Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

3 ayda neki, benim kuzenimin eşi 6 aylık hamileymiş 2.çocuğuna doktora gitmiş sürekli dış gebelik diyip iğneler vurmuşlar kıza,şikayetleri geçmeyip karnı büyümeye dewam edince doktor değiştirmişler,doktor şaşırmış bu nasıl doktor böle bebeği görmemiş die..ve maşallah sağlıklı bir çocuğu var kocaman oldu..Rabbim nasib ettiyse hiçbişey engel olamıyor...

gamzelimmmmmm..... tey tey teyyyyy

çift çizgiyi gören testte 200 ü görürür be heytt beee....

hamiloşluğunu kutlarımm....

Allah tamamına erdirsin canımmmm

ALLAH razi olsun canim insallahh
aminnn insallahhh RABBIM kucagima almayida nasip etsinnn..

canimmm seninde guzle gunlerin gelicek burda insallahhh

Herkese tesekkurler
Canim arkadaslarim kanbar,bahar,s-eyan ve diger arkadaslar darisi basiniza.......
Tabi boyle yazarken aklimda bin cesit dusunce var. Allah yardim ederde hayirlisiyla sag salm kucagimiza aliriz....

canım ankara da en iyi yer neresiyse,neresi içine sinerse orada dene...
hiç düşünme bile...
bebeğine kavuşmakla-kavuşmamak arasındaki tek engel tüp bebek denemesine karar vermen..
icir ye bol bol ben de deniyorum..
iyi gelecektir.
hayırlı olsun şimdiden..

Ziddacım bende hiç pozitifi göremeyecekmişim, hiç bu duyguyu yaşayamayacakmışım gibi düşünürdüm. Ama zamanı geldi ve yaşadım. Senin zamanın geldiğinde sende Allah ın izniyle yaşayacaksın. Az biraz sabır hepsi bu. Hamile kalmış biri için bunları söylemek kolay diye düşünebilirsin, inan bende 6 yıl boyunca çok uğraştım çok kez negatif raporla, çok kez tek çizgi ile baş başa kaldım. Artık ümidimin bittiği yerde Rabbim bana acıdı. İnşallah sende bir gün gebeliğini haykıracaksın, sen ve senin gibi isteyen herkes.

canim transferin hayirli olsun.bebislere san simski tutunsunlar insallahhh

Gamzelim tebrik ederim canım benim, Allah hayırla tamamlasın, bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu arada senin 5. denemendi sanırım, sevindiğine ve hamile olduğuna çook çook sevindim.

Herkese mujdeeeeeeeee
11.gun degerim 189
9. Gun degerim 52 ydi
allahim isteyn hwrkese ver banada tamamina erdir

Pimpirik senin içinde çok sevindim, ilk gittiğin yer sana negatif demişti ama değeri söylememişti. Salaklar. Nasılda çöküntüye uğrattılar. Neyse hamile olmana sevindim. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bu arada maşallah değerin yüksek, belkide ikizdir. :))))

Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))

2 gün kendine gelmezsin artık. Çok sevindim senin adına. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Doktora göre 6 haftalık hamileyim, hala ne midem bulanıyor, ne tiksinti oluyor, ne canım bi şey çekiyor, ne sancı, ne ağrı, ne göğüs acısı hiç bir şey yokkk. Transferimin 10. günü hafif bel ağrım olmuştu, çoook çook hafif bir iki gün içinde geçti gitti. Belirti diye bi şey kalmadı. Yani diyeceğim şu ki belirtilere takılmayın.

yapma etme fiyonk makarnam burası bana terapi gibi. hiç bir şey hissetmeden hamişko kalanda varmış ben şimdi öle düşünüyorum şekerim. bak kendime nasıl hemen de ayar verdim.

Herkese tesekkurler
Canim arkadaslarim kanbar,bahar,s-eyan ve diger arkadaslar darisi basiniza.......
Tabi boyle yazarken aklimda bin cesit dusunce var. Allah yardim ederde hayirlisiyla sag salm kucagimiza aliriz....

canım benim çokkkk sağol dua et bana...
hamilelerin duası tutar..
kanat ismim , bana dua et...
kanat ta anne olsun,
kanatsız meleğine kavuşsun artık....
haydi işallah....

