Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

kizlar kan verdim geldimm.
2 bucukta cikicak sonucum cok heyecanliyim..

canım inşl müjdeli haberlerini verirsin bizlere . Allahım yüzünü güldürsün .

canım buradan takip ettiğim kadarı ile lekelenme olabiliyormuş bence içini ferah tut dinlenme şansın varsa çalışmıyorsan evde hiç bir şey yapma bol bol dinlen . iyi gelcektir .

CANIM ÇOK SEVİNDİM.ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH BEBEĞİNİ SALIKLA KUCAĞINA ALIRSIN

Çok teşekkürler tatlım . Darısı bütün isteyen arkadaşlarımın başına . Allahım bizlere kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşl.

kizlarrr sonucumu ALDIMMMMMM.10 GUN degerimm 39.40 bende hamileyim cok sukur
insallah katlanarak artar pazar gunu tekrarlicam testi..

benimde sonunda adetim başladı bugün veya yarın bilemiyorum henüz haber bekliyorum dr.umdan transfer için tedaviye başlıyoruuuzzz

çok şükür canım çoooook sevindim gözün aydın bu hayırlı cuma gününde güzel haber verdin bize darısı bizlerin başına
cok tsk ederim canim RABBIM herkese yasatsin insallahhh
tebriklerrrr allah degerini kat kat artirsin insallah darisi diger kizlarin basina canim...

aminnn canim insallahhhhhhhhhh..

saol canım şükür şimdilik öyle inş yarında aynı sayıda devam ederiz yolumuza
canım şükür transferin olduya gelir hayırlısıyla test gününde stres yapma iyi düşün iyi olsun

inş. güzel haberler alırsın bebişlerinden
evet ne kaldıki kaldı şurada 12 gun :) daha dün adet olmayı bekliyorduk

benimde sonunda adetim başladı bugün veya yarın bilemiyorum henüz haber bekliyorum dr.umdan transfer için tedaviye başlıyoruuuzzz

cnm tebrik ederim,, artarak devam eder inş değerin. sağlıcakla kucağına alırsın inş.

gozlerim dolduuu.benimde halayim cekildi cok sukur..darisi tum arkadaslarima olsun insallahhhh

kizlarrr sonucumu ALDIMMMMMM.10 GUN degerimm 39.40 bende hamileyim cok sukur
insallah katlanarak artar pazar gunu tekrarlicam testi..

canım inş. değerin katlanır da katlanır hayırlı olsun rabbim nazarlardan korusun
sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip etsin

yine hamile haberleri var ne mutlu bize.inşallah bize de Allahım nasip eder.kızlar benim midem gaz dolu ve midem ve barsaklarıma dokununca agrıyoo gece uyuyamadım zaten.nassı şikayet ediyorum ama :) son10 günnn

Canim hayirli olsun. Gamzelm cooook sevindim. Hayirli olaun. Katlansin ins degerin.hepimiz saglikla hayirlisiyla kucagimiza alalim bebislerimizi nolur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…