ilgin icin sagol canim
bugun 10.gunum
5.gun 2 tane transfer yapildi.
adetime 16 agustos canim.
insalalh yerlesme kanamsi dir..
ben seni hep hamile hissediyorum canım benim,inşallah bitanem,inşallah...
sevinçle,mutlulukla haberlerini alacağız inşallah...
az kaldı bitanem,dua et...
mümkünse hemen abdest al,meryem duası oku,okuyabildiğin kadar...
hem rahatlarsın,hem de Rabbimden tekrardan bebiş istersin...
olur mu bitanem...
oofff maşallahhh blostasist embiriosu transfer edilmiş yaa kesin yerleşme kanamasıdır allah bilir ama bence kesin yerleşme adetine de çok var daha, ben her ikisinde de gününde adet oldum, adet günüm de hep test günüme geldi, zaten dediğim gibi adet kanaması olsaydı şuana kadar çoktaann artardı kanama. ayy bana da dua et nolur ben de 3. ye başlıcam 2 ay sonra
kızlar ne yazıkki sonucum negatiff
bişe daha sorucam aslında sizde de karnınız şiş gibi hafif rahatsızlık durumu var mı??
benim saat 5 te balsayan kahverengi akintim oldu 4 5 damla hemen hemsireyi aradim boyle boyle diye igeneni yaptiridnmi dedi ben tam yaptirmaya gisicektim dedim.tamam hemen yaptir dedi artiks abahlari yaptir dedi gun icinde daha cok lfaydasi olur dedi birde cogalirsa ikiye cikar sabah aksam yaptir dedi.yarin 11.gun landa testi yaptir dedi varsa cikar dedi..kizlar onceki tedavilerimde hic boyel bir sey olmamisti cok korktum yarin sabah nasil olucak.su an bir sey yok sukur.zaten hic agrim daolmadi neki bu simdi
yerlesme kanamasıdır o hemen evham yapma tatlım sen hemsırenın dedıgını yap ALLAHIN iznıyle ters bır durum yoktur.
su an rahatim cok sukur canim ya.
ALLAH hayilrisi versin insallah.
RABBIME sigindim..bu mubarek gunlerde..
su an rahatim cok sukur canim ya.
ALLAH hayilrisi versin insallah.
RABBIME sigindim..bu mubarek gunlerde..
kanbarıma katılıyorum rahat ol ve stres yapma bak bebısın herseyı hıssdıyor benımde icime oyle doguyorkı sen hamılesın.o yuzden kendını fazla üzme rabbıme sıgın bol bol dua et canım.
Moral olarak tam toparlanamayinca sizleride takip edemedim. Hizlica göz attım. Yeni hamilelerimize sevindim. Rabbim daim etsin. Bize de nasip etsin ins.
ALLAH razi olsun canimm
insallahh sende hamissindir guzel arkadasimmm
arkadaşlar transferden önce burda kendine kür uygulayanlar oldu mu bana biraz bilgi veren olursa çok memnun olurum çünkü ben sabahtan beri araştırmak boğuluyor hale geldim yoruldum, eşimde yine bilgisayarın içine düştün diyip duruyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?