ne çok ilaç o öyleenormal transfer olsaydı yine kullanılacak mıydı onlar aceba?
merhaba kızlarr..
yeni hamillerimiz var sanırım tebrik ederim çok sevindimmm.darısı başımıza inşallah..
bu arada p.tesi günü transferim yapıldı..5.günüm bugün...18 i test günüm...günler geçmek bilmiyor..
inşallah bayram hediyemiz gelir inşallah..
canım benim opum olduğu gün hemşire ilaç listesini getirdi anammmmmmmmmm upuzun bi liste çok oldum
sonra ben benim embriyolar dondurulacaktı dedim geri gitti çıkardı o listeyi sadece antibiyotik verdiler...
yani diğer şekilde de bi dünya ilaç kullanıyorsun
ne zor zanaatmış bebiş sahibi olmak
canim benim cok task ederimm..insallah pazar gunude degerim kat kat artar...darisi tum arkadaslarima olsun insallahhkıs zaten hamileydinbuda onayı tasdiği oldu ama iyi olduuu...
katlana katlana çok yüzlü rakamlara ulaşsınnn...
ay artık hiç şaşıramıyorum ya, listedeki herkes zaten hamile gibi geliyo
Allah tamamına erdirsin canımmm...
bu da resmi tey teyin olsunn tey tey teyyyy teyyyy....
canim ins o belirti guzel belirtidir sende guzel haberler veririsin biz canim benim..ALLAH gonluen gore versinncanım benım cok sevındım degerlerın gayet guzel.bende sabredıp duruyorum sız benden daha cesur cıktınız tatlım sankı adet olacakmısım gb bır hıs var.bıtanem yarında guzel haberler vereceksın bıze inşallah.opuyorum tatlım
sagol canimmmmgamzelim,66 canım tebrikler
aminnnn bitanemm inşalahh
canim cok tstk ederimm benide eklemisin listeye ayy ne kadar guzle bir duygu insallah deavm eder hamisligimizz.canım senin hamiş olduğunu biliyorduk zaten
halayını bile çekmiştik ama bu sonuçla hamişliğin onaylandı hadi bakalım bidaha halayaaaaaaaaaaaa
darısı başımıza inş
buarada artık rahatça tabloya ekleyebilirim senide hamiş olarak
canım tebrik ederim değerin katlanmış sağlıkla gelsin bebeğinn
kizlarrr sonucumu ALDIMMMMMM.10 GUN degerimm 39.40 bende hamileyim cok sukur
insallah katlanarak artar pazar gunu tekrarlicam testi..
Herkese merhaba kızlar
Allahıma binlerce kez şükürler olsun bugünkü test sonucumuda aldım değerim katlanarak artmaya devam ediyor :))))))))))))))
bugğn 18. gün değerim 105 den 288 olmuş . Bu benim için bir mucize , Allahım bu sevinci herkese yaşatsınnnnnnnnnnn inşllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll .
cok sagol canim.ALLAH RAZI OLSUN.insallah degerim katlanarak artar.hemsire dedi eger guzel bri artis olursa 2 hafta sonra ultrana gelirsin dedi.cok mutlu oldumHayırlı uğurlu olsun canım inan bugün senin için girdim nete inşallah pazar günüde değerin artacak ve artık kese görmek için gün sayarız beraber darısı tüm bekleyenlere inşallah birde asm den pozitif sonuç olması beni biraz daha umutlandırdı tabiki haberlerini takipteyim
Tebrik ederim.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Tekrar tebrikler cnmm
inş değerin katlanarak artarr
bugün merkezden aradılar pazar günü olan testimi yarına çektiler pazar günü test yapılmıyormuş. beni bi heyecan bastı sormayın. gamzelim kardelen ve benim test tarihim aynı gündü. Gamzelim pozitif çıkmış tebrik ederim canım. darısı hepimizin başına. bende hiçbir belirti yok ne kanama ne ağrı ne sancı nede adet olacakmışım gibi bir his. çok dualarınızı bekliyorum yarın merkezden gelir gelmez buraya sonucu yazarım.
canimmmmmmmmmmm insallahh pozitif sonucla gelirsin dualrimla sneinle guzel arkadasim..
ALLAH gonlunun muradini versin insallahh..
sabah olmaz simdi sana
çok teşekkürler canım. sende inşallah bebeşinin kesesini görürsün. yumurta toplncağı günü gecesi uyku tutmamıştı bir de bugün tutmayacak sanırım.senin kanaman felan olmuşmuydu.
canim benim dun biraz kahve rangi akintim oldu.hemsire o yuzden bu gun test yaptirmami istedi bu gun olmadi cok sukur iyim simdiii..
insallahh canimmm
insallahhh sende hamissin dir insallahhhhhhh
çok teşekkürler canım. sende inşallah bebeşinin kesesini görürsün. yumurta toplncağı günü gecesi uyku tutmamıştı bir de bugün tutmayacak sanırım.senin kanaman felan olmuşmuydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?