Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım geçmiş olsun ve hayırlı olsun inş...bebişlerin dilerim seni hiç bırakmazlar. Rabbim en sonunda sağlıklı ve hayırlı birer evlat olarak kucağına almayı nasib etsin inş...aminn ..hepimize inş..amin

ahh sorma o sonda ne kötü bişeymiş bidaha Rabbim mecbur bırakmasın inş..1 hafta acısını çekmiştim...ama geçti o günler ...seninde çabucak geçecek inş. bayrama kuzular biz burdayız annecimmm dicekler

Son düzenleme:

canım yaş 29, 3. denemem olucak, sebep sperm azlığı, ileri hız yok ,hareketli 20 morfroloji bazn 3 bazn 1 bazn 0 çıkıyor, ben henüz tedaviye başlamadım incir kürünü uygulicam 2 ay onun hemen akabinde de bahçeciyle bugün konuştum tedaviye başlıcam. fiyat çok pahalı geldi ama yaaaa

Allah kabul ve daim etsin. Bende türbanlı değilim fakat namaz sayesinde benimde giyimimde bir düzen oldu. Sana katılıyorum. Namaz insanı her türlü günahtan alıkoyar. Dedikodu, gıybet, vesvese, kıskançlık vs. gibi her günahtan ve rahatsızlıktan.
Bu arada sen tedavinin hangi aşamasındasın.

yenı hamısımızde gelmıs hosgelmıs : ))))) 12 gun sonra hayırlı haberlerı vereceksın insallah .bızım topık ugurlu insallah hepımız hamıs olacaz,bende gunluk 3 lt su iciyorum ve cok faydasını gordum yalnız kayısı veya incır yemeye özen goster acayıp kabızlık olayı yasanıyor kendıne dıkkat et canım.bol bol dua et bızde sızlere edıyoruz allahın iznıyle yuzumuz gulecek.

canmm bana gecenlerde sen özelden mesaj atmissin cok sevindimm iyiki varsiniz...

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN CANIM. ALLAH SENINDE MURADINI VERSIN,sana nıce ogullar kızlar nasıp etsın insallah sıra sıra boy boy amın

bu son denememde hepsini denicem

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN CANIM. ALLAH SENINDE MURADINI VERSIN,sana nıce ogullar kızlar nasıp etsın insallah sıra sıra boy boy amın

..................................................................................................

alıntı yapamıyorum isimlerinizi yazıyımm :) inşallah Allah dualarımızı kabul eder.bayramı doyasıya mutlu geçiririz.bugun idrarda kan ve agrım kesild.su ve bol sulu ayran içiyorum.şimdi sofraya oturuyum my bilemedim hemen yesem kalksamm:)

canmm sen bana gecenlerde özelden mesaj atmissin düsünüp yazdigin icin cok sagol...

canmm bana gecenlerde sen özelden mesaj atmissin cok sevindimm iyiki varsiniz...

canım benim iyiki sende varsınnn...günümün çoğu burada sizden haber alırmıyım acaba yeni bişeyler oldumu diye merakla geçiyor..tanımasam da hepinizi çok sewiyorum

bence accık şımar ve yatağında ye yemeğini...kendine dikkat et ..sakın vesvese yapma ay hapşurdum öksürdüm bişemi oldu die..rahat ol , dua et ve gerisini Rabbime bırak..hayırlısıyla inş. sonucun güzel olacak bunada inan..öptm

kendını sımart azıcık sımarık hamıs ol ve yemegını yatagına ıste : ))))))))))

yemegını duzenlı ye ve bol bol meyve tuket,anı hareketlerden uzak dur artık sımart kendını .o kadar igneler, ilaclar bırsuru sıkıntı yasadın bırazcık sefasını sur canım benım.

bişe daha sorucam aslında sizde de karnınız şiş gibi hafif rahatsızlık durumu var mı??

hangi programdaydı
merak ettiimm:44:

ya kizlar sizlerdede böyle acayip batmalar karin agrisi oluyormu
ara ara bazan cok korkutucu agrilar oluyor bazanda hic bisey yok
sizede saka gibi geliyormu:44::44::44:

ya kizlar sizlerdede böyle acayip batmalar karin agrisi oluyormu
ara ara bazan cok korkutucu agrilar oluyor bazanda hic bisey yok
sizede saka gibi geliyormu:44::44::44:

ben ilk transferden sonra ve yumurta toplama işleminden sonra yaşadım o çok normal yumoşların toplanması sırasında ister istermez kanama falan da oluyor ya yavaş yavaş iyileşiyor şuan. bildiğim kadarıyla yumoşlar çok gelişince böyle oluo senin transfer oldu mu? kaçıncı gün ve kaç tane trfasnfer oldu

canım emsaj kutunu temızlermısın :) gonderemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…