmetse bir hafta sonra tedavim başlayacak.
puregon 300*8 kutu
menegon 75*2 kutu
orgalutran 7 kutu
ovitralle 1 tane verdiler
puregon 300 1 kutunun içinde 6 tane iğne var. içinizde bu ilaçları kullanan var mı? biraz fazla geldi bana umarım hepsini kullanmam gerekmiyordur.
Ben de inşallah bu ay tüp bebek deniyeceğim. Tedaviye başladım rabbim inşallah hepimizin dileklerini kabull eder. 26 yaşındayım ilk kez deniyorum. ikinciye gerek kalmadan olur inşallah..yumurta takibimi eşim yapıyor.haftasonu yumurta toplanacak cok korkuyorumumarım bısey hissetmem..
Arkadaslar ben de temmuzda 2. Denememi yapacagim. Aranizda acibadem maslakta baslayacak olan var mi? Ben daha once amerikanda denemistim 2. de degistirmeye karar verdim. Bu merkezler hakkinda bilgisi olanlar paylasirsa cok sevinirim.
inşallah ilk denemede kavuşursun cnm bebegine.sizde sorun ne?
evet cnm 3 aylara gelmesi ii oldu ama oruçlar gitti işte.geçen senede ramazanın başına test tarihim denk gelmişti benim.
inşallah cnm bu defa yüzümüz güler bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine.
guzel dileklerin icin cok tsk ederim canim
ins hepimiz icin son olur ve bebilerimizle ayriliriz bu topikten.
senin tedavin de hayirli olsun ulun bey cok iyi bir doktor bence.ins bebisinle ayrilirsin o merkezden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?