kizlar kan verdim geldimm.
2 bucukta cikicak sonucum cok heyecanliyim..
Hayirli cumalar ya benim dun kahverenhi cok az lekelenmem oldu. Doktorumu aradim 12.gun degerin 200 ustundeyse ikiz olabilir ikizlerde kanama olarabilir ya da fragmin ,6 gunde iki kez oluorum dozuyuksuk tutum buda neden olabilir dedi bimyorum yarin adet gunum olmaz ins. Dualarinizi bekliorum....
CANIM ÇOK SEVİNDİM.ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH BEBEĞİNİ SALIKLA KUCAĞINA ALIRSIN
kizlarrr sonucumu ALDIMMMMMM.10 GUN degerimm 39.40 bende hamileyim cok sukur
insallah katlanarak artar pazar gunu tekrarlicam testi..
hadi hayirlisi canim tez haber alirsin insallah biran evel hamis haberi ver bize....benimde sonunda adetim başladı bugün veya yarın bilemiyorum henüz haber bekliyorum dr.umdan transfer için tedaviye başlıyoruuuzzz
cok tsk ederim canim RABBIM herkese yasatsin insallahhhçok şükür canım çoooook sevindim gözün aydın bu hayırlı cuma gününde güzel haber verdin bizedarısı bizlerin başına
tebriklerrrr allah degerini kat kat artirsin insallah darisi diger kizlarin basina canim...
benimde sonunda adetim başladı bugün veya yarın bilemiyorum henüz haber bekliyorum dr.umdan transfer için tedaviye başlıyoruuuzzz
saol canım şükür şimdilik öyle inş yarında aynı sayıda devam ederiz yolumuza
canım şükür transferin olduya gelir hayırlısıyla test gününde stres yapma iyi düşün iyi olsun
bayram tatilinin kurbanı olmuşsun canım
benimde sonunda adetim başladı bugün veya yarın bilemiyorum henüz haber bekliyorum dr.umdan transfer için tedaviye başlıyoruuuzzz
cnm tebrik ederim,,artarak devam eder inş değerin. sağlıcakla kucağına alırsın inş.
canım inş. değerin katlanır da katlanırhayırlı olsun rabbim nazarlardan korusun
sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip etsin
canmm benim hamismisin Allah sagliki kucana almayi nasip etsin insallah baska kacirdigim hamisdemi var...
hadi hayirlisi canim tez haber alirsin insallah biran evel hamis haberi ver bize....
tedavin hayirli olsun canimm,,ALLAH tamamina erdirsinn
evet canmm allah söyleti herhalde insallah transferin olmus az kalmis sonuclara insallah seninde hamis haberlerini alicas...yok canım hamiş değilim henüzdün transferim oldu inş. allah söyletmiştir de bende 12 gün ssonra söylerim
Canim hayirli olsun. Gamzelm cooook sevindim. Hayirli olaun. Katlansin ins degerin.hepimiz saglikla hayirlisiyla kucagimiza alalim bebislerimizi nolur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?