halla hallla....
hamile olduğunu 3 ay anlayamayan insanların hikayeleri ile büyüdük, millet 3 ay bişi anlamıyo sen 7. günde tekmemi atmasını bekliyosun bebişkonun ayyyyy
yaramıyo anacım size bura test sonucunu alana kadar okumayın bişi
canimmm ALLAH razi olsunnn:)))
seninde bulantilarin cok yakinda gecer insallah.
kucagina alirsin saglicakla
bende seni cok optummm
gamzelimmmmmm.....tey tey teyyyyy
çift çizgiyi gören testte 200 ü görürür be heytt beee....
hamiloşluğunu kutlarımm....
Allah tamamına erdirsin canımmmm
Herkese tesekkurlerpimpirik81,minikgelin,gamzelim66 tebrik ederim hepinizi..Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasib etsin inş. ve dilerim hiiiiiççç bulantınız olmaz..ben çekiyorum siz çekmeyin:)
Rabbim bu yoldaki tüm arkadaşlarımızada hayırlı sonuçlar almayı nasib etsin inş...amiinn...
Banada evladımı hayırlısıyla kucağıma almayı nasib etsin sağ salim inş....ve benim gibi hamile olan tüm arkadaslarıma..
öpüyorum hepinizi....
herkeste belirti olacak diye bişey yok canım sen stres yapma şimdiden..daha vakit var.
tedavin öncelikle hayırlı olsun cnm. ben de 3. yü denicem ama kararsızım nereye gitmek konusunda, ank. gürgan kliniği çok istiyorum ama orası evime çok uzak ist. da bi yer düşünüyorum. bu saydığın ilaçlar ne için kullanır acaba merak ettim? bi de ben uzun ve kısa protokol denedim fakat ikisinde de yumuşlar da hiç artış olmadı normal de de 7-8 adet folükülüm olurdu tedavide de aynı sayıda kalıyor. takriben 2 ay sonra tedaviye başlamayı düşünüyorum o zamana kadar incir kürü yapsam bi etkisi olur mu acaba?
Desteginize teşekkür ederim. Ümitsizlik vardı hep icimde ama ümidim daha fazlaydı. Hala sonuca inanamıyorum. Kanamamda başlamadı tam olarak. Bazen acaba test yanlış mı diyorum. Hala aptalca bir Umit iste. Bunu da atlatacağım ama zaman alacak. İns tez zamanda ben de kavuşurum bebeğime. Ama hep kavuşmama ihtimali geliyor aklıma.
canim transferin hayirli olsun.bebislere san simski tutunsunlar insallahhh
Herkese mujdeeeeeeeee
11.gun degerim 189
9. Gun degerim 52 ydi
allahim isteyn hwrkese ver banada tamamina erdir
Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))
arkadaşlar tebrikler sağlıklı bir hamilelik geçirir ve mutlu sona kavuşursunuz. benim bu gün transferin 7. günü bende hiç belirti yok arkadaşlar ne ağrı ne sızı ne mide bulantısı ne göğüslerde şişme acıma hiç biri yok. sanırım olmadı. hayırlısı olsun ne diyelim
Merhabalar yasayanlarinda bildigi gibi girdim ciktim :) besinci gun ikinci kaliteymis embriyolar boyle olunca uc tane koydular iyi mi kotu mu bilemedim gerisi zaten takdir-i ilahi hakkimizda hayirlisi
Canım eyancım hakkında hayırlısı olsun, 5. gün embriyosu ikinci kalite değil birinci kalite diye biliyorum. Neyse sen bunlara takılma, eğer Rabbim alnına yazdıysa 2. gün embriyosu bile olsa bebişlerin seninle olacaktır. Tekrar hayırlı olsunnn.
halla hallla....
hamile olduğunu 3 ay anlayamayan insanların hikayeleri ile büyüdük, millet 3 ay bişi anlamıyo sen 7. günde tekmemi atmasını bekliyosun bebişkonun ayyyyy
yaramıyo anacım size bura test sonucunu alana kadar okumayın bişi
Herkese tesekkurler
Canim arkadaslarim kanbar,bahar,s-eyan ve diger arkadaslar darisi basiniza.......
Tabi boyle yazarken aklimda bin cesit dusunce var. Allah yardim ederde hayirlisiyla sag salm kucagimiza aliriz....
Ziddacım bende hiç pozitifi göremeyecekmişim, hiç bu duyguyu yaşayamayacakmışım gibi düşünürdüm. Ama zamanı geldi ve yaşadım. Senin zamanın geldiğinde sende Allah ın izniyle yaşayacaksın. Az biraz sabır hepsi bu. Hamile kalmış biri için bunları söylemek kolay diye düşünebilirsin, inan bende 6 yıl boyunca çok uğraştım çok kez negatif raporla, çok kez tek çizgi ile baş başa kaldım. Artık ümidimin bittiği yerde Rabbim bana acıdı. İnşallah sende bir gün gebeliğini haykıracaksın, sen ve senin gibi isteyen herkes.
