Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

merhaba canım hoşgeldin aramıza
inş 3. denemende kavuşursun bebişine

bende 26 yaşındayım ilk denemem olacak...
en güzel tarafıda bizim tedavilerimizin üç aylara denk gelmesi...
rabbim bu mübarek günlerde yüzümüzü güldürür inş

inşallah ilk denemede kavuşursun cnm bebegine.sizde sorun ne?
evet cnm 3 aylara gelmesi ii oldu ama oruçlar gitti işte.geçen senede ramazanın başına test tarihim denk gelmişti benim.
inşallah cnm bu defa yüzümüz güler bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine.

İnşallah cnm son olurr az şeyler yaşamamışsın gerçektenn
ben hiç gebelikk yaşamadımm ama eminimmm zordurr yaşadıklarınn
inş rabbim bu sefer güldürsün yüzünüü
ben umut tüp bebekte tedavi görüyorumm cnmm
yarın kontrol varr 6. günüm olucakk kısa protokol benimkiii

evet cok zor du benim icin ama zman herseyin ilaci ALLAH sabrinida veriyor.

ben onceki denemelerimin hepsinide umut tup bebek te denedim doktorum da ulun bey di cok memnun dum hastaneden gercekten cok basarili bir ekip. ama ulasimi zordu benim icin

.bu seferde buraya karar verdik bu hastanenin tekrarlayan dusukler uzerine iyi olduklarini duydum..hayirlisi bakalim

senin icin hayirlisi olsun canim ins hamis olursun ve kucaginada alirsinn

Canım okuyunc senin adına çok üzüldüm. Ama herşeyin hayırlısı. İnşallah bu denemende kavuşursun bebeğine..
Ben de tedaviye başladım. Bugün 5. gün Gonal-F'imi vuruldum..Eğer özel değilse infertilite nedenin nedir? Erkek faktörü mü? Polikistik Over mi? Açıklanamayan İnfertilite mi?? (Bu arada benim male faktör; oligoastenoteratospermi)
5 denemede gebeliğin sonuna kadar gelmemesinin nedeni nedir acaba? Eşin ya da sen sigara içiyor musunuz?
2 kez başarılı olmuş. Birinde düşük, birinde kimyasal gebelik..Bu denemede sonuna kadar gitmesi dileğiyle..

tedavi aşamasında olan tüm arkadaşlar...bu son denemeniz olsun inşallah...ben de eylül ekim gibi başlamayı düşünüyorum ama topiğinize uğramak istedim...

canim iyi dileklerin icin cok tsk ederim.
bizimki erkek faktoru.malesef dusuklerimin sebebi bilinmiyor.nasip diyelim.bu tedavimize baslamadan once butun genetik testlerimizi yaptirdik temiz cikti cok sukur.rahim filmi cekindim pazartesi sonuc alicam.esim cok sigara iciyor malesef

gebelik olusuyor ama ilerlemiyor ins bu kez olur inss

senin tedavinde hayirli olsun canim

çok zor süreçler atlatmışsın, inşallah bu son olur. bebeğine kavuşursun bu defa

teşekkür ederim, ben umut tüp bebekte tedavi görüyorum. reçetem yazılırken doktorum yurt dışındaydı. reçetemi oradaki görevliler yazdı. iğne sayısıda çok fazla geldi gözüme, sormak istedim.
ben 32 yaşındayım, 5 yıllık evliim. bu ilk ve inşallah son tedavim olacak. eğer günüm ecikmezse önümüzdeki cumartesi tedaviye başlıyor olacağım

Evt cnm Rabbim herşeyin sabrını veriyooo
Bana yakın umutt ben daha önceki tedavilerimim üniveriste hastanesinde yapmıştımm
şimdi burası iyi bi merkezz duyduğum kadarıylaa ondan buraya karar verdikk inşallah iyi olurr
senin içinde orasıı inşallah hayırlı olurr da bu sefer sonuna kadar gider hamişliğinn ve bebeğini kucağına alırsınn cnmm

cok tsk ederim canim..senin icinde orasi hayirli olur ins.sende benim dualrimdasin Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin hersey onlar icin.hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ins

Canım; erkek sorunu olsun bayandan kaynaklanan sorun olsun; sonuçta bu çiftlerin ortak sorunu..Fakat bebek beklentisi içinde olan çiftler kendilerine düşeni yapması gerekir diye düşünüyorum.
Tüp bebek tedavisinde bütün eziyeti biz bayanlar çekiyoruz. İğneler, OPU lar, E2 için alınan kanlar, seri ultrasonlar vs vs
Erkeklerin ne çektiğini ise iyi biliyoruz :)
Burda erkeğin de üstüne düşeni yapması gerekiyor. Tedavi sürecinde olan bir çift ki bu erkek faktörüyse çiftin tedaviden en az 3 ay önce sigarayı bırakması şart. Bu artık bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek.
Benim aile dostu doktor çift vardı. 7-8 kez denediler tüp bebeği fakat 1-2 düşük dışında başarılı olmadı. Evlat edindiler. Sonra ikisi birden sigarayı bıraktılar ve sigarayı bıraktıktan 1.5 yıl sonra gebe kaldı hem de tedavi falan da olmadan :)
En azından eşin sigarayı bırakıp nikotin sakızı çiğnese ve sigarayı bıraktıktan en az 3 ideali 6 ay sonra tüp bebek deneseniz.
Sadece bayanlar değil eşlerimiz de fedakarlık yapmalı..
Sevgilerle..c

cok tsk ederim canim..senin icinde orasi hayirli olur ins.sende benim dualrimdasin Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin hersey onlar icin.hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ins

