Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canmmm cok sevindim hayirlisiyla bize yakinda artik hamileyim diye yazarsin insallah....amin
Allah mutlulugunu daim etsin güzelim..
darisi haber bekleyen herkesin basina..

saol oyacımmmmmm aminnnnnnnnnn inş o günlerde gelir

Çoook güzel devamı gelir inşallah. 11. tane 1. kalite harika. Maşallah Sübhanallah.

teşekkürler canımmmmmmm inşşşşşş devamıda gelir

Baharcım hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim inşallah transverin de olur da bu sefer gün sayarız ve pozitif sonucun için seviniriz hep beraber benim de 16tane folikül var inşallah tabi hepsi büyürse

canım çok saol hayırlısıyla transferimde gerçekleşip sonucumu bi alsam
canım büyür büyür sen dert etme inş senin içinde herşey çok güzel olacak

çok sevindim canım
hadi sayılı günlerin kaldı artık almak içinnn
herşey güzel olacak bebeişlerin sımsıkı tutunacak inşallah sanaa

canımmmmmmmmmm evet artık sadece bebişlerime kavuşacağım günü beklemek kaldı...
inş sonrasında da herşey çok güzel olacak

Amin canim,masallah neredeyse hepsi 1.kaliteymis embriyolarin tebrik ederim insallah hayirlisiyla hamile kalirsin tatlim
doğru doğru flzaskım, sonradan şahlandı veletlerim...
yarın kuzularımı vercem amcalarına teyzelerine eti sizin kemiği benim diyerekten, ama verdiğim kadar isterim dicem

Canim insallah opun guzel gecer cok kaliteli embriyolarin olur allah yardimcin olsun

aysegul cok uzuldum canim insallah en kisa zamanda bebegine kavusursun.

slm canım bebişlerini gördün mü 3de seninle mi

canım tez zamanda hamile kalırsın inşallah. yaşında müsait maşallah. 2. denemende bebeğini kucağına alırsın inşallah

Bana destek çıkan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim kalbinizden geçenleri kabul etsin. sabah iyiydim ama annemle konuşunca çok kötü oldum nedenini bilmiyorum. sanırm tek nazlanabildiğimiz kucak onlarınki.

baharcığım canım maşallah 13 kaliteli yavru ( ben 2 tanesini de sayıyorum bakarsın o keratalar diğerlerini de geçer yani ummadık taş baş yarar misali ) Allah tez zamanda sizi bir daha ayrlmamak üzere kavuştursun. artık çözdürüp çözdürüp canın istediğinde hamiş olursun canım benim çok sevindim

baharcığım canım maşallah 13 kaliteli yavru ( ben 2 tanesini de sayıyorum bakarsın o keratalar diğerlerini de geçer yani ummadık taş baş yarar misali ) Allah tez zamanda sizi bir daha ayrlmamak üzere kavuştursun. artık çözdürüp çözdürüp canın istediğinde hamiş olursun canım benim çok sevindim

evet canım yaaa bende 13 diye sayıyorum zaten hepsiiii çok kaliteli benim bebişlerimin
zaten embriyolog diğer 2sininde iyi olduğunu zaten iyi olmasalar donduramayacaklarını söyledi...
allah razı olsun canım benimmmmmmm
evettt arka arkaya doğururum inş

Bu çok güzel bir haber. Gözün aydın canım. Bir de buradan " hamileeeeeeeeeeeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiim; hem de ikiz" diye yazmanı bekliyoruz artık...

Bitanem hayırlı olsun çok sevindim kuzum

Eylüle transfer yazmışsın neden ben kaçırmışım sanırım bebeğim o nu
Bende eylülde istanbulda bir kaç merkezle görüşüp tedaviye başlıycam Hayırlısı bakalım
Kocaman öpüyorum seni fıstıkım bu arada yaptığımız liste uğur getirdi bir sürü kişeye çok mutlu oldum

masallah masallah baharım cok sevındım bak futbol takımın kuruldu.sukurler olsun rabbıme inşallah eylulde kelebek mısalı göbüşüne konacaklar : ))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…