Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

ne çok ilaç o öylee normal transfer olsaydı yine kullanılacak mıydı onlar aceba?

canım benim opum olduğu gün hemşire ilaç listesini getirdi anammmmmmmmmm upuzun bi liste çok oldum
sonra ben benim embriyolar dondurulacaktı dedim geri gitti çıkardı o listeyi sadece antibiyotik verdiler...
yani diğer şekilde de bi dünya ilaç kullanıyorsun

merhaba canım transferin hayırlı olsunnnn
10 gün sonra hamiş haberini alırız inş

ne zor zanaatmış bebiş sahibi olmak

canim benim cok task ederimm..insallah pazar gunude degerim kat kat artar...darisi tum arkadaslarima olsun insallahh
canim ins o belirti guzel belirtidir sende guzel haberler veririsin biz canim benim..ALLAH gonluen gore versinn
gamzelim,66 canım tebrikler

aminnnn bitanemm inşalahh
sagol canimmmm
canim cok tstk ederimm benide eklemisin listeye ayy ne kadar guzle bir duygu insallah deavm eder hamisligimizz.
canım tebrik ederim değerin katlanmış sağlıkla gelsin bebeğinn

canim ALLAH razi olsunnn.pazar belli olucak katlanip katlanmadigi,ins icien dogmustur canim benim

Hayırlı uğurlu olsun canım inan bugün senin için girdim nete inşallah pazar günüde değerin artacak ve artık kese görmek için gün sayarız beraber darısı tüm bekleyenlere inşallah birde asm den pozitif sonuç olması beni biraz daha umutlandırdı tabiki haberlerini takipteyim

slm kızlar sizlere birşey sormak istedim;acaba tüp bebek transferinden sonra negatif sonuç alanlar sizdede ilişki sırasında acı oluyormuydu?ben önceden sorun yaşamazken şimdi çok acı duyuyorum.tecrübesi olanlar cevaplarsa sevinirim.şimdiden teşekkürler

Gözün aydın... Allah sonuna kadar yardımcın olsun, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

cok sagol canim.ALLAH RAZI OLSUN.insallah degerim katlanarak artar.hemsire dedi eger guzel bri artis olursa 2 hafta sonra ultrana gelirsin dedi.cok mutlu oldum
Tebrik ederim.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

aminnnn insallah canim benimm:)))))

canım sonucunu merakla bekliyordum aynı merkezde tedavi olmuşuz çünkü..
negatifmiş çok üzüldüm canım..
Allahım sabrını vericek toparlanp tekrardan başlıcaksınız cnm bnm..
bir yakınımız da ankara medicana da tedavi oldu ve ilk denemesinde ikizlerine hamile kaldı. canım orayı da düşünebilirsin.
ben gürgan ve medicana arasında çok git gel yaşadım ve gürgana karar verdim.
kısmet canım bnm inşalalh tez zamanda gelicek bebişimiz..

bugün merkezden aradılar pazar günü olan testimi yarına çektiler pazar günü test yapılmıyormuş. beni bi heyecan bastı sormayın. gamzelim kardelen ve benim test tarihim aynı gündü. Gamzelim pozitif çıkmış tebrik ederim canım. darısı hepimizin başına. bende hiçbir belirti yok ne kanama ne ağrı ne sancı nede adet olacakmışım gibi bir his. çok dualarınızı bekliyorum yarın merkezden gelir gelmez buraya sonucu yazarım.

canimmmmmmmmmmm insallahh pozitif sonucla gelirsin dualrimla sneinle guzel arkadasim..
ALLAH gonlunun muradini versin insallahh..
sabah olmaz simdi sana

canimmmmmmmmmmm insallahh pozitif sonucla gelirsin dualrimla sneinle guzel arkadasim..
ALLAH gonlunun muradini versin insallahh..
sabah olmaz simdi sana

çok teşekkürler canım. sende inşallah bebeşinin kesesini görürsün. yumurta toplncağı günü gecesi uyku tutmamıştı bir de bugün tutmayacak sanırım.senin kanaman felan olmuşmuydu.

çok teşekkürler canım. sende inşallah bebeşinin kesesini görürsün. yumurta toplncağı günü gecesi uyku tutmamıştı bir de bugün tutmayacak sanırım.senin kanaman felan olmuşmuydu.

canim benim dun biraz kahve rangi akintim oldu.hemsire o yuzden bu gun test yaptirmami istedi bu gun olmadi cok sukur iyim simdiii..
insallahh canimmm
insallahhh sende hamissin dir insallahhhhhhh

canim benim dun biraz kahve rangi akintim oldu.hemsire o yuzden bu gun test yaptirmami istedi bu gun olmadi cok sukur iyim simdiii..
insallahh canimmm

herkeste yerleşme kanaması görülecek diye birşey var mı acaba merak ettim çünkü transferden beri bembeyaz akıntım var benim. jelinde etkisiyle sanırm

Yeni hamilemizi tebrik ederim...Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin inş.... ama sanki senin hamile haberini daha önce almış gibiyim mi banamı öle geliyor gamzelim? :)

insallahh canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…