Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

merhaba canım tedavin hayırlı olsun...
inş bu defa embriyolarınız tüm testlerden geçer ve hayırlısıyla göbişinde yerini bulur
allah yardımcınız olsun canım...
buarada tedavin hangi merkezde olacak ??

Hayırlı olsun tedavin arkadaşımm inşallah sorunlarr ortadan kalkar
da hamiş olursunnnnnn

Duaların için teşekkür ederim ben jhone hopkinse başlıyorum canım, aydın bey ve ebru hanım var, ikisi beraber takip ediyorlar ve sınırlı sayıda hasta alıyorlar. bundan önce Bahçeci ve Medikana da yaptırdım, ancak transferde bile dr un beni hatırladığından emin değilim, çok kalabalık ve yarış halindeler. Gebze anadolu sağlık öle değil iki dr tek randevu veriyorlar ve gerçekciler, diğerleri kesin olur binde bin beşyüz olur diye ümitlendirmişlerdi. Şimdi ise bekleme bile diyorlar, neyse merkezler konusunda yaralıyımda canım, o yüzden D
forumun bşını okumadım hiç öle daldım sen nerde başlıyacaksın ?

inş hakkında hayırlısı olur canım
ben umut tüp bebekte başlıycam tedaviye...
merkezden de drumdan ve çalışanlardan da çok memnunum...
inş tedavi süecinde de böyle gider

slm canım hoşgeldin demek bu hafta başlayabilirsin haa süper
inş hayılısı olur canım...
bende heyecanlıyım geliverse günü bi
bende senden 1 hafta sonra başlıycam 2 haftam var yaklaşık...
bu ay hepimiz için çok heycenlı geçecekkkk
inşallah listedeki herkez için hamile yazarsınnn canımmmmmmmm
kırmızılar da vaktinde gelir inşallahhhh:18::18:şimdi gelsin diye beklerken bi oyun oynamasınlar bizeee
Slm cnm hoşgeldinn
sende heyecan doruktaa adetini bekliyosun demekkkkkk
inşallah hayırlısylaa sende başlarsınn tedavine
inşallahhh canımmmmmmmmmmm hepimiz hayırlısıyla başlayıp güzel haberler alalımmmmm
hoşgeldin aramızaaa
bu kadar ümitsiz olma genetik bir sorun olsa da olmasa da mutlaka transfer aşamasına gelecek embriyon olacaktırrr
ben tedaviye başlarken pozitif yada negatife odaklanmanın sonucu etkilediğini düşünüyorummm...ilkinde daha başlamadan olmayacak diyordummm hep ikincide olacak diye gerçekten de olmadı bunda da olacak diye hissediyorum inşallah yanılmam olmasa bile pes etmek yok gücümüzün yettiği yere kadar denemeye devammmm

merhabalar fıstıklarım
bende biraz bilgi vereyim teyzeciklere tedavinin 9. günündeyim 3 tane iğne vuruyorum göbişten mide bulantım var kokulara karşı hassasım ıııyyyyykkk oluyorum parfüm kokularına yumurtalar nezaman toplanır bilmiyorum daha
sürekli e2 hormonuna baktırıyo doktor bune için bilen varmı?
nezaman alıcaklar yumoşları sizce?
kızlar

Son düzenleme:
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tüp bebek yapmaya karar verenlerin her türlü tohumdan ve çekirdekten uzak durmalarını tavsiye ediyor.
Tüp bebek yapmaya karar verenlerin her türlü tohumdan ve çekirdekten ( Badem, fındık, fıstık, karpuz çekirdeği, kabakçekirdeği, ayçekirdeği vb.) uzak durmaları gerekir.
Çünkü tohumların ve çekirdeklerin içeriğinde bitkisel Hormonlar bulunmaktadır. Bu hormonlar hamileliğe hazırlanırken Hormon dengenizi olumsuz yönde etkileyecektir.

Diyorlar..bende korktum yemiyorum bu ara

merhaba arkadaşlar temmuz ayında bende tüp bebek tedavisine başlıcam bu benim 3. denemem olucak 30 mayısta histereskopi ameliyatı oldum rahim kalınlıgım varmış içeriyide temizledi drum.bursa acıbadem hastanesinde tedavi görüyorum. 7 temmuzda adet söktürücü içicem 10 gün boyunca daha sonra sonra adet görüp adetimle birlikte başlıcam 3. deneme inşallah.
allah hepimizin hakkında hayırlısını verir inşallah.

cnm bende duydum tohumdalardan uzak durun diyorlar ama badem ve ceviz drlar veriyor. bu arada bide ben tedavi öncesi bal,polen,arısütü,ginseng karışımını karışım olarak alıp sabah akşam tahta tatlı kaşıgıyla 1 er kaşık yiyorum oda yumurta kalitesine çok ii geliyor.

hadi bakalim..
rabbim elini bos birakmasin...

Merhaba
Kolaylıklar diliyorum canım yumurtaların 1-2 güne hazır olurlar genelde 10 yada 11 günde hazır oluyorlar kaç cm olmuşlar ?
E2 hormonu senin östrojen hormon seviyeni bildiriyo tedavi sürecinde aldığın östrojen hormonu belli seviyede kalmalı üstüne çıkarsa sıkıntı yaratabilir, yumurtaların bile toplanmayabilir.
Birde OHS sendromu var, vücud aşırı su topluyo bu da bir risk, yumurta çeperiyle birlikte karın boşluğunda toplanan su miktarına da bakarlar.
Hadi hayırlısıyla transfer ederler embriyolarını

iyide doktor bana kaç tane yumoşum olduğunu söylemedi ki
altıncı günde:299
sekizinci günde:787
bu nedemek ?

evetttttttttt çok heyecanlıııı
inş sonuda güzel olur hepimiz için
evet yaaa inş gecikmezler...
valla heyecanla bekliyorum günümü inş yamuk yapmazlar

merhaba canım oooo sen baya kolaylamışsın tatlım
az kalmış artık hadi bakalım inş herşey yolunda gider...
canım seni kontrole nezamana çağırdılar...
genelde iğneler 10 gün falan sürüyor sonra çatlatma iğneni vuruluyorsun...
tabi yumurtaların durumuna göre karar veriliyor buna...
seninde 1-2 günün kalmıştır bence çatlatma iğnesini vurulman için...
inş bol bol kaliteli yumoşların toplanır canım

hadi yaa ben ilk defa duydum bunu
transferden sonra kabakçekirdeği falan yeniyor ya ben öncesinde de yenilmeli diye düşünüyordum...
ki çoğu kişi öncesinde badem, ceviz, fındık falan yer...
yanlış mı yapılıyormuş şimdi :26:

merhaba canım hoşgeldin aramıza
inş 3. denemende kavuşursun bebişine

kolaylamışım dimi işallah canım ya
Allahım şu ayın sonunda burdan müjdeli müjgeli haberler vermeyi nasip etsin bizlere
tüm arkadaşlarımın dostlarımın hamile olduğunu duyayım hayırlısıyla

kolaylamışsın tabi tatlım...
inş nasip olur hepimize canım yaaa...
onca emek onca hayal boşa gitmez inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…