veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 kizlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))
Herkese mujdeeeeeeeee
11.gun degerim 189
9. Gun degerim 52 ydi
allahim isteyn hwrkese ver banada tamamina erdir
arkadaşlar tebrikler sağlıklı bir hamilelik geçirir ve mutlu sona kavuşursunuz. Benim bu gün transferin 7. Günü bende hiç belirti yok arkadaşlar ne ağrı ne sızı ne mide bulantısı ne göğüslerde şişme acıma hiç biri yok. Sanırım olmadı. Hayırlısı olsun ne diyelim
Merhaba kizlar 11:30da transferim var .Ins. i gecer o tabloya bende hamis olarak girerim
arkadaşlar tebrikler sağlıklı bir hamilelik geçirir ve mutlu sona kavuşursunuz. benim bu gün transferin 7. günü bende hiç belirti yok arkadaşlar ne ağrı ne sızı ne mide bulantısı ne göğüslerde şişme acıma hiç biri yok. sanırım olmadı. hayırlısı olsun ne diyelim
Merhaba kizlar 11:30da transferim var .Ins. i gecer o tabloya bende hamis olarak girerim
canım seni hayretle takip ediyorum vallahi dediğin hissettiğin çogu şey çıkıyor temiz kalpşiliğin kelimelerine yansıyor bin kere maallah bide benim için bi düşün analiz yap hele içine neler doguyor tedavi öncesinde
Herkese mujdeeeeeeeee
11.gun degerim 189
9. Gun degerim 52 ydi
Herkese mujdeeeeeeeee
11.gun degerim 189
9. Gun degerim 52 ydi
Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))
cok iyim canim cok sukurr...
biliyorum bana kziicaksiniz ama ben aksam test yaptim evde..
veeeeeeeee 2.cizgiyi gordum canim digeri kadar koyu olmasada kirmizi idi cok sukurrr..
bu gun 9.gunum
ALLAH razi olsun canim cok tsk ederim sen de hep gul bu.RABBIM gonlunun muradini versin insallah
Canım benim çok teşekkür ederim..
Bitanem ,Allah razı olsun...
İnşallah bebeğimi/bebeklerimi bu defa kucağıma almayı nasip etsin.AMİN.
Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))
kızlaarr tebrik ederiimmm
Rabbim hayırlısıyla bebişlerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallahhhh
23 tane ....bu bir rekor bahar'ım...
inşallah dediğin gibi hepsi doludur,kalitelidir,güzelce döllernir ve iyi kalitede çok sayıda embriyoların olur...
Canım bende fulya bahçecideydim bugün...
yeni ilaçlarımı verdi,bayramdan sonra 22'sinde kontrole gidicem.
elevit,benexol B12,OMEGA-3 günde birer tane aynen devam tatlım...
yeni verdiği ilaç ise hergün bunlara ilaveten 100 mg.1 adet coraspin , birde Estrofem yutacağım ilk 8 gün 3'er adet,sonraki 5 gün 4'er adet,22.08 kontrole gideceğim gün de 2 adet yutacağım...
beni muayene etmeden önce 14 kez tüp bebek denemiş ama anne olamamış,Erbil Bey'de ilk tedavisi sonuç vermiş bir bayanın doğumundan çıktı geldi,maaşallah...
darısı başına senin de yakında güzel haberlerini alıcaz dedi...
Baharcım benim transferim 25-26-27 Ağustos tarihlerinden birinde yapılacak....
sonra geri sayım başlayacak...
sonra müjdemi alıcam Allah'ın izniyle inşallah...12 gün sonra hamileyiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......
Diğcem ki Baharım tabloya bi tane daha ekle sarı elbiseli,pembe kurdelalı hamile bayanlardan lütfen...
çok teşekkürler canım onca bekleyişten sonra hepimiz çok iyi yetiştiricez evlatlarımızı eminim...
öyle çok hayalim var ki canım bi bebişim olsun herşeyi gerçekleştircem inş
okuldaki kuzucuklarımla olduğu gibi şarkılar parmak oyunları tekerlemeler söyliycez beraberrrr
aminnnnnnnn gelsin artık kanatsız meleklerimiz
arkadaşlar tebrikler sağlıklı bir hamilelik geçirir ve mutlu sona kavuşursunuz. benim bu gün transferin 7. günü bende hiç belirti yok arkadaşlar ne ağrı ne sızı ne mide bulantısı ne göğüslerde şişme acıma hiç biri yok. sanırım olmadı. hayırlısı olsun ne diyelim
pimpirik81,minikgelin,gamzelim66 tebrik ederim hepinizi..Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasib etsin inş. ve dilerim hiiiiiççç bulantınız olmaz..ben çekiyorum siz çekmeyin:)
Rabbim bu yoldaki tüm arkadaşlarımızada hayırlı sonuçlar almayı nasib etsin inş...amiinn...
Banada evladımı hayırlısıyla kucağıma almayı nasib etsin sağ salim inş....ve benim gibi hamile olan tüm arkadaslarıma..
öpüyorum hepinizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?