Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

herkeste yerleşme kanaması görülecek diye birşey var mı acaba merak ettim çünkü transferden beri bembeyaz akıntım var benim. jelinde etkisiyle sanırm
zannetmiyorum canim ya ben oceden de gebeliklerim var ilk defa boye oldu az once yine lekelenmem oldu cok korkuyorum ya hayir olsun insallahh..
Yeni hamilemizi tebrik ederim...Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin inş.... ama sanki senin hamile haberini daha önce almış gibiyim mi banamı öle geliyor gamzelim? :)

canim idrar testinde ogrenmstim buda kan testi olduu
insallah kucagimada alirim insalalhh..

GÜNAYDINLARRRR iyi hafta sonlarııııııııııııııııı

Slm KiZlar dün Ağlamaktan gelemedim..
Evde idrar testi yapmıştım kan testi sonucunu aldığım gun
Ertesi gun yani dün bidaha testyapayim dedim bı önceki güne göre daha silik cikti ve moralim sıfır oldu tutunmayı bıraktı degerim düşüyor diye düşünüyorum kan verdik yarım saat sonra cikacak sonuc ins iki kat artar...cok korkuyorum

Ah Canım idrar testine bakıp neden kendine bu eziyeti yaptın:) idrarda gunün farklı saatlerin farkli yoğunlukta cikar.en yogun sabah saatleridir.

Herkese günaydınlarrrr.

Çook güzel hafta sonları diliyorum vede bugün sonuç alacak arkadaşları bekliyorum. Hayırlı haberler olsun inşallah..

Ah Canım idrar testine bakıp neden kendine bu eziyeti yaptın:) idrarda gunün farklı saatlerin farkli yoğunlukta cikar.en yogun sabah saatleridir.

Cnm haklisin şimdi aradım 10. Gun 130 olan degerim 12. Gun 365 olmus lanet olsun su idrar testlerine bugüne kdr hep beni üzmüştür bidaha tövbe elime almam..nolur sizde kanda pozitif cikiyor illa idrarda gormek istiyorsanız yapmayın nolur

ahunisacigim canmm hamilelik nasil gdiyor
sikayetlerin varmi

Oyacım sabah sabah yemedim içmedim netin başına oturdum. Kaç gündür düşünceliyim, sözde 7 haftalık hamileyim ama hiç bir belirti yok, göğüslerde şişlik ve acı yok, bulantı yok, saadece arada çok gezer ayakta durursam bel ağrısı var o kadar. Ultrasonda görüp doktor herşey yolunda diyene kadar içim rahat etmiyor. Hatta tekrar kan testi yapmak bile geçiyor aklımdan.

Sende durumlar nasıl ?

Canim al bendende okadar sizin yine gidip degerinizi baktirma gibi sansiniz var benim burda yok hata doktoruma bana haberi verdikleri gün sordum degerimi onu bile söylemidiler
sinir bozucu bur durum persembe gidicem kese görmeye allah yardimcimiz olsun ara ara kasik batmasi oluyor oda nakar normal bilemiyyorum ama bel agrisi var.

canlar günaydınnnnnnnnnnnnn
ben güne güzel başladım şükür...
merkezden aradılar veeeeeeeeeee 13 embriyommmmmmmm dondurulmuşşşşşşşşş
bunlardan 11 tanesi 1. kalite 2 tanesi orta kaliteymişşşşşşş
bugünleride gördüm yaa şükürler olsun rabbime
bugün çooooook çoooooooooooooook mutluyum

Bendede kasık ağrısı yok, sadece bel ağrısı var. Anneme söylüyorum, evham yapıyorsun diyor, daha çok erken belirtiler için diyor. Bilemiyorum bende sabahtan beri diğer topiklerde bakıyorum en erken belirtiler nasıl, benim gibi belirti yaşamadan hamile olan varmı diye. Çook varmış. Bakalım ne olacak, benimde cuma günü kontrolüm. İnşallah hayırlı haberler alırız.

canmmm cok sevindim hayirlisiyla bize yakinda artik hamileyim diye yazarsin insallah....amin
Allah mutlulugunu daim etsin güzelim..
darisi haber bekleyen herkesin basina..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…