Gamzelim tebrik ederim canım benim, Allah hayırla tamamlasın, bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu arada senin 5. denemendi sanırım, sevindiğine ve hamile olduğuna çook çook sevindim.
Pimpirik senin içinde çok sevindim, ilk gittiğin yer sana negatif demişti ama değeri söylememişti. Salaklar. Nasılda çöküntüye uğrattılar. Neyse hamile olmana sevindim. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bu arada maşallah değerin yüksek, belkide ikizdir. :))))
2 gün kendine gelmezsin artık. Çok sevindim senin adına. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Doktora göre 6 haftalık hamileyim, hala ne midem bulanıyor, ne tiksinti oluyor, ne canım bi şey çekiyor, ne sancı, ne ağrı, ne göğüs acısı hiç bir şey yokkk. Transferimin 10. günü hafif bel ağrım olmuştu, çoook çook hafif bir iki gün içinde geçti gitti. Belirti diye bi şey kalmadı. Yani diyeceğim şu ki belirtilere takılmayın.
Merhabalar yasayanlarinda bildigi gibi girdim ciktim :) besinci gun ikinci kaliteymis embriyolar boyle olunca uc tane koydular iyi mi kotu mu bilemedim gerisi zaten takdir-i ilahi hakkimizda hayirlisi
Canım eyancım hakkında hayırlısı olsun, 5. gün embriyosu ikinci kalite değil birinci kalite diye biliyorum. Neyse sen bunlara takılma, eğer Rabbim alnına yazdıysa 2. gün embriyosu bile olsa bebişlerin seninle olacaktır. Tekrar hayırlı olsunnn.
Allah razı olsun arkadaşım içimi rahatlattın. sağlıklı hamilelik geçiresin inşallah. evladını hayırlı eylesin Allah'ım bu duyguyu topikteki diğer arkadaşlarımla beraber bana da yaşatsın inşallah
selam kızlarrr....
ne güzel bi gün oldu büssürü güzel haberle çoşmuşuz...
hergünümüz en az bugün kadar bereketli olsun maşallah maşallah
bide bahar ve flzask dan embriyolarının son durumu ile ilgili bilgi, arunanunda opu sonucunu alırsak tam süper olacak
bende 2 saat kadar önce merkezdeydim, aslında niyetim aruna yı görmekti ama yine soğuk olması gereken iğnelerim olduğundan mecburen hemencecik çıkmam gerekti, bugün son kontrol günümdü ve maşşallah 10 a çıkmış benim foliküllerrr (onlar folikülmüş heşiroşcum anlattı bügün) inşallah hepiciği toplanmalık ve doludur, en büyüğü 23mm di biraz falz büyük diye korktum ama neysem ben bilmem doktorum bilirebettt bende bunca iğnenin sonuna gelmiş bulunuyorum cumartesi opum kesinleşti , dosyama bakmadan muayene esnasında ulun hoca cumartesi toplarız salı yada perşembe transferin olur dedi, bende dünü hatırlatıp progesteronum yüksekti ya dedimmm heeee doğru odama gel konuşalım dedüüü veee tahmin ettiğim gibi transferimm bir sonraki aya ertelendiiiii niye sevindim bilmiyorum bu kadar sabırsız biri olarak, bunca ilaçla kirlenen bedenim ohhh mis temizlensin istiyordum zaten öylede olacak, ama aklıma gelmişti çözülme %100 sağlıklı oluyormu diye, hocaya sordum %80 dedi, şimdik tutunma ihtimali bir sonraki transferde %15 kadarmıydı artıyor ama bu arada donup çözülen donmadan önceki halini kesinlikle koruyacak diyede bi durum yok, hangisi daha mantıklı bilemedimmm, gerçi benim durumumda şansı arttırmak için değil bu dondurma işi, zaten progesteronum izin vermiyo ama, ölee işte kızlarrr.... böylece bu topikte en son başlayan olarak (temmuzun son günleri) maceraya eylülde devam diyorummm heyyoooooo bizi izlemeye devam edinnn...
yapma etme fiyonk makarnam burası bana terapi gibi. hiç bir şey hissetmeden hamişko kalanda varmış ben şimdi öle düşünüyorum şekerim. bak kendime nasıl hemen de ayar verdim.
canım ankara da en iyi yer neresiyse,neresi içine sinerse orada dene...
hiç düşünme bile...
bebeğine kavuşmakla-kavuşmamak arasındaki tek engel tüp bebek denemesine karar vermen..
icir ye bol bol ben de deniyorum..
iyi gelecektir.
hayırlı olsun şimdiden..
senin de mürüvvetini görücez inşallah.
Şurada Eylül'e ne kaldı ki?
Sık dişini çok az kaldı canım...
bu arada baharın embriyolardan haber var mı canım ,onu çok merak ediyorum?
canım benim çokkkk sağol dua et bana...
hamilelerin duası tutar..
kanat ismim , bana dua et...
kanat ta anne olsun,
kanatsız meleğine kavuşsun artık....
haydi işallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?