Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım benikide tese tesa yazmışım benim eşim bir kere oldu biraz bol bulundu 4 tüptü yanlış hatırlamıyorsam
onları dondurduk hala bankadalar ........
senide tedavin olumlu geçer inş .....

Bol bol dua edicem sana
Dualarım seninle burdaki tüm arkadaşlar daa
Rabbim isteyen herkese versinn..

Hmm bende tesa diye görüdm..
şanlısınız cnm ilkte bol bulunmuşşş...sperm sizdee..
bizde de bu sefer daha çok bulunduu ...yani parçalarda dondurulduu hoca bi daha teseye gerek kalmayacak dedii..
inşş bidahaki ay bende hamişş olurumm allahın izniyle
vee tümm isteyen bekleyen arkadaşalarımdaa inş.
Sağol cnm allah razı olsunn..

bizim de düşük çıktı.benim eşim sperm tahlili yaptırırken gerginlikten sadece bir iki damla örnek verebilmiş.bi de sperm tahlili değişken olabiliyormuş.o yüzden bi daha tekrarlayalım dedik.doktor da bizi onayladı.acaba ikinci tahlil değişir mi diye umutla bekliyoruz.sen kaç yıllık evlisin canım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar selam transferi. Olan arkadaslar ya bise sorucam karninizda agri varmi benim hem karnim agryo hem ayakkarim cok usuyo

arada çok hafif ağrı oluyor o sanki gaz gibi kadar normalde de ayaklarım üşür benim çorapsız gezmiyorum yani senin kaçıncı günün

kızlar aranızda eşinize sperm tahlili birkaç kez yapılan var mı?ve çıkan sonuçlar değişkenmiydi ya da hep aynı şeyi mi gösteriyordu.mesela bir test de sayı azlığı çıkıpda diğer testte normal çıkan var mı aranızda?dünden beri soruyorum ama bir türlü cevap alamadım(((((((((((

bilmem değişedebilir ama sen tüp bebek ihtimaline hazır et kendini canım biz 2 buçuk yıllık evliyiz 6 aydır istiyorduk nasip değilmiş doğal yoldan olmadı bakalım ne zaman kısmetimizde

bilmem değişedebilir ama sen tüp bebek ihtimaline hazır et kendini canım biz 2 buçuk yıllık evliyiz 6 aydır istiyorduk nasip değilmiş doğal yoldan olmadı bakalım ne zaman kısmetimizde

doktor da öle dedi.ikinci tahlil %50 normalde çıkabilir ama sen kendini hazır et dedi.ama ben psikolojimi hiç hazır hissetmiyorum şu an için belki hiç yaptırmam diye düşünüyorum.nasıl bir süreç zor oldu mu ?

süreç zor mu kolay mı kişiden kişiye değişir psikolojik olarak hem zor hem heyecanlı ve güzel çünkü sonuçta bebişine kavuşma hayali var
onun haricinde 15-20 gün süren göz açıp kapanana kadar geçen bir süreç bana zor gelmedi her bi süreçten sonra diğerine geçmek ayrı bir heyecan ayrı bir duygu

bana göre kesin çok zor bir süreç olur.bir iğne vurulurken bile ayılıp bayılan bir tipimcanım umarım senin güzel haberlerini alırız.kavuşursun bebişine

bana göre kesin çok zor bir süreç olur.bir iğne vurulurken bile ayılıp bayılan bir tipimcanım umarım senin güzel haberlerini alırız.kavuşursun bebişine

ben ömrümde iğne vurunmadım anestezi almadım buradaki bütün arkadaşlarım gibi sonunda bebiş olacak ya ne o göbekten iğneler ne kalçadan iğneler pek bi etki yaratmıyor
teşekkür ediyorum rabbim herkese nasip etsin bakalım benim de nasibimde var mı görecez

amin canım peki senin yaşın kaç?

canım sen boşu boşuna üzme kendini sizin sperm testiniz gerçeli bile sayılmaz...
volümün 2 cc den az olmaması gerekiyor sizin 0,5 miş çok az bu...

"Volüm (Hacim): WHO kriterlerine göre semen 2 ml- 6 ml arasında olmalıdır. 6ml’den fazla olan semen hiperspermik, 1 ml veya daha az ise hipospermik olarak isimlendirilir. Gebelik açısından her iki durumum da olması istenmez."

bak bu bilgide daha iyi açıklamışlar...
eşin tekrar test versin ama 3 günlük perhizle versin...
ilk testi olduğu için biraz gerilmiştir onun için volüm okadar azdır...
diğerinde bukadar sorun olmaz inş...
sonrada test sonucunuza göre tekrar değerlendirirsiniz durumunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…