Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

arkadaşlar tebrikler sağlıklı bir hamilelik geçirir ve mutlu sona kavuşursunuz. benim bu gün transferin 7. günü bende hiç belirti yok arkadaşlar ne ağrı ne sızı ne mide bulantısı ne göğüslerde şişme acıma hiç biri yok. sanırım olmadı. hayırlısı olsun ne diyelim

Herkese mujdeeeeeeeee
11.gun degerim 189
9. Gun degerim 52 ydi
allahim isteyn hwrkese ver banada tamamina erdir

Canım çok sevindim.....
Oley oley oley PİMPİRİK TE HAMİLE YAŞASIIIIIIIIIIINNNNNNNN..... ::64
dARISI BAŞIMA OLSUN

herkeste belirti olacak diye bişey yok canım sen stres yapma şimdiden..daha vakit var.

cok sagol canim belirti bende de fazla olmadkiki canim
sadece gogusleridme sizi vardir.
sen icini ferah tut belirti herekste degisiyor.
ALLAH izni ile oldu insallah arkadasimm

Merhaba kizlar 11:30da transferim var .Ins. i gecer o tabloya bende hamis olarak girerim

hadi yolun sonuna geldin sayılır, son aşamada test sonucunu eline alıp yüzlü iki yüzlü rakamları gördüğünde olsun, sonrada 9 aylık farklı ve tatlı bir serüvene yelken açmayaa....

hayırlı olsun transferin canım...

Canım çok teşekkürler.....
Sen hangi aşamadasun bitanem?

Merhabalar yasayanlarinda bildigi gibi girdim ciktim :) besinci gun ikinci kaliteymis embriyolar boyle olunca uc tane koydular iyi mi kotu mu bilemedim gerisi zaten takdir-i ilahi hakkimizda hayirlisi

Pimpirik81 kan testinde sana direk negatif diyenlere topic olarak selamlarimizi ilet :)
Pimpirik ve.minikgelin hayirli olsun kucaginiza saglikli bir sekilde almayi da nasip etsin rabbim

Herkese mujdeeeeeeeee
11.gun degerim 189
9. Gun degerim 52 ydi
allahim isteyn hwrkese ver banada tamamina erdir

Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))

cok iyim canim cok sukurr...
biliyorum bana kziicaksiniz ama ben aksam test yaptim evde..
veeeeeeeee 2.cizgiyi gordum canim digeri kadar koyu olmasada kirmizi idi cok sukurrr..
bu gun 9.gunum

kızlaarr tebrik ederiimmm
Rabbim hayırlısıyla bebişlerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallahhhh

tedavin öncelikle hayırlı olsun cnm. ben de 3. yü denicem ama kararsızım nereye gitmek konusunda, ank. gürgan kliniği çok istiyorum ama orası evime çok uzak ist. da bi yer düşünüyorum. bu saydığın ilaçlar ne için kullanır acaba merak ettim? bi de ben uzun ve kısa protokol denedim fakat ikisinde de yumuşlar da hiç artış olmadı normal de de 7-8 adet folükülüm olurdu tedavide de aynı sayıda kalıyor. takriben 2 ay sonra tedaviye başlamayı düşünüyorum o zamana kadar incir kürü yapsam bi etkisi olur mu acaba?

3 olumlu haberle yine motiva oldum...
gözlerimde bulutlar...
içimde umut....
gönlümde ısrarla evladıma kavuşma isteği...
sınırsız,uçsuz bucaksız 8 sene süren bir evlat özlemi...
kah dolu dolu gözlerim,kah sağanak halinde...
umut hiç bitmeyen bir derya neyse ki...
öyle çok özledim ki bebeğim seni...
böyle bir hasret yok...
böylesine özlemek yok.....
bir gelsen seni öyle çok seveceğim ki.......

halla hallla....
hamile olduğunu 3 ay anlayamayan insanların hikayeleri ile büyüdük, millet 3 ay bişi anlamıyo sen 7. günde tekmemi atmasını bekliyosun bebişkonun ayyyyy

yaramıyo anacım size bura test sonucunu alana kadar okumayın bişi

pimpirik81,minikgelin,gamzelim66 tebrik ederim hepinizi..Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasib etsin inş. ve dilerim hiiiiiççç bulantınız olmaz..ben çekiyorum siz çekmeyin:)

Rabbim bu yoldaki tüm arkadaşlarımızada hayırlı sonuçlar almayı nasib etsin inş...amiinn...

Banada evladımı hayırlısıyla kucağıma almayı nasib etsin sağ salim inş....ve benim gibi hamile olan tüm arkadaslarıma..
öpüyorum hepinizi....

gamzelimmmmmm..... tey tey teyyyyy

çift çizgiyi gören testte 200 ü görürür be heytt beee....

hamiloşluğunu kutlarımm....

Allah tamamına erdirsin canımmmm

canimmm ALLAH razi olsunnn:)))
seninde bulantilarin cok yakinda gecer insallah.
kucagina alirsin saglicakla
bende seni cok optummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…