Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

ilgin icin sagol canim
bugun 10.gunum
5.gun 2 tane transfer yapildi.
adetime 16 agustos canim.
insalalh yerlesme kanamsi dir..

oofff maşallahhh blostasist embiriosu transfer edilmiş yaa kesin yerleşme kanamasıdır allah bilir ama bence kesin yerleşme adetine de çok var daha, ben her ikisinde de gününde adet oldum, adet günüm de hep test günüme geldi, zaten dediğim gibi adet kanaması olsaydı şuana kadar çoktaann artardı kanama. ayy bana da dua et nolur ben de 3. ye başlıcam 2 ay sonra

ALLAH razi olsun canimm
insallah oyledir bende hep kendimi oyle hissediyorum.
ama bu akinti beni korkuttu iste.
yarin cok guzel bir gun olur insallahhh..

canim benim ALLAH yardimcin olsun.
insallah bu tedavinde bebgine kavursursun canim.
her zman dualrimda olucaksin canim benim..

kızlar ne yazıkki sonucum negatiff

çok üzüldüm...
seni anlıyorum..
benim de 2.denemem olacak.
ama önemli olan bunu en kısa zamanda geriye atıp,yola inançla devam etmen bitanem...
canım benim inşallah bu sefer anne olacaksın...
dualarım seninle ve diğer negatif çıkan tüm yoldaşlarla...

bişe daha sorucam aslında sizde de karnınız şiş gibi hafif rahatsızlık durumu var mı??

ilk günden berı karnım şiş hayatım göguslerım davul gb dolasıyorum.yanı normal seyler ama cok raharsız edıcıyse doktorunu ara bılgı al canım

yerlesme kanamasıdır o hemen evham yapma tatlım sen hemsırenın dedıgını yap ALLAHIN iznıyle ters bır durum yoktur.

su an rahatim cok sukur canim ya.
ALLAH hayilrisi versin insallah.
RABBIME sigindim..bu mubarek gunlerde..

canım gayet rahat ol...
benim hislerime güven...
hamilesin..
rahat ol...
bol bol uyu dinlen..
güzel haberlerini almamıza çok az kaldı...

baharım napıyosun tatlım evıne ulasabıldınmı nasıl gectı yolculuk merak ettım kendıne ıyı bak

su an rahatim cok sukur canim ya.
ALLAH hayilrisi versin insallah.
RABBIME sigindim..bu mubarek gunlerde..

kanbarıma katılıyorum rahat ol ve stres yapma bak bebısın herseyı hıssdıyor benımde icime oyle doguyorkı sen hamılesın.o yuzden kendını fazla üzme rabbıme sıgın bol bol dua et canım.

Moral olarak tam toparlanamayinca sizleride takip edemedim. Hizlica göz attım. Yeni hamilelerimize sevindim. Rabbim daim etsin. Bize de nasip etsin ins.

Son düzenleme:
Moral olarak tam toparlanamayinca sizleride takip edemedim. Hizlica göz attım. Yeni hamilelerimize sevindim. Rabbim daim etsin. Bize de nasip etsin ins.

ziddacım bebegım kendını bu kadar üzme ne olur insallah 1 ay sonra sende bebıslerıne kavusacaksın rabbım o kederlı yuzune gülücükler yerlestırecek.rabbımden ve kendınden umudunu kesme sakın bızlerde bu duyguları yasıycaz emın ol .

arkadaşlar transferden önce burda kendine kür uygulayanlar oldu mu bana biraz bilgi veren olursa çok memnun olurum çünkü ben sabahtan beri araştırmak boğuluyor hale geldim yoruldum, eşimde yine bilgisayarın içine düştün diyip duruyor :))

arkadaşlar transferden önce burda kendine kür uygulayanlar oldu mu bana biraz bilgi veren olursa çok memnun olurum çünkü ben sabahtan beri araştırmak boğuluyor hale geldim yoruldum, eşimde yine bilgisayarın içine düştün diyip duruyor :))

ALLAH razi olsun canimm
insallahh sende hamissindir guzel arkadasimmm

canım arkadasım bır gul bakıym .... hadı hadı nazlanma bak gulmek sana ne kadar cok yakısıyo : ) sen cumartesı, bende pazar gunu test yapacaz insallah en guzel haberlerı arkadaslarımızla paylasacaz sen dınlenmene bak tatlım hamıslıgım tadını cıkar.

canım senın tedavın ne asamada problem nedır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…