aşağılarda bi "mutsuzgelin" var....bak burda gelinler mutlu oluyor..bizim bi minikgelinimiz var,oda artık çok mutlu...sende gel katıl bize mutlu ol

teyyy teyyyy teyyyy

allah nazarlardan korusun topiğimizi 3 hamiloşkomuz minik gelin pimpirikli gamzelimmm hepinizi tebrik ederimmmm
darısı diğer haber bekleyen dostlarımızaa

selam kızlarrr....
ne güzel bi gün oldu büssürü güzel haberle çoşmuşuz...
hergünümüz en az bugün kadar bereketli olsun maşallah maşallah

bide bahar ve flzask dan embriyolarının son durumu ile ilgili bilgi, arunanunda opu sonucunu alırsak tam süper olacak

bende 2 saat kadar önce merkezdeydim, aslında niyetim aruna yı görmekti ama yine soğuk olması gereken iğnelerim olduğundan mecburen hemencecik çıkmam gerekti, bugün son kontrol günümdü ve maşşallah 10 a çıkmış benim foliküllerrr (onlar folikülmüş heşiroşcum anlattı bügün) inşallah hepiciği toplanmalık ve doludur, en büyüğü 23mm di biraz falz büyük diye korktum ama neysem ben bilmem doktorum bilir ebettt bende bunca iğnenin sonuna gelmiş bulunuyorum cumartesi opum kesinleşti , dosyama bakmadan muayene esnasında ulun hoca cumartesi toplarız salı yada perşembe transferin olur dedi, bende dünü hatırlatıp progesteronum yüksekti ya dedimmm heeee doğru odama gel konuşalım dedüüü veee tahmin ettiğim gibi transferimm bir sonraki aya ertelendiiiii niye sevindim bilmiyorum bu kadar sabırsız biri olarak, bunca ilaçla kirlenen bedenim ohhh mis temizlensin istiyordum zaten öylede olacak, ama aklıma gelmişti çözülme %100 sağlıklı oluyormu diye, hocaya sordum %80 dedi, şimdik tutunma ihtimali bir sonraki transferde %15 kadarmıydı artıyor ama bu arada donup çözülen donmadan önceki halini kesinlikle koruyacak diyede bi durum yok, hangisi daha mantıklı bilemedimmm, gerçi benim durumumda şansı arttırmak için değil bu dondurma işi, zaten progesteronum izin vermiyo ama, ölee işte kızlarrr.... böylece bu topikte en son başlayan olarak (temmuzun son günleri) maceraya eylülde devam diyorummm heyyoooooo bizi izlemeye devam edinnn...

canım kendi derdimden seni tebrik etmemişim. Allah daim eylesin. 9 ay 10 sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçiririr bebeğine kavuşursun inşallah. hamişler geride kalanlara dua etmeyi unutmayın.

senin de mürüvvetini görücez inşallah.
Şurada Eylül'e ne kaldı ki?
Sık dişini çok az kaldı canım...
bu arada baharın embriyolardan haber var mı canım ,onu çok merak ediyorum?

yapma etme fiyonk makarnam burası bana terapi gibi. hiç bir şey hissetmeden hamişko kalanda varmış ben şimdi öle düşünüyorum şekerim. bak kendime nasıl hemen de ayar verdim.

zılgıtı yiyince tabi

böyle kendi kendinin canını sıkıcağına, meyve suyu sık iç de bebişinin bi işine yarasın

saol cvbın için. ama şu diğer kullandığın omega3 falan var ya onları dr. sana neden verdi rahim güçlendirici falan mı neden verdi merak ettim

senin de mürüvvetini görücez inşallah.
Şurada Eylül'e ne kaldı ki?
Sık dişini çok az kaldı canım...
bu arada baharın embriyolardan haber var mı canım ,onu çok merak ediyorum?

aminn...
yok zaten acaip içim rahat eylüle kalmasından yana, bu son yıllarda (sanırım yaşlanıyorum onadan ) zaman su misali akıp geçiyor, o yüzden 1 ay eminim göz açop kapayana kadar geçip gidecek...

baharlardan hala ses yok iğnem olmasa orda kalıp taze taze hem bahar hem flzask hemde arunadan haberler alır burda böllle çatmazdım ne güzel hoffff

canım benim çokkkk sağol dua et bana...
hamilelerin duası tutar..
kanat ismim , bana dua et...
kanat ta anne olsun,
kanatsız meleğine kavuşsun artık....
haydi işallah....

Canim kanatim ALlah sana ve bize hayirli evlatlar tez zamanda versin. Bu denememizi hayirlisiyla istedigimiz gibi sonuclandirsin. Senin onerdigin meryem suresini ve bide hani sabah namazindan sonra 100kere okunan dua var ya hz. İsa nin duasiydi hacet ve dilek duasini okudum. İnsallah ALlah evlatlarimi kucagimiza almayi nasip eder....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…