masallah masallah baharım cok sevındım bak futbol takımın kuruldu.sukurler olsun rabbıme inşallah eylulde kelebek mısalı göbüşüne konacaklar : ))))))))
kızlarrrrrrrrr bi güzel haber de benden olsun hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
11. gün sonuç 244.9
ohhhh maşallah
senede 5er 5er alman lazım
mutluluğun hamileyim haberlerine dönüşsün inş.
kızlarrrrrrrrr bi güzel haber de benden olsun hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
11. gün sonuç 244.9
maşallah baharcım arkadan geldin hepimizi solladın şimdiden:) Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallah
canimm gozun aydin arkadasimmm ALLLAH kucagina almayida ansip etsin insallahhh:)))kızlarrrrrrrrr bi güzel haber de benden olsun hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
11. gün sonuç 244.9
canim sabir yarin yaptir testini aksma oldu zaten bu gun..gamzelım napıyosun tatlım.bugun tekrar test yaptınmı bıtanem insallah degerlerın kat kat artar.bugun bende test yaptırsammı dıye dusunuyorum korkuyorum 11.gunum.
güzell haberini okudum çok sevindim:) :) :) :) Allah kucağına almayı nasip etsin tebrik ederim canım çektiğimiz sıkıntılara değecek inşallah
süperrrrrrr, maşallah sübhanallah, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah...
autumm hamişliğin ne durumda, biraz belirtilerinden bahsedermisin. Ben 7. haftadayım hiç belirtim yokkkk((
Mübarek cuma saatinde dilerim Allah tan bu mutlu sonla biten sonuncu denemen olur yada sonuncu denemeni 2. yada 3. çocuk için yaparsın. Ama bu denemede Güzel Allah ım yüzünü güldürsün, bebişin göbişinde olsun.
Süperrrrrrr....Çook beğendim.....Canı gönülden katılıyorum.
Canimmm masalllah simdiden ikizlerin hayirli olsun rabbim saglikli kucagia almayi nasip etsin insalllh....son zamnlarda pek nete giremedim şöyle kısaca kaldığım yerden okudum hamile olan arkadaşlarımı tebrik ederim Allah devamını erdirsin
negatif çıkan arkdaşlar neolur üzülmeyin Allahın bi bildiği var demekki en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün RABBİM kimsenin emeğini boşa çıkarmasın herşeyin bir vakti var
tabloya benide sarı elbiseli pembe fiyonklu olarak ekleyebilirsiniz
tedaviye yeni başlayan arkadaşlarada bol şans ve sabır diliyorum gerçekten zor
esraersoy beni merak etmişsin canım şuan çokk iyiyim zor günler geçti inşallah seninde tedavin hayırlı sonuçlanır inşallah asm nin sayfasını da boş bırakmayalım burada asm de tedavi gören arkadaşlar herkese sevgiler
amin flzask cım inşallahTebriklerrrrrrrrrrrrrrr
Rabbim tamamına erdirsinn inş.
Mucizem coook sevindim. Hayirli olsun ins. Aysegul cum 2.sans daha yuksek oluyomus ins. Oyle olur.arkadaslar benim doktorum ikiz olmasini hic istemiyo. Banada ikiz olabilir diyo ama ikiz riskli oluyomus. Hayirlisi tabi. Ne bileyim ben pimpirikliyim galiba :)))))))
evet aradı eşim ben ağlamakla meşguldüm çünkü emine hemşireyele konuşmuş değeri güzel bulmuş pazartesi bidaha aynı yerde yaptırıp iki testide gönderin bize dmişcanimm gozun aydin arkadasimmm ALLLAH kucagina almayida ansip etsin insallahhh:)))
sağol canım aminnnnnn inşallah sen galiba bugün kan testi yaptıacaktın naptın merak ettim
canim sabir yarin yaptir testini aksma oldu zaten bu gun..
ben yarin tekrar edicektim canim.
insallah degerim katlanmistir
canim ALLAH razi olsun bende sana cok sevindim
hastaneyi aradinmi peki haber verdinmi.
süperrrrrrr, maşallah sübhanallah, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah...
amin ahunisacım herkese inşallah teşekkür ederim
autumm hamişliğin ne durumda, biraz belirtilerinden bahsedermisin. Ben 7. haftadayım hiç belirtim yokkkk((
amin flzask cım inşallah
teşekkür ederim pimpirikcim çok sağol
evet aradı eşim ben ağlamakla meşguldüm çünkü emine hemşireyele konuşmuş değeri güzel bulmuş pazartesi bidaha aynı yerde yaptırıp iki testide gönderin bize dmiş
canlar günaydınnnnnnnnnnnnn
ben güne güzel başladım şükür...
merkezden aradılar veeeeeeeeeee13 embriyommmmmmmm dondurulmuşşşşşşşşş
bunlardan 11 tanesi 1. kalite 2 tanesi orta kaliteymişşşşşşş
bugünleride gördüm yaa şükürler olsun rabbime
bugün çooooook çoooooooooooooook mutluyum
tecrubelerinize ihtiyacım var ,6 yıllık evliyim bir tüp bir aşılama denedim ,olmadı ,şimdi 2.ci aşılamamı oldum bugün 8.ci günüm idrar testi yaptım ve ilk defa hayatımda 2.ci çizgiyi silik gördüm sizce bu iyie işaretmi....
sonuç negatif
wooowwww süpersin baharımmm.....
sadece 1 fire ile maşallah maşallahhh....darısı başımıza inşallah (Amin)
dondurik veletler bekleyin annenizi....
11. gün sonuç 244.9
saol canım benimmmmmmm şükür 13 bebişimiz donduruldu
kurduk futbol takımını
aminnnnnnnnnnn inş geç kalmadan eylülde yetişirim size
yarın seninde güzel haberini bekliyorum canım dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?