- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Bahar ins en az 15 yumosun dollenmis olacak:))))
Hadi ogleleyin hem arunadan hemde kendinden guzel haberler ver bize:)
Merhaba kizlar 11:30da transferim var .Ins. i gecer o tabloya bende hamis olarak girerim
canim cok tsk ederim insallah yuksek cikar degerim .hayirlsii ile sizden de guzel haberler alicaz insallah canim benimmasallah canım benım oy oy cumartesıye kadar onlar buyuyecek annelerıne yuksek rakamlarla göz kırpacak insallah.canım benım rabbım herkesın muradını versın.benım icime doguyor sen hamıssın insallah.
günaydın kızlar gamzelim çok sevindim hayırlı uğurlu olsun kan değerin de yüksek çıksın inşallah darısı tüm diğer bekleyen arkadaşların başına inşallah Rabbim bu mübarek ay hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah
yeterim canim benim ALLAH razi olsun insallah saglicakla:))günaydınlarrrrrr canlarımmmmm gamzelim çok sevindim sağlıkla inşşş
canim hamisim cok tsk ederim insallah kanda da goreyim rahat bir nesfes alicamayyyy çok güzel bir haber bu açar açmaz kutlamarı görünce çok sevindimmmm inşallah kan değerinde çok güzel çıkacak canımmmm tebrik ederimmmmm
ayyy canim insallahhh icine dogmustur:))ben cumarteside kararliyim canim ya hayirlsii ile beklicembu kadarını gördüysen kan testinide hemen yaptır bence canım değerin düşükte çıksa belki doktorların ilaç desteği falan verir.buraya kadar gelmişken beklemeinin bi anlamı yok bence.tebbriklerrrr..onların ikiside tutunmasa bu kadar çabuk kendilerini göstermezlerdi benim ikizlerimde 5.günde bana burdayız demişlerdi...hadi bakalım ikiz annesiii...
Gamzelim cnm idrarda çift çizgiyi gördüyseniz kanda yüksek çıkar :) hası hayırlı olsun transferdasim:)
KiZlar benim 10. Gunum bugun kan verdim geldim 14.30 da sonuc cikacak ...
O saate kdr nal zaman geçecek
Geceyarın agrisi ve migde bulantisi ile uyandım saat 3de..5 e kdr oturdum cok kötüydü sonra uyuyakalmisim bugun normalde adet gunum okdr karın ağrısına adette olmadım... Rabbim icimi biliyor gece midemde bulaninca bu sefer oldu dedim...hala midem bulanıyor..bukdr belirtiye eğer ben hamile deilsem cok üzülürüm..ilkinde böyle seyler hiç olmamıştı ...Yada ben migdemi usuttummu..
Of öle iste bekleyip Görecez
Merhaba kizlar 11:30da transferim var .Ins. i gecer o tabloya bende hamis olarak girerim
Evt cnm Birsuru belirtim var kendimce dün olanları anlatayım sadece ..diger günleri yazarsam cok uzun olur:)
Dün ara ara migdem bulandı aksam adet agrim oldu ama uzun sürmedi... Ateşim 37.4 dü...ilk kez bukdr yüksek ateşim olduğunu görüyordum ki bugun bat tarihim hep adetime 2-3 gun kala dusuk ateşli olurdum düzenli ölçerim ateşimi adet donemi...
Gece 3 de karın agrisi migde bulantisi ve bı üsüme ile uyandım..ateşim yüksek ama yinede üsüme ekip gidiyordu...2 saat ağrıdan uyuyamadim sonra kendiliğinden agrim geçince uyumuş...sabah uyandım sadece migde bulantım var...
Şimdi bana bunu biri anlatsa kesin hamilesinderim onunkin bugun umutla kan verdim....ya gercekten hamileyim yada migdemi üşuttum
canim transferin hayirli olsun.bebislere san simski tutunsunlar insallahhh
canim ALLAH razi olsun.hayirlsii olsun saglikli olsun insallahh:))canmm artik bukadar erken beli olduysa kesin ikizdir diyicem bebislerin hayirli olsun insalllah.....
darisi diger kizlarimizin basina amnnn
günaydınn kızlarrr
gamzelim canım gözünaydın canım çok sevindimmm güzel haberlerle dolu bir gün bugündee
eyan bebişleri almaya gitmiş baharcım kaçtane olmuş bebişler haberini beklioz
Herkese mujdeeeeeeeee
11.gun degerim 189
9. Gun degerim 52 ydi
allahim isteyn hwrkese ver banada tamamina erdir
Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))
Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))
gozun aydin canimmmmmmm bosan uzdun kenidniii
ins hep boyle devam eder hamisliginn
halayimizin gu gunki ilk acilisiii
herkese mujdeeeeeeeee
11.gun degerim 189
9. Gun degerim 52 ydi
Tesekkur ederim... Ya inanamiyorummmmmmm
kucagima almadan inanamayacam.....ins darisi herkesin basina persembe gunu kese icin gidecezzz
Herkese mujdeeeeeeeee
11.gun degerim 189
9. Gun degerim 52 ydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?