AMİNNNNNNNNNN CNM
Rabbim dualarımızı kabul etsin inş

Canım; erkek sorunu olsun bayandan kaynaklanan sorun olsun; sonuçta bu çiftlerin ortak sorunu..Fakat bebek beklentisi içinde olan çiftler kendilerine düşeni yapması gerekir diye düşünüyorum.
tüp bebek tedavisinde bütün eziyeti biz bayanlar çekiyoruz. İğneler, OPU lar, E2 için alınan kanlar, seri ultrasonlar vs vs
Erkeklerin ne çektiğini ise iyi biliyoruz :)
Burda erkeğin de üstüne düşeni yapması gerekiyor. Tedavi sürecinde olan bir çift ki bu erkek faktörüyse çiftin tedaviden en az 3 ay önce sigarayı bırakması şart. Bu artık bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek.
Benim aile dostu doktor çift vardı. 7-8 kez denediler tüp bebeği fakat 1-2 düşük dışında başarılı olmadı. Evlat edindiler. Sonra ikisi birden sigarayı bıraktılar ve sigarayı bıraktıktan 1.5 yıl sonra gebe kaldı hem de tedavi falan da olmadan :)
En azından eşin sigarayı bırakıp nikotin sakızı çiğnese ve sigarayı bıraktıktan en az 3 ideali 6 ay sonra tüp bebek deneseniz.
Sadece bayanlar değil eşlerimiz de fedakarlık yapmalı..
Sevgilerle..

canim cok haklisin butun herseyi biz cekiyoruz ve buna ragmen birde onlarin nazini cekiyoruz..ben yillardir dil dokuyorum ornekler veriyorum ama malesef birakmiyor sigarayi oda bana ornekler veriyor bak oda iciyor onlari cocugu var diyor:))
sigara cok etkiliyor gercekten ama elimden birsey gelmiyor malesef oda pisman olucakl ama ins is isten gecmezz

slm kizlar bende uzun protokolle basladim tedaviye.hepimiz icin hayirli olsun ins

canım tedavin hayırlı olsun...
çok üzüldüm gerçekten çok ağır şeyler yaşamışsınız...
inş bu çektiklerinz sizin için son olmuştur...
allahın izniyle bu defa kavuşursunuz bebişinize ve kucağınıza almak nasip olur
önceki denemelerini umutta yaptırmışsın...
bende 2 hafta sonra başlıyorum umutta tedaviye drum ulun hoca...
inş hakkımızda hayırlısı olur

guzel dileklerin icin cok tsk ederim canim

ins hepimiz icin son olur ve bebilerimizle ayriliriz bu topikten.

senin tedavin de hayirli olsun ulun bey cok iyi bir doktor bence.ins bebisinle ayrilirsin o merkezden

oooo bizim kızda gelmiş buraya
merhaba canım hoşgeldin...
ilaçlarını aldın demek hadi gözün aydın...
haftaya başlayabilirmişsin inş kırmızılar seni çok bekletmez
aynı zamanlarda umutta olucaz desene...
senin tedavin biterken benimki başlıycak
canım buarada ilaçlara çok takılma...
çoğu kişinin ilaçları elinde fazladan kalıyor zaten...
öncesinde her ihtimale karşı ilaçlar biraz çok yazılabiliyor...
senin yumurtalıklarının durumuna bağlı nekadar ilaç kullanacağın...
onun için düşünme sen bunları...
hadi bakalım hem bizim topiğin hem bu topiğin bebişleri hamişleri artar inş

canım hayırlı olsun tedavin...
rabbim ilk denemende nasip eder hamiş olmayı inş
canım korkma bebişleirne bi adım daha atacağın için mutlu ol bence
hepsi gelip geçici anlık sıkıntılar...
sen sonucunu düşün
buarada bende 26 yaşındayım ve ilk denemem olacak...
inş bu topikteki herkes tedavileri sonucunda kavuşurlar mis kokulularına

Arkadaslar ben de temmuzda 2. Denememi yapacagim. Aranizda acibadem maslakta baslayacak olan var mi? Ben daha once amerikanda denemistim 2. de degistirmeye karar verdim. Bu merkezler hakkinda bilgisi olanlar paylasirsa cok sevinirim.

canım tedavin hayırlı olsun şimdiden...
inş bu denemnde kavuşursun bebişine

saol canım benimmmmmmmm
canım benim eşimin sperm sayısı çok yüksekti...
ama 2 kere kanser tedavisi gördü...
birincisinden sonra bi sıkıntı olmamıştı sperm sayısı çok yüksekti...
ama tekrarlayıpta tekrar tedavi görünce azosperm oldu...
yani sperm sayısı 0...
tedavisi bittikten 1,5 sene sonra azoyla ilgili tedaviye başladık ve ilk aydan çıkış başladı...
şimdi sperm sayısı 5,6 milyonu buldu şükür...
yani şimdi sperm sayı azlığı problemimiz var...
bide bende pko var...
buradaki drum ciddi değil demişti...
ama ulun hoca böyle olmasının daha iyi olduğunu pkonun tüp bebek tedavisinde daha avantajlı olduğunu söyledi...
bakalım artık zaman neyi gösterecek...
inş hakkımızda hayırlısı olur

guzel dileklerin icin cok tsk ederim canim

ins hepimiz icin son olur ve bebilerimizle ayriliriz bu topikten.

senin tedavin de hayirli olsun ulun bey cok iyi bir doktor bence.ins bebisinle ayrilirsin o merkezden

inş canım merkezde drda ekipte çok iyi...
rabbim nasip ederse herşey vesile işte...
inş merkez vesile olurda bebişimle dönerim evime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…