Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

benim saat 5 te balsayan kahverengi akintim oldu 4 5 damla hemen hemsireyi aradim boyle boyle diye igeneni yaptiridnmi dedi ben tam yaptirmaya gisicektim dedim.tamam hemen yaptir dedi artiks abahlari yaptir dedi gun icinde daha cok lfaydasi olur dedi birde cogalirsa ikiye cikar sabah aksam yaptir dedi.yarin 11.gun landa testi yaptir dedi varsa cikar dedi..kizlar onceki tedavilerimde hic boyel bir sey olmamisti cok korktum yarin sabah nasil olucak.su an bir sey yok sukur.zaten hic agrim daolmadi neki bu simdi

bence hamilesin canım...

autumn canım ben erbil beyin hastasıyım...
lütfen bana hangi kanal ve hangi program olduğunu yazar mısın?
seyretmek istiyorum canım...
sanırım çarşamba günü doğum yaptırdığı kadındı,bana anlatmıştı...

canım iyi bir hastane , ama ucuz da değil...
ben güvenerek geliyorum,o yüzden tercihim burası...
erbil beyden başkasına gitmem ama burada...
o bir tanedir...

mesajjj yazmak ıstemıstım

canım özelden 10 dk da bi msj yazılıo sinir oldum. ben bu ilacı çok araştırdım hatta net üzerinde orda öğrenci olan bi çocukla mailleştim orda okuyan türk çocuk.eşim önce almam demişti ben de kendi başımın çaresine bakıyım dedim o çocuk araştırıyor şuan kadınlar için olanını bulmuş i-virilin kadın inferilitesi için kullanılıyormuş, ama ben erkek için olanını özellikle istedim kadı için olanı da getir dedim fiyat olarak da abla fiyatı 30-35 tl dedi ama burdan başka biri bana erkek için olanının orda 35-40 $ civarında olduğunu söylemişti, zatn kadınlar için olanı da bu kadar ucuz ise diğeri için de gayet makul bi fiyat beklerim.

chinese herbs for azoospermia şu linkin çevirisini yapacak ve araştıracak birini bulsana ben burda biliosun kimseyi tanımıyorum henüz, çevremden de ilgilenmesini istediğim kimse yok bu siteden de çok bahsediolar uzak doğu aktarlarının sitesi sanırım, sonra beni cepten arada birlikte karar verelim napıcamıza, hindistan yada çin hangisine karar verirsek eşim ordan getirsin

kızlar ne yazıkki sonucum negatiff

üzülme ben de 2 defa yaşadım. sizin sorun neydi canım. allah elinde olanları almsın o zaten elinde yoktu, öyle düşün. ama elde etmek için mücadelene devam et ben hiiiççç üzülmedim inanırmısın ağlamadım bile hemen abdest aldım namaza başladım belki de o yüzden üzülmedim

Yerleşme kanamasının inşallah korkma canım ağrıda yoksa burda da hamile kalanlarda lekelenme olmuştu yanlış hatırlamıyorsam bu arada mucizem'den haber varmı

insallah canim ya cok sukur su an iyim insallah bir daha olmaz yarin kan testini ipel cekiyorumm..
canim bir kac gun once gormustum bir daha hic gormedim iyidir insalalh.
bende cok merak ediyorumm

bu son denememde hepsini denicem
canım çok sevindim,dene lütfen deneyen bu duaları okuyan arkadaşlarım hamile şu an.

canım sağol.Rabbim hepimizi evlatlarımıza kavuştursun.

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN CANIM. ALLAH SENINDE MURADINI VERSIN,sana nıce ogullar kızlar nasıp etsın insallah sıra sıra boy boy amın
canım benim sağol bu güzel dileklerin için.inşallah hepimiz bebişlerime kavuşalım...ne güzel yazmışsın,oğullar,kızlar canım benim,inşallah..

ah be canım o saatlerde ben serviste eve geliyordum.hangi kanal,ve hangi rogram yazarsan internetten indirir seyrederim..

canım benim 12.günün büyüsünü bozma bence,değerin otursun öyle yap bitanem..

inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana,pozitif sonucunu alalım bitanem..

bizim çift taraflı sorun canım eşimde ağır sperm problemi benimde yumurta rezervim az sadece 3 yumurta oluşmuştu şimdi herşey sil baştannn

insallah canim ya cok sukur su an iyim insallah bir daha olmaz yarin kan testini ipel cekiyorumm..
canim bir kac gun once gormustum bir daha hic gormedim iyidir insalalh.
bende cok merak ediyorumm

inşallah yerleşme kanamsıdır tabii, ama zaten yerleşme kanaması olmasaydı kanaman çoğalırdı benim öyle oldu önce koyu leke bikaç saat sonra bildiğin adet kanaması oldu.. bugün kaçıncı günün ve kaçıncı gün transferi oldun adetine ne kadar kaldı

ilgin icin sagol canim
bugun 10.gunum
5.gun 2 tane transfer yapildi.
adetime 16 agustos canim.
insalalh yerlesme kanamsi dir..

bizim çift taraflı sorun canım eşimde ağır sperm problemi benimde yumurta rezervim az sadece 3 yumurta oluşmuştu şimdi herşey sil baştannn

aynı sayılırız canım ama dikkayini şuna çekmek isterim
1.tüpte eşimin spermi 4,000,000 hız0 morf.1 di
5 ay kürler vitaminler takviyeler falan sayı 10,000,000 haerekt20 morf.3 olmuş
ama benim de yumuyrtalık rezervm düşükmüş folikül sayım 7-8 tane oluyor normal de de zaten o kadar ama bunu 4-5 tanesi dolu çıkıyor 2 tanesi dölleniyor ve 2 si transfer ediliyor her seferinde. şimdi eşim için keçiboynuzu kürüne tekrar başladım, kendim için de incir kürünü 2 ay uygulicam ve öyle 3. denemem başlıcam sende mutlaka böyle yap, yumurtlaık rezervi çok önemli çünkü zaten en kaliteli spermi seçiyorlar bundan sonrası rahim duvarı kalınlığına ve yumurtalık rezevine kalıyor.

insallahhhhhhhhhhhhh canimmmmmmmmmmmm

ben seni hep hamile hissediyorum canım benim,inşallah bitanem,inşallah...
sevinçle,mutlulukla haberlerini alacağız inşallah...
az kaldı bitanem,dua et...
mümkünse hemen abdest al,meryem duası oku,okuyabildiğin kadar...
hem rahatlarsın,hem de Rabbimden tekrardan bebiş istersin...
olur mu bitanem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…