benim saat 5 te balsayan kahverengi akintim oldu 4 5 damla hemen hemsireyi aradim boyle boyle diye igeneni yaptiridnmi dedi ben tam yaptirmaya gisicektim dedim.tamam hemen yaptir dedi artiks abahlari yaptir dedi gun icinde daha cok lfaydasi olur dedi birde cogalirsa ikiye cikar sabah aksam yaptir dedi.yarin 11.gun landa testi yaptir dedi varsa cikar dedi..kizlar onceki tedavilerimde hic boyel bir sey olmamisti cok korktum yarin sabah nasil olucak.su an bir sey yok sukur.zaten hic agrim daolmadi neki bu simdi
bence hamilesin canım...
canım yaş 29, 3. denemem olucak, sebep sperm azlığı, ileri hız yok ,hareketli 20 morfroloji bazn 3 bazn 1 bazn 0 çıkıyor, ben henüz tedaviye başlamadım incir kürünü uygulicam 2 ay onun hemen akabinde de bahçeciyle bugün konuştum tedaviye başlıcam. fiyat çok pahalı geldi ama yaaaa
mesajjj yazmak ıstemıstım
insallahhhhhhhhhhhhh canimmmmmmmmmmmm
kızlar ne yazıkki sonucum negatiff
Yerleşme kanamasının inşallah korkma canım ağrıda yoksa burda da hamile kalanlarda lekelenme olmuştu yanlış hatırlamıyorsam bu arada mucizem'den haber varmı
canım çok sevindim,dene lütfen deneyen bu duaları okuyan arkadaşlarım hamile şu an.bu son denememde hepsini denicem
canım sağol.Rabbim hepimizi evlatlarımıza kavuştursun.alıntı yapamıyorum isimlerinizi yazıyımm :) inşallah Allah dualarımızı kabul eder.bayramı doyasıya mutlu geçiririz.bugun idrarda kan ve agrım kesild.su ve bol sulu ayran içiyorum.şimdi sofraya oturuyum my bilemedim hemen yesem kalksamm:)
canım benim sağol bu güzel dileklerin için.inşallah hepimiz bebişlerime kavuşalım...ne güzel yazmışsın,oğullar,kızlar canım benim,inşallah..ALLAH SENDEN RAZI OLSUN CANIM. ALLAH SENINDE MURADINI VERSIN,sana nıce ogullar kızlar nasıp etsın insallah sıra sıra boy boy amın
ah be canım o saatlerde ben serviste eve geliyordum.hangi kanal,ve hangi rogram yazarsan internetten indirir seyrederim..Erbil beyin hastaları vardı sanırım burada...doktorunuz az önce tv deydi..12. tüp bebek denemesinde bebek sahibi olan 8 yıllık bi evli çifti haber yaptılar....bebeği görünce bana bişiler oldu..ayy bu hormonlar mahvetti beni
canım benim 12.günün büyüsünü bozma bence,değerin otursun öyle yap bitanem..Mınık gelınle gamzelıme özendım galıba bugun transferımın 9.gunu test yapmamak icin zor tutuyorum kendımı.esım yapma dedı ama ben bugun yapmazsam kesın sabah yaparım gb gelıyo.bugun persembe duaların kabul oldugu gun hepınıze dua edecem allah hepımızın dualarını kabul etsın insallah.
inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana,pozitif sonucunu alalım bitanem..benn geldimmmm dün transferim oldu.pgt sonucunu bekledik ilk önce Allah ıma şükür iki bebikim de saglıklı çıktı.hemen su içmeye başladım veee 2 tane compact embriyo transfer edildi.4.gün embriyoları.20sinde test yapılacak.ilaçlarıma ek cleaxen verdi doktorum.işte böleee yanlız sonda benimahvettiAllah çabalarımızı boşa çıkzrmasın...amin
üzülme ben de 2 defa yaşadım. sizin sorun neydi canım. allah elinde olanları almsın o zaten elinde yoktu, öyle düşün. ama elde etmek için mücadelene devam et ben hiiiççç üzülmedim inanırmısın ağlamadım bile hemen abdest aldım namaza başladım belki de o yüzden üzülmedim
insallah canim ya cok sukur su an iyim insallah bir daha olmaz yarin kan testini ipel cekiyorumm..
canim bir kac gun once gormustum bir daha hic gormedim iyidir insalalh.
bende cok merak ediyorumm
inşallah yerleşme kanamsıdır tabii, ama zaten yerleşme kanaması olmasaydı kanaman çoğalırdı benim öyle oldu önce koyu leke bikaç saat sonra bildiğin adet kanaması oldu.. bugün kaçıncı günün ve kaçıncı gün transferi oldun adetine ne kadar kaldı
bizim çift taraflı sorun canım eşimde ağır sperm problemi benimde yumurta rezervim az sadece 3 yumurta oluşmuştu şimdi herşey sil baştannn
insallahhhhhhhhhhhhh canimmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?