Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

masallah masallah baharım cok sevındım bak futbol takımın kuruldu.sukurler olsun rabbıme inşallah eylulde kelebek mısalı göbüşüne konacaklar : ))))))))

saol canım benimmmmmmm şükür 13 bebişimiz donduruldu
kurduk futbol takımını
aminnnnnnnnnnn inş geç kalmadan eylülde yetişirim size
yarın seninde güzel haberini bekliyorum canım dualarım seninle

ohhhh maşallah
senede 5er 5er alman lazım
mutluluğun hamileyim haberlerine dönüşsün inş.

yok canım yaa 5 er 5 er çok olur 2 şer 2 şer alayım ben en iyisi
şaka bi yanada rabbim inş eylülde nasip eder bana da hamiş olmayı
aminnnnnnnn canım hepimiz görelim o günleri

kızlarrrrrrrrr bi güzel haber de benden olsun hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
11. gün sonuç 244.9

süperrrrrrr, maşallah sübhanallah, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah...

maşallah baharcım arkadan geldin hepimizi solladın şimdiden:) Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallah

autumm hamişliğin ne durumda, biraz belirtilerinden bahsedermisin. Ben 7. haftadayım hiç belirtim yokkkk ((

kızlarrrrrrrrr bi güzel haber de benden olsun hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
11. gün sonuç 244.9
canimm gozun aydin arkadasimmm ALLLAH kucagina almayida ansip etsin insallahhh:)))
gamzelım napıyosun tatlım.bugun tekrar test yaptınmı bıtanem insallah degerlerın kat kat artar.bugun bende test yaptırsammı dıye dusunuyorum korkuyorum 11.gunum.
canim sabir yarin yaptir testini aksma oldu zaten bu gun..
ben yarin tekrar edicektim canim.
insallah degerim katlanmistir
güzell haberini okudum çok sevindim:) :) :) :) Allah kucağına almayı nasip etsin tebrik ederim canım çektiğimiz sıkıntılara değecek inşallah

canim ALLAH razi olsun bende sana cok sevindim
hastaneyi aradinmi peki haber verdinmi.

Mucizem coook sevindim. Hayirli olsun ins. Aysegul cum 2.sans daha yuksek oluyomus ins. Oyle olur.arkadaslar benim doktorum ikiz olmasini hic istemiyo. Banada ikiz olabilir diyo ama ikiz riskli oluyomus. Hayirlisi tabi. Ne bileyim ben pimpirikliyim galiba :)))))))

süperrrrrrr, maşallah sübhanallah, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah...

autumm hamişliğin ne durumda, biraz belirtilerinden bahsedermisin. Ben 7. haftadayım hiç belirtim yokkkk ((

belirti arama ya herkesin bir olmuyormuşki hamileliği..benim gibi olma keşke midem çok kötü yemek yiyemiyorum azcık bişe yesem bile midemde durmuyor...besinsiz kalacak bebeğim die korkuyorum...arada hafif kramplarım oluyor bide...sen bu günlerin keyfini çıkar bence ne güzel canım,kendini de bebeğinide üzme sıkıntı yapıp..

CNm naptin ne durumdasin

Canimmm masalllah simdiden ikizlerin hayirli olsun rabbim saglikli kucagia almayi nasip etsin insalllh....

Tebriklerrrrrrrrrrrrrrr
Rabbim tamamına erdirsinn inş.
amin flzask cım inşallah

teşekkür ederim pimpirikcim çok sağol
evet aradı eşim ben ağlamakla meşguldüm çünkü emine hemşireyele konuşmuş değeri güzel bulmuş pazartesi bidaha aynı yerde yaptırıp iki testide gönderin bize dmiş

cok guzel ya insalalh katlanarak artar degerin canimmm

tecrubelerinize ihtiyacım var ,6 yıllık evliyim bir tüp bir aşılama denedim ,olmadı ,şimdi 2.ci aşılamamı oldum bugün 8.ci günüm idrar testi yaptım ve ilk defa hayatımda 2.ci çizgiyi silik gördüm sizce bu iyie işaretmi....

wooowwww süpersin baharımmm.....

sadece 1 fire ile maşallah maşallahhh.... darısı başımıza inşallah (Amin)

dondurik veletler bekleyin annenizi....

canmm ben hic idrar testi yaptirmadim ama 2 ci cizgi silik görenler genelde burda hamilelik müjdesi veriyor seninde haberini aliriz insallah.

bi an inanamadım, bişey yazmadan önce ileri sayfalara bakayım dedim ama şaka değilmiş... üzgünüm...

dondurulmuşun varmıydı geriye bilmiyorum ama, olsa da olmasa da bebiş altı temizleyene kadar bu yolda devam etmekten bıkmıcaz....
hem değerin 3 müş belkim artar, bir test daha yaptırmayı düşünmüyor musun?

wooowwww süpersin baharımmm.....

sadece 1 fire ile maşallah maşallahhh.... darısı başımıza inşallah (Amin)

dondurik veletler bekleyin annenizi....

saol fiyonkcum şükür 1 fire ile bebişlerimi dondurduk
darısı senin başına tatlım...
çok merak ettim seni nasıl geçti opun var mı bi sıkıntın ??

kizlar daha perla yap ve ilknuraydan haber alamadik arada girip cikiyolar ama bisey yazmiyorlar insallah güzel haberlerle gelirler
sevincleri sevincimiz olur.....

saol canım benimmmmmmm şükür 13 bebişimiz donduruldu
kurduk futbol takımını
aminnnnnnnnnnn inş geç kalmadan eylülde yetişirim size
yarın seninde güzel haberini bekliyorum canım dualarım seninle

ALLAH razı olsun canım benım.rabbım tez zamanda kavustursun annelerıyle...yarın insallah hayırlı haberlerı verırım sabah 10 da test yapılacak kısmetten öteye yol yok eger hakkımızda hayırlıysa gelecek bebıslerım.dualarınızı